Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
DASKALOS4

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Το εξηγω πιο πανω.
Οταν εσυ χαρακτηριζεις μιζερο γκρινιαρη αρρωστο συνοπαδο σου που κλαιει ολη μερα για το χαλι της ομαδος του εχω δικαιωμα να ξερω οταν βλεπω το ονομα σου να μη διαβαζω καν τι εχεις γραψει, για το καλο ολων.

Ομπανεμπανε, μπορει να ναι τυχαιο..,θα δουμε μετα απο κλαρινα κατα ποσο θα μπαινουν. Βασικα πρωτη φορα ειναι? τυχαια λες να το ποσταρα αυτο το πραγμα? δεν εξαφανιζονται μετα απο κλαρινα? αφου σε εχουν βγαλει τρελο ολο το προηγουμενο διαστημα?
Ωραια εσυ λες στενοχωρηθηκαν, εγω λεω οτι πινουν φρεντο στην παραλια.
Κοινη συνισταμενη? ουτε ενα ποστ.

Αυτο φυσικα τιμαει οσους μπηκαν και ας εγραφαν διαφορα πριν! Ξερετε εσεις ποιοι. Μαγκια σας!
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μαλλον δε σ αρεσουν οι αντιθετες, απ τη δικη σου, αποψεις.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Για να,μην κουραζομαστε με ποστ σεντονια.
Ξερουμε ολοι οτι υπαρχουν μελη σε κατασταση νιρβανας που παρουσιαζουν εναν παραδεισο μεσα στον
ΠΑΟΚ και οταν καποιος που βλεπει το κακο να ερχεται μιλησει,τον βγαζουν απο σκουληκι μεχρι γουμενικο.
Τα κινητρα τους?αγνωστα...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Βρε καημένε Σαςταλεγάκια, βγες και σε κανα ραδιόφωνο να πεις την πίκρα σου.
Σαφέστατα η ομάδα χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση στις θέσεις 4-8-11. Τόσο καιρό τί λέμε?
Από κει και πέρα το σκορ άνετα θα μπορούσε να ήταν 0-3 από ημίχρονο. Είχαμε τις ευκαιρίες.
Από κει και πέρα, τις μεταγραφές δεν τις χρειαζόμαστε για να περάσουμε την Ζίμπρου αλλά για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω είτε στο γιουρόπα είτε στο κύπελλο είτε να ξαναπιάσουμε την 1η θέση στα πλέι ωχ.

[youtube]-Yn2jpGgJdQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Δεν ειμαι κατα αυτων που μιρλιαζουν και γενικα αυτα που πιστευουν ειναι σεβαστα απο εμενα. Εγω εχω προβλημα με τον τροπο που εκφραζετε αυτη η γκρινια (ειναι καταστροφολογια για την ακριβεια) .. ναι οκ δεν ειμαστε υπερομαδα αλλα δεν ειμαστε ουτε καφενειο (ασχετο με το πως παιξαμε μετα το 65-70) .. θελει ψυχραμια απο ολους μας και προσοχη στις εκφρασεις μας. Δεν ειναι δυσκολο να κανουμε διαλογο κανονικο .. Αν δεν προκαλεσω εγω πιστευω οτι δεν θα με προκαλεσει καποιος και με αυτο τον τροπο θα μπορουμε να συζηταμε ομορφα και ωραια ο καθενας. Ειναι οπως μπηκε ο αδερφος χθες και ειπε που ειναι οι αισιοδοξοι να γραψουν κατι να γελασουμε..γιατι? επειδη χασαμε χθες ενα ματς? δηλαδη υπαρχει δικαιωση για καποιον μετα απο την ηττα και θελει τοοοοοοσο πολυ να την πει στους υπολοιπους?? δηλαδη αν ο ΠΑΟΚ κερδισει καλλονη , ζιμπρου , πλατανια με 3-0 , 4-0 , 0-3 τι θα λετε ? τιποτα και θα περιμενουν ολοι την στραβη για να ξαναβγουν .. οπως γινοταν και περυσι με τον μεγαλο Χουμπ που ηταν "τουριστας"...θελει ψυχραιμια και να μη βγαινει μενος απεναντι σε παιδια που ισως να πιστευουν την ομαδα παραπανω απο εσας.. φυσικα ισχυει και το αντιθετο .. εμεις που πιστευουμε την ομαδα να μην γινομαστε φυλακες και καλα της ομαδας και να παμε να σας βγαλουμε τυφλους , υποπτους , αλλοθρησκους κ.ο.κ. Παρολαυτα θα πω ενα τελευταιο και νομιζω ειναι κατι το οποιο συμβαινει..εγω μαγκες δεν εχω προβλημα με την κριτικη και να πειτε οτι γουσταρετε ο τροπος που το λετε παντως πολλες φορες με κανει να μη θελω να κανω refresh την σελιδα γιατι δεν ξερω τι θα διαβασω και τι θα δουν τα ματια μου.. οχι την αποψη σας καθεαυτη αλλα ο τροπος με τον οποιο ειναι διατυπωμενη. Κατι αντιστοιχο μπορει να συμβαινει και με εσας με τις δικες μου αποψεις . Σε αυτη την περιπτωση η ειρωνια δεν ειναι το καταλληλο μεσο για να επικοινωνησεις με καποιον που πιστευει κατι διαφορετικο. Αποψη μου φυσικα και παντοτε αδερφικα ΠΑΟΚτσηδικα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

DASKALOS4, άλλαξε την υπογραφή σου.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Πριν μερικες ημερες καποιο εντιμοτατο και φιλτατο μελος με κατηγορησε οτι εχω 2000 ποστ(Δεν εννοω τον roman),σημερα βλεπω καποιο αλλο μελος να "ενοχλειται"που δεν ποσταρω καθολου.Και πως να ποσταρω μετα απο ενα στραπατσο της ομαδας μου που δεν το περιμενα ουτε μια στο εκατομυριο,τι να σκεφτω δηλαδη?να κατσω να γραψω στο φορουμ?δεν εχω κουραγιο ουτε να περπατησω.Αντιθετως βλεπω καποιους αλλους οχι μονο μπορουν και γραφουν πλεον 40 ποστ το δευτερολεπτο αλλα ειναι και στα ορια της εξαψης.Αν δεν ηξερα οτι ειναι ΠΑΟΚσακια αρρωστα θα εβαζα στοιχημα οτι ειναι οπαδοι του γαυρου που τοσο εκθειαζουν, βαλτοι απο τον μαρινακη να σπερνουν την διχονια σε ενα φορουμ οπαδων του ΠΑΟΚ.Αλλα ευτυχως δεν συμβαινει κατι τετοιο.Ομοιοτητες με προσωπα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα να εξηγουμαστε.
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Ρόμαν άλλαξε την εσύ πρώτα η εκκλησία μας τον έχει αφορισει με προσβαλλει

Αστροναύτη τι έγινε πάνω που πήγες να το παίξεις εδώ μέσα ξέρω γω ψαγμενος αυθεντία τι έγινε
δεν πέτυχες; Εμένα θα πεις καημένο και σαςταλεγακια; Πριν γκρινιαρη τώρα σαςταλεγακια; Αποφασιστε

Παοκοβιε γιατί να μην είναι στημένοι γαυροι και ληκια όσοι λέγαν και με ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΑΟΚ είσαι και τετοια; Που λένε άλλους σκουλήκια και πιτσαδορους για να σπάσουν πλάκα;
Το λες και μόνος σου δεν μου χε περάσει απ το μυαλό. Αυτό λεω γιατί διαφωνείτε; Να ξέρω ποιος λέει τι για ΠΑΟΚ κάντε λίστα να μη σαε διαβάζουμε καν. Τι πιο σωστο
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δάσκαλε, μαζέψου. Αν έχεις νεύρα βγάλτα αλλού. Και άλλαξε την υπογραφή σου.
berry

Δημοσίευση από berry »

δασκαλε ετοιμαζεσαι για την ηρωικη εξοδο του μεσολλογγιου? επιτιθεσαι οπου βρεις περιμενεις αφορμη να την κανεις αφου τσακωθεις εχοντας ποσταρει στην υπογραφη σου ΑΛΛΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ????? αν δεν ειναι αυτος ο σκοπος σου συγνωμμη. μπερυ- εργατης4
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Άλλαξέ την ξανά. Αν συνεχίσεις αυτό που κάνεις, θα μας χαιρετήσεις για αρκετό καιρό.
Σε δίνουμε ευκαιρία εγώ και ο Rain, είμαστε καλοί μαζί σου, μην το εκμεταλλεύεσαι με άσχημο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δασκαλε ακριβως αυτο λεω και γω,οτι μπορω να μιλαω υποθετικα και να λεω οτι μ@λ2κι@ κατεβαζει η γκλαβα μου,γι αυτο λοιπον στο λεω κοσμια,κοφτο.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Επειδή κάποιοι εδώ μέσα κρατιόμαστε και δεν μπουκάρουμε για να αρχίσουμε τα μπινελίκια στο φόρουμ, πάει να πει ότι είμαστε με τον φρέντο στην παραλία; Γειασάν τους ΠΑΟΚάρχες που μας πήρανε χαμπάρι!
Όσο για τον μπαλαφλώρο και τις πονεμένες αλήθειες του, ασχολίαστο...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ωραίος δάσκαλε..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Εγω δεν ηξερα οτι υπαρχει και αλλο φορουμ τωρα το εμαθα να σαι καλα δασκαλε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”