Το άρθρο είναι του στυλ: Ή θα βρέξει,ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει.
Odi έγραψε:Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε έτσι αδερφέ..Τί θα πει βαριόνταν;Τότε γιατί παίξανε;Δεν είναι αυτή λογική..Φιλικά πάντα.rou έγραψε:καταραμενε , η ιντερ εμεινε το βραδυ εκεινο στην πολη.. Εσυ πιστευεις οτι ολοκληρη ιντερ δεν μας εκανε φαση επειδη η αμυνα μας ηταν τοσο καλη?? η οι αλλοι βαριοντουσαν που ζουσαν?? γιατι τα ζογκλερικα του τζαβελλα τα εβλεπε ολο το γηπεδο νομιζω..! τεσπα δεν κρινεις απο φιλικα την ομαδα , και ο ΑΑ ειπε -ας χασουμε ολα τα φιλικα- δεν ειναι για να βγαζεις συμπερασματα.. το θεμα μας ειναι οτι παμε στηριζομενοι στο μοναδικο σεντερ μπακ που θελαμε -εμεις- να διωξουμε κιωλλας -και εγω μαζι- και δεν ξερουμε τι θα δουμε...
νομιζω πως ολοι μας πιστευουμε οτι θα ερθει διπλο ευκολα ή δυσκολαGimnistis έγραψε:Πως καταφέραμε πάντως ένα εύκολο φυσιολογικά παιχνίδι να το κάνουμε να φαίνεται οριακό και κρίσιμο...
ΥΓ: συνεχίζω να πιστεύω πως θα έρθει σχετικά ευκολα το διπλό.
Το ματς το ειδες απο μεσα η απο την τιβι? Δεν ειπα οτι ηρθαν να χασουν , αλλα ουτε ξεσικιστικαν να κερδισουν.. 0 τελικες κανανε , αυτο το λες εσυ καλη εμφανιση? (θα μου πεις και μεις καναμε 1-2 , αλλα τουλαχιστον θελαμε να κανουμε φασεις) Ο προπονητης τους ειπε στο τελος οτι εμεις δεν τους αφησαμε να κανουνε φασεις (και καλα εκανε , δεν θα λεγε κατι διαφορετικο) Το 0-0 με αυτη την ιντερ που ειδα , δεν μου λεει τπτ.. το δυσκολο 1-0 με οφσαιντ γκολ με την ξανθη μου λεει πιο πολλα. γιατι η ξανθη εκανε προβα για το πρωταθλημα , κλειστηκε πισω και επαιξε οπως θα παιξει και φετος που θα ερθει.. Εκει πρεπει να επικεντρωνομαστε. και το σημερινο ματς αν το σκεφτεις τετοιο θα ειναι , η ζιμπρου και αυτη το πιο πιθανο ειναι να μα παιξει κλειστα με αντεπιθεσεις.. αντε να της βαλουμε γκολ..sic-4 έγραψε:Odi έγραψε:Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε έτσι αδερφέ..Τί θα πει βαριόνταν;Τότε γιατί παίξανε;Δεν είναι αυτή λογική..Φιλικά πάντα.rou έγραψε:καταραμενε , η ιντερ εμεινε το βραδυ εκεινο στην πολη.. Εσυ πιστευεις οτι ολοκληρη ιντερ δεν μας εκανε φαση επειδη η αμυνα μας ηταν τοσο καλη?? η οι αλλοι βαριοντουσαν που ζουσαν?? γιατι τα ζογκλερικα του τζαβελλα τα εβλεπε ολο το γηπεδο νομιζω..! τεσπα δεν κρινεις απο φιλικα την ομαδα , και ο ΑΑ ειπε -ας χασουμε ολα τα φιλικα- δεν ειναι για να βγαζεις συμπερασματα.. το θεμα μας ειναι οτι παμε στηριζομενοι στο μοναδικο σεντερ μπακ που θελαμε -εμεις- να διωξουμε κιωλλας -και εγω μαζι- και δεν ξερουμε τι θα δουμε...
Ελεγαν και οι ιδιοι πως μετα την 3αρα που εφαγαν απο την Αιντραχτ θελουν να ανατρεψουν το κλιμα με μια καλη εμφανιση... Αυτα τα βαριοταν κλπ ειναι ατοπα...
Βάλε μεσα τους παπάδες και τους καντηναλαύτες για να δέσει το γλυκό.Sera4 έγραψε:σιγουρα αυτη η οαμδα εχει τους οπαδους/χειροκροτητες που της αξιζουν δηλαδη μια τουμπα εκκλησια στους αγωνες...
Επειδή το είδα να το σχολιάζουν σε πολλά site κατά την διάρκεια ή και μετά την συνέντευξη πιάνομαι από εσένα...koylispontios έγραψε: Τι είπε ο ΑΑ?Φαγορί για τον αγώνα είναι η Ζίμπρου?