Άγγελος Αναστασιάδης

paokpantou

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από paokpantou »

οκ φτιαξε μια ομαδα που να χαιρομαστε σε καθε ματς μια ομαδα που θα εχει παθος και τσαμπουκα και εμεις θα σε χειροκροταμε...αλλα ασε τις εμμονες σου με παιχτες και κυριως σταματα αυτο το πραγμα με την παναγια...λες και εχει ορεξη η παναγια να ασχολειται με τον ΠΑΟΚ και το ποδοσφαιρο..πιο *** ποσο ρε αγγελε...και ζητα επιτελους μεταγραφες οχι σουξου μουξου μανταλακια..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

buffos έγραψε:
RoMaN έγραψε:Παίζει να 'μαι ο μόνος άθεος που δεν τον ενδιαφέρει ποιους επικαλείται ο Άγγελος...
Και εγώ φίλε μου άθεος είμαι, αλλά και η γραφικότητα έχει τα όρια της. Η συνεχής επίκληση των θείων δεν είναι δείγμα πίστης. Γραφικότητας είναι. Εξάλλου αν κάποιος είναι πιστός γνωρίζει οτι δεν είναι "σωστό" να κάνεις επίκληση στα θεία "επι ματαίω" (οχι αυτόν της Μενεγάκη) [4/10: "ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω· ου γαρ μη καθαρίση Κύριος ο Θεός σου τον λαμβάνοντα το όνομα αυτού επί ματαίω"]
Εγω ειμαι αθρησκος... ομως.. που δημιουργησε καποιο προβλημα στην ομαδα η πιστη του Αναστασιαδη ρε παλικαρια? Αλλος λεει : "η τυχη ηταν με το μερος μας"... Ο ΑΑ λεει : "η Παναγια ηταν με το μερος μας"... Ποια η διαφορα? Τι προβλημα δημιουργειται στην ομαδα με οποιαδηποτε απο τις δυο φρασεις? Για ποιο λογο να κραζουμε εναν ανθρωπο για τις θρησκευτικες του πεποιθησεις οταν αυτες δεν μας δημιουργουν κανενα προβλημα?

Ενας μουσουλμανος παικτης πχ... αν ειναι πολυ πιστος μπορει να δημιουργησει προβλημα στα ραμαζανια τους που νηστευουν... να τον κοβει η λορδα και να μην εχει δυναμεις να ανταπεξελθει... εκει ενδεχομενως θα μπορουσαμε να σχολιασουμε τις θρησκευτικες εμμονες του...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Gimnistis έγραψε:Τα αποτελέσματα ειναι αυτα που ορίζουν την γραφικότητα.

Αν η ομαδα τερματίσει 5η θα ειναι ***.
Αν πάρει το κυπελλο ή βγει 2η (για πρωταθλημα δεν το συζητώ) θα ειναι "ιδιαίτερος, ευσεβής, με τον δικό του μοναδικό τροπο κτλ κτλ".

Αν η ομαδα τερματισει 5η θα ειναι αποτυχημενος ως προπονητης του ΠΑΟΚ. Αν η ομαδα παρει πρωταθλημα θα ειναι επιτυχημενος ως προπονητης του ΠΑΟΚ. Τα ** και ιδιαιτερος και ευσεβης κλπ, δεν εχουν καμια σχεση με τις προπονητικες του ικανοτητες, αρα δεν εχουν καμια θεση στους παραπανω συλλογισμους παρα μονο σε κενα μυαλα που ψαχνουν κατι να γεμισουν και γεννανε π@π@ριες...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

thanos-xanthi έγραψε:
RoMaN έγραψε:Αν ο πνευματικός του είναι εντάξει με αυτό, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
+++++++
συνεντευξη τυπου της μητροπολης θυμιζει καθε φορα
πιο γραφικος κι απ το πηλιο
τουλαχιστον αυριο να ειναι η παναγια μαζι μας
Αναστασιαδικος δεν ειμαι... ειχα τις ενστασεις μου.. θρησκος δεν ειμαι καθολου...
ομως.. αυτην την αδικη επιθεση σε εναν ανθρωπο, ο οποιος μαλιστα τυγχανει και προπονητης του ΠΑΟΚ δεν την αντεχω ρε παιδια...
Που την ειδες τη συνεντευξυ τυπου της μητροπολης ρε μεγαλε? Σου ανελυσε τα καταστατικα της Ιερας Συνοδου ή σου ειπε το προγραμμα νηστειων κλπ? Λεει που και που κανενα "Η Παναγια μαζι μας κλπ". ΑΥΤΟ!!!!.. πως αυτο καταληγει να παρομοιαζεται με συνεντευξυ τυπου της μητροπολης? Κακεντρεχεια μηπως?

Πιο *** απο το πηλιο ειναι οι αποπειρες χιουμορ με εκφρασεις 20ετιας που πουλας καθως και τα εμπαθη συμπερασματα σου...

Προς mods: ξερω.. χαρακτηριζω.... ομως μια και δεν κοπηκε το προηγουμενο post που απηυθηνε τους ιδιους χαρακτηρισμους στο προσωπο του προπονητη του ΠΑΟΚ, υποθετω πως δεν υπαρχει προβλημα. Δεν χαρακτηριζω καν το προσωπο αλλα τις μεθοδους του.. Ο αλλος ειπε τον προπονητη του ΠΑΟΚ "*** "
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

buffos έγραψε:

Αν η ομαδα τερματίσει 5η θα ειναι ***.
Αν πάρει το κυπελλο ή βγει 2η (για πρωταθλημα δεν το συζητώ) θα ειναι "ιδιαίτερος, ευσεβής, με τον δικό του μοναδικό τροπο κτλ κτλ".
**** είναι έτσι κι αλλιως. Αυτό είναι το μικρότερο του ελάττωμα πάντως.

ααα... οκ... ειναι επισημο μαλλον... μπορουμε ανετα να λεμε τον προπονητη του ΠΑΟΚ, ***. Οκ... ποιες αλλες λεξεις μπορω να χρησιμοποιω? *** μπορω να τον πω? ***? Η μονο ***? Υπαρχουν αλλοι επιτρεπομενοι χαρακτηρισμοι? Τη λεξη γραφικος και τους αλλους επιτρεπομενους χαρακτηρισμους μπορω να τους χρησιμοποιω και για οποιονδηποτε παικτη μου τη σπαει η μονο για τον προπονητη? Ψιλομπερδευομαι με τους κανονες γμτ..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αυτό το πράγμα,που κρίνετε τον προπονητή από τα θρησκευτικά του πιστεύω δεν το κατάλαβα ποτέ..Εκκλησία πάω μόνο το Πάσχα,αλλά δεν κοροιδεύω και χλευάζω τους πάντες..Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα κριθεί από τα αποτελέσματα και μόνο.Και αν η ομάδα δεν είναι καλή,εγώ αν και υποστηρικτής του θα βγω να κράξω πρώτος.Προπονητής του ΠΑΟΚ είναι παίδες,δεν θα τον κάνετε γαμπρό για να ασχολείστε με τα πιστεύω του..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εικόνα

σε οσους εδω μεσα θελουν "αναβαθμιση"...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

εχετε δικιο παιδες. κακως αφησαμε τετοια μηνυματα.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

sic-4 έγραψε:

Αν η ομαδα τερματίσει 5η θα ειναι ****.

Αν η ομαδα τερματισει 5η θα ειναι αποτυχημενος ως προπονητης του ΠΑΟΚ. Αν η ομαδα παρει πρωταθλημα θα ειναι επιτυχημενος ως προπονητης του ΠΑΟΚ. Τα ***και ιδιαιτερος και ευσεβης κλπ, δεν εχουν καμια σχεση με τις προπονητικες του ικανοτητες, αρα δεν εχουν καμια θεση στους παραπανω συλλογισμους παρα μονο σε κενα μυαλα που ψαχνουν κατι να γεμισουν και γεννανε π@π@ριες...

Σύμφωνοι. Απλά τώρα θυμηθήκαμε ορισμένα χαρακτηριστικά του ΑΑ...τώρα που έσκασε θεμα. Αν όλα πανε καλά κανείς δεν θα ασχολείται με αλλα στοιχεία του πέραν της προπονητικής. Ίσα ίσα μπορεί να μας αρέσουν κιόλας.

Ειναι χτύπημα κάτω απο τη ζώνη να τον κρίνουμε πέραν αυτων που ειναι προορισμένος να κάνει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Επειδή όλο και κάποιος ίσως βρεθεί να το πει: Τα post με τους χαρακτηρισμούς προς τον Άγγελο Αναστασιάδη υπέστησαν επεξεργασία και σβήστηκαν οι χαρακτηρισμοί,όχι γιατί εγώ πάω τον Άγγελο,αλλά γιατί δεν επιτρέπονται οι χαρακτηρισμοί γενικά.Ο άνθρωπος είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ και όσο είναι στο τιμόνι της ομάδας καλό θα είναι να υπάρχει σεβασμός πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει αγωνιστικό δείγμα για να κρίνουμε την προπονητική δουλειά του.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

+23 gimnistis
Δυστυχώς είμαστε έρμαια των αποτελεσμάτων..εγώ τον κρίνω και θα τον κρίνω μόνο ως προπονητή αλλά ήταν κάτι που περίμενε ότι εκεί θα χτυπήσουν με οποιασηποτε αφορμή,

Για μένα είναι ικανός κόυτς. ..και γενικά σε θέματα πειθαρχίας είμαι πάντα με τον προπονητή. .δεν ξέρω τι έγινε αλλά το πρόβλημα στην ομάδα είναι κυρίως διοικητικό...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Απορρίφηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.Odi.

*Εκτός αν ήταν καθαρά χιουμοριστικό.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πέρσι τ Αγγελόσκυλα την "πέφτανε" στους Χουμποφύλακες ,φέτος οι Χουμποφύλακες ζητάν εκδίκηση για οσα πέρασαν πέρσι .Βάλε και τα Σαντόσκυλα που περιμένουν στη γωνια ,γίναμε μπατε σκύλοι αλέστε .Κι ολα αυτα στην αγωνιώδη προσπάθεια να επιτύχουμε τον υπέρτατο σκοπό.Την αυτοδικαίωση,την κατατρόπωση του ""αδελφού"" που "τολμησε να μου πεί εμένα" .Τιποτ αλλο δε μετράει δυστυχώς.Ποιος ΠΑΟΚ? Εγώ (και το Αιγάλεω) να "κερδίζω" κι οι όλοι άλλοι να παν να .....Γίναμε ίδιοι και χειρότεροι μ αυτούς που βρίζαμε και βρίζουμε ακόμα.
Ποιος Αγγελος?Νύχτα θα φύγει (ξανά) .Ούτε παρέλαση δε θα βγάλει.Κι εμείς ,πάλι εδώ θα είμαστε να ψάχνουμε τους λόγους που χάθηκε ακόμα μια χρονιά.Να βλαστημάμε το κακό μας ριζικό , την π@@@να την Αθήνα και τον τσιγκούνη που βαλε μόνο 23 εκατομμύρια και μας έταξε Ροναλντίνιους.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Την προηγουμενη εικονα εννοειται πως την εκανα και την ανεβασα για να ελαφρυνει το κλιμα. Στα προηγουμενα ποστ μου ξεκαθαρισα τη θεση μου σχετικα με τους χαρακτηρισμους προς τον προπονητη του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

sic-4 έγραψε:Απορρίφηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.Odi.

*Εκτός αν ήταν καθαρά χιουμοριστικό.

εννοειται ρε συ Odi... μολις εγραψα και αντιστοιχο ποστ πριν δω οτι δεν το περασες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”