The_Stalker έγραψε:Μόνο μην ακούσω τπτ για καμιά παναγία Άγγελε.. μόνο..

The_Stalker έγραψε:Μόνο μην ακούσω τπτ για καμιά παναγία Άγγελε.. μόνο..
ΤΟ ΠΙΟ σωστό post που θα γραφεί τις επόμενες ώρες είναι ήδη καταχωρημένο. Έχεις απόλυτο δίκιο Rizla. Χωρίς να παραβλέπω την πίκρα, σκεφτόμενος από ποιες ομάδες δεν έχασα εκτός έδρας αναρωτιέμαι τι θα κερδίσω αν αρχίζω να πετροβολώ την ομάδα. Όποιος μου δώσει απάντηση λογική μπορεί να με κάνει να αλλάξω άποψη. Και φυσικά δεν περιμένω ως ορθή απάντηση το να ξυπνήσουν γιατί αν ήθελαν να βάλουν λεφτά θα το είχαν κάνει.Rizla έγραψε:Ελατε ολοι μαζι να τσιμπησουμε ενα κομματακι απο τον ΠΑΟΚ μας...ενα αντερακι,λιγο συκωτακι,ενα φλεμονι ρε αδερφε...πολυ ομορφα...
Αυτός ο ΠΑΟΚ αν φάει γκολ, τρία δεν βάζει ακόμη και με αυτό το καφενείοΚαπετάνιος έγραψε:Θα αρχίσει τώρα η γκρίνια που δε γουστάρω καθόλου αλλά.... δυστυχώς θα έχουν δίκιο.
Πάντως θεωρώ πως δε θα έχουμε πρόβλημα στη Τούμπα γιατί η Ζίμπρου δεν έιναι τπτ
.
Ποιες ομάδες? Πρώτο παιχνίδι ήτανε...AntoniosK έγραψε:... σκεφτόμενος από ποιες ομάδες δεν έχασα εκτός έδρας αναρωτιέμαι τι θα κερδίσω αν αρχίζω να πετροβολώ την ομάδα. Όποιος μου δώσει απάντηση λογική μπορεί να με κάνει να αλλάξω άποψη. Και φυσικά δεν περιμένω ως ορθή απάντηση το να ξυπνήσουν γιατί αν ήθελαν να βάλουν λεφτά θα το είχαν κάνει.
Azrael έγραψε:2ο ημιχρονο πραγματικα τραγικο.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγηκε ο Σαλπιγγιδης που δεν φανηκε σε ολο τον αγωνα και βγηκε ο Μακ που ηταν ο πιο επικινδυνος
Με συγχωρείς που βγαίνω εκτός θέματος, όμως, ο Ιβάν πολλά έχει πεί ώς τώρα (χρέη, γήπεδο, αθλητικό/προπονητικό κέντρο κλπ). Δε λέω, έχει βελτιώσει κάποια πράγματα,αλλά, δεν θέλω να φανώ ούτε είμαι κακεντρεχής, αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ έχει κάνει βήματα πίσω. Και αυτό είναι που μας πικραίνει πιο πολύ από όλα.che4 έγραψε:συμφωνω με αντονιο επειδη φραγκο δεν προκειται να βαλει ο ιβαν στηριξτε την ομαδα και οτι βγει