Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμενα
Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμεν
Ασε με να σολαρω Μπανε... 3 μήνες δεν εχω βγάλει αχνα.
Δε φταις εσυ Αγγελε εγω φταιω που ειπα θα φαμε τριμπαλο
Δεν το επαιξα και στο στοιχημα τον ασσο....
Δεν το επαιξα και στο στοιχημα τον ασσο....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xlebouras την Πέμ 21 Αύγ 2014, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμφανιστηκαν οι σασταλεγα. Χασαμε και κανουν γιορτη τωρα... Αντι να πειτε τιποτα κραζετε τους αισιοδοξους
- Black&White
Μάλλον να πείτε μια αντρίκειο συγγνώμη απ' όσους βρίζατε ,όχι εσύ συγκεκριμένα, και ένα είχατε δίκιο.Odi έγραψε:Εσύ τώρα δηλαδή περιμένεις να την πεις σε εμάς για να χαρείς επειδή έχασε ο ΠΑΟΚ;khaledfreepaok έγραψε:Εγω θελω να ακουσω σημερα τα αισιοδοξα αδερφια που κρ;ζουνε τους αλλους για μιρλες.
Ετσι για να γελασουμε λιγο σημερα
Να πω ότι απόψε δεν έπαιζαν οι αρδ ,ούτε οι μίρλες. Έπαιζε ο Ιβάν , η Παναγιά και ο Άγγελος. Δηλαδή ο Ιβάν, ο μεγιστάνας.
Πολυ αργη η ομαδα,αναπτυξη μηδεν ελπιζω να προκριθουμε στην Τουμπα αλλιως δυσκολα τα πραγματα Υ.Γ. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ τωρα!!!!!
Να φανταστω πως αν έλεγε σε εσενα οτι χαρηκες που έχασε ο ΠΑΟΚ ειχε φύγει για μπανακι εβδομάδας ετσι;;;Odi έγραψε:Εσύ τώρα δηλαδή περιμένεις να την πεις σε εμάς για να χαρείς επειδή έχασε ο ΠΑΟΚ;khaledfreepaok έγραψε:Εγω θελω να ακουσω σημερα τα αισιοδοξα αδερφια που κρ;ζουνε τους αλλους για μιρλες.
Ετσι για να γελασουμε λιγο σημερα
Κανεις δεν χαίρεται που έχασε ο ΠΑΟΚ αδερφέ...ουτε μιρλιαζουμε απλα η στεναχώρια του να βλέπεις αυτο το έκτρωμα οταν πριν λίγα χρονια ειχες παίχτες οπως ο γκαρσια, Κοντρέρας,κονσεισαο,λινό,Βιεϊρίνια,μουσλι,ιβιτς,σορλεν κτλ και προπονητές οπως σαντος και Μπόλονι δεν περιγράφεται. Το να σε πιάνει πονοκέφαλος και να εισαι μεσα στην μαυρίλα ειναι κατι που δεν περιμενες με ιβαν. Οποτε καλο θα ειναι να διαχωρίσουμε την μιρλα απο την στεναχώρια και να δικαιολογήσετε και εσεις οτι ο ΠΑΟΚ πλέον δέχεται εγκλήματα συστηματικά και δεν συμβαίνει τπτ! Αυτο απο εμενα και ας γίνει οτι θελει.
Sent from my mind using boobs power
ποιος αγγελος μωρε ποιος αγγελος.
βαραμε το σαμαρι τωρα?
οσο αμπαλος και αν ειναι ο αγγελος ο ξεροκεφαλος ποντιος φετος σπαει πλακα μαζι μας.
τραβελι την εκανε την ομαδα.
βαραμε το σαμαρι τωρα?
οσο αμπαλος και αν ειναι ο αγγελος ο ξεροκεφαλος ποντιος φετος σπαει πλακα μαζι μας.
τραβελι την εκανε την ομαδα.
barlow4 έγραψε:τα παραλες.τωρα βαδιζουμε σε τεχνοκρατικα μονοπατια.
καλα λες, μ@λ@κιες λεω βραδιατικα. Καληνυχτα κυριοι της διοικησης, αλλη μια ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ
Άντε και περάσαμε στους ομίλους.
Και ;;;;
Απο τις ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη αποτελούμε μια ανοστη μέτρια χωρις χαρακτήρα ομαδα. Εκει φτάσαμε. Δειτε το σαν τρίτοι κ οχι σαν ΠΑΟΚτσηδες, ξενέρωμα ομαδα.
Και οι αισιόδοξοι (και εγω μεσα) και αυτοί που στηρίζουν λυγίζουν.
Ξυπνατε, δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτο!
Υ.Γ. Για μενα παίκτης του ΠΑΟΚ Κατσε θεωρείται ανέκδοτο. Σορρυ για το παιδι αλλά παει καιρός που ειναι λίγος.
Υ.Γ. Και συ βρε Άγγελε ουτε στον Πλατανιά δεν έπαιζες γιόμα, ελεος
Και ;;;;
Απο τις ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη αποτελούμε μια ανοστη μέτρια χωρις χαρακτήρα ομαδα. Εκει φτάσαμε. Δειτε το σαν τρίτοι κ οχι σαν ΠΑΟΚτσηδες, ξενέρωμα ομαδα.
Και οι αισιόδοξοι (και εγω μεσα) και αυτοί που στηρίζουν λυγίζουν.
Ξυπνατε, δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτο!
Υ.Γ. Για μενα παίκτης του ΠΑΟΚ Κατσε θεωρείται ανέκδοτο. Σορρυ για το παιδι αλλά παει καιρός που ειναι λίγος.
Υ.Γ. Και συ βρε Άγγελε ουτε στον Πλατανιά δεν έπαιζες γιόμα, ελεος
Ντροπή και μόνο ντροπή. Δεν είναι ομάδες αυτές να χάνει ο ΠΑΟΚ. Ομάδα απο την... Μολδαβία. Την φετινή χρονιά θα χρειαστεί μεγάλη δύναμη και υπομονή. Έρχονται δύσκολες στιγμες.
pgetsos έγραψε:Εγώ πάντως μας φοβάμαι... ΠΑΟΚ είσαι, σιγά μην έχουμε εύκολο βράδυ!
Κερδιζω το πρωτο Sastalegakias 2014-15 της χρονιας;pgetsos έγραψε:Καλά
Πηγαίνετε μια βόλτα στο θέμα με την Ραπιντ... Το καφενείο, που το περνάει η Κ20, που θα ρίξουμε 5κτλ

Δε μπορω... Δακρυσα ρε μ@λακισμενα σημερα! ΔΑΚΡΥΣΑ! ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!
ΡΕ! Πασα στα 5 μετρα δε μπορουσατε να κανετε μερικοι!
Αναπτυξη 0, και λογικο με Γκολασα-Περειρα-Μαρτενς εκτος (δεν εχεις και αλλον ν αμοιρασει λιγο παιχνιδι!)
Γιομα, γιομα, γιομα και ΟΛΕΣ στο πουθενα!!!!
Οταν μερικοι "αισιοδοξοι" φιλε λενε μεχρι και αρειανους ακομα και ατομα που μια απλη κριτικη κανουν η εκφραζουν δυσαρεσκεια, τι περιμενεις να γινει?nothu έγραψε:Εμφανιστηκαν οι σασταλεγα. Χασαμε και κανουν γιορτη τωρα... Αντι να πειτε τιποτα κραζετε τους αισιοδοξους
Ετσι ξεκιναει ενας φαυλος κυκλος που την "λεει" ο ενας στον αλλο.
Οτι ναναι γραφεις. Ποιοι κανουν γιορτη ρε πλακα μας κανεις?? βλεπαμε και ανησυχουσαμε τοσο καιρο, σε ποιο πλανητη ζεις?? Δε λεγομαστε σασταλεγα, λεγομαστε υποψιασμενοι και ρεαλιστες. Εσυ δες μελλον σε αυτο το εκτρωμαnothu έγραψε:Εμφανιστηκαν οι σασταλεγα. Χασαμε και κανουν γιορτη τωρα... Αντι να πειτε τιποτα κραζετε τους αισιοδοξους
-
Καλός ο χαβαλές, αλλά όχι και ειρωνεία. ΤΟΣΗ ειρωνεία, ειδικά στην ομάδα σου! Έλεος.
Roman
Roman
δεν ειμαστε φαβορι ελεγε ο αγγελος γιατι η ζιμπρου ειναι προπονημενη και πολυ ψηλη ομαδα.και παιξαμε γιομα.ειναι λες και πηραν χαρτακι απο αλλονε.