Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Ψιλοσυνταξιουχος ήταν ο Στεφενς. Εγώ θέλω σαρανταρη, που να έχει φιλοδοξίες.
- The_Stalker
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Έκανα ένα ποστ στις πρώτες σελίδες του τόπικ όπου έλεγα ότι δεν ηθελα τον ΑΑ, αλλά ότι η στήριξη στην ομάδα είναι δεδομένη. Επίσης ανέφερα κάποια ιστορικά κολλήματα του ΑΑ. Από εκεί και πέρα έγινε μια "Αγγελιάδα" με τους υποστηρικτές και τους εναντίον, η οποία για μένα ήταν άνευ λόγου και ουσίας και δεν συμμετείχα.
ΣΗΜΕΡΑ, πρέπει να την ακούσει. Όχι να "τους βρίσουν λίγο" όπως είπε, να τον "βρίσουν πολύ" για τον εξευτελισμό. Δεν έχω πρόβλημα με τις άλλες δηλώσεις του (ΚΑΛΑ έκανε και ανέλαβε την ευθύνη και στήριξε τους παίκτες δημοσίως), ούτε με τον αποκλεισμό Βίτορ - Τζαβέλλα (ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε αν θέλουμε να γίνουμε ομάδα). Έχω πρόβλημα με τις επιλογές του και το κοουτσάρισμα (το δυνατό του σημείο όπως παραδέχονται όλοι). Ήταν ΑΘΛΙΟΣ.
Για όσους αναφέρουν τον Σάντος, με παλιά του γκόμενα κανείς δεν στέριωσε.. Τρεις προπονητές (εκτός του ΑΑ και των συνηθισμένων υπηρεσιακών) έχουν διπλή θητεία στον ΠΑΟΚ: Ο Λόραντ που έσβησε στο γήπεδο, ο Χάαν που έφυγε τη 2η φορά με καυγά και ο Μπλαχίν που δεν θέλω να θυμάμαι πώς έφυγε τη 2η φορά...
ΣΗΜΕΡΑ, πρέπει να την ακούσει. Όχι να "τους βρίσουν λίγο" όπως είπε, να τον "βρίσουν πολύ" για τον εξευτελισμό. Δεν έχω πρόβλημα με τις άλλες δηλώσεις του (ΚΑΛΑ έκανε και ανέλαβε την ευθύνη και στήριξε τους παίκτες δημοσίως), ούτε με τον αποκλεισμό Βίτορ - Τζαβέλλα (ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε αν θέλουμε να γίνουμε ομάδα). Έχω πρόβλημα με τις επιλογές του και το κοουτσάρισμα (το δυνατό του σημείο όπως παραδέχονται όλοι). Ήταν ΑΘΛΙΟΣ.
Για όσους αναφέρουν τον Σάντος, με παλιά του γκόμενα κανείς δεν στέριωσε.. Τρεις προπονητές (εκτός του ΑΑ και των συνηθισμένων υπηρεσιακών) έχουν διπλή θητεία στον ΠΑΟΚ: Ο Λόραντ που έσβησε στο γήπεδο, ο Χάαν που έφυγε τη 2η φορά με καυγά και ο Μπλαχίν που δεν θέλω να θυμάμαι πώς έφυγε τη 2η φορά...
-
chris.paok.mytilene
Στην ομάδα υπάρχει μεγάλο πολύ μεγάλο πρόβλημα . Από αυτά που γίνονται δε μαθαίνουμε ούτε τα μισά όταν καταλαβαίνουμε κάτι είναι αργά ...... όλο το παιχνίδι παίζεται με τις βαθμολογίες της ουέφα ..... Ο μόνος που μπορεί δώσει λύση είναι ο Αγγελίδης ..... Αλλά είναι πολύ καινούριος για αποφάσεις ....... Ο Αθανασιάδης από τη μέρα που έπαι3ε εθνική είναι άλλος άνθρωπος ....Όταν καταλάβουν οι νέοι παίκτες τι παίζεται θα το ρήξουν και αυτοί στα ξύδια και στα μπαράκια ..... Ο ΑΑ ΣΉΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΣ δε ξέρω αν ήξερε και ήθελε να προστατεύσει τα νέα παιδιά αλλά δεν ήταν αλλαγές αυτές ισοροπιστής λοίπαν οι διεθνείς τόσο καιρό και όλοι μέσα ο Σπυρόπουλος αμυντικό χαφ .... Ενώ ο Κίτσιου ακούει τον περσινό συνγκάτικό του ντροπή !
Σήμερα ο Κοντρέρας έκανε δηλώσεις εγώ ερχόμουν στην ομάδα το καλοκαίρι του 12 με τα μισά λεφτά αλλά ο ΖΒ μου είπε ότι είχε άλλα σχέδια και πήγε στο Γαύρο.....Την μία μέρα έφυγε ο Μαλεζάς και την άλλη μέρα ανακοινώθηκε ο Ρώσος και βέβαια τα σχέδια ήταν Βιβιάν , Κουμαλό , Κατσικάς και τα Χριστούγεννα Κατσουράνης να είναι μπουρδέλο τα αποδυτήρια για χρόνια να φάμε και το Γκαρσία .......που το είχαν άχτοι από το 2009 όταν θέλαν να παίξουν ρόμβους με τον Αμπουμπακάρη και το Φωτάκη .....
Σήμερα ο Κοντρέρας έκανε δηλώσεις εγώ ερχόμουν στην ομάδα το καλοκαίρι του 12 με τα μισά λεφτά αλλά ο ΖΒ μου είπε ότι είχε άλλα σχέδια και πήγε στο Γαύρο.....Την μία μέρα έφυγε ο Μαλεζάς και την άλλη μέρα ανακοινώθηκε ο Ρώσος και βέβαια τα σχέδια ήταν Βιβιάν , Κουμαλό , Κατσικάς και τα Χριστούγεννα Κατσουράνης να είναι μπουρδέλο τα αποδυτήρια για χρόνια να φάμε και το Γκαρσία .......που το είχαν άχτοι από το 2009 όταν θέλαν να παίξουν ρόμβους με τον Αμπουμπακάρη και το Φωτάκη .....
Αυτοί που τον φέρανε , να κόψουν τον λαιμό τους κ να βρούνε τρόπο να τον στηρίξουνε.
-
Μπαρκαρούτσος
Ρε μυτιληνιε κατι θες να πεις αλλα δε βγαζουν κανενα νοημα τα γραφομενα σου.
Αυτο με τις βαθμολογιες της ουεφα ουτε εγω το καταλαβα.
Αυτο με τις βαθμολογιες της ουεφα ουτε εγω το καταλαβα.
-
chris.paok.mytilene
Όποιος βγαίνει Ch. L. μόνος του παίρνει όλα τα λεφτά .....Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πολύ ψηλά άρα αν περάσει θα είναι στους δυνατούς ...... Για αυτό φέτος φάγαμε τρύπιμα και μας πετάξαν εκτός πού επαιζε ο βαζελος στους αδύνατους άρα ποιον συνέφερε το γαύρο?
- Aureliano Buendia
Μόνο το γκολ μας έλειπε σήμερα, όντως.
Ξεκάθαρα. Όλα τα άλλα υπήρχαν σε αφθονία.
Ξεχείλιζαν. Το ρημάδι το γκολ δεν υπήρχε.
Κι αυτό το ότι έγιναν λάθη, δεν το καταλαβαίνω.
Αφού τα ήθελε η Παναγία, για το καλό της ομάδας, δεν λογίζονται ως λάθη.
Σωστά ήταν όλα, κανένα λάθος.
Η μόνη μου διαφωνία με τις δηλώσεις.
Ξεκάθαρα. Όλα τα άλλα υπήρχαν σε αφθονία.
Ξεχείλιζαν. Το ρημάδι το γκολ δεν υπήρχε.
Κι αυτό το ότι έγιναν λάθη, δεν το καταλαβαίνω.
Αφού τα ήθελε η Παναγία, για το καλό της ομάδας, δεν λογίζονται ως λάθη.
Σωστά ήταν όλα, κανένα λάθος.
Η μόνη μου διαφωνία με τις δηλώσεις.
-
chris.paok.mytilene
πέρυσι έγινε ακριβός το ίδιο με το στεφενς και το σπυρόπουλο και με τι σάλκε είχε παίξει αριστερο μπακ ο σκόνδρας θυμάσε τα γκολ? κι έπαιζες με σάλκε ......αν πας και δεις στο τοπικ γραφω τι έκανε ο σπυρόπουλος όλη τη χρονιά αυτός ο παικτης είχε διετές συμβόλαιο και δεν τον είπαν να φύγει .......
Άμα φύγει ο Σπυρό θα μεγαλώσει το υποσυνείδητο άγχος του συγκατοίκου του. Μεγάλο το ρίσκο φιλαράκι...
Εγώ λέω να φέρουμε τον Βύντρα να νιώθει ακόμα πιο οικεία ο (πρώην?) Αρχηγός.
** Τώρα σοβαρά περίμενες να μπορούμε να αποδεσμεύσουμε τον Σπυρό? Ούτε τον Κατσικά δεν καταφέραμε να διώξουμε
Επεξεργάστηκε, μη ρωτάς το γιατί. Και λίγα έκοψα.
Roman
** Τώρα σοβαρά περίμενες να μπορούμε να αποδεσμεύσουμε τον Σπυρό? Ούτε τον Κατσικά δεν καταφέραμε να διώξουμε
Επεξεργάστηκε, μη ρωτάς το γιατί. Και λίγα έκοψα.
Roman
-
chris.paok.mytilene
Δε θέλαν να το κανουν ο Σπύρο είναι δικός τους ........astronaut έγραψε:Άμα φύγει ο Σπυρό θα μεγαλώσει το υποσυνείδητο άγχος του συγκατοίκου του. Μεγάλο το ρίσκο φιλαράκι...
-
Μπαρκαρούτσος
Όχι, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό που λες, δεν έχω τις πηγές που (μάλλον) έχεις.. Ούτε τα δέχομαι 100%... Αν ισχύει όμως, τα εν οίκω μη εν δήμω.astronaut έγραψε:Αμφισβητείς την εγκυρότητα των λεγομένων μου, Ρόμαν?