Φανέλα ΠΑΟΚ
- john4serres
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
εχουμε κανενα νεο οσον αφορα τον κυριο χορηγο στην φανελα μας ?
δεν μπορω αλλο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
εχω ασχοληθει πολυ φιλε με το θεμα τι βασιλοπουλοι τι πτρωτοι κανενας δεν ξερει τιποτα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα εχουμε οπαπ γιατι ο μελισανιδησ εκοψε τις χορηγιες στις ομαδεςjohn4serres έγραψε:εχουμε κανενα νεο οσον αφορα τον κυριο χορηγο στην φανελα μας ?
- john4serres
Η ΑΕΚ πάντως 2εκ τον χρονο ( νομιζω ) έκλεισε με την jeep.
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Έλεος ...ίδια φανέλα με εμάς η μισή σούπερ λίγκα..... Κ καλά στην ανακοίνωση η Nike έλεγε οτι ειναι φτιαγμένη για εμάς,,,, ήδη Πανθρακικός ,νίκη Βόλου παρουσιάσαμε ίδιες
- Μπαρκαρούτσος
Πρέπει να υπάρξει πίεση ώστε να δοθούν σχέδια στην Π.Α.Ε. από τους οπαδούς και η Π.Α.Ε. να βρει μια εταιρία να της μεταβιβάσει τις προτάσεις, ώστε αυτές να υλοποιηθούν. Ο Πόντιος γριακλής Κατερίνης, έκανε δικές του φανέλες, εμείς δεν μπορούμε;
- zarathustra79
Demir δεν ισχυει αυτο που λες. Ο πανθρακικος εχει μια δευτερη φανελα που μοιαζει, αλλα το σχεδιο ειναι εντελως φασον. Το οτι λενε οτι εμεις εχουμε διαφορετικο σχεδιο δε σημαινει οτι ειναι 100% διαφορετικη, αλλα εχει καποιες πινελιες που την κανει να διαφερει απο τις κοινες (οπως πχ το λαστιχο στα μανικια, το λευκο λογοτυπο της ναικ κλπ). Της δε νικης βολου η φανελα ειναι το σχεδιο της τριτης δικιας μας φανελας (της λευκης). Κανεις δεν ειπε οτι και οι τρεις ειναι σχεδιασμενες αποκλειστικα για εμας, αυτο ισχυει μονο για την πρωτη.
παραρτηματα Δεμιρη, παραρτήματα....Demir έγραψε:Έλεος ...ίδια φανέλα με εμάς η μισή σούπερ λίγκα..... Κ καλά στην ανακοίνωση η Nike έλεγε οτι ειναι φτιαγμένη για εμάς,,,, ήδη Πανθρακικός ,νίκη Βόλου παρουσιάσαμε ίδιες

ο δικός μας υπέυθυνος μαρκετινγκ πόσα παίρνει το χρόνο και τι κάνει στο θέμα αυτό;john4serres έγραψε:Η ΑΕΚ πάντως 2εκ τον χρονο ( νομιζω ) έκλεισε με την jeep.
δεν είναι μικρό πραγμα η χορηγία στη φανέλα. ότι και να είναι δεν παυουν να είναι λεφτά που πάνε στην ομάδα.....astronaut έγραψε:Όλα τα λύσαμε η φανέλα μας μάρανε
λεφτά που μπορούν να σου φερουν ενα και δυο και τρείς παίχτες....
Το σχόλιό μου είναι για τη μοναδικότητα και όχι για το χορηγό.
Σαφέστατα περιμένω νέο χορηγό με πολύ περισσότερα χρήματα απ'του οπαπ.
Σαφέστατα περιμένω νέο χορηγό με πολύ περισσότερα χρήματα απ'του οπαπ.
Αν παμε με τη λογικη των μεταγραφων περιμενω για νεο χορηγο τον YOUR AD HERE ή τον Space for hire.
ΠΑΟΚ against all να ουμε
ΠΑΟΚ against all να ουμε
Γαμάτη η φανέλα του μπάσκετ όπως φαίνεται από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας!
Έχω ήδη ψηθεί να αγοράσω!

- GiorgosAtha
Πόσο δύσκολο είναι να πας μια γύρα στις στοιχηματικές εταιρείες (που ψοφάνε για διαφήμιση και πληρώνουν κάργα για κάτι τέτοια) και να τους πεις...
"Γεια σας, είμαι ο ΠΑΟΚ -με ότι συνεπάγεται αυτό- και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ενδιαφέρεστε να διαφημιστείτε στην φανέλα. Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν παρακαλώ δώστε μια προσφορά. Μόλις την λάβουμε θα την αξιολογήσουμε μαζί με άλλες που μας έχουν σταλεί και θα σας απαντήσουμε. Ευχαριστώ."...
...και κρεμόμαστε από τα "φρύδια" του κάθε ΟΠΑΠ?
ΥΣ. Πραγματικά γ@μ@τες οι φανέλες του μπάσκετ... εκεί λειτουργεί άψογα -και- το τμήμα marketing...
"Γεια σας, είμαι ο ΠΑΟΚ -με ότι συνεπάγεται αυτό- και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ενδιαφέρεστε να διαφημιστείτε στην φανέλα. Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν παρακαλώ δώστε μια προσφορά. Μόλις την λάβουμε θα την αξιολογήσουμε μαζί με άλλες που μας έχουν σταλεί και θα σας απαντήσουμε. Ευχαριστώ."...
ΥΣ. Πραγματικά γ@μ@τες οι φανέλες του μπάσκετ... εκεί λειτουργεί άψογα -και- το τμήμα marketing...
Πολυ δυσκολο. Γιατι η στοιχηματικξ θα σε πληρωσει μια φορα για σπασιμο στο μονοπωλειο. Οταν δεν θα σε χρειαζεται θα παρακαλας με την ουρα στα σκελια τους διαφορους οπαπαδες. Δεν εχουμε ακομη πιστευω τετοια ανεση.GiorgosAtha έγραψε:Πόσο δύσκολο είναι να πας μια γύρα στις στοιχηματικές εταιρείες (που ψοφάνε για διαφήμιση και πληρώνουν κάργα για κάτι τέτοια) και να τους πεις...
- Μπαρκαρούτσος
Οι εταιρίες που μπορούν να μπουν χορηγοί, δεν τελειώνουν στις στοιχηματικές..
Έχει τηλέφωνίας, αεροπορικές, ηλεκτρικών συσκευών, αυτοκίνητα, ό,τι θες... Δεν είναι ανάγκη να 'ναι το top όνομα, άλλωστε κι εμείς ομάδα των 32 του E.L. είμαστε και της 2ης θέσης στην Ελλάδα...
Έχει τηλέφωνίας, αεροπορικές, ηλεκτρικών συσκευών, αυτοκίνητα, ό,τι θες... Δεν είναι ανάγκη να 'ναι το top όνομα, άλλωστε κι εμείς ομάδα των 32 του E.L. είμαστε και της 2ης θέσης στην Ελλάδα...
Eίναι της προπόνησης και είναι double. Πολύ ωραία και οι φανέλες που θα βγουν ακόμα καλύτερες...Ale έγραψε:Γαμάτη η φανέλα του μπάσκετ όπως φαίνεται από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας!
Τελικά πάλι κρεμόμαστε απ' τα @@ του ΟΠΑΠ ? Τρομερό το τμήμα που δουλεύει τη φάση. Πάμε στοίχημα ή τίποτα...