Και εγώ φίλε μου άθεος είμαι, αλλά και η γραφικότητα έχει τα όρια της. Η συνεχής επίκληση των θείων δεν είναι δείγμα πίστης. Γραφικότητας είναι. Εξάλλου αν κάποιος είναι πιστός γνωρίζει οτι δεν είναι "σωστό" να κάνεις επίκληση στα θεία "επι ματαίω" (οχι αυτόν της Μενεγάκη) [4/10: "ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω· ου γαρ μη καθαρίση Κύριος ο Θεός σου τον λαμβάνοντα το όνομα αυτού επί ματαίω"]RoMaN έγραψε:Παίζει να 'μαι ο μόνος άθεος που δεν τον ενδιαφέρει ποιους επικαλείται ο Άγγελος...
Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
- Μπαρκαρούτσος
Τελικα τον Αγγελο θα τον κρινουμε ως προπονητη ποτέ η θα υπαρχει μονιμως η καραμελα για τα θεια;Εχει καταντησει βαρετο!!!!
Αυτό τώρα είναι σοβαρό ή ειρωνικό? Γιατί ο πνευματικός του ανήκει σε κάποια αίρεση?RoMaN έγραψε:Αν ο πνευματικός του είναι εντάξει με αυτό, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
Azrael έγραψε:ακομα δεν παιξαμε επισημο αγωνα και ο αλλος λεει οτι πειστηκε οτι δεν κανει για την ομαδα.Τι ακουμε παλι σημερα;
Αδερφέ τζάμπα ασχολείσαι και γράφεις εδώ μέσα ειλικρινά. Αυτό το τόσο αγαπητό σε όλους μας site, το δικό μας ουσιαστικά site έχει καταντήσει μια αηδία. Μπαίνουν εδώ μέσα όλοι οι πολύξεροι και γράφουν ότι τους κατεβάσει η κουτρα τους . Δυστυχώς, ενώ έκανα μια αποχή και δεν έγραφα και για να αυτοτιμώρηθώ λόγω μια μεταγραφής που ειπα πέρυσι που δεν εγινε, αλλα και για να ηρεμήσω, ξαναμπήκα αλλά μάλλον ήταν η τελευταία. Δυστυχώς τα παιδια που γράφουν εδώ μέσα οτι να ναι υπερισχύουν και μας απομακρύνουν. Φυσικά δημοκρατία έχουμε. Τους σέβομαι αλλά αηδίασα. Καλή συνέχεια και καλή υπομονή σε όσους συνεχίσουν. Mods συγνώμη για το of topic. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.
- thanos-xanthi
+++++++RoMaN έγραψε:Αν ο πνευματικός του είναι εντάξει με αυτό, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
συνεντευξη τυπου της μητροπολης θυμιζει καθε φορα
πιο*** κι απ το πηλιο
τουλαχιστον αυριο να ειναι η παναγια μαζι μας
Και πάλι παίδες..Λάθος είναι οι χαρακτηρισμοί,το έχουμε πει τόσες φορές..Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι.Odi.
Τα αποτελέσματα ειναι αυτα που ορίζουν την ***.
Αν η ομαδα τερματίσει 5η θα ειναι **.
Αν πάρει το κυπελλο ή βγει 2η (για πρωταθλημα δεν το συζητώ) θα ειναι "ιδιαίτερος, ευσεβής, με τον δικό του μοναδικό τροπο κτλ κτλ".
Αν η ομαδα τερματίσει 5η θα ειναι **.
Αν πάρει το κυπελλο ή βγει 2η (για πρωταθλημα δεν το συζητώ) θα ειναι "ιδιαίτερος, ευσεβής, με τον δικό του μοναδικό τροπο κτλ κτλ".
- jay trotter
Και γιατί να είναι ,ορθόδοξοι οι Μολδαβοί ορθόδοξοι και εμείς....thanos-xanthi έγραψε:[
τουλαχιστον αυριο να ειναι η παναγια μαζι μας
- paokovios1974
Aπλα θα τους παρει τα σοβρακα αυριο και θα δηλωσει οτι μας βοηθησε η Παναγια ετσι για να σκασουν οι οχτροι του.
καλά αυτό που συμβαίνει με τον ΑΑ είναι απίστευτο !!!!!!!!!!
έχασε λέει τα αποδυτήρια γιατί απέκλεισε Βιτορ και Τζαβέλα, και τι θέλατε ρε αλάνια ?
να κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής ότι του κ@%&^&σει ??????
ν' αφήσει σήμερα το Τζαβέλα κ' αύριο κάποιον άλλο να πλακώνεται με συμπαίκτες του ???
η ο κάθε Βιτορ να του ζητάει ο Προπονητής κάτι και να λέει αυτό γουστάρω να κάνω ?????
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ????????????
Χίλιες φορές να αποκλειστώ από την Ζέβρα η όπως στο κόρακα την λένε παρά να ξαναδώ το θέαμα παίχτης της ομάδας να γυρίζει και να λέει στο πάγκο του ΠΑΟΚ "fuck off"
Ακούτε ρε ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να κριθεί με αγωνιστικά κριτήρια και όχι με τα προσωπικά γούστα του κάθε καμένου
και η εμπάθεια έχει τα όρια της, παιχνίδια Θρησκευτικών πεποιθήσεων πολιτικών γούστων αλλού όχι στον ΠΑΟΚ!!!
έχασε λέει τα αποδυτήρια γιατί απέκλεισε Βιτορ και Τζαβέλα, και τι θέλατε ρε αλάνια ?
να κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής ότι του κ@%&^&σει ??????
ν' αφήσει σήμερα το Τζαβέλα κ' αύριο κάποιον άλλο να πλακώνεται με συμπαίκτες του ???
η ο κάθε Βιτορ να του ζητάει ο Προπονητής κάτι και να λέει αυτό γουστάρω να κάνω ?????
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ????????????
Χίλιες φορές να αποκλειστώ από την Ζέβρα η όπως στο κόρακα την λένε παρά να ξαναδώ το θέαμα παίχτης της ομάδας να γυρίζει και να λέει στο πάγκο του ΠΑΟΚ "fuck off"
Ακούτε ρε ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να κριθεί με αγωνιστικά κριτήρια και όχι με τα προσωπικά γούστα του κάθε καμένου
και η εμπάθεια έχει τα όρια της, παιχνίδια Θρησκευτικών πεποιθήσεων πολιτικών γούστων αλλού όχι στον ΠΑΟΚ!!!
Πούλα το!buffos έγραψε:Σου μιλάει κάποιος που έχει διαρκείας (και τα 3.. μπάλα , μπάσκετ, ΑΣ).Odi έγραψε:Δεν ήξερα πως υπάρχει μια λίστα συμπεριφορών που είναι κατάλληλες για διαρκείας και κάποιες που δεν είναι (όπως τον να διώξεις τον Βίτορ από την προπόνησηtad έγραψε:
Εχουν πλάκα που περιμένουν και διαρκείας με τέτοιες συμπεριφορές). Είχα μια αμυδρή εντύπωση πως παίρνει κάποιος διαρκείας από την αγάπη του για τον σύλλογο και την ομάδα.
ΟΧΙ είσαι λάθος. Τα χρήματα σου τα "εμπιστεύεσαι" σε αυτούς που διοικούν την ΠΑΕ γιατί θες το καλύτερο για την ομάδα σου. Αν λοιπόν πιστεύεις οτι αυτοί δεν κάνουν το καλύτερο για τον ομάδα σου, δεν πας και τα δίνεις.
Εγώ γιατί πήρα? Γιατί είμαι βλάκας. Παρότι ήμουν 1000% σίγουρος οτι θα συμβεί αυτό που γίνετε, πήγα και πήρα. Είναι όμως και η τελευταία φορά , επι Σαββίδη, που δίνω χρήματα χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα.
Θα ησυχασεις και εσύ, και εμείς....
**** είναι έτσι κι αλλιως. Αυτό είναι το μικρότερο του ελάττωμα πάντως.Gimnistis έγραψε:Τα αποτελέσματα ειναι αυτα που ορίζουν την γραφικότητα.
Αν η ομαδα τερματίσει 5η θα ειναι ***.
Καλά τώρα σοβαρά..Είναι δυνατόν να μην δείχνετε ίχνος σεβασμού χωρίς να έχετε δει ούτε δείγμα δουλειάς;Οι χαρακτηρισμοί δεν επιτρέπονται..Μιλάμε για τον προπονητή του ΠΑΟΚ,όπως ξαναέγραψα..
παρακολουθω πολλα χρονια το φορουμ αλλα δεν μπορουσα να συμμετεχω λογω κλειστων εγγραφων.Καταλαβαινω απολυτα τι λες.Τα εχω δει!Εδω ομως θα ειμαι δεν θα παω πουθενα!θα βγαλω τα σπασμενα για ολες τις φορες που ηθελα να εκφραστω και δεν μπορουσαpaoki1985 έγραψε:Azrael έγραψε:ακομα δεν παιξαμε επισημο αγωνα και ο αλλος λεει οτι πειστηκε οτι δεν κανει για την ομαδα.Τι ακουμε παλι σημερα;
Αδερφέ τζάμπα ασχολείσαι και γράφεις εδώ μέσα ειλικρινά. Αυτό το τόσο αγαπητό σε όλους μας site, το δικό μας ουσιαστικά site έχει καταντήσει μια αηδία. Μπαίνουν εδώ μέσα όλοι οι πολύξεροι και γράφουν ότι τους κατεβάσει η κουτρα τους . Δυστυχώς, ενώ έκανα μια αποχή και δεν έγραφα και για να αυτοτιμώρηθώ λόγω μια μεταγραφής που ειπα πέρυσι που δεν εγινε, αλλα και για να ηρεμήσω, ξαναμπήκα αλλά μάλλον ήταν η τελευταία. Δυστυχώς τα παιδια που γράφουν εδώ μέσα οτι να ναι υπερισχύουν και μας απομακρύνουν. Φυσικά δημοκρατία έχουμε. Τους σέβομαι αλλά αηδίασα. Καλή συνέχεια και καλή υπομονή σε όσους συνεχίσουν. Mods συγνώμη για το of topic. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου.buffos έγραψε:Και εγώ φίλε μου άθεος είμαι, αλλά και η γραφικότητα έχει τα όρια της. Η συνεχής επίκληση των θείων δεν είναι δείγμα πίστης. Γραφικότητας είναι. Εξάλλου αν κάποιος είναι πιστός γνωρίζει οτι δεν είναι "σωστό" να κάνεις επίκληση στα θεία "επι ματαίω" (οχι αυτόν της Μενεγάκη) [4/10: "ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω· ου γαρ μη καθαρίση Κύριος ο Θεός σου τον λαμβάνοντα το όνομα αυτού επί ματαίω"]RoMaN έγραψε:Παίζει να 'μαι ο μόνος άθεος που δεν τον ενδιαφέρει ποιους επικαλείται ο Άγγελος...
Αλλα θα μου επιτρεψεις να πω ότι επισης γραφικότητα ειναι η συνεχης προσπαθεια μεσω ποστ απαξιωσης του προπονητη του ΠΑΟΚ, του προεδρου του ΠΑΟΚ, των παικτων του ΠΑΟΚ κτλ,κτλ,κτλ.....
-
paokovios1974 έγραψε:Aπλα θα τους παρει τα σοβρακα αυριο και θα δηλωσει οτι μας βοηθησε η Παναγια ετσι για να σκασουν οι οχτροι του.
....υπαρχουν ντεμεκ ''Παοκτσιδες'',που παρακαλανε να χασει ο ΠΑΟΚ για να ''δικαιωθουν'' δηθεν ,
στα περι ''ανικανοτητας'' του ''γραφικου'' προπονητη.
που να ξεραν για ποιον μιλανε και με ποιον εχουν ''μπλεξει''....τα γατακια....