Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
1
1%
Κίτσιου
8
8%
Ρατ
3
3%
Κατσικάς
4
4%
Σκόνδρας
3
3%
Μαντούρο
9
9%
Τζιόλης
4
4%
Κάτσε
3
3%
Μακ
25
25%
Σαλπιγγίδης
11
11%
Αθανασιάδης
6
6%
Μάρτενς
1
1%
Περέιρα
2
2%
Σπυρόπουλος
21
21%

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμεν

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ρε παιδια,χαλαρωστε λιγο.Το πρωτο παιχνιδι μιας νεας ομαδας ηταν και μαλιστα μετα απο μια κουραστικη και μεγαλη σε διαρκεια προετοιμασια.Σιγουρα εγιναν λαθη απο τον προπονητη,ο οποιος τουλαχιστον ειχε τα cohones να παραδεχτει πως εξ'αιτας του εχασε η ομαδα,σε αντιθεση με καποιους προκατοχους του που παντα τα εριχναν στους παικτες του.Ενταξει χασαμε.Ε και?Η μονη ομαδα ειμαστε που επεσε θυμα εκπληξης?Δηλαδη οταν εμεις αποκλειαμε ομαδες οπως η Αρσεναλ,η Τοττεναμ,η Φενερ και ποσες αλλες δεν αποτελουσε εκπληξη?Και στο κατω κατω δεν τελειωσε ακομα η υποθεση προκριση.Εχουμε και τον επαναληπτικο στο ΝΑΟ μας.Σιγουρα η εικονα της ομαδας δεν ηταν αυτη που θα επρεπε και σαφως φαινεται πως εχει γινει κακος(αν οχι λαθος) προγραμματισμος,αλλα το να σκιζουμε την ομαδα απο το πρωτο κιολας επισημο μας,ε αυτο με ξεπερναει.Αγαπηστε την ομαδα ρε σεις.Ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε.Μαζι θα στεναχωρηθουμε και μαζι θα κ@υλωσουμε με την ομαδα μας.Το μονο σιγουρο παντως ειναι πως για να γινει κριτικη και ποσο μαλλον ''σκισιμο'' ειναι πολυ νωρις
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ποσο ελειψε χτες ενας παιχτης σαν τον λουκας που τον αφησαμε χωρίς λογο να φυγει τζαμπα!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αυτο που θα περιμεναμε απο τον χ λουκας, θα ηταν με μια προσωπικη προσπαθεια να ανατρεψει ισορροπιες, οχι να ενσωματωθει στο πλανο της ομαδας. Αυτο ειναι το κακο, οτι πηγαμε να παιξουμε με πλανο(βασισμενοι ισως και στη διαφορα δυναμικοτητας) και οχι να κλεψουμε με κολπακια το παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Αγαπηστε την ομαδα ρε σεις.

Αυτο το αγαπηστε την ομαδα εχει γινει πολυ της μοδας,δηλαδη τι νομιζεται μερικοι οτι μισουμε την ομαδα και περιμενουμε στη γωνια για να κραξουμε;
Σε αλλους ειναι αδιαφορη η ομαδα και αποτι φαινεται ειναι αυτοι που κανουν κουμαντο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ηδη Λουκας λεμε και ΚΛΑΙΜΕΕΕΕ!!!! ''Eιναι τιτικα για μικρα ματς''
''15 ασσιστ κ 13 γκολ??κλαιν μαιν..και η θεια μου τα βαζει με χωρια...''
παρτε τωρα!!!! παιξε με σαλπι και τζιολη δημιουργηκο χαφ...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μπανε συμφωνω απολυτα.Αυτο που εννοω ειναι να την στηριξουμε και να την αγγαλιασουμε.Δεν μπορω να πιστεψω πως με την πρωτη στραβη καποιοι πεσανε πανω της να την φανε.Ειναι πολυ νωρις ακομα ρε παιδια.Ακομα και United των χιλιων περσινων προβληματων,η οποια φετος ξεκινησε με μεγαλους στοχους εκανε το πρωτο κλαρινο στην πρωτη αγωνιστικη μεσα στην εδρα της απο την Swansea.Εκει τι πρεπει να γινει δηλαδη,να πεσουν να την φανε την ομαδα και τον Φαν Χααλ.Ειναι πολυ νωρις ακομα για τοσο σκληρη κριτικη.
Άβαταρ μέλους
john4serres
Been thanked: 3 times

Δημοσίευση από john4serres »

Λουκας Πέρεθ οεοεοεοε !!!
Ακούς τσε ? ;)

Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hasio_john
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από hasio_john »

Να πω κάτι γενικό,... ΠΡΕΠΕΙ άμεσα να γίνουν αλλαγές/προσθήκες στην ομάδα γιατί στο τέλος θα φαγωθούμε και μεταξύ μας! :| Επίσης καλό θα ήταν να μην επιτίθεστε (βάζω και μένα μέσα) σε αυτούς που εκφράζουν την πίκρα τους (έστω άκομψα) , μιας και αυτό που είδαμε χθες ήταν Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο!!!
Εγώ προσωπικά δεν κοιμήθηκα καθόλου χθες και νομίζω πως έπαθα και κάνα έμφραγμα / εγκεφαλικό!
Δε γίνετε ρε γαμώτο να κάνουμε τέτοια εμφάνιση με το χωριό που παίξαμε! Συμφωνώ με ένα φίλο παραπάνω που λέει πως είναι φυσιολογικά αυτά και πως και μεις έχουμε αποκλείσει μεγάλες ομάδας ... αλλά η διαφορά είναι πως οι τότε ομάδες που νικήσαμε παίξανε μπάλα και όχι την χθεσινή παρωδία μας!!
Παρ' όλα αυτά, πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι ... ;)
ΠΑΟΚ είμαστε και ας πονάνε τα μυαλά μας!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 22 Αύγ 2014, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Κι εγώ χάλια ήμουν αδερφέ. Η κόρη μου (4 ετών) κάθε τόσο με ρωτούσε αν είμαι καλά και αν θέλω φάρμακο. Τί να της πω; Απλώς απέφυγα να μπω εδώ και οπουδήποτε αλλού μην πάθουμε και τίποτα σοβαρό. Είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία (42). :D :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/69450-ksero-gia-tin-toympa

«Ξέρω για την Τούμπα…»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Ζίμπρου, Όλεγκ Κουμπάρεφ. Μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την άποψη πως ο "Δικέφαλος" δεν έδειξε όλα όσα μπορεί να κάνει.

Αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς μετά την νίκη και τόνισε πως δέχθηκαν συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό της Μολδαβίας!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Όλεγκ Κουμπάρεφ:

Για την άποψη του για την μεγάλη νίκη της Ζίμπρου:

" Χαίρομαι πάρα πολύ για το αποτέλεσμα και είναι μεγάλη χαρά που προσφέραμε την νίκη στους οπαδούς μας. Τώρα έχουμε διπλάσια ευθύνη για να μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και στο δεύτερο παιχνίδι".

Για τις δηλώσεις του πως ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα το φαβορί:

" Πραγματικά έτσι σκέφτομαι. Είδαμε πως ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και έχει κρατήσει κάποιες δυνάμεις για το δεύτερο παιχνίδι. Δεν έχουν κάνει όλα αυτά που μπορούν".

Για το αν περίμενε την νίκη της Ζίμπρου:

" Βεβαίως θέλαμε να κερδίσουμε και θέλαμε να δείξουμε ένα ωραίο παιχνίδι και ένα ωραίο πρόσωπο μπροστά στους οπαδούς μας".

Για τους παίκτες που ξεχώρισε από πλευράς ΠΑΟΚ:

" Κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ έχει το δικό του χαρακτηριστικό. Σε αυτό το παιχνίδι αυτό δεν έφτασε".

Για το τι έχει ακούσει για την έδρα του ΠΑΟΚ"

"Δεν ξέρω πάρα πολλά πράγματα αλλά ξέρω πως έχουν μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς τους. Αυτό επηρεάζει πολύ τον αντίπαλο και πρέπει να προετοιμάσουμε ψυχολογικά τους παίκτες μας".

Για το αν έχει παίξει ποτέ στην Ελλάδα:

"Όχι δεν έχω παίξει Ελλάδα".

Για το αν έγινε μετά το παιχνίδι μια μικρή γιορτή στο γήπεδο:

" Στο γήπεδο δεν υπήρχε γιορτή επειδή ήταν αργά αλλά εκτός γηπέδου πήραμε συγχαρητήρια από όλους στην πόλη και από μεγάλες προσωπικότητες της χώρας. Ο πρωθυπουργός μετά το παιχνίδι πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες".

Για το αν φοβάται μη επηρεαστούν οι παίκτες του από την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

"Είχαμε μεγάλα παιχνίδια και ελπίζω πως θα ετοιμάσουμε την ομάδα για να παίξει ωραία και να μην επηρεαστεί".

Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες για την ρεβάνς:

"Όλη η ομάδα είναι πολύ επικίνδυνη. Ο Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης θεωρώ πως είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες. Επίσης, ο Γκολάσα που δεν έχει παίξει το παιχνίδι είναι επικίνδυνος για το δεύτερο".
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

john4serres έγραψε:Λουκας Πέρεθ οεοεοεοε !!!
Ακούς τσε ? ;)

Sent from my Xperia Neo using Tapatalk

αμπαλοι ολοι ε αμπαλοι :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Azrael
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από Azrael »

μονο που δυστυχως δεν βλεπω να παταμε και πολλα ατομα την Πεμπτη :?
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Η συζήτηση για το αν το κράξιμο και η γκρίνια προσδιορίζει την αγάπη για την ομάδα στην κλίμακα του "πειραγμένου ΠΑΟΚομετρου είναι εντελώς αποπροσανατολιστικη. Δεν είναι τα αποτελέσματα αυτά καθ αυτά που φέρνουν την γκρινια. Στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε ατυχη αποτελεσματα που γιγαντωναν τη στήριξη στην ομάδα γιατι υπήρχε ΟΡΑΜΑ και η προσήλωση όλων σ αυτό γιατί το όραμα ενέπνεε. Σήμερα, όπως κι όλα τα χρόνια μετά την έλευση Σαββίδη όχι μόνο δεν υπάρχει όραμα αλλά ούτε ένας στοιχειώδης σχεδιοασμος μιας σοβαρής μεσαίας ομάδας. Δυστυχώς αυτη είναι η πραγματικότητα, η οποια προκαλεί νομίζω περισσότερο απογοήτευση παρά γκρίνια κι αυτό είναι πιο ανησυχητικό για το μέλλον των σχέσεων της ομάδας με τον κόσμο της
Άβαταρ μέλους
Athens
Has thanked: 4 times

Δημοσίευση από Athens »

gergeo4 έγραψε:ποσο ελειψε χτες ενας παιχτης σαν τον λουκας που τον αφησαμε χωρίς λογο να φυγει τζαμπα!

τον θυμαμαι σε αρκετα παιχνιδια να ειναι απων, να μην μπορει να πασαρει στα 2 μετρα και η παρουσια του να ειναι προκλητικη....
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Να μπαίνεις στη σελίδα της Ουέφα και να βλέπεις φάτσα κάρτα

Berg's four-goal show πρώτη είδηση..
κι από κάτω
FC Zimbru Chisinau upset PAOK FC

Καπάκι να πας στα στατιστικά του αγώνα και να βλέπεις οτι έκανες 2 σουτ στην εστία με το ψητοπωλείο με τα γκαρσόνια...

Τί πίκρα ατέλειωτη είναι αυτή ρε γμτ...
όχι τπτ άλλο αλλά δε θα αντέξω να περιμένω μια βδομάδα και να ψιλιάζομαι τί με περιμένει την επόμενη Πέμπτη..
Πως θα το ζήσω κι αυτό.... πάει αρρώστησα τέλος..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”