Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
1
1%
Κίτσιου
8
8%
Ρατ
3
3%
Κατσικάς
4
4%
Σκόνδρας
3
3%
Μαντούρο
9
9%
Τζιόλης
4
4%
Κάτσε
3
3%
Μακ
25
25%
Σαλπιγγίδης
11
11%
Αθανασιάδης
6
6%
Μάρτενς
1
1%
Περέιρα
2
2%
Σπυρόπουλος
21
21%

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμεν

Δημοσίευση από stephanos »

Ωραίο ποδοσφαιρικό σχόλιο.

Καλώς ήρθες αδερφέ.
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

Ευχαριστώ πολύ stephane, δυστυχώς ακόμα χειρότερο ήταν ο συνωστισμός στην μικρή περιοχή με τον Σαλπιγγίδη να μην κινείται ούτε στο 1ο δοκάρι, τον Maduro τις περισσότερες φορές να κινείται σαν τρειλερ στο πέναλτι και τον Κλάους να προσπαθεί να τους "αποφύγει". Άμα δεν υπάρχει σαφής προσανατολισμός των κινήσεων στην περιοχή, πολύ δυσκολα να μπεί γκολ από σέντρα.
Άβαταρ μέλους
suncity4

Δημοσίευση από suncity4 »

Ωρες ωρες, καταλαβαινω ποιο ειναι το κυριο λαθος μας

Δεν εχουμε σταθερη γνωμη, οχι μονο ως ΠΑΟΚτσιδες, αλλα σαν λαος

Εκθιαζουμε και αναπολουμε ποδοσφαιριστες που πριν κανα 2μηνο αμα τους βλεπαμε μπροστα μας, θα τους φτυναμε

Α!!!

Και κατι ακομα

ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ μπορει να κερδιζει παιχνιδια απο κορνερ και με μηδεν φασεις

Καμια αλλη ομαδα

Οταν γινεται αυτο, ο ΠΑΟΚ τους πατησε

Αμα χασει, ειτε παιξει καλα, ειτε οχι (δεν το σχολιαζω, καθως ολοι εχουμε αποψη), ειμαστε για τον δημαρχο Βολου χωρις ενα γραμμα, χαμενη η χρονια, ιβαν κανε μεταγραφες, βαζελε Μητσο, που εισαι Λουκας-Στοχ, που ειναι ο Βαγκνερ, που ειναι ο Πουτσινι, που εχουν παει ολοι εκεινοι?

Πως γινεται στην φραπεδουπολη μας να μην ειμαστε χαλαροι και να περιμενουμε λιγο??

Μηπως θα αρχισουμε να κορναρουμε και στα φαναρια με το που αναψει πρασινο???

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Κλειδωστε το επιτελους, μονο θλιψη προκαλει...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Ειλικρινά, θα'θελα να'ξερα ποιό τρελοκομείο έδωσε τη ψήφο του στον Γλύκο :opaokara:
berry

Δημοσίευση από berry »

καλημερα αστροναυτη, εγω ψηφισα το γλυκο. με τη λογικη οτι μεχρι το μαη εβλεπα ενα χεστη και στο κισιναου ειδα εναν τελειως διαφορετικο παιχτη με ανεβασμενη ψυχολογια να παιζει παγκοτερμα ενταξει δεν ειναι ο νοιερ αλλα δεν ηταν ο περσινος. παντος ταλαντευτικα αναμεσα σ αυτον και το μακ. και δεν τον ψηφισα για πλακα αλλα για τη βελτιωση που ειδα. γνωμη μου δε θελω να την επιβαλλω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το βράδυ μπαίνει λουκέτο, αύριο έχουμε άλλον αγώνα...
Άβαταρ μέλους
suncity4

Δημοσίευση από suncity4 »

berry έγραψε:καλημερα αστροναυτη, εγω ψηφισα το γλυκο. με τη λογικη οτι μεχρι το μαη εβλεπα ενα χεστη και στο κισιναου ειδα εναν τελειως διαφορετικο παιχτη με ανεβασμενη ψυχολογια να παιζει παγκοτερμα ενταξει δεν ειναι ο νοιερ αλλα δεν ηταν ο περσινος. παντος ταλαντευτικα αναμεσα σ αυτον και το μακ. και δεν τον ψηφισα για πλακα αλλα για τη βελτιωση που ειδα. γνωμη μου δε θελω να την επιβαλλω.
Φιλε και εγω απορρισα κατα την διαρκεια του αγωνα την αγωνιστικη συμπεριφορα του Γλυκου ως προς την θεση του στο γηπεδο (οντως επαιζε λιμπερο-βοηθησε και ο αντιπαλος ομως για να παιξει ετσι)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Neuerίζει... :mrgreen:
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Δυστυχως αδερφια φετος θα βαρεθουμε να αντιμετωπιζουμε κλειστες αμυνες και αυτες σπανε ειτε με παικτες γρηγορους με διυσδυση και δυνατο σουτ (βλεπε στοχ) ή με γρηγορα εξτρεμ για να τροφοδοτουν τους επιθετικους στην αντιπαλη περιοχη που βγαζουν σεντρες ακριβειας (βλεπε Λινο) ,δυστυχως ο μπαρμπαλινο και ο μισθοφορος στοχ ειναι πολυ πιο χρησιμοι απ οτι φανταζομασταν οπως και καποιος παικτης που τελειωνει καλα τις φασεις (Λουκας) χωρις μεταγραφες μαλλον ειμαστε στο ελεος της Παναγιας...

Αλλα ΠΑΟΚ εισαι :pano:
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

berry έγραψε:καλημερα αστροναυτη, εγω ψηφισα το γλυκο. με τη λογικη οτι μεχρι το μαη εβλεπα ενα χεστη και στο κισιναου ειδα εναν τελειως διαφορετικο παιχτη με ανεβασμενη ψυχολογια να παιζει παγκοτερμα ενταξει δεν ειναι ο νοιερ αλλα δεν ηταν ο περσινος. παντος ταλαντευτικα αναμεσα σ αυτον και το μακ. και δεν τον ψηφισα για πλακα αλλα για τη βελτιωση που ειδα. γνωμη μου δε θελω να την επιβαλλω.
Σίγουρα, μαζί με Κίτσιου, Μακ & Μαντούρο ήταν στους διακριθέντες του συγκεκριμάνου ματς.
Εγώ ψήφισα αυτόν που έχει 21%, 21 ψήφους και το Νο 21 στην πλάτη. :lol:
Γνώμη μου, δε θέλω να την επιβάλλω :mrgreen:
berry

Δημοσίευση από berry »

RoMaN έγραψε:Neuerίζει... :mrgreen:
ρε λες να του κανε καλο η βραζιλια????????
μακαρι γιατι αλλιως χωρις τερματα......
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

paokovios1974 έγραψε:
Spiros_S έγραψε:Κι εγώ χάλια ήμουν αδερφέ. Η κόρη μου (4 ετών) κάθε τόσο με ρωτούσε αν είμαι καλά και αν θέλω φάρμακο. Τί να της πω; Απλώς απέφυγα να μπω εδώ και οπουδήποτε αλλού μην πάθουμε και τίποτα σοβαρό. Είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία (42). :D :D
Χθες το βραδι που γυρισα μετα το...εκτρωμα η κορουλα μου (4 χρονων)ηταν η μονη που καταφερε να με παρηγορησει,μην στεναχωριεσαι μπαμπα,μπαμπα γιατι κλαις?,δεν κλαιω αγαπη μου καλα ειμαι.ΠΑΟΚ γιατι γιατι μου βγαζεις την ψυχη.Ουτε αναλυση ουτε τιποτα μια απο τις ντροπιαστικοτερες ηττες στην ευρωπαικη μας ιστορια,και ...παναθεμα με,δεν ξεχνιεται οπως δεν ξεχνιεται η λεισοες και η μακαμπι.ΠΑΟΚ γιατι?

Τυχεροι που εχετε κορες... να σε ρωτησει αμα εισαι καλα.. να σε παρηγορησει.. αυτα ειναι...
εμεις που εχουμε γιους πρεπει να τους παρηγορουμε εμεις στα ξενερωματα...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

@ sic-4 κι εγω κορες εχω αλλα την μικρη δυο μερες τωρα
δεν μπορω να την συνεφερω

ΥΓ τι μουκανες ρε Αγγελλε.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Στο μάτς με τη Ζίμπρου μπορεί να χάσαμε, αλλά πρέπει να πούμε και την αλήθεια. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν πάρα πολύ καλοί με μεγάλη πίεση. Δε θυμάμαι να περάσανε το κέντρο. Στο δεύτερο δεν μπήκαμε καθόλου καλά και πιστεύαμε ότι τους έχουμε και ότι θα το κάνουμε αργά η γρήγορα.

Για τον Άγγελο και τις αλλαγές δε με νοιάζει όποιους θέλει βάζει και όπου θέλει. Ο Κάτσε έγινε δεξί μπάκ και θα έπρεπε να μπορεί να παίζει εκεί, αλλά φάνηκε ότι δεν έχει καλή τοποθέτηση στις φάσεις. Έχω εκφράσει και στο παρελθόν την αποψή μου ότι ο Κάτσε δε μπορεί να εξελιχθεί, γιατί δεν δουλεύει καθόλου τα σωματικά του και τεχνικά του προσόντα.
Η τοποθέτηση του Σπυρόπουλου δε με ξάφνιασε από το γεγονός και μόνο ότι ο Άγγελος ήξερε ότι σε περίπτωση που κάποια απομάκρυνση στρωνόνταν σε παίκτη εκτός περιοχής είχε περισσότερες πιθανότητες σε καλό σουτ από Σπυρόπουλο από τον πολύ επιπόλαιο και κάκιστο σε σουτ Κάτσε.

Η Ζίμπρου ήταν πολύ τυχερή, ειδικά στο γκόλ ο άλλος έκανε ψαράκι απίστευτο και πέτυχε γωνία άπιαστη, 100 φορές να το κάνει χωρίς άμυνα ο σκόρερ δε το ξαναβάζει.

Πιστεύω σε μεγάλο σκόρ στη ρεβανς και δε βλέπω να περνάνε το κέντρο. Το ίδιο περιμένω και με Καλλονή. :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”