Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ (24/8/2014 19:15 - Novasports2)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Kranatos

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ (24/8/2014 19:15 - Novasports

Δημοσίευση από Kranatos »

1) Κοίτα Σούρμε, την ώρα που έκανα το ποστ για να πω να κατέβει η φώτο και τα σχόλια ήσουν μέσα και διαπληκτιζόσουν με άλλα 2 μέλη. Οπότε μη με λες για μοντ 24ώρου και για όρους του φόρουμ. Έγραψα ανάμεσα σε 2 δικές σου δημοσιεύσεις και μάλιστα αμέσως πριν από τη μία οπότε πριν κάνεις την υποβολή θα σου χτύπησε μήνυμα ότι κάποιος απάντησε πριν από σένα.Και μάλιστα έγραψα 2 φορές γιατί μετά την πρώτη δεν είδα ανταπόκριση και ευτυχώς είδε τη 2η το παλικάρι που έγραψε τα στοιχεία και προς τιμήν του τα έσβησε.

2) Και δηλαδή αν δε μιλάς για δημόσια πρόσωπα θύμισε μου πότε εγώ προσωπικά ή έστω "εμείς" και βάλε μέσα όποιους θεωρείς ότι ανήκω και για ποιο μη δημόσιο πρόσωπο έγραψα/γράψαμε κάτι που το εξέθετε. Για την κακία και τον φασισμό των μοντ δε νομίζω να αξίζει να μιλήσω. Πλην ελαχίστων περιπτώσεων που όντως συμβαίνει αυτό και όποιος το καταγγείλει για μένα έχει απόλυτο δίκιο, οι περισσότερες τέτοιες επιθέσεις είναι πάνω στην πικρία ενός μπαν και στην αδικία που νιώθει αυτός που το εκστομίζει.Παρόλα αυτά για μένα είναι κατακριτέο.
Το ότι πολύς κόσμος θεωρεί ότι λειτουργείτε με σκοπό να μη θιγεί η παε και οι υπάλληλοί της δε μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός φίλε μου. Κοίταξε μήπως τελικά κι εσείς δίνετε το δικαίωμα να υπάρχει αυτή η (ψευδ)αίσθηση.

3) Μα ακριβώς αυτό πήγα να κάνω/έκανα. Διαπίστωσα πως κάτι που έχει να κάνει με προσωπικά δεδομένα είναι εγκληματικά παράλογο να είναι αναρτημένο σε ένα ανοιχτό φόρουμ και για να κατέβει έπρεπε να γίνει ολόκληρος καβγάς (το σχόλιο κατέβηκε μετά από 2 σχόλια ενώ η φώτο ακόμα και την ώρα που έγραφα το προηγούμενό μου ποστ σ'αυτό το νήμα, ήταν στη θέση της και ακούνητη).

4) Κάτσε ρε αδερφέ. ΟΚ να το προστατεύσεις το site. Από ποιον όμως να το προστατεύσεις? Από το δίπτυχο που συζητάμε τώρα (παε-οπαδοί) από ποιον έχεις να φοβάσαι κάτι? Από την ίδια σου την παε μην τυχόν σου κάνει μήνυση? Αυτό φίλε μου θα είναι έγκλημα στο οποίο όποιος το διαπράξει θα βρει μπροστά του ολόκληρη στρατιά οπαδών και κόσμου καθώς θα πρόκειται για προσπάθεια φίμωσης οπαδών, δηλαδή για το τρύπημα του αιώνα.
Αν όμως εσύ φοβάσαι την παε δε νομίζω να είναι και το πιο πρέπον να την εξυπηρετείς (βάζοντας χέρι στον κόσμο) υπό τον φόβο μιας μήνυσης.
Κατανοώ ότι είναι μεγάλη ευθύνη να κρατάς σάιτ του ΠΑΟΚ αλλά οι μεγάλες ευθύνες θέλουν και γερά μπράτσα να τις κρατήσουν.
Οπαδοί είμαστε. Οπαδοί του ΠΑΟΚ. Τρέλα και μούρλα ανακατεμένη με πάθος και λατρεία για τα 4 γράμματα. Ότι πληγώνει τα 4 γράμματα αυτά οφείλουμε όχι απλά να το καυτηριάσουμε αλλά να το πατάξουμε κιόλας αν δούμε ότι δε βάζει μυαλό. Σε παρακαλώ τώρα. Μη με πεις ότι προσπαθείς να προστατεύσεις το σάιτ από μηνύσεις της παε και γι'αυτό γίνονται όλα.
Όσο για την υπόθεση Δώνη (την οποία εγώ έμαθα χθες προχθές από μία ανάρτηση νομίζω δική σου) πολύ λάθος το χειριστήκατε. Έπρεπε να γίνει γνωστό παντού για να τελειώσει μια και καλή το θέμα εύκολα, γρήγορα και αναίμακτα.

Κλείνοντας.
Όσο και να ανοίξουμε εμείς τα μάτια μας, όση προσπάθεια και να γίνει να δούμε το έργο διαφορετικά, αν δε γίνει κίνηση κι από εσάς δεν θα αλλάξει κάτι σημαντικά.
Γίνετε οπαδικό σάιτ στα έργα ακόμα περισσότερο. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ πάει να γίνει (προσωρινά έστω) ένα δίπολο. Από τη μία ο κόσμος που έχει σκάσει και ζητά απεγνωσμένα την ενίσχυση της ομάδας και από την άλλη η παε που έχει φρακάρει άσχημα και δεν κουνιέται με τίποτα. Δείξτε ότι είστε με την πλευρά του κόσμου, πλησιάστε τον ακόμα περισσότερο και στη στραβή (που είμαι 99,9% σίγουρος ότι δε θα τολμήσει να σας την κάνει ποτέ ξανά κανείς) θα δείτε άλλο κλίμα από τον ενεργό κόσμο της ομάδας απέναντί σας.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Τί θα γίνει, ρε μάγκες; Θα το τυραννάμε πολύ ακόμα; Έχουμε πρώτη αγωνιστική σήμερα!
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΑΕΑΕ!!!...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Καλή αρχή στην μεγαλυτερη ομαδα του πλανητη!
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ (24/8/2014 19:15 - Novasp

Δημοσίευση από Holypaok »

Taseos έγραψε:Καλή αρχή στην μεγαλυτερη ομαδα του πλανητη!
Τι παιζει και ο Αρης σημερα?

:)

Γερα σημερα ωστε να κανουμε καλη αρχη.
Παμε ΠΑΟΚαρα

Sent from my campfire using smoke signals
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Μετά τα ωραία με Ζίμπρου (τα οποία ελπίζω να μπαλώσουμε την Πέμπτη) ξεκινάμε το πρωτάθλημα! Καλή αρχή να έχουμε. Δύσκολο ματς λόγω άδειας Τούμπας, απουσιών και ψυχολογίας. Οπότε πάμε να τους γ@μήσουμε ρε!!! Άντε σιγά σιγά... ΠΑΟΚ είσαι

:opaokara:

Αποστολή βγήκε ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Kranatos έγραψε:1) Κοίτα Σούρμε, την ώρα που έκανα το ποστ για να πω να κατέβει η φώτο και τα σχόλια ήσουν μέσα και διαπληκτιζόσουν με άλλα 2 μέλη. Οπότε μη με λες για μοντ 24ώρου και για όρους του φόρουμ. Έγραψα ανάμεσα σε 2 δικές σου δημοσιεύσεις και μάλιστα αμέσως πριν από τη μία οπότε πριν κάνεις την υποβολή θα σου χτύπησε μήνυμα ότι κάποιος απάντησε πριν από σένα.Και μάλιστα έγραψα 2 φορές γιατί μετά την πρώτη δεν είδα ανταπόκριση και ευτυχώς είδε τη 2η το παλικάρι που έγραψε τα στοιχεία και προς τιμήν του τα έσβησε.

2) Και δηλαδή αν δε μιλάς για δημόσια πρόσωπα θύμισε μου πότε εγώ προσωπικά ή έστω "εμείς" και βάλε μέσα όποιους θεωρείς ότι ανήκω και για ποιο μη δημόσιο πρόσωπο έγραψα/γράψαμε κάτι που το εξέθετε. Για την κακία και τον φασισμό των μοντ δε νομίζω να αξίζει να μιλήσω. Πλην ελαχίστων περιπτώσεων που όντως συμβαίνει αυτό και όποιος το καταγγείλει για μένα έχει απόλυτο δίκιο, οι περισσότερες τέτοιες επιθέσεις είναι πάνω στην πικρία ενός μπαν και στην αδικία που νιώθει αυτός που το εκστομίζει.Παρόλα αυτά για μένα είναι κατακριτέο.
Το ότι πολύς κόσμος θεωρεί ότι λειτουργείτε με σκοπό να μη θιγεί η παε και οι υπάλληλοί της δε μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός φίλε μου. Κοίταξε μήπως τελικά κι εσείς δίνετε το δικαίωμα να υπάρχει αυτή η (ψευδ)αίσθηση.

3) Μα ακριβώς αυτό πήγα να κάνω/έκανα. Διαπίστωσα πως κάτι που έχει να κάνει με προσωπικά δεδομένα είναι εγκληματικά παράλογο να είναι αναρτημένο σε ένα ανοιχτό φόρουμ και για να κατέβει έπρεπε να γίνει ολόκληρος καβγάς (το σχόλιο κατέβηκε μετά από 2 σχόλια ενώ η φώτο ακόμα και την ώρα που έγραφα το προηγούμενό μου ποστ σ'αυτό το νήμα, ήταν στη θέση της και ακούνητη).

4) Κάτσε ρε αδερφέ. ΟΚ να το προστατεύσεις το site. Από ποιον όμως να το προστατεύσεις? Από το δίπτυχο που συζητάμε τώρα (παε-οπαδοί) από ποιον έχεις να φοβάσαι κάτι? Από την ίδια σου την παε μην τυχόν σου κάνει μήνυση? Αυτό φίλε μου θα είναι έγκλημα στο οποίο όποιος το διαπράξει θα βρει μπροστά του ολόκληρη στρατιά οπαδών και κόσμου καθώς θα πρόκειται για προσπάθεια φίμωσης οπαδών, δηλαδή για το τρύπημα του αιώνα.
Αν όμως εσύ φοβάσαι την παε δε νομίζω να είναι και το πιο πρέπον να την εξυπηρετείς (βάζοντας χέρι στον κόσμο) υπό τον φόβο μιας μήνυσης.
Κατανοώ ότι είναι μεγάλη ευθύνη να κρατάς σάιτ του ΠΑΟΚ αλλά οι μεγάλες ευθύνες θέλουν και γερά μπράτσα να τις κρατήσουν.
Οπαδοί είμαστε. Οπαδοί του ΠΑΟΚ. Τρέλα και μούρλα ανακατεμένη με πάθος και λατρεία για τα 4 γράμματα. Ότι πληγώνει τα 4 γράμματα αυτά οφείλουμε όχι απλά να το καυτηριάσουμε αλλά να το πατάξουμε κιόλας αν δούμε ότι δε βάζει μυαλό. Σε παρακαλώ τώρα. Μη με πεις ότι προσπαθείς να προστατεύσεις το σάιτ από μηνύσεις της παε και γι'αυτό γίνονται όλα.
Όσο για την υπόθεση Δώνη (την οποία εγώ έμαθα χθες προχθές από μία ανάρτηση νομίζω δική σου) πολύ λάθος το χειριστήκατε. Έπρεπε να γίνει γνωστό παντού για να τελειώσει μια και καλή το θέμα εύκολα, γρήγορα και αναίμακτα.

Κλείνοντας.
Όσο και να ανοίξουμε εμείς τα μάτια μας, όση προσπάθεια και να γίνει να δούμε το έργο διαφορετικά, αν δε γίνει κίνηση κι από εσάς δεν θα αλλάξει κάτι σημαντικά.
Γίνετε οπαδικό σάιτ στα έργα ακόμα περισσότερο. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ πάει να γίνει (προσωρινά έστω) ένα δίπολο. Από τη μία ο κόσμος που έχει σκάσει και ζητά απεγνωσμένα την ενίσχυση της ομάδας και από την άλλη η παε που έχει φρακάρει άσχημα και δεν κουνιέται με τίποτα. Δείξτε ότι είστε με την πλευρά του κόσμου, πλησιάστε τον ακόμα περισσότερο και στη στραβή (που είμαι 99,9% σίγουρος ότι δε θα τολμήσει να σας την κάνει ποτέ ξανά κανείς) θα δείτε άλλο κλίμα από τον ενεργό κόσμο της ομάδας απέναντί σας.
Οτι και να σου πω εσυ νομιζεις οτι το ζητημα ειναι ο ΠΑΟΚ και η παε και ο σαλπι και ο λαος...
Δεν ειναι κανεις απο αυτους το προβλημα...
Δεν μπορεις να το καταλαβεις.
Κλεινει εδω γιατι το χεσαμε με τα οφτοπικ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sourmenetes έγραψε:Κλεινει εδω γιατι το χεσαμε με τα οφτοπικ.
Έτσι μπράβο... :twisted:

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Στα θετικά η προσθήκη του Πόζογλου, και περιμένω να χρησιμοποιηθεί από την αρχή, όπως και οι Σαββίδης, Τσανδάρης και Γιακουμής.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

spyretto έγραψε:Στα θετικά η προσθήκη του Πόζογλου, και περιμένω να χρησιμοποιηθεί από την αρχή, όπως και οι Σαββίδης, Τσανδάρης και Γιακουμής.
Επιτέλους, το μεγαλύτερο ταλέντο μας, που μπορεί κάποα στιγμή να μας θυμίσει Βιερίνια.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρε 3-0 πρωτια απο την πρωτη αγωνιστικη

:lol: :opaokara: :lol: :opaokara: :lol: :opaokara:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Θυμάμαι Τσε, όταν φέραμε Κουτσιαμικρούλη είχε συμβεί αυτό που λες και μετά είχαμε κενό για Εθνική. 2 βδομάδες πρώτοι ήμασταν.

Σήμερα η μόνη απορία που έχω είναι ποιος θα παίξει αριστερά της επίθεσης.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εγω εσυ οποιος να ναι ΠΑΟΚ εισαι και μεμια φανελα αριστερα απλα την καλλονη την πετας 3 με 5 γκολακια στην τουμπα και της λες φιλακια πολλα το ιδιο καθ τη ζιμπρου και τελος το παραμυθι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εφυγε το μεγαλο προβλημα του ΠΑΟΚ (λουκας) και ξεσαλωσες
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

Καλησπέρα σε όλους και καλή αρχή να έχουμε. Δύσκολο παιχνίδι σήμερα λόγω απουσίας κόσμου και κυρίως του Κλαους. Ελπίζω να δούμε ένα ΠΑΟΚ που θα προσπαθεί να διασπάσει οργανωμένα την άμυνα της Καλλονής και οχι με γεμίσματα- σέντρες προς το φορ( πιθανότατα Σαλπιγγίδη, ή Φακούντο). Προσοχή στις αντεπιθέσεις της Καλλονής, οι οποίοι εκμεταλεύονται κυρίως τον άξονα με τον Μανουσάκη, ο οποίος έχει πολύ καλό σουτ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Νομίζω ότι τον λένε Μανούσο και όχι Μανουσάκη... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”