Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμενα
Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμενα
Ναι είναι γεγονός,καταφέραμε να χάσουμε από αυτό το καφενείο..Ακατανόητη η χρησιμοποίηση Σαλπιγγίδη,λάθος για μένα η αλλαγή του Μακ,μας πούλησε και η μπάλα σε μερικές περιπτώσεις..Θέλουμε δουλειά και ενίσχυση.
- thanos-xanthi
Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμεν
τραγικη εντεκαδα
τραγικο ποδοσφαιρο δεκαετιας 80
αν κατεβεις με 3 αμυντικα χαφ και τον 14 δε πας πουθενα
η μειωση του μπατζετ εχει αντικτυπο, αλλα τετοιο χωριο να μη μπορεις να το κερδισεις?
περσι ειχες εναν Στοχ, εναν Λουκας, εναν Βουκιτς, εναν Λινο
που δημιουργουσαν..
τωρα βγαινει ο Μακ, για να μεινει μεσα να δημιουργησει ο 14!!!!
περασαμε απο ποσες εδρες για να ερθει ο αα, να χασει απο το καφενειο
περαστικα μας και λιγα λεω για την πικρα που μας κερασαν
υγ δε φταιει καθολου η παναγια, ουτε το θελε ετσι ο θεος....
ψηφο στον σαλπι...κατι θα ειδε και τον κρατησε μεσα, ηταν τρικ
τραγικο ποδοσφαιρο δεκαετιας 80
αν κατεβεις με 3 αμυντικα χαφ και τον 14 δε πας πουθενα
η μειωση του μπατζετ εχει αντικτυπο, αλλα τετοιο χωριο να μη μπορεις να το κερδισεις?
περσι ειχες εναν Στοχ, εναν Λουκας, εναν Βουκιτς, εναν Λινο
που δημιουργουσαν..
τωρα βγαινει ο Μακ, για να μεινει μεσα να δημιουργησει ο 14!!!!
περασαμε απο ποσες εδρες για να ερθει ο αα, να χασει απο το καφενειο
περαστικα μας και λιγα λεω για την πικρα που μας κερασαν
υγ δε φταιει καθολου η παναγια, ουτε το θελε ετσι ο θεος....
ψηφο στον σαλπι...κατι θα ειδε και τον κρατησε μεσα, ηταν τρικ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Πέμ 21 Αύγ 2014, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κοιταξτς αφου δεν καναμε επανασταση οταν επρεπε τωρα στηριξη τωρα δεν εχει νοημα η μιρλα παρτε το χαμπαρι
σταματηστε και στηριξτε την ομαδα
εγω δεν ειμαι σιγουρος γιατι χασαμε σημερα παντως ειμαι σιγουρος οτι στην τουμπα το κοντερ θα γραψει πολλα
σταματηστε και στηριξτε την ομαδα
εγω δεν ειμαι σιγουρος γιατι χασαμε σημερα παντως ειμαι σιγουρος οτι στην τουμπα το κοντερ θα γραψει πολλα
φετος ο γεωργιαδης φαινεται οτι θα αναλαβει νωριτερα απο ποτε
Και φυσικα ψηφο για mvp στον σπυροπουλο!!!!!

Και φυσικα ψηφο για mvp στον σπυροπουλο!!!!!

adidas1926 έγραψε:Νυχτα ντροπης...
ΟΛΟ το χρεωμα σε σαββιδη,βρυζα και αναστασιαδη...
Η ομαδα με αρχηγο τον παναγιωτη γλυκο,σεντερ μπακ τον σκονδρα και τον κατσικα,χαφ τον τζιωλη και αριστερο εξτρεμ τον τακη.Μια φαση απο στημενο σε 90 λεπτα με καποια ζιμπρου κισιναου...
Εγκληματα απο την παε ολο το καλοκαιρι και καποιοι ζουν σε εναν δικο τους κοσμο(οΠΑΟΚπανωαπολαξερωγωενταξει) στηριζοντας ανθρωπους που αφησαν τον ΠΑΟΚ με μηδεν ροστερ,χωρις λυσεις και με προπονητη με πλουσιο βιογραφικο(γιαννενα,πλατανια,κυπρος) ο οποιος βλεπει τον ΠΑΟΚ αουτσαιντερ κοντα στην ζιμπρου κισιναου...
Αναστασιαδη να ξερεις οτι ο ΠΑΟΚ μονο τις φανελες να κατεβαζε σημερα θα επρεπε να κερδισει το χωριο...
Αντε διωξτε τωρα και τον βιτορ τον κωλοπαιδαρα(βεβαια μια χρονια το παιδι δεν εβγαλε κανενα προβλημα,ξαφνικα φετος το καλοκαιρι εγινε τσογλαναρας) και φερτε τον ΦΙΛΑΡΑΚΟ τον βυντρα...Ξερετε εσεις...
αυτο ακριβως...
Το ότ θα είμαστε δύσκολοι στο γκολ το περιμέναμε. Δεν υπάρχει κάποιος αυτή τη στιγμή που να μπορεί και να είναι σε κατάσταση να κάνει το κάτι παραπάνω.
Αλλά στην άμυνα... τρομακτική ανεπάρκεια. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνει αν παίξουμε με ομάδα που θα ανεβάσει τις γραμμές της και θα πιέσει ψηλά.
Τ κακό (ή καλό, δεν ξέρω) είναι πως δεν φάνηκαν όλες οι αδυναμίες. Θα βγουν και άλλες... και εκεί θα μετρηθούν πολλά για το πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ σαν ποδοσφαιρικός οργανισμός σήμερα...
Αλλά στην άμυνα... τρομακτική ανεπάρκεια. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνει αν παίξουμε με ομάδα που θα ανεβάσει τις γραμμές της και θα πιέσει ψηλά.
Τ κακό (ή καλό, δεν ξέρω) είναι πως δεν φάνηκαν όλες οι αδυναμίες. Θα βγουν και άλλες... και εκεί θα μετρηθούν πολλά για το πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ σαν ποδοσφαιρικός οργανισμός σήμερα...
- thanos-xanthi
με ποιον ρε τσε, ποιος θα σκοραρει
μακαρι αλλα βλεπεις
σε ολα τα φιλικα και τωρα με τη Ζιμπρου ουτε σκοραρουμε ουτε φασεις κανουμε
μακαρι αλλα βλεπεις
σε ολα τα φιλικα και τωρα με τη Ζιμπρου ουτε σκοραρουμε ουτε φασεις κανουμε
-
Αγγελος τωρα
"Είμαι ευχαριστημενος από τα παιδιά,τα έδωσαν όλα"
να γελάς ή να κλαις?
"Είμαι ευχαριστημενος από τα παιδιά,τα έδωσαν όλα"
να γελάς ή να κλαις?
Rizla έγραψε:Ελατε ολοι μαζι να τσιμπησουμε ενα κομματακι απο τον ΠΑΟΚ μας...ενα αντερακι,λιγο συκωτακι,ενα φλεμονι ρε αδερφε...πολυ ομορφα...
Ποιόν ΠΑΟΚ αδερφέ μου?
Είναι αυτό που ζούμε το τελευταίο διάστημα συστατικό της ψυχοσύνθεσής μας?
Εγώ αλλιώς τον ήξερα και τον ζούσα τον ΠΑΟΚ 40 χρόνια τώρα και δεν εννοώ τα του αγωνιστικού χώρου μόνο.
Με πονάει πολύ αυτή η ασάφεια παντού.
Να στηρίξουμε, να στηρίξουμε, να στηρίξουμε, να στηρίξουμε, να στηρίξουμε.....
Τι όμως? Οτι νάναι και ότι θέλουν?
Η συνέχεια όχι εδώ, αλλά στο ποστ του ξερόλα της κερκίδας
πλακώσου........

πλακώσου........
Η μεγαλυτερη Ευρωπαικη ξεφτιλα μετα τη Μακαμπι
Παναγιά βοήθα σήμερα, αλλά πιστεύω πως EVEN SO, θα περάσουμε.
Παναγιά βοήθα σήμερα, αλλά πιστεύω πως EVEN SO, θα περάσουμε.
- Pastor_of_Muppets
Azrael έγραψε:
2ο ημιχρονο πραγματικα τραγικο.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγηκε ο Σαλπιγγιδης που δεν φανηκε σε ολο τον αγωνα και βγηκε ο Μακ που ηταν ο πιο επικινδυνος
Γιατί πάει εκκλησία, τι γιατί;;;;;
Σοβαρά τώρα αν περιμένει κάποιος αποτελέσματα από προπονητή που τον έχει ξεπεράσει η εποχή του, τότε δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.
Και α και ου και γιούργια και γιόμα και γιουρούσι.
Ευρωπαΐκό ποδόσφαιρο πάνω απ' όλα.

Τελικά η Παναγία δεν ήθελε απόψε μάλλον.
Shit happens...

Όταν κάποια στιγμή στο μέλλον έρθει κάποιος άλλος σοβαρός προπονητής (αύριο-μεθαύριο-του χρόνου-δεν παίζει ρόλο), είμαι πολύ περίεργος αν από μερικούς θα ακούμε ξανά τα "φέρτε τον Άγγελο".........
δεν εχει σημασια με ποιον η ομαδα τωρα μας χρειαζεται οχι οταν ειναι ολα καλα
οπως μας χρειαζοταν πριν τρεις μηνες αλλα εμεις γυρισαμε την πλατη τοτε μπροστα στα τσατσιλικια του τουιτι και στις υποψηφιοτητες του ιβαν
ο ιβαν θα φυγει ετσι κι αλλιως μια μερα εμεις θα ειμαστε εδω να μας λενε για αποκλεισμους απο ζιμπρου....αυτο δεν πρεπει να γινει με τιποτα και ας το παρουμε το ματς απ την κερκιδα αλλωστε εχει γινει πολλες φορες αυτο

οπως μας χρειαζοταν πριν τρεις μηνες αλλα εμεις γυρισαμε την πλατη τοτε μπροστα στα τσατσιλικια του τουιτι και στις υποψηφιοτητες του ιβαν
ο ιβαν θα φυγει ετσι κι αλλιως μια μερα εμεις θα ειμαστε εδω να μας λενε για αποκλεισμους απο ζιμπρου....αυτο δεν πρεπει να γινει με τιποτα και ας το παρουμε το ματς απ την κερκιδα αλλωστε εχει γινει πολλες φορες αυτο