Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ (24/8/2014 19:15 - Novasports2)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ (24/8/2014 19:15 - Novasports

Δημοσίευση από astronaut »

prist64 έγραψε:Τι μου ειπες ρε αστροναυτη?
Τωρα στα γεραματα?
Και ειδα μεσα και το γαμπρο μου
Καλά, το παίρνω πίσω. Θ'αφήσω τους Τζαβελλοτζιολογλυκοσάλπιδες να σου/μας ανεβάζουν την πίεση :P
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ale έγραψε:ΡΕ ΝΤΟΥ, Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΣΤΙΚΗ Γ@ΜΩ!!!
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ Γ@ΜΩ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΕΤΟΡΑΠΤΟΜΥΑΛΟΠΩΛΗΔΕΣ Γ@ΜΩ!!!
ΑΣΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΕΜΠΤΗΣ.-

Άει σ*χτίρι, δηλαδή

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στο ΠΑΟΚ-καλλονη ο ΠΑΟΚ ειναι αουτσαιντερ....
Δεν περιγραφω αλλο...

Παμε να μην χασουμε αυριο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δυσκολο ματς που δεν αργει να στραβωσει.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Αν έπαιζαν μπάλα μόνο οι φανέλες το ματς ήταν άσσος από δω μέχρι τη Λέσβο και πάλι πίσω.
Τώρα που εμπλέκονται εταιρίες, τεχνικοί διευθυντές, μεγαλομέτοχοι, υπεύθυνοι, ανεύθυνοι και διάφοροι άλλοι παράγοντες που ξεφτυλίζουν καθημερινά τη φανέλα κατεβάζοντας στην πρεμιέρα το χειρότερο ρόστερ τουλάχιστον της τελευταίας 5ετίας το ματς δυστυχώς είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.
Παρόλο που προσωπικά πιστεύω ότι παίχτες και προπονητής είναι από τους τελευταίους που φταίνε, καλούνται αυτοί να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά και αν δεν το κάνουν δυστυχώς για αυτούς θα συγκεντρώσουν πολλά από τα βέλη οργής που θα εκτοξευτούν από τον εκνευρισμένο/σαλταρισμένο εδώ και καιρό Λαό του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Μπιπ-ήστε τους να πάμε παρακάτω.
Υ.Γ.14 Σαββίδη πάρε παίχτες δεν είμαστε καλά.

Απο το Υ.Γ. πας στο Υ.Γ.14.....
Τραγικος...

Ωπα εκανε λαθος το παιδι...
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ιδανικό-αισιόδοξο σενάριο... Άνετη νίκη αύριο με 3+ τεμάχια,ανέβασμα ψυχολογίας παικτών κυρίως αλλά και λαού δευτερευόντως,και τρίμπαλο στο καφενείο την Πέμπτη με γεμάτο το ναό.
Πιθανό-απαισιόδοξο σενάριο... Ήττα αύριο,συνέχεια της γκρίνιας και της μίρλας ΑΡΔ και λαού,πολύ λίγος κόσμος την Πέμπτη στο γήπεδο και αποκλεισμός.
Πολύ πιθανό-μέτριο σενάριο... Δύσκολη νίκη/Χ αύριο,συνέχεια της γκρίνιας,πολύ λίγος κόσμος την Πέμπτη και δύσκολο παιχνίδι με την πρόκριση ή τον αποκλεισμό να παίζεται στο Hold'em.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

το πρωτο θα συμβει 3 0 και 5 0 τα ματς στην τουμπα
Kranatos

Kranatos έγραψε:Αν έπαιζαν μπάλα μόνο οι φανέλες το ματς ήταν άσσος από δω μέχρι τη Λέσβο και πάλι πίσω.
Τώρα που εμπλέκονται εταιρίες, τεχνικοί διευθυντές, μεγαλομέτοχοι, υπεύθυνοι, ανεύθυνοι και διάφοροι άλλοι παράγοντες που ξεφτυλίζουν καθημερινά τη φανέλα κατεβάζοντας στην πρεμιέρα το χειρότερο ρόστερ τουλάχιστον της τελευταίας 5ετίας το ματς δυστυχώς είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.
Παρόλο που προσωπικά πιστεύω ότι παίχτες και προπονητής είναι από τους τελευταίους που φταίνε, καλούνται αυτοί να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά και αν δεν το κάνουν δυστυχώς για αυτούς θα συγκεντρώσουν πολλά από τα βέλη οργής που θα εκτοξευτούν από τον εκνευρισμένο/σαλταρισμένο εδώ και καιρό Λαό του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Μπιπ-ήστε τους να πάμε παρακάτω.
Υ.Γ.14 Σαββίδη πάρε παίχτες δεν είμαστε καλά.

Απο το Υ.Γ. πας στο Υ.Γ.14.....
Τραγικος...

Ωπα εκανε λαθος το παιδι...
sourmenetes
Βάλε με κακό βαθμό στην ορθογραφία ή την αριθμητική ξέρω γω.
Στο να μην προσβληθεί κανένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής (έστω και αν το συγκεκριμένο συμβάν πιο πολύ προς το χιουμοριστικό πήγαινε) πρώτος είσαι όμως.
Στο να σβήσεις τα μούτρα και τα στοιχεία οπαδού του ΠΑΟΚ που σε παρακάλεσα σε άλλο τόπικ δε σε είδα να σπεύδεις.
Οπαδικό φόρουμ διευθύνεις αρχηγέ.
Δεν είσαι χωροφύλακας της παε ΠΑΟΚ, κι αν είσαι πες το μας να σε αντιμετωπίζουμε αναλόγως.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Πραγματικα αν κανουμε κανα ξεκινημα σαν τον περυσινο Βαζελο (εκτος οτι θα εχουμε νεο προπονητη) τι αλλο μπορει να συμβει ? εδω με μια ηττα κανουμε ετσι.. με 4-5 τι γινεται? οεο? μιλαμε για υποβιβασμους και να μη χασουμε το τραινο για την 10αδα και αν?

υγ. με ενα 3/3 θα ηρεμησουμε ολοι..ειναι επιτακτικη αναγκη να γινει.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

pirate_salonica έγραψε:Ιδανικό-αισιόδοξο σενάριο... Άνετη νίκη αύριο με 3+ τεμάχια,ανέβασμα ψυχολογίας παικτών κυρίως αλλά και λαού δευτερευόντως,και τρίμπαλο στο καφενείο την Πέμπτη με γεμάτο το ναό.
Πιθανό-απαισιόδοξο σενάριο... Ήττα αύριο,συνέχεια της γκρίνιας και της μίρλας ΑΡΔ και λαού,πολύ λίγος κόσμος την Πέμπτη στο γήπεδο και αποκλεισμός.
Πολύ πιθανό-μέτριο σενάριο... Δύσκολη νίκη/Χ αύριο,συνέχεια της γκρίνιας,πολύ λίγος κόσμος την Πέμπτη και δύσκολο παιχνίδι με την πρόκριση ή τον αποκλεισμό να παίζεται στο Hold'em.
Οι σεκιουριτάδες πάντως θα είναι ενισχυμένοι ανεξαρτήτως σεναρίου...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Αστροναύτη, μην ανησυχείς για ντου. Ο φίλος μας ο Zisis είναι ακόμη στην παε. Εκτός άμα έχουμε τίποτε "προειδοποιητικές βολές", οπότε πάσο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

kranatos

Πρωτον οταν ειδα το ποστ δεν καταλαβα οτι αναφεροσουν στη φοτο και νομιζα οτι μιλαγες για κατι αλλο.Δεν εχω λογο να σου πω ψεματα γιατι δεν το κανω ποτε εδω μεσα.
Δευτερον τα στοιχεια ποιος του ανθρωπου ποιος τα ανεβασε???Ανεβασε καποιος την ταυτοτητα του??
Τριτον οταν εγω μιλαω για καταγγελιες και μη βριζετε δημοσια και μην και μην τα κακαλα σας φουσκωνουν απο το γραψιμο.Δε σε βλεπω να μου νοιαζεσαι και πολυ εκει περα.Ελευθερια λογου εχουμε λετε και ειστε φασιστες λετε.
Τεταρτον η φοτο ελευθερη στο internet δεν ειναι??Οταν καποιοι μου θελανε να βαλουνε φοτο του γαμπρου δεν ειδα να κοφτει πολλους...
Εγω το λεω και ισχυει για ολους.Οποιος συνειδητα πικαρει ιντριγκαρει προκαλει επιτηδες δεν το ανεχομαι...
Οταν συμβαινει για τους αλλους στα παπαρια μας,οταν συμβαινει για μας ειναι αλλιως..
Kranatos

sourmenetes έγραψε:kranatos

Πρωτον οταν ειδα το ποστ δεν καταλαβα οτι αναφεροσουν στη φοτο και νομιζα οτι μιλαγες για κατι αλλο.Δεν εχω λογο να σου πω ψεματα γιατι δεν το κανω ποτε εδω μεσα.
Δευτερον τα στοιχεια ποιος του ανθρωπου ποιος τα ανεβασε???Ανεβασε καποιος την ταυτοτητα του??
Τριτον οταν εγω μιλαω για καταγγελιες και μη βριζετε δημοσια και μην και μην τα κακαλα σας φουσκωνουν απο το γραψιμο.Δε σε βλεπω να μου νοιαζεσαι και πολυ εκει περα.Ελευθερια λογου εχουμε λετε και ειστε φασιστες λετε.
Τεταρτον η φοτο ελευθερη στο internet δεν ειναι??Οταν καποιοι μου θελανε να βαλουνε φοτο του γαμπρου δεν ειδα να κοφτει πολλους...
Εγω το λεω και ισχυει για ολους.Οποιος συνειδητα πικαρει ιντριγκαρει προκαλει επιτηδες δεν το ανεχομαι...
Οταν συμβαινει για τους αλλους στα παπαρια μας,οταν συμβαινει για μας ειναι αλλιως..
Πρώτον σε πιστεύω αλλά θα μπορούσες πολύ απλά να κάνεις ένα έντιτ στο ποστ μου και να μου ζητήσεις διευκρινήσεις.
Δεύτερον ανέβηκε το όνομά του και η περιοχή του και ευτυχώς το παλικάρι μετά έπραξε πολύ σωστά και τα κατέβασε. Δε νομίζω να χρειάζεται και αριθμός ταυτότητας για κάποιον που "ψάχνεται" όταν ξέρεις φάτσα, όνομα και περιοχή.
Τρίτον όταν μιλάς εσύ για καταγγελίες μιλάς για δημόσια πρόσωπο που ακριβώς γι'αυτό το λόγο είναι εκτεθειμένοι στην κοινή γνώμη και όχι για έναν μεροκαματιάρη οπαδό που είχε την ατυχία να τον τραβήξει η ρουφιανοκάμερα την ώρα που πανηγυρίζει. Το δημόσιο πρόσωπο λοιπόν όποιο και να είναι θα το γράψω εκεί που δεν πιάνει η μελάνι σε σχέση με την προφύλαξη του απλού οπαδού όταν μάλιστα αυτός είναι και οπαδός του ΠΑΟΚ.
Τέταρτον τη φώτο του γαμπρού δεν την είδα να περνάει όμως από τον έλεγχο στα τουρνικέ του φόρουμ. Από την άλλη όμως για τη φώτο του συνοπαδού μου δε νομίζω να υπήρξε και κανένας ιδιαίτερος έλεγχος.
Δηλαδή το συμβάν με τον οπαδό του ΠΑΟΚ (όπου ακόμα το πρόσωπό του κοσμεί το φόρουμ) ήταν στα πλαίσια της τελευταίας σου πρότασης?
Προς γνώση και συμμόρφωση ένα πράμα?
Ή αντίποινα για τον γαμπρό?
Και σου το ξαναλέω.
Σαν διαχειριστής οπαδικού χώρου αν προστατεύεις μία τα δημόσια πρόσωπα/υπαλλήλους της παε ΠΑΟΚ, τον απλό οπαδό θα έπρεπε να τον προστατεύεις εκατόν μία.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Πέστα ωρέ Τσε γιατί έχουμε τρελλαθεί εδώ μέσα...

Ειποαμε είπαμε αλλα και ντέρμπυ με την Καλονή δεν έπεζαν ούτε τα σκουλίκια πέρσυ...
Μην τρελλαθούμε η Κ20 τους έχει...

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Kranatos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:kranatos

Πρώτον σε πιστεύω αλλά θα μπορούσες πολύ απλά να κάνεις ένα έντιτ στο ποστ μου και να μου ζητήσεις διευκρινήσεις.
Δεύτερον ανέβηκε το όνομά του και η περιοχή του και ευτυχώς το παλικάρι μετά έπραξε πολύ σωστά και τα κατέβασε. Δε νομίζω να χρειάζεται και αριθμός ταυτότητας για κάποιον που "ψάχνεται" όταν ξέρεις φάτσα, όνομα και περιοχή.
Αυτο δε νομιζω οτι φταιει καποιος mod.Οι κανονες τα αναφερουν αυτα.mod δεν μπορουν να ειναι 24 ωρες εδω μεσα.Ποιος ομως εχει διαβασει τους ορους???
Τρίτον όταν μιλάς εσύ για καταγγελίες μιλάς για δημόσια πρόσωπο που ακριβώς γι'αυτό το λόγο είναι εκτεθειμένοι στην κοινή γνώμη και όχι για έναν μεροκαματιάρη οπαδό που είχε την ατυχία να τον τραβήξει η ρουφιανοκάμερα την ώρα που πανηγυρίζει. Το δημόσιο πρόσωπο λοιπόν όποιο και να είναι θα το γράψω εκεί που δεν πιάνει η μελάνι σε σχέση με την προφύλαξη του απλού οπαδού όταν μάλιστα αυτός είναι και οπαδός του ΠΑΟΚ.
Δε μιλαω για κανενα δημοσιο προσωπο.Εσεις νομιζετε οτι το ζητημα ειναι να προστατεψουμε τον ταδε παιχτη για να μη χαλασει η μοστρα του ή αντιστοιχα την παε.Το ζητημα δεν ειναι εκει.Δικαιωμα να χαρακτηρισεις κοσμια καποιον απο ολους αυτους εχεις.Να βριζεις,να προκαλεις και να δημιουργεις χαος δεν εχεις γιατι η μια κουβεντα φερνει την αλλη το ενα μπινελικι το αλλο και το φορουμ ειναι ανοιχτο.Βεβαια οι mod ειναι οι κακοι και οι φασιστες που λεγαμε.Οτι δεν ειμαστε μονοι δεν το παιρνετε χαμπαρι οπως και το οτι βριζοντας καποιον εγω εστω και ιντερνετικα μπορει να εχω θεμα.Εσεις θεωρειτε οτι ολο το προβλημα ειναι μην θιγουν οι γνωστοι αγνωστοι..

Τέταρτον τη φώτο του γαμπρού δεν την είδα να περνάει όμως από τον έλεγχο στα τουρνικέ του φόρουμ. Από την άλλη όμως για τη φώτο του συνοπαδού μου δε νομίζω να υπήρξε και κανένας ιδιαίτερος έλεγχος.
Η φοτο καλως δεν μπηκε οπως και η φοτο του συνοπαδου καλως κατεβηκε.Οταν φωναζω απειρες φορες και λεω βοηθατε το φορουμ να λειτουργει σωστα, ποσοι το κανουν...???

Δηλαδή το συμβάν με τον οπαδό του ΠΑΟΚ (όπου ακόμα το πρόσωπό του κοσμεί το φόρουμ) ήταν στα πλαίσια της τελευταίας σου πρότασης?
Σου απαντησα.Η φοτο κατεβηκε.
Προς γνώση και συμμόρφωση ένα πράμα?
Ή αντίποινα για τον γαμπρό?
Και σου το ξαναλέω.
Σαν διαχειριστής οπαδικού χώρου αν προστατεύεις μία τα δημόσια πρόσωπα/υπαλλήλους της παε ΠΑΟΚ, τον απλό οπαδό θα έπρεπε να τον προστατεύεις εκατόν μία.

Νομιζω στα ανελυσα παραπανω.Προστατευω αρχικα το φορουμ και το paokmania.Αυτο θα εχει αρχικα προβλημα και οχι το εκαστοτε προσωπο ειτε ειναι δημοσιο ειτε μη δημοσιο.Απλα του καθενος ο καημος ειναι διαφορετικος και νομιζει οτι εδω περα δεν ξερω και γω τι γινεται.Ανοιξτε λιγο τα ματια σας(με την καλη εννοια)και ξεχαστε οτι εμεις προστατευουμε καποιον συγκεκριμενα ή εχω καποιο οφελος αν προστατευσω καποιον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”