Άγγελος Αναστασιάδης
-
Asimos
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Ειδα στον υπνο μου πως το καφε δερμάτινο περίμενε ανταπόκριση στη Ζυρίχη παρέα με έναν ακόμη Πορτογάλο.
Όνειρο ηταν, καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Και ο θεος να έρθει η χρονιά είναι τελείως χαμένη. Η χρονιά χτίζεται το καλοκαίρι. τωρα "υπομονη" του χρόνου.Asimos έγραψε:Ειδα στον υπνο μου πως το καφε δερμάτινο περίμενε ανταπόκριση στη Ζυρίχη παρέα με έναν ακόμη Πορτογάλο.
αυτό το πράγμα που υπάρχει τώρα, δεν είναι ΠΑΟΚ.
Ένας γνωστός δημοσιογραφος-δόκτορ με τίτλο ευγενείας, που παρεμπιπτόντως είναι και φίλα προσκείμενος στην πλευρά Γκαρσία, υποστηρίζει ότι ο Γκαρσία φαγώθηκε από τον ίδιο τον ΑΑ. Τώρα ποιά είναι η αλήθεια τρέχα γύρευε....PaokPatraG4 έγραψε:Το καλο του ΠΑΟΚ ειναι να βγει ο ΑΑ και να τους ξεμπροστιασει....οχι να βγαινει μετα απο καθε ηττα και να λεει φταιει ο προπονητης και η Παναγιά δεν ηθελε να κερδισουμε και τετοιες αρλουμπες....Αληθεια χωρις να ειμαι προσωπολαγνος ο ΑΑ γιατι δεν πηρε θεση για τον υποτιθεμενο βοηθο του Παμπλο Γκαρσια;;;; Η ομαδα ειναι αρρωστη και υπευθυνος θα ειναι και ο ΑΑ!!!!!
- Metal-Nikos
απο την αρχή έπρεπε να έρθει σάντος με κονσεισάο βοηθό τώρα είναι αργά buffos
τώρα πρέπει να δούν τι θα κάνουν να τα μαζέψουν
τώρα πρέπει να δούν τι θα κάνουν να τα μαζέψουν
Εγώ λυπάμαι τους Αγγελικους. Τα τελευταία δεκα χρονια σε ανάλογες στραβες βγενανε και κραζανε τους παντες γιατι δεν φέρνουν τον Άγγελο. Τώρα τι να πουν. Υπομονή; Με Σαλπιγκιδη αριστερό εξτρεμ Κάτσε δεξί μπακ και Σπυροπουλο 6αρι τι υπομονή να κανεις ; Να περιμένεις τι; Τελικά δε ξέρω τι ειναι καλύτερο. Να ζεις με έναν μύθο ειναι σε ξυπνάει η πραγματικότητα ; Εγώ πάντως θέλω να μείνει μεχρι το τέλος να τελειώνουμε. Δε θα τη παλέψω αλλα δεκα χρονια να συζητάμε για Άγγελο κάθε φορά που ψάχνουμε προπονητη....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό λέει η λογική, αλλά από την άλλη πόσο να αντέξεις το σύστημα Βόκολος? Γιατί για όποιον δεν κατάλαβε βλέπουμε ακριβώς το ίδιο 10 χρόνια μετά.chrisg4 έγραψε:Εγώ λυπάμαι τους Αγγελικους. Τα τελευταία δεκα χρονια σε ανάλογες στραβες βγενανε και κραζανε τους παντες γιατι δεν φέρνουν τον Άγγελο. Τώρα τι να πουν. Υπομονή; Με Σαλπιγκιδη αριστερό εξτρεμ Κάτσε δεξί μπακ και Σπυροπουλο 6αρι τι υπομονή να κανεις ; Να περιμένεις τι; Τελικά δε ξέρω τι ειναι καλύτερο. Να ζεις με έναν μύθο ειναι σε ξυπνάει η πραγματικότητα ; Εγώ πάντως θέλω να μείνει μεχρι το τέλος να τελειώνουμε. Δε θα τη παλέψω αλλα δεκα χρονια να συζητάμε για Άγγελο κάθε φορά που ψάχνουμε προπονητη....
- koylispontios
Χιμμ ο γιατρός σπάνια κάνει λάθος.Ζοραν έγραψε:Ένας γνωστός δημοσιογραφος-δόκτορ με τίτλο ευγενείας, που παρεμπιπτόντως είναι και φίλα προσκείμενος στην πλευρά Γκαρσία, υποστηρίζει ότι ο Γκαρσία φαγώθηκε από τον ίδιο τον ΑΑ. Τώρα ποιά είναι η αλήθεια τρέχα γύρευε....PaokPatraG4 έγραψε:Το καλο του ΠΑΟΚ ειναι να βγει ο ΑΑ και να τους ξεμπροστιασει....οχι να βγαινει μετα απο καθε ηττα και να λεει φταιει ο προπονητης και η Παναγιά δεν ηθελε να κερδισουμε και τετοιες αρλουμπες....Αληθεια χωρις να ειμαι προσωπολαγνος ο ΑΑ γιατι δεν πηρε θεση για τον υποτιθεμενο βοηθο του Παμπλο Γκαρσια;;;; Η ομαδα ειναι αρρωστη και υπευθυνος θα ειναι και ο ΑΑ!!!!!
-
panpangr77
Για το θέμα Γκαρσια γνωρίζει κανεις αν πρέπει να δίπλωμα προπονητη για να είσαι βοηθός και να μπορεις να κάθεσαι στον παγκο στους επισημους αγώνες?Ζοραν έγραψε:Ένας γνωστός δημοσιογραφος-δόκτορ με τίτλο ευγενείας, που παρεμπιπτόντως είναι και φίλα προσκείμενος στην πλευρά Γκαρσία, υποστηρίζει ότι ο Γκαρσία φαγώθηκε από τον ίδιο τον ΑΑ. Τώρα ποιά είναι η αλήθεια τρέχα γύρευε....PaokPatraG4 έγραψε:Το καλο του ΠΑΟΚ ειναι να βγει ο ΑΑ και να τους ξεμπροστιασει....οχι να βγαινει μετα απο καθε ηττα και να λεει φταιει ο προπονητης και η Παναγιά δεν ηθελε να κερδισουμε και τετοιες αρλουμπες....Αληθεια χωρις να ειμαι προσωπολαγνος ο ΑΑ γιατι δεν πηρε θεση για τον υποτιθεμενο βοηθο του Παμπλο Γκαρσια;;;; Η ομαδα ειναι αρρωστη και υπευθυνος θα ειναι και ο ΑΑ!!!!!
Γνωρίζει κανεις αν ο Γκαρσία έχει διπλωμα?
Απορίες εκφράζω....
Ειναι ενα ματς το πρωτο της χρονιας.Αγγελε πηρες κατω απο την βαση και δυστυχως πια θα κρινεσαι σε καθε ματς.Για το συστημα,για τους παιχτες που δε ζητησες,για τα λογια που λες.Καταλαβε το...
Δυστυχως το καφε δερματινο δεν ειναι εκει που πρεπει
Δυστυχως το καφε δερματινο δεν ειναι εκει που πρεπει
Εφυγε απο την ομαδα για να παει να βγαλει διπλωμα,τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα;panpangr77 έγραψε:Για το θέμα Γκαρσια γνωρίζει κανεις αν πρέπει να δίπλωμα προπονητη για να είσαι βοηθός και να μπορεις να κάθεσαι στον παγκο στους επισημους αγώνες?Ζοραν έγραψε:Ένας γνωστός δημοσιογραφος-δόκτορ με τίτλο ευγενείας, που παρεμπιπτόντως είναι και φίλα προσκείμενος στην πλευρά Γκαρσία, υποστηρίζει ότι ο Γκαρσία φαγώθηκε από τον ίδιο τον ΑΑ. Τώρα ποιά είναι η αλήθεια τρέχα γύρευε....PaokPatraG4 έγραψε:Το καλο του ΠΑΟΚ ειναι να βγει ο ΑΑ και να τους ξεμπροστιασει....οχι να βγαινει μετα απο καθε ηττα και να λεει φταιει ο προπονητης και η Παναγιά δεν ηθελε να κερδισουμε και τετοιες αρλουμπες....Αληθεια χωρις να ειμαι προσωπολαγνος ο ΑΑ γιατι δεν πηρε θεση για τον υποτιθεμενο βοηθο του Παμπλο Γκαρσια;;;; Η ομαδα ειναι αρρωστη και υπευθυνος θα ειναι και ο ΑΑ!!!!!
Γνωρίζει κανεις αν ο Γκαρσία έχει διπλωμα?
Απορίες εκφράζω....
νυχτα θα φυγεις αγγελε μ'αυτα που βλεπω....εικονα χωριου παρουσιασες χτες..
-
Asimos
Δηλαδή ολοι μας θελουμε να τους ξεμπροστιασει καποιος για να πειστουμε;
Μας θυμίζω κατι λαλακες που τους λεει η γυναικα τους πως τους απατα αλλα θελουν να δουν με τα ματια τους για να πειστουν.
Τραβατε ρε κλειστε τον Σαντος πριν τον παρει η Γκενγκ!
Μας θυμίζω κατι λαλακες που τους λεει η γυναικα τους πως τους απατα αλλα θελουν να δουν με τα ματια τους για να πειστουν.
Τραβατε ρε κλειστε τον Σαντος πριν τον παρει η Γκενγκ!
Ο Σαντος ηταν ο μονος που καταφερε να ολοκληρωσει ενα πλανο γιατι τον αφησανε να το κανει.
Απο το 2008 ειχαμε για προπονητες, τον Σαντος, τον Μπερετα, τον Δερμιτζακη, τον Χαβο, τον Μπολονι, τον Δωνη, τον ΓΧ, τον Στεφενς, ξανα τον ΓΧ και τωρα τον Αναστασιαδη. Απο ολους αυτους μονο με τον Μπολονι πιστευω οτι μπορουμε να κανουμε κατι, θεωρω οτι ο Σαντος οτι ειχε να δωσει το εδωσε.
Δηλαδη αμα κανουμε προταση σοβαρη στον Λαζλο θα πει οχι? θα μας αρνηθει για να συνεχισει στην Αλ Κορ?

Απο το 2008 ειχαμε για προπονητες, τον Σαντος, τον Μπερετα, τον Δερμιτζακη, τον Χαβο, τον Μπολονι, τον Δωνη, τον ΓΧ, τον Στεφενς, ξανα τον ΓΧ και τωρα τον Αναστασιαδη. Απο ολους αυτους μονο με τον Μπολονι πιστευω οτι μπορουμε να κανουμε κατι, θεωρω οτι ο Σαντος οτι ειχε να δωσει το εδωσε.
Δηλαδη αμα κανουμε προταση σοβαρη στον Λαζλο θα πει οχι? θα μας αρνηθει για να συνεχισει στην Αλ Κορ?