Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

buffos έγραψε:Ο ΑΑ είναι υπεύθυνος για την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και εννοώ την στήριξη σε Γουμενο Παγώνη για να πάρουν τις μετοχές τάχα σαν προσωρινοί.
Φυσικά και δεν του καταλογιζω πρόθεση . Ή στάση του όμως δίχασε και αυτό για μένα είναι αρκετό.

Τότε έκοψα το γήπεδο Γιατί βαρέθηκα να μαλώνω με αυτούς που πίστευαν τον ΑΑ και έβαλαν στο τιμόνι Τους γουμενοπαγωνηδες και φυσικά λίγο μετά τους κυνηγούσαν.

Φυσικά αποδείχθηκε ότι έχω δίκιο, Όχι λόγο διαίσθησης αλλά γιατί τα γεγονότα έκαναν μπαμ.
Για να κλείσω το offtopic...
Να σου θυμίσω ότι παρά τρίχα γλίτωσες όταν ο ΖΒ σου κουβάλησε (και πάλεψε με νύχια και δόντια να μας φορτώσει) ως πρόεδρο/ιδιοκτήτη 2 νυν φυλακόβιους... τον Σάχπα με τον Φλωρίδη... ;)
Ή αυτό το ξέχασες και θυμάσαι μόνο τους Γουμενοπαγώνιδες? Επιλεκτική μνήμη λέγετε αυτό...
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Δεν έχω καθόλου επιλεκτική μνήμη. Ούτε με ρώτησες για το θέμα εκείνο
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

kataramenos5 έγραψε:
buffos έγραψε: Τότε έκοψα το γήπεδο Γιατί βαρέθηκα να μαλώνω με αυτούς που πίστευαν τον ΑΑ και έβαλαν στο τιμόνι Τους γουμενοπαγωνηδες και φυσικά λίγο μετά τους κυνηγούσαν.
από buffos » Τετ Ιούλ 09, 2014 12:43 pm
Εγώ που είμαι 43 και έχω 20 χρόνια διαρκείας μπορώ να μιλήσω?
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 18#p840918

Το κοψες το γήπεδο απο αγανάκτηση πριν 10 τόσα χρόνια ή εχεις διαρκειας 20 .Αποφάσισε.

ΥΓ Τι θα γίνει ρε με δαύτους?
Να είσαι καλά ρε kataramenos5 + όσα θες!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

buffos έγραψε:Ούτε με ρώτησες για το θέμα εκείνο
Ούτε εγώ σε ρώτησα για Γουμενοπαγώνιδες, αλλά τους ανέφερες ως μείον του ΑΑ.
Αντίθετα ξέχασες(?) να αναφέρεις περί Σαχπαφλωρίδιδες ως ένα ακόμη μείον του ΖΒ.
Μόλις τους ανέφερα εγώ αντέδρασες όμως ;)

Ο ΑΑ κρίνετε ως προπονητής... και στον ΠΑΟΚ ως τώρα είναι θετικός.
Ο ΖΒ κρίνετε ως διοικητικός... και στον ΠΑΟΚ ως τώρα είναι αρνητικός.
Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε...
buffos

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από buffos »

theo G4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
buffos έγραψε: Τότε έκοψα το γήπεδο Γιατί βαρέθηκα να μαλώνω με αυτούς που πίστευαν τον ΑΑ και έβαλαν στο τιμόνι Τους γουμενοπαγωνηδες και φυσικά λίγο μετά τους κυνηγούσαν.
από buffos » Τετ Ιούλ 09, 2014 12:43 pm
Εγώ που είμαι 43 και έχω 20 χρόνια διαρκείας μπορώ να μιλήσω?
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 18#p840918

Το κοψες το γήπεδο απο αγανάκτηση πριν 10 τόσα χρόνια ή εχεις διαρκειας 20 .Αποφάσισε.

ΥΓ Τι θα γίνει ρε με δαύτους?
Να είσαι καλά ρε kataramenos5 + όσα θες!
Έμεινε 10 χρόνια ο ΑΑ στον ΠΑΟΚ και δεν το ξέρω; τι δεν καταλαβαίνεις; Την χρονιά εκείνη, ενώ είχα διαρκείας, δεν ξαναπάτησα, ούτε την επόμενη.

@Γιώργος το νήμα είναι ΑΑ.απαντώ και από κινητό και είναι λίγο δύσκολο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffos την Πέμ 21 Αύγ 2014, 14:46, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

GiorgosAtha έγραψε:
buffos έγραψε:Ούτε με ρώτησες για το θέμα εκείνο
Ούτε εγώ σε ρώτησα για Γουμενοπαγώνιδες, αλλά τους ανέφερες ως μείον του ΑΑ.
Αντίθετα ξέχασες(?) να αναφέρεις περί Σαχπαφλωρίδιδες ως ένα ακόμη μείον του ΖΒ.
Μόλις τους ανέφερα εγώ αντέδρασες όμως ;)

Ο ΑΑ κρίνετε ως προπονητής... και στον ΠΑΟΚ ως τώρα είναι θετικός.
Ο ΖΒ κρίνετε ως διοικητικός... και στον ΠΑΟΚ ως τώρα είναι αρνητικός.
Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε...
Ο κύκλος του κολκα εχει μια αδυναμία στον ΖΒ.....:):)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μικρή αδυναμία όμως. Όσο πατάει ο... ελέφαντας.
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

GiorgosAtha έγραψε:
buffos έγραψε:Ο ΑΑ είναι υπεύθυνος για την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και εννοώ την στήριξη σε Γουμενο Παγώνη για να πάρουν τις μετοχές τάχα σαν προσωρινοί.
Φυσικά και δεν του καταλογιζω πρόθεση . Ή στάση του όμως δίχασε και αυτό για μένα είναι αρκετό.

Τότε έκοψα το γήπεδο Γιατί βαρέθηκα να μαλώνω με αυτούς που πίστευαν τον ΑΑ και έβαλαν στο τιμόνι Τους γουμενοπαγωνηδες και φυσικά λίγο μετά τους κυνηγούσαν.

Φυσικά αποδείχθηκε ότι έχω δίκιο, Όχι λόγο διαίσθησης αλλά γιατί τα γεγονότα έκαναν μπαμ.
Για να κλείσω το offtopic...
Να σου θυμίσω ότι παρά τρίχα γλίτωσες όταν ο ΖΒ σου κουβάλησε (και πάλεψε με νύχια και δόντια να μας φορτώσει) ως πρόεδρο/ιδιοκτήτη 2 νυν φυλακόβιους... τον Σάχπα με τον Φλωρίδη... ;)
Ή αυτό το ξέχασες και θυμάσαι μόνο τους Γουμενοπαγώνιδες? Επιλεκτική μνήμη λέγετε αυτό...
O buffos δημιουργεί σκόπιμα διάφορα θέματα και φυσικά λέει ανακρήβιες όταν ήρθαν οι Γουμενοπαγώνηδες στην ομάδα δε τους ήξερε κανένας .... τους έφερε ο Μπατατούδης γιατί αυτή είναι βάση νόμου οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να τον κάνουν δίωξη για χρέη ---δηλ. μόνο οι διάδοχοι (έτσι είχε κάνει και ο Μυτιληναίος με ο Σπανουδάκη στη γριά )--- και φυσικά δε του κάναν ποτέ .....Αυτός που έκανε αβάντα στους Γουμενοπαγώνηδες και τη χρειαζόταν γιατι η ομάδα αγωνιστικά ήταν ΣΚΑΤΑ λόγω Φρίνγκερ ..... ήταν ο REVOLUTION που είχε έρ8ει πρωταθλητής ευρώπης με συμβόλαιο 800.000 ευρό μπάλα δεν έπαιξε ποτέ ....και φυσικά τα χρέη εκτιναχθήκαν ..... με αποτέλεσμα αυτός (εκείνα τα χρέη ) να είναι ο λόγος που χρησιμοποιήται σα ψωμοτύρι κάθε φορά όταν η ομάδα αδικείται τρυπιέται ή δε μπορεί να κερδίσει το γαύρο ......

Τι δε κατάλαβες buffos ;

Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή !!!

Ο χαρακτηρισμός για τον buffos διαγραφηκε.Δεν εκφραζόμαστε έτσι για άλλα μέλη..Odi.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffos την Πέμ 21 Αύγ 2014, 14:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Buffos σε έχει πιάσει κάτι με την ευαισθησία και τους Mods σήμερα ε;Ούτε 5 λεπτά δεν έμειναν οι χαρακτηρισμοί.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Odi έγραψε:Buffos σε έχει πιάσει κάτι με την ευαισθησία και τους Mods σήμερα ε;Ούτε 5 λεπτά δεν έμειναν οι χαρακτηρισμοί.
εντάξει έχεις δίκιο.. κάτσε να σβήσω και το δικό μου ποστ. Αντε να ξεκινήσουν τα επίσημα και οτι είναι να γίνει να γίνει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

;)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μπραβο οντι μην τον ξανα αφησετε να παρει αερα τον φν ολοι ξερουμε τι ειναι απλα οπως ειπε πριν μερικες μερες και ο ντινος οσο δεν μπορεις να το αποδειξεις 100 τοις 100 κανετε υπομονη
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Δεν ξερω αν ειπε οτι ο αντιπαλος εχει περισσοτερες πιθανοτητες προκρισης,
αλλα βλεπετε ειναι η δυναμη της συνηθειας,αυτα ελεγε τοσα χρονια στις ομαδες που δουλευε.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Κακιά..... :yellowcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”