Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
panpangr77

Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV

Δημοσίευση από panpangr77 »

GiorgosAtha έγραψε:Aigle_Noir το ίδιο θέμα έχω και εγώ... θα περάσω μια βόλτα από το καφέ της γειτονιάς μου που έχει 3 τηλεοράσεις μήπως και το δείξει σε μια αλλά δύσκολα γιατί τα έχει και τα 2 ο ΟΤΕ.
Αλλιώς... σπίτι και internet... 8-)
Σπίτι και internet, ποτε σε καφετερία ή προπο, οι ανθρωποι εδω κάτω έχουν μεγάλο κόμπλεξ με τον ΠΑΟΚ. Να δω πότε η ΠΑΕ θα ξυπνησει και θα φτιάξει club με μέλη στην ΑΘηνα να πηγαίνουμε να βλέπουμε τα ματσακια,στα τέτοια μου αν δίνω και συνδρομη. Στην Αθηνα μπορει να ειμαστε και πάνω απο 100.000 .
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

λογικα δεν θα εχουμε προβλημα να το δουμε ιντερνετικα σημερα ε;
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

panpangr77 έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Aigle_Noir το ίδιο θέμα έχω και εγώ... θα περάσω μια βόλτα από το καφέ της γειτονιάς μου που έχει 3 τηλεοράσεις μήπως και το δείξει σε μια αλλά δύσκολα γιατί τα έχει και τα 2 ο ΟΤΕ.
Αλλιώς... σπίτι και internet... 8-)
Σπίτι και internet, ποτε σε καφετερία ή προπο, οι ανθρωποι εδω κάτω έχουν μεγάλο κόμπλεξ με τον ΠΑΟΚ. Να δω πότε η ΠΑΕ θα ξυπνησει και θα φτιάξει club με μέλη στην ΑΘηνα να πηγαίνουμε να βλέπουμε τα ματσακια,στα τέτοια μου αν δίνω και συνδρομη. Στην Αθηνα μπορει να ειμαστε και πάνω απο 100.000 .

Συμφωνώ φίλε μου. Στα τελευταία ματς όμως από otetv υπήρχε θέμα με το streaming. Εξαίρεση ήταν το ματς με την ίντερ. Γι'αυτό ήθελα να δω αν υπάρχει καμιά σίγουρη λύση έξω.

Όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι, για μένα δε χρειάζεται καν παρέμβαση της ΠΑΕ. Τόσοι που είμαστε, ένας δεν έχει μια καφετέρια; Ας το κάνει στέκι ΠΑΟΚτσήδων να μαζευόμαστε όλοι από τις γύρω περιοχές εκεί. Στην περιοχή μου έχει έναν ΠΑΟΚτσή που πάω και βλέπω τα ματς αλλά σήμερα μάλλον θα υποκύψει στο βωμό του χρήματος και θα δείξει βάζελο...
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

risk έγραψε:Καλημέρα σε όλους, πρώτο ποστ και καλή αρχή.

Είχα και κάτι στεναχώριες αλλά έρχεται το καλύτερο φαρμάκι σήμερα. Αγκαλιά από νωρίς το απόγευμα με το ΠΑΟΚτσάκι τον τρίχρονο γιό μου μπροστά στο πανί να βλέπουμε την αρώστια μας.
Γέρασα και μυαλό δεν έβαλα. Στα 8 μου έφυγα από την Καλαμαριά, καμιά 20αριά χρόνια στην αθήνα και άλλα τόσα στο ενδιάμεσο στην αγγλία μου χει λείψει όσο τίποτα όλο αυτό που το λέμε ΠΑΟΚ-ΤΟΥΜΠΑ και η ασπρόμαυρη μυρωδιά της πόλης.

Να αναπνέεις και να αναπνέεις ΠΑΟΚ.

Ποτέ γκρίνια και μίρλα για την ομάδα. Ξέρετε τι θα πεί να τρέμεις μην σου κάνουν οι αλλόθρησκοι στο σχολείο τον γιό σου γαυρο? Εφιάλτης.
Σήμερα με την φανέλα και το σορτσάκι το ασπρόμαυρο και ότι βρέξει ας κατεβάσει (όξω απο δω ταναπου γκαντεμιά) γιατί μου φτάνει που είμαι ΠΑΟΚ.

ΥΓ Αγγελε είσαι ο προπονητής της ομάδας μας. Σήμερα αλλά και σε κάθε αγώνα που έχεις την τύχη της στα χέρια σου να νιώθεις ότι είμαστε όλοι στο πλευρό σου, έχεις την δύναμη της ψυχής του ΠΑΟΚ μαζί σου. Είσαι το αφεντικό στο γήπεδο. Παρτους και τα σώβρακα

Ένα ποστ γεμάτο υγεία! Φως στη μουντίλα των τελευταίων εβδομάδων! Μπράβο φίλε, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εύγε και για τον τρόπο γραφής σου! Να γράφεις συχνά!
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Επειδη και εγω ειμαι για διακοπες σε ενα χωριο στην Αρκαδια και δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να δω τον ΠΑΟΚ στην τηλεοραση,μηπως θυμαστε το link για το official live streaming της Ζιμπρου?(Δειχνει παντα τα παιχνιδια του πρωταθληματος της και λογικα θα δειχνει και τα ευρωπαικα)
berry

Δημοσίευση από berry »

ρε παιδια μην πυροβολειτε τον χλεμπουρα. πιτσιτικας ειναι αν δε κανω λαθος το πε με τη λογικη να δει η διοικηση τα κενα της ομαδας μπας και παρει κανα παιχτη. εννοειται οτι το σκεπτικο του ειναι 100000000000% ΛΑΘΟΣ αλλα ας του εξηγησουμε του μικρου οτι δε δεχομαστε να χανει ο ΠΑΟΚ ουτε στο οικογενειακο διπλο ποσο μαλλν να το θελουμε? κι ολας... λαθος σκεψη και γιατι καμμια διοικηση δεν βαζει μυαλο απο μια ηττα. αμα ηταν ετσι ποιος αινσταιν μπροστα στους τοσους διοικουντες μετα τον ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ. θα χανε μυαλο ουουουουου!!!!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αν δεν μπορέσω να πιάσω internet... σφαίρα για το Τζαβελλομάγαζο, είναι κοντά στη γειτονία μου (σε 5-10 λεπτά με το μηχανάκι θα είμαι εκεί). Λογικά θα το έχει, του ..ούστη, ή ομάδα του γιου της παίζει :lol:

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΛΑΙΜΑΙ!!!!
berry

Δημοσίευση από berry »

risk έγραψε:Καλημέρα σε όλους, πρώτο ποστ και καλή αρχή.

Είχα και κάτι στεναχώριες αλλά έρχεται το καλύτερο φαρμάκι σήμερα. Αγκαλιά από νωρίς το απόγευμα με το ΠΑΟΚτσάκι τον τρίχρονο γιό μου μπροστά στο πανί να βλέπουμε την αρώστια μας.
Γέρασα και μυαλό δεν έβαλα. Στα 8 μου έφυγα από την Καλαμαριά, καμιά 20αριά χρόνια στην αθήνα και άλλα τόσα στο ενδιάμεσο στην αγγλία μου χει λείψει όσο τίποτα όλο αυτό που το λέμε ΠΑΟΚ-ΤΟΥΜΠΑ και η ασπρόμαυρη μυρωδιά της πόλης.

Να αναπνέεις και να αναπνέεις ΠΑΟΚ.

Ποτέ γκρίνια και μίρλα για την ομάδα. Ξέρετε τι θα πεί να τρέμεις μην σου κάνουν οι αλλόθρησκοι στο σχολείο τον γιό σου γαυρο? Εφιάλτης.
Σήμερα με την φανέλα και το σορτσάκι το ασπρόμαυρο και ότι βρέξει ας κατεβάσει (όξω απο δω ταναπου γκαντεμιά) γιατί μου φτάνει που είμαι ΠΑΟΚ.

ΥΓ Αγγελε είσαι ο προπονητής της ομάδας μας. Σήμερα αλλά και σε κάθε αγώνα που έχεις την τύχη της στα χέρια σου να νιώθεις ότι είμαστε όλοι στο πλευρό σου, έχεις την δύναμη της ψυχής του ΠΑΟΚ μαζί σου. Είσαι το αφεντικό στο γήπεδο. Παρτους και τα σώβρακα

αψογος!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

στην bet365 μου γραφει οτι θα εχει ζωντανη μεταδοση διαθεσιμη παντως
αιντε λιγοτερο απο 6 ωρες μεινανεε :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Παμε Παοκαρα!
0-3 δυο ο Κλαους και ενα ο κοντός!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

RoMaN έγραψε:Παίζει να του hackαρε το account ο fn1m τώρα που έφαγε ban! :mrgreen:

ρομαν τι εγινε εσυ τον μπαναρες πες μου που να πω τα μπραβο και γιατι :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Εκει που δεν εχανα ουτε φιλικο στο ταβλι οταν επαιζε η ΠΑΟΚΑΡΑ,σημερα δεν θα τον δω
τον αγωνα,βλεπω την συνθεση της ομαδας και ξενερωνω,καποιοι πατησαν πανω στην αγαπη μας
για να τα κονομησουν,οποτε απο το να νευριασω καλυτερα να δω την μιντιλαντ.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Αδερφέ χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω ή να σε κάνω "μαθήματα" ή να το παίξω ντεμέκ πιο ΠΑΟΚ από σένα, θα σου πρότεινα να ξανασκεφτείς την όποια αποχή από τον ΠΑΟΚ έχεις αποφασίσει.
Με τη φυγή δεν κερδίζεις τίποτα.
Ούτε εσύ, ούτε ο ΠΑΟΚ.
Μείνε στη θέση σου, πολέμα γι'αυτά που πιστεύεις και κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις.
Αλλά ακόμα και αν δε γίνει αυτό, θα ξέρεις ότι από μέρους σου έκανες τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Ρε τι ξενερωματα και τα λοιπα με λετεεεεε????????? σε 4 ωρες παιζει ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ! δεν πα να εχω Κατσικα και σπυροπουλους κτλ κτλ κτλ σημερα παιζει η καψουρα μας η πιο μεγαλη! ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ επιτελους επισημο ματς! η χειροτερη περιοδος ειναι το καλοκαιρι γιατι μεσολαβει αποχη απο την αρρωστεια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”