15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Δημοσίευση από desperando »

το να διώχνει προπονητής παίκτη από την προπόνηση για για λανθασμένη τεχνικα εκτέλεση άσκησης δείχνει τουλάχιστον εμπάθεια.ελάχιστοι ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο θα το δέχονταν αδιαμαρτύρητα.

τώρα τα περί αφεντικού και άλλες λοιπές λαλακιες τα προσπερναω γιατί με το ίδιο σκεπτικό ο βρύζας μπορεί να πηγαίνει στην προπόνηση και να ευτελίζει τον προπονητή αναστασιάδη και τον άνθρωπο αναστασιάδη μιας και είναι το αφεντικό του
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σωστός ο Δασκαλος4

Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

RoMaN

το ένα από τα δύο το είχα σβήσει εγώ, γιατί έφυγε διπλό, έσβησες κι εσύ το άλλο ... :D
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

kataramenos5 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Εάν ισχύουν αυτά που διαβάζουμε για το πως έγιναν τα πράγματα, τότε δεν υπάρχει μέλλον του Vitor στην ομάδα! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Κρίμα...
Ντίνο μετα απ αυτά που έγιναν με Λούκας ανοίξανε "πόρτες" για όσους εχουν κάποια καλύτερη πρόταση.Εχει μεγάλη ευθύνη η ΠΑΕ.
Ο Λούκας ζήτησε και έφυγε με άλλο τρόπο. Εάν αυτό θέλει και ο Βίτορ, δεν είναι τρόπος αυτός! Καμία ευθύνη για τη συμπεριφορά του Πορτογάλου δεν ρίχνω έμμεσα στην ΠΑΕ. Όλη στον Βίτορ!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

desperando έγραψε:το να διώχνει προπονητής παίκτη από την προπόνηση για για λανθασμένη τεχνικα εκτέλεση άσκησης δείχνει τουλάχιστον εμπάθεια.ελάχιστοι ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο θα το δέχονταν αδιαμαρτύρητα.

τώρα τα περί αφεντικού και άλλες λοιπές λαλακιες τα προσπερναω γιατί με το ίδιο σκεπτικό ο βρύζας μπορεί να πηγαίνει στην προπόνηση και να ευτελίζει τον προπονητή αναστασιάδη και τον άνθρωπο αναστασιάδη μιας και είναι το αφεντικό του
Τον έδιωξε για την αντίδρασή του και όχι επειδή δεν εκτελούσε την άσκηση σωστά. Και φυσικά είναι αφεντικό και έχει την απαίτηση να εκτελούνται σωστά οι ασκήσεις. Ο Βίτορ όφειλε δύο πράγματα: α) να εκτελεί κανονικά και να μην κάνει του κεφαλιού του και β) να αντιδρά ήρεμα στις παρατηρήσεις του προπονητή του και εν τέλει να υπακούει. Τίποτα από τα δύο δεν έκανε, άρα είναι φάουλ και εγώ δεν βλέπω καμμία εμπάθεια στον Άγγελο, ο οποίος τον έδιωξε για τη συμπεριφορά του και την υπερβολική του αντίδραση.

Το άρθρο του Ζαϊρη με βρίσκει 100% σύμφωνο!

ΥΓ. Άστοχη η δεύτερη παράγραφός σου! Κανένα αφεντικό δεν έχει δικαίωμα να εξευτελίζει κανέναν! Έχει δικαίωμα να ελέγχει τους υφισταμένους του, εάν κάτι αντιληφθεί ότι πάει στραβά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Dinos_Liverpool έγραψε:
desperando έγραψε:το να διώχνει προπονητής παίκτη από την προπόνηση για για λανθασμένη τεχνικα εκτέλεση άσκησης δείχνει τουλάχιστον εμπάθεια.ελάχιστοι ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο θα το δέχονταν αδιαμαρτύρητα.

Τον έδιωξε για την αντίδρασή του και όχι επειδή δεν εκτελούσε την άσκηση σωστά. Και φυσικά είναι αφεντικό και έχει την απαίτηση να εκτελούνται σωστά οι ασκήσεις. Ο Βίτορ όφειλε δύο πράγματα: α) να εκτελεί κανονικά και να μην κάνει του κεφαλιού του και β) να αντιδρά ήρεμα στις παρατηρήσεις του προπονητή του και εν τέλει να υπακούει. Τίποτα από τα δύο δεν έκανε, άρα είναι φάουλ και εγώ δεν βλέπω καμμία εμπάθεια στον Άγγελο, ο οποίος τον έδιωξε για τη συμπεριφορά του και την υπερβολική του αντίδραση.

Το άρθρο του Ζαϊρη με βρίσκει 100% σύμφωνο!
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6932 ... nastasiadi
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Τετ 20 Αύγ 2014, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Κωστή, δεν κατάλαβα τι σημαίνει η ημερομηνία αυτή!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Κωστή, δεν κατάλαβα τι σημαίνει η ημερομηνία αυτή!
Λάθος, το διόρθωσα.Συμφωνώ 1000000000%.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

φίλε ντίνο σόρρυ αλλά δεν είναι έτσι όπως τα λες, τον παίκτη τον έδιωξε ο προπονητής γιατί δεν εκτελούσε σωστά τεχνικα την άσκηση , μετά ο παίκτης άρχισε να φωνάζει και να βαραει ότι έβρισκε μπροστά του (μπορείς φαντάζομαι να καταλάβεις γιατί;το αίσθημα της αδικίας είναι πολύ δυνατό).
πίστεψε με αν διώχνονταν οποίος παίκτης δεν εκτελεί σωστά τεχνικα μια άσκηση στο τέλος η προπόνηση θα τελείωνε με δέκα παίκτες το πολύ.

υγ αυτό που μου έμαθε η ζωή είναι ότι αυτό που κανείς αργά ή γρήγορα θα το βρεις έγραψα μπροστά σου
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Συγνώμη,αλλά δουλειά του ποδοσφαιριστή είναι να εκτελεί τις ασκήσεις σωστά και όχι λανθασμένα.Και από οτι κατάλαβα ο Αναστασιάδης τον έδιωξε για την αντίδραση του και όχι για την άσκηση.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Θεωρω απαραδεκτες τετοιες μαγκιες στον προπονητη της ομαδας και μαλιστα λιγες μερες πριν απο σημαντικο αγωνα.Δεν μπορω να καταλαβω τι πραγματικα εχουν μεσα στο κεφαλι τους :redcard:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γενικά η κατάσταση είναι για τα πανηγύρια.

Τείνω να θεωρήσω σωστή την αντίδραση του Αναστασιάδη, αλλά απο τη στιγμή που όλοι μας δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη ούτε στο οικοδόμημα της ΠΑΕ ούτε στην ενημέρωση που λαμβάνουμε απο ΜΜΕ, είναι απολύτως λογικό να βγάζουμε συμπεράσματα με τεράστια ποσοστά αμφιβολιών.

Εν γένει, δεν ξέρουμε ούτε καν αν έγιναν τα πράγματα όπως μεταφέρονται, επομένως ΠΩΣ να πάρουμε και θέση;

ΑΝ έγιναν ετσι όπως γράφονται, καλά έκανε ο Άγγελος. Διότι, δεν είναι δυνατό να λέει ο παίκτης "εγω ετσι εκτελώ". Αν απο την άλλη ο παίκτης είπε "δεν μπορώ καλύτερα" τουτέστιν "είμαι άχρηστος", τότε όντως δεν αποτελεί λόγο εκδίωξης.

Όλα λοιπόν είναι θέμα "μετάφρασης" και το αν και κατά πόσο ο Αναστασιάδης "μετέφρασε" σωστά την αντίδραση του παίκτη, οχι μόνο είναι δύσκολο να το κρίνουμε εμείς, αλλά πιθανώς και να είναι δηλωτικό της κατάστασης που προϋπήρχε μεταξύ τους...
Το λέω αυτό γιατί ο Βίτορ ΟΥΤΕ καλός ήταν όλο το καλοκαίρι σε καμία εμφάνιση, αλλά και πιθανώς δεν ήταν καν στις "Αδυναμίες" του Αναστασιάδη.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

desperando έγραψε:φίλε ντίνο σόρρυ αλλά δεν είναι έτσι όπως τα λες, τον παίκτη τον έδιωξε ο προπονητής γιατί δεν εκτελούσε σωστά τεχνικα την άσκηση , μετά ο παίκτης άρχισε να φωνάζει και να βαραει ότι έβρισκε μπροστά του (μπορείς φαντάζομαι να καταλάβεις γιατί;το αίσθημα της αδικίας είναι πολύ δυνατό).
πίστεψε με αν διώχνονταν οποίος παίκτης δεν εκτελεί σωστά τεχνικα μια άσκηση στο τέλος η προπόνηση θα τελείωνε με δέκα παίκτες το πολύ.

υγ αυτό που μου έμαθε η ζωή είναι ότι αυτό που κανείς αργά ή γρήγορα θα το βρεις έγραψα μπροστά σου
Η αντίδραση, που εννούσα εγώ, είναι ότι είπε "έτσι μπορώ εγώ, έτσι την εκτελώ" ή κάτι τέτοιο. Δεν είπα ότι τον έδιωξε επειδή άρχισε να κοπανάει ό,τι έβρισκε μπροστά του! Τότε, είχε ήδη φύγει. Και αυτό δεν ήταν αντίδραση... ήταν έκρηξη αλά Χακόμπο!
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

Σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα, ο λόγος που τον έδιωξε είναι ότι ο Βίτορ του αντιμίλησε. Εκτός κι αν ξέρεις κάτι διαφορετικό, εγώ δεν βλέπω καμία εμπάθεια. Ίσα ίσα που έκανε το αυτονόητο...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Για mike, paoki και όσους άλλους τα πήραν στο λοφίο, θα πρότεινα λίγο συγκράτηση. Ακόμα και με κάποια τσίπουρα γράφω προσεκτικά και καλό θα ήταν και εσείς πριν ξεσαλώσετε να διαβάζετε προσεκτικά.

Το point μου ήταν πως η έννοια της πειθαρχίας που όψιμα τώρα θυμηθήκαμε είναι διαχρονική. Θα ήθελα λοιπόν να δω την ίδια πειθαρχία να επιβάλλεται και σε άλλες 'αγαπημένες' φιγούρες της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια. Εξαιτίας της έλλειψης πειθαρχίας λοιπόν, όπως είπα. και με την αρωγή κάποιων φιλάθλων, δεν κατάφερα να δω ολοκληρωμένο έργο προπονητή στην ομάδα μου τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό είχε αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να το τελειώσω με τυχάρπαστο προπονητή, δηλαδή τον Γ.Χ. Καμία σχέση το τυχάρπαστος με τον Α.Α. με τον οποίο δεν τρελαίνομαι, τον θεωρώ πισωγύρισμα αλλά όσο είναι στον πάγκο του ΠΑΟΚ, θα τον στηρίξω σε αντίθεση με τη συμπεριφορά που δείξανε πολλοί εδώ μέσα με τους προπονητές των δύο προηγούμενων ετών. Αυτό άλλωστε λένε και τα γραπτά μου για τον Α.Α., μπορείτε να τα διαβάσετε.

Οπότε σε αυτούς που αναφέρθηκαν σε μένα (φίλος - αδερφός, τσίπα - σουρωμένος και δε ξέρω και εγώ τι άλλο) θα πρότεινα ψυχραιμία, καλύτερο διάβασμα των απόψεων των άλλων και ίσως και λίγο καλύτερη αξιολόγηση του ατόμου πίσω από το πόστ, μια και το ιστορικό του καθενός εδώ μέσα είναι καταγεγραμμένο. Ίσως λίγο τσίπουρο (για το οποίο κατηγορήθηκα) πριν γράψτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι θα βοηθούσε. Με όλο το σεβασμό που λέει και το paoki.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Τετ 20 Αύγ 2014, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”