Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν βρεθεί μέλος να βοηθήσει, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μετά από συνεννόηση όλων μας αποφασίστηκε η άρση όλων των ban που πραγματοποιήθηκαν τελευταία (sick bastard,teratios14,guardian4,paokmaniak Κλπ).Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας σήμερα με στόχο να πραγματοποιηθεί μια καινούρια αρχή μεταξύ όλων μας.Θα ήθελα να ξαναζητήσω και από τον Marley να επανέλθει.Μακάρι αυτή η κίνηση να είναι η αρχή για την πιο ομαλή επικοινωνία μεταξύ μας.Όλοι τον ΠΑΟΚ αγαπάμε άλλωστε.

Και επειδή σήμερα ξεκιναει και η αγωνιστική σεζόν.. Γι αυτό ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει η Ευρώπη.
fn1m

Re: Απ: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από fn1m »

Χαίρομαι για αυτή την απόφαση,
σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να δείξουμε ομοψυχία, αυτό που μας ενώνει είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτά που μας χωρίζουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

stelyk έγραψε:
RoMaN έγραψε:Ε πάτε καλά ρε *στη μου (pgetsos και τσιριγώτης);;;;;;

τρίτο μπράβο στον ένδοξο πρόεδρο μας που δεν ανανέωσε τους άμπαλους Λίνο (ειδικά αυτός το πόσο κωλόπαιδο ήταν το είχε δείξει χρόνια τώρα)

τέλος, και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια να πάρει η ομάδα πρωτάθλημα, έστω κι αν αυτό είναι β' εθνικής...

Αυτό το πράγμα θέλετε να εγκρίνω;;;;

Τέτοιες αλήθειες έχει και στον abaladoro, να πάτε εκεί να γουστάρετε Π.Α.Ο.Κ.! :twisted:

teratios14, λίγη ντροπή ρε, κρίμα είναι... Σήμερα ξεbanαρίστηκες, φλερτάρεις πάλι.. Κρίμα δεν είναι να φας πάλι ban;
ρομαν αν εγραψε αυτο λαθος που το εσβησες, εχουν γραφτει απειροι αυτοσαρκασμοι εδω μεσα και εχουν περασει, επισης αν φτασουμε σε σημειο να συγκρινουμε τις αποψεις του αμπαλαδορου, που αποδεδειγμενα καλο δεν εχει πει ποτε, με τις αποψεις απλων οπαδων που ΑΓΑΠΑΝΕ την ομαδα κατι εχουμε χασει...

Για να "αποσυμφοριστεί" το topic του αγώνος, απαντώ εδώ.

Αν έγραφε ΜΟΝΟ αυτά, ίσως το σκεφτόμουν. Αυτός έγραψε ένα σεντόνι 100% ειρωνεία.
Στο topic του σημερινού αριστερού εξτρέμ, έγραψε κάτι για δεξί μπακ και τέτοια, δεν θυμάμαι. Εκείνο το πέρασα, γιατί ήταν μια σειρά, δεν έβριζε κτλ. Ο Odi το έσβησε.
Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι στο συγκεκριμένο post (το σεντόνι) πέρασε κάποιο όριο... Αν έλεγε πχ "Πολύ ωραία παίξαμε, γούσταρα Π.Α.Ο.Κ.!" θα το περνούσα χωρίς 2η σκέψη.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Στο σωστό τόπικ λοιπόν.
Odi έγραψε:
Τί χούντα μωρέ τώρα είσαι σοβαρός;Λες τον προπονητή του ΠΑΟΚ τσομπάνη και ο άλλος γράφει οτι θέλει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη στην Β και θέλετε αυτές οι μ@λ@κίες να περάσουν κιόλας;Είστε σοβαροί;;

τέλος, και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια να πάρει η ομάδα πρωτάθλημα, έστω κι αν αυτό είναι β' εθνικής...

Από αυτό εδώ (παρ)ερμήνευσες ότι ο τεράτιος επιθυμεί να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα στη Β?
Αν είναι αυτό και δεν έχει γράψει κάτι άλλο που να το λέει ευθέως αυτό που κατάλαβες (σ'αυτή την περίπτωση ζητάω συγνώμη) καλύτερο θα είναι αν δεν μπορείς να καταλάβεις το ύφος και το νόημα κάποιων πραγμάτων να μην παίρνεις τόσο απόλυτη θέση καθώς εκτίθεσαι.
Και δεν είναι και η πρώτη φορά (βλ. περίπτωση marley4)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Kranatos έγραψε:Στο σωστό τόπικ λοιπόν.
Odi έγραψε:
Τί χούντα μωρέ τώρα είσαι σοβαρός;Λες τον προπονητή του ΠΑΟΚ τσομπάνη και ο άλλος γράφει οτι ο Σαββίδης θέλει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη στην Β και θέλετε αυτές οι μ@λ@κίες να περάσουν κιόλας;Είστε σοβαροί;;

Από αυτό εδώ (παρ)ερμήνευσες ότι ο τεράτιος επιθυμεί να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα στη Β?
Αν είναι αυτό και δεν έχει γράψει κάτι άλλο που να το λέει ευθέως αυτό που κατάλαβες (σ'αυτή την περίπτωση ζητάω συγνώμη) καλύτερο θα είναι αν δεν μπορείς να καταλάβεις το ύφος και το νόημα κάποιων πραγμάτων να μην παίρνεις τόσο απόλυτη θέση καθώς εκτίθεσαι.
Και δεν είναι και η πρώτη φορά (βλ. περίπτωση marley4)

Kranatos είναι ειρωνικό το post του teratios.Ήθελα να γράψω πως γράφει πως ο Σαββίδης θέλει να πάρει πρωτάθλημα στην Β,αλλά έχω και σε 500 Post να απαντήσω.

Μήπως να το ελαφρύνουμε λίγο αυτό το "οι mods είναι οι κακοί αντί-ΠΑΟΚτσηδες που μπανάρουν τα καλά παιδιά;Κούρασε θεωρώ.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

δεν ειδα τι εγραψε γιαυτο ξεκινησα με την φραση, αν εγραψε αυτο, παντως αυτο που παρεθεσες οτι γραφτηκε ειναι αληθεια και δυστηχως με τοσα που εχουν κανει οι δοιηκουντες 2 τουλαχιστον χρονια τωρα ετσι σε βγαινει να τα γραψεις, ειδικα μετα απο τετοια ξεφτυλα!!!
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Αντε να τα γραψω εδω λοιπον.

1ον κανεις δε σε ειπε κακο και αντιΠΑΟΚτση εγω πιστευω οτι απλως επειδη θεωρειται καποιες φορες τη δικη σας αποψη σωστη δε δεχεστε κριτικη
2ον οπως για μενα πχ θεωρησες προσβλητικο και αναγκη μπαναρισματος το τσομπανης αντιστοιχα θεωρεις και το καρπουζας, κοντος, κωνστανταρας κτλ κτλ? Επισης θεωρουσε το τσομπανης και πριν ερθει ο Αγγελος στην ομδα μας ως προσβλητικο η μονο επειδη εγινε προπονητης μας? Ειναι ενα παρατσουκλι που χρησιμοποιεται απο ολους τους φιλαθλους
3ον το να μην αφηνετε τον αντιλογο και να κοβεται οποιαδηποτε ειρωνια σε τι μας κανει να διαφερουμε απο τους γαυρους? Δλδ αν ολοι μονο λεγαμε τα καλα (γτ σιγουρα υπαρχουν) 8α ηταν καλυτερο? Αυτο θελουμε απο τον ΠΑΟΚ μας? Μονοφονια?
4ον για πιο λογο απαγορευεται η ειρωνια και ο σαρκασμος δε μπορω να καταλαβω. και ποιος ειναι αυτος που θα την κρινει (8α η8ελα πχ εναν μοντ τυπου Σελτνον να κοβει οτι θεωρει σαρκασμο). Ενα απο τα μεγαλα αυτου μιας καλης συζητσης, ειναι να αφηνεις τους αλλους να σε ειρωνευονται και να λεν τις αποψεις τους ανεξαρτητος αν συμφωνεις μαζι τους η οχι. Αλλωστε απκοδομητικα συμπερασματα βγαινουν μονο μεσα απο συζητησεις με διαφωνιες και οχι μεσα απο συζητσηεις που επιτρεπεται μονο μια αποψη.

Τεσπα ολοι κουρασμενοι και νευριασμενοι και στεναχωρημενοι ειμαστε. Αν και θα προκριθουμε τουλαχιστον απο αυτη την ηττα ας προσπαθησουμε να κρατησουμε κατι και μακαρι να καταλαβει τιποτα και ο ΡΠ (ελπιζω το Ρωσσοποντιος να μην ειναι προσβλητικο :D )
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ναι αδερφέ το τσομπάνης δεν το χρησιμοποιείς επειδή είναι παρατσούκλι,το χρησιμοποιείς για να μειώσεις τον προπονητή.Και το καρπουζάς για τον ίδιο λόγο το χρησιμοποιούσαν όλοι και το Κωνσταντάρας το ίδιο και το γιδοβοσκός επίσης.Πίσω απο το δάχτυλο μας κρυβόμαστε;

Η ειρωνεία δεν είναι αποδεκτή πώς να το κάνουμε δηλαδή;Λέμε οτι θέλουμε και μετά πετάμε ένα "σαρκασμός ήταν".Γιατί να μην γράφουμε σοβαρά δηλαδή;

Επίσης έχεις πάρει σβάρνα τους Mod και ποια είναι η δουλειά τους.Οι Mod αποφασίσαμε σήμερα το unban όλων των μελών,λόγω ενότητας και συσπείρωσης.Έγραψες πουθενά αν εκτιμάς αυτή την κίνηση;Ή μόνο τα κατηγορώ γράφουμε;

Επίσης ο Kranatos έγραψε το κατηγορώ το προς το πρόσωπο μου και έβγαλε και πως εκτίθεμαι προσωπικά,αλλά όταν εξήγησα ότι γράφηκε λόγω βιασύνης και το διόρθωσα δεν βγήκε να πει ένα "οκ καταλαβαίνω" ή τίποτα παρόμοιο.Έχουν περάσει τόσα Post λογικό είναι κάτι να ξεφύγει.

Τέλος πάντων όλοι κουρασμένοι είμαστε ,υπομονή θέλει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω παντως δεν εχω προβλημα με τους μοντ εκτος απο τα παπακια που βαζει ο Ρομαν συνεχεια στα ποστ μου. :lol: :lol: :lol:
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Odi ενημέρωσε όμως ότι έκανες επεξεργασία στο ποστ μου και ότι δεν φωνάζω άδικα από κάτω.
Για μένα κακώς το άλλαξες εκεί επί τόπου γιατί αν το δει κάποιος που δεν ξέρει βγάζει εμένα παράλογο που γράφω ένα ποστ χωρίς συνοχή κατηγορώντας σε χωρίς λόγο.

Εντιτ.
Ρε φίλε τι δε βγήκα να πω ένα "οκ καταλαβαίνω".
Στο "κατηγορώ" μου έχω βάλει και μια παρένθεση για την περίπτωση που κάτι δεν ειπώθηκε σωστά στις παραθέσεις.
Μόνο μ'εσένα ασχολούμαι σε όλο το φόρουμ?
Μιλούσα και με τον aisiodokso παράλληλα για πιο ουσιαστικά θέματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kranatos την Παρ 22 Αύγ 2014, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Το τσομπανης το χρησιμοποιουσα για τον ΑΑ και περυσι που ηταν στον Πλατανια κ προπερσι που ηταν στην Κυπρο, και οπως χρησιμοποιουσα και το Κωνστανταρας για ον Στεφενς παρα το γεγονος οτι τον εκτιμαω ακομα και τωρα παρα πολυ και πιστευω οτι τζαμπα φαγωθηκε.

Οταν λες εχω παρει σβαρνα τους μοντ τι εννοεις? Απλα εφαγα ενα μπαν το πρωτο που εχω φαει εδω και 11 χορνια που γραφω σε 3 διαφορετικα φορουμ του ΠΑΟΚ και πραγματικα με εξεπληξε οπως και το σβησιμο μιας ειρωνιας, αν ειχα παρει φορα τους μοντ θα το ειχες καταλαβει εδω και 6 χρονια που ιεμαι μελος αυτου του φορουμ.

Το οτι βγαλατε τα unban το ιεδα σημερα πριν απο 1 ωρα και ειχα αλλα στο μυαλο μου (ελεω Αγγελου απο το να το σχολαισω) και εκτος αυτου εμενα στη λογικη μου η χρηση του μπαν (και απο μενα σε αλλα φορουμ π ειμαι μοντ) ειναι μονο σε ακραιες καταστασεις, οποτε το να πω μπραβο για καιτ που πολυ πιθανον να μη επρεπε να υπαρχει το θεωρω οξυμωρο
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

To post Μετακινήθηκε από τον Roman,για να είναι σωστό topic Και ο Roman ενημέρωσε.Δεν είπα οτι επικεντρώνεται σε εμένα το Post σου,αλλά σε αυτό απαντάω γιατί αυτό αφορά εμένα.Λίγο πιο πάνω ξαναζητάω και από τον Marley να επανέλθει.Να υποθέσω ούτε αυτό το είδες;Μήπως τελικά το μόνο εύκολο είναι να κράζουμε χωρίς να μπαίνουμε στην θέση του άλλου;
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Προφανως το να εισαι μοντ σημερα υο βραδυ δεν ειναι και οτι πιο ευκολο.
αλλα γενικοτερα δεν μπορω να καταλαβω την γενικοτερη σταση του φορουμ απεναντι σε μια
μορφη εκφρασης την ειρωνεια.ωρες ωρες την αντιμετωπιζετε λες και ειναι το χειροτερο εγκλημα
κατα της ανθρωποτητας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

paokmaniak έγραψε:(ελπιζω το Ρωσσοποντιος να μην ειναι προσβλητικο :D )
Για εμένα, είναι προσβλητικό. Εξηγούμαι, για να μην παρεξηγούμαι.

Δεν υπάρχουν "Ρωσοπόντιοι". Έλληνας Πόντιος είναι ο άνθρωπος. Σαββίδης λέγεται στο επίθετο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”