15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Δημοσίευση από gergeo4 »

απολογια στον βρυζα?ο τζακ δεν ειναι προεδρος?ο βρυζας τι ρολο βαραει σημερα,οεο? :x
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Μήπως απολογήθηκε όσο ήταν στη Μολδαβία ο Αγγελίδης;
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

gergeo4 έγραψε:απολογια στον βρυζα?ο τζακ δεν ειναι προεδρος?ο βρυζας τι ρολο βαραει σημερα,οεο? :x
Πολύ σωστά, στον Τεχνικό Διευθυντή απολογήθηκε.
berry

Δημοσίευση από berry »

obanebane έγραψε:
berry έγραψε:τι ειπε το παληκαρι????
ευρωπαικα πραγματα. τον ρωτησε αρδ της χωρας του αν ειναι καλος ο σαμαρης για την πρωην ομαδα του... π@π@ριες!!!!!!

καλα για να μη το χοντρινω. επρεπε να τους πει η ομαδα μου παιζει τον πρωτο αγωνα της χρονιας και εγω εκανα μ@λ@κι@ και με απεκλεισε ο προπονητης μου. το μυαλο μου ειναι στο κισιναου χεστηκα για το σαμαρη... αυτο ειναι σπιλμπερκ μαστορα!!!!!

Οτι να ναι
καλησπερα ισως δεν το διατυπωσα σωστα. εχεις σοβαρο προβλημα με τη δουλεια σου μπορει να τη χασεις και σου ρχεται ενας και σε ρωταει. τι γνωμη εχεις ρε μπανε για το παληκαρι που γουσταρει η πρωην γκομενα σου. εσυ στην καλυτερη του λες ασε μας ρε φιλε στη χειροτερη τον διαολοστελνεις γιατι εχεις τα δικα σου. η μηπως δεν τα εχεις και πουλας τρελα? για το βιτορ μιλαω μην παρεξηγηθω.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αγνωριστος, καμια σχεση με τις περσινες του εμφανισεις, δεν ξερω τι εχει παθει, εκανε πολλα λαθη χθες,
Νομιζω οτι οσο τραγικο και να φαινεται, ο Κατσικας ειναι καλυτερος αυτην την χρονικη στιγμη
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Κάνει αράουτ ο κίτσιου νομίζω(στη μεγάλη περιοχή μας)και την πετάει στον Vitor και σκάει η μπάλα μπροστά του και προσπάθησε να κάνει κοντρόλ με την κοιλιά,του έφυγε η μπάλα και μετά βοήθεια παναγιά!Καλά έφαγε και απο τον Μανούσο ένα μπάσιμο που νόμιζα οτι ο Μανούσος ήταν Σουάρες (αυτόν που δαγκώνει τέλος πάντον)!Μήπως το επίπεδο, είναι τόσο χαμηλό (ΠΑΟΚ) σέ έναν απο τους καλύτερους περσινούς μας παίχτες;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πολύ κακός και χθες.Ούτε σωστές τοποθετήσεις,ούτε σωστές επιλογές,ούτε τίποτα..Όπως ήταν και στα φιλικά δηλαδή.Δουλειά και βελτίωση επειγόντως.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Του έσκασαν κάποιες ωραίες τρίπλες χθες, αν και είχε κάποιες (2 νομίζω) καθοριστικές και στο τσακ αποκρούσεις που μας γλίτωσαν από γκολ..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Odi έγραψε:Πολύ κακός και χθες.Ούτε σωστές τοποθετήσεις,ούτε σωστές επιλογές,ούτε τίποτα..Όπως ήταν και στα φιλικά δηλαδή.Δουλειά και βελτίωση επειγόντως.
μπορεις να μου πεις λιγο τις κακες τοποθετησεις που τις ειδες?
οχι οτι ηταν καλος αλλα θελω να μαθω σε ποιες φασεις ειχε κακες τοποθετησεις
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οντως τοποθετησεις δεν ειχε θεμα. στις επιλογες του ναι. σε ενα δυο μαρκαρισματα ναι. αλλα στις τοποθετησεις κανενα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

desperando έγραψε:
Odi έγραψε:Πολύ κακός και χθες.Ούτε σωστές τοποθετήσεις,ούτε σωστές επιλογές,ούτε τίποτα..Όπως ήταν και στα φιλικά δηλαδή.Δουλειά και βελτίωση επειγόντως.
μπορεις να μου πεις λιγο τις κακες τοποθετησεις που τις ειδες?
οχι οτι ηταν καλος αλλα θελω να μαθω σε ποιες φασεις ειχε κακες τοποθετησεις
Μετά τα φιλικά με Νάπολι (τρομερή ασσίστ από λάθος του στο πρώτο γκολ) και QPR (πέτυχε σε 45 λεπτά μόνο τον Τζαβέλλα,ο οποίος έκανε γιόμες) χθες το ρεπερτόριο είχε τα εξής:

Γύρω στο 20 ανέβηκε για να βοηθήσει την ανάπτυξη.Επέστρεψε μετά από πέντε λεπτά.
Στο 31 βγαίνει η μπαλιά στον Μανούσο,ο Βίτορ δεν έχει ιδέα πού βρίσκεται,τρέχει να προλάβει,τρώει και την ποδιά.
Στο 56 στην πρώτη αντεπίθεση της Καλλονής,πάει και μαρκάρει βλακωδώς και χωρίς λόγο στο κέντρο του γηπέδου,χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι τον Καμαρά στην πλάτη του.
Στο 79 στην φάση του Καμαρά δεν βλέπω καν πού βρίσκεται.

Και το αποκορύφωμα.Πλάγιο ο Κίτσιου,πάει να την γυρίσει με το στήθος στον Γλύκο,δεν την βρίσκει καν,γλυτώνουμε κατά τύχη.

Εν ολίγοις εξαιρετικές και οι τοποθετήσεις και τα μαρκαρίσματα.Αλλά ξέρω despe,ο Αναστασιάδης φταίει,δεν εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα του και τον θάβει γιατί είναι κολλημένος.Γ αυτό άλλωστε τον ξεκίνησε και βασικό μετά από πειθαρχικό παράπτωμα,στο οποίο ο πνιγμένος από το δίκιο Βίτορ που ήθελε και να φύγει ζήτησε αμέσως συγνώμη.

Δεν λέω οτι έφταιγε αυτός για το χθεσινό,αλλά δεν είμαστε και τυφλοί.Πολύ πεσμένος είναι ο παίκτης.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Odi έγραψε: Εν ολίγοις εξαιρετικές και οι τοποθετήσεις και τα μαρκαρίσματα.Αλλά ξέρω despe,ο Αναστασιάδης φταίει,δεν εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα του και τον θάβει γιατί είναι κολλημένος.Γ αυτό άλλωστε τον ξεκίνησε και βασικό μετά από πειθαρχικό παράπτωμα,στο οποίο ο πνιγμένος από το δίκιο Βίτορ που ήθελε και να φύγει ζήτησε αμέσως συγνώμη.

Δεν λέω οτι έφταιγε αυτός για το χθεσινό,αλλά δεν είμαστε και τυφλοί.Πολύ πεσμένος είναι ο παίκτης.
αν σου μιλησω και γω με την ειρωνια που μιλας ή σε πω κανενα εισαι ασχετος απο ποδοσφαιρο και μην μιλας για κατι που δεν κατεχεις θα κανω να ξαναδω paokmania σε κανενα μηνα.
γι αυτο δεν λεω τιποτα.
ασε τους αμυντικους σου να παιζουν συνεχεια το 1 με 1 με τους επιθετικους
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Despe σου απαντώ στο ύφος που απαντάς σε όλους στο topic του Αναστασιάδη από εχθές.Είδες να σε απειλώ για το πότε θα ξαναδείς το paokmania?Όπως εκφράζεσαι,εκφράζομαι κ εγώ μπας και καταλάβεις πόσο άσχημα φαίνεται.Αν θυμάσαι την συζήτηση περί ιθαγενών.Τώρα εντάξει,εσύ είδες τον Βίτορ χθες άριστο στις τοποθετήσεις. Οτι βλέπει ο καθένας λέει.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ekatnetworkltd έγραψε:Κάνει αράουτ ο κίτσιου νομίζω(στη μεγάλη περιοχή μας)και την πετάει στον Vitor και σκάει η μπάλα μπροστά του και προσπάθησε να κάνει κοντρόλ με την κοιλιά,του έφυγε η μπάλα και μετά βοήθεια παναγιά!Καλά έφαγε και απο τον Μανούσο ένα μπάσιμο που νόμιζα οτι ο Μανούσος ήταν Σουάρες (αυτόν που δαγκώνει τέλος πάντον)!Μήπως το επίπεδο, είναι τόσο χαμηλό (ΠΑΟΚ) σέ έναν απο τους καλύτερους περσινούς μας παίχτες;
Εγω δεν καταλαβα ποτε πως βγηκε το συμπερασμα οτι ηταν απο τους καλυτερους παικτες μας περυσι... Μερικες συμπαθητικες εμφανισεις εκανε.. αυτο! Και φετος τον ειχαμε στο μυαλο μας σαν σταθερα στην αμυνα και λεγαν ολοι θελουμε 1 στοπερ.. Απο την αρχη ελεγα οτι θελουμε 2 βασικα στοπερ και αντε για αλλαγη τον Βιτορ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

η διαφορα ειναι οτι εσυ πρεπει να σβηνεις τις φωτιες και οχι να αναβεις και αλλες.
ξερω πολυ καλα ποσο εριστικος ειμαι στο θεμα αγγελου.
αλλα ειμαι ενα απλο μελος και ενας απο τους λογους που δεν δεχτηκα να γινω μπλε ηταν γιατι ηθελα οταν θα εχω την αναγκη να βγω να βρισω, να εκτονωθω,να πω αυτα που νιωθω να μπορω να το κανω και να δεχομαι τις οποιες συνεπειες.
γι αυτο λοιπον μην συνεριζεσαι με ενα απλο μελος, η θεση σου απαιτει να δινεις το παραδειγμα και ασε τον καθε ντεσπε να εκτιθεται με αυτα που γραφει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”