Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

mpouJr έγραψε:Το τοπικ εχει ξεφυγει λεμε δεν αξιζει καν να το διαβασεις....
αυτό
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

μεγαλη απογοητευση φετος τα μεταγραφικα, και το θεμα ειναι οτι δημιουργουνται θεματα και με το υπαρχον ροστερ!! δηλ δεν εχουμε που δεν εχουμε παικτες, χανουμε και αυτους που εχουμε ηδη . (αν ισχυσει οτι ο βιτορ απαιτησε να φυγει) Παντως δεν μπορω να καταλαβω , αυτα που βλεπουμε εμεις οι χιλιαδες και τα λεμε , δεν τα βλεπουν οι 10 που ειναι υπευθυνοι για αυτα τα θεματα?? δηλ καθε μερα δεν τους λενε οι γυρω τους , στην καθημερινοτητα τους , οτι η ομαδα θελει ενισχυση?? να ειχαμε πληρης ροστερ να πω , οκ θα πανε με αυτους.. αλλα μας λειπουν παικτες πως να το κανουμε δηλ? και δεν μπορει να θεωρουν οτι θα βγουν ανετα δευτεροι με αυτο το ροστερ.. ειμαστε χειροτεροι απο περυσι σε ροστερ που και περυσι μας περσασε (οπως μας περασε βεβαια)
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μεχρι παντως και αυτο το καφενειο η Ζιμπρου ενισχυεται
στο αντιστοιχο ζιμπρουμανια θα κανουν παρτυ, πηραν κι εναν εξτρεμ απο μπραγκα
παιρνουν κι εναν αμυντικο μεσο απο δυναμο κιεβου..
κι εμεις εχουμε μεινει με τον κανενα πισω, και με τον τιποτα αριστερα μπροστα
για αντιΝατχο ουτε κουβεντα πλεον..
το απολυτο ξενερωμα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δεν υπάρχει μπακίρι πιστεύετε;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εγώ δεν ξέρω τι να πιστέψω, ειλικρινά

μια ομάδα που έχει λεφτά (εμείς), ακολουθεί το μοντέλο μιας ομάδας που δεν έχει λεφτά (βάζελος) και που κατέληξε σε χαμηλότερη θέση της βαθμολογίας

απίστευτο κι όμως αληθινό
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ο Βιτορ φευγει ο Λουκας Βυντρα έρχεται.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ "ΟΥ"
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

αν θες να διωξεις τον βιτορ , φερε αυτους πακετο ,εμμανουελ πογκατνεζ και σολ μπαμπα για αμυνα ,ελευθεροι και οι δυο και θα τουσ παρεις σε καλη τιμη παε παοκ, παρε για εξτρεμ και τον ρολαντ λαμα που ειναι επισης ελευθερος και κλεισε τα κενα σου.Ενταξει μην βαρατε πλακα κανω σιγα μην κανουμε μεταγραφες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: θα λεει ο αα εμπρος παληκαρια και θα γινει το θαυμα με τους αμυντικους ,οπως ο ιησους εκανε το θαυμα με τους αρτους και τα ψαρια που βρεθηκαν απο το πουθενα ,ετσι και εμεις ο αμυντικος μεσος θα μεταμορφωεται σε μπακ ο τερματοφυλακας σε εξτρεμ και παει λεγοντας.ΟΙ πισροι μην βαρατε πλακα κανω
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

στο μυαλο μου ησουν σημερα?? εβλεπα αν ποστ στο face που ενας πρηχτης ποσταρει σε καθε αναφορα του sp24 για μεταγραφες ενα κατεβατο με ελευθερους και ειπα να ψαξω να βρω κανεναν ενδιαφερον παικτη και βρηκα 3 ελευθερους

για αριστερα

http://www.transfermarkt.co.uk/roland-l ... eler/35035

http://www.transfermarkt.co.uk/christia ... eler/38163
(δεξια παιζει αλλα και αριστερα)

και για αμυνα

http://www.transfermarkt.co.uk/carlos-c ... eler/16576

ΑΑ επισης το πουλεν μας ειναι ελευθερο!!

http://www.transfermarkt.co.uk/zlatan-m ... eler/30650

Γεια σου ρε αλανι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η ομαδα ειναι μπουρδ@λο και εσεις διαρρυγνυεται τα ιματια σας για τα εκτος θεματος,ωπου ανοιγει ενας διαλογος ειναι φυσικο να ακολουθειτε.
Το σωστο ειναι να μεταφερεται στο καταλληλο θεμα,ειναι και αυτο μερος της δουλειας και το κανει πολλες φορες ο odi.
Το ξερω οτι δεν ειναι σωστο να γραφουμε ωπου ναναι οταν ομως θες να απαντησεις σε καποιον που το κανεις;
Μηπως εκει που εχει γραψει;
Καντε τη δουλεια οπως πρεπει και μη δημιουργειτε προβληματα απο το πουθενα.
Καθησα εχτες και ποσταρισα στις 02:00 το πρωι και σημερα στη θεση του ποστ μου βλεπω τον roman με κοκκινα γραμματα.
Ξερετε πολυ καλα οτι σας στηριζω ολους και καταλαβαινω την προσπαθεια σας,πρεπει ομως και εσεις να σεβαστειτε καποια πραγματα.

Y.Γ Οταν ο Alekakius πριν 2-3 χρονια μου προτεινε να μπω στην ομαδα των mod αρνηθηκα γιατι ηξερα οτι χρειαζεται μεγαλη υπευθηνοτητα και πολλη δουλεια.
Γιαυτο πριν παρουμε μια αποφαση πρεπει να τη σκεφτομαστε πολυ καλα.
Δεν θελω να μου απαντησετε δε το κανω για να βαλω χερι σε κανεναν μου αρκει που θα διαβαστει.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

rou έγραψε:στο μυαλο μου ησουν σημερα?? εβλεπα αν ποστ στο face που ενας πρηχτης ποσταρει σε καθε αναφορα του sp24 για μεταγραφες ενα κατεβατο με ελευθερους και ειπα να ψαξω να βρω κανεναν ενδιαφερον παικτη και βρηκα 3 ελευθερους

για αριστερα

http://www.transfermarkt.co.uk/roland-l ... eler/35035

http://www.transfermarkt.co.uk/christia ... eler/38163
(δεξια παιζει αλλα και αριστερα)

και για αμυνα

http://www.transfermarkt.co.uk/carlos-c ... eler/16576

ΑΑ επισης το πουλεν μας ειναι ελευθερο!!

http://www.transfermarkt.co.uk/zlatan-m ... eler/30650

Γεια σου ρε αλανι
πλακα πλακα δεν ειναι ασχημη λυση ο μουσλι,με 150000 με τις μπαντες θα ερθει
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Ο μουσλι μας αγαπαει τοσο πολυ που πιστευω αν πανε και του πουνε -ελα και θα πληρωνεσαι με την συμμετοχη- (που παιζει και να μην κανει ουτε μια ,εστω βασικος) οχι δεν θα πει :D Μονο και μονο να βρισκεται στο περιβαλλον μας..
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

teod1980 έγραψε:Δεν υπάρχει μπακίρι πιστεύετε;
Εγω φιλε πιστεύω οτι ειναι ενας συνδυασμός παραγόντων... Βασικα τα προφανή... Άλλωστε η πιθανότερη λύση ειναι η προφανής συνήθως... Ενα τρίπτυχο...
Αρχικά εχουμε ενα πολυ μειωμένο μπατζετ, ίσως και κατα 40-50%... Ο Σαββίδης δεν ήρθε εδω για χόμπι, δουλεια κανει, οποτε έκλεισε την κάνουλα, αφού ως γνωστόν δε γουστάρει να πετάει λεφτα...
Δεύτερον, υπάρχει μια ανυπαρξία πολιτικής και σχεδίου, τη μια χρονια δεν ξοδεύουμε απλα λεφτα, αλλα πετάμε λεφτα στα σκουπίδια και την αμεσως επόμενη δεν πληρώνουμε ούτε για τα βασικα...
Και τρίτον, ως τωρα υπάρχει μια δυσλειτουργία στην ΠΑΕ, μια σύγχυση αρμοδιοτήτων, πολλοί μπλεκουν σε πολλα και καντενας δεν παιρνει την ευθυνη για τιποτα...

Γενικά σε μια σοβαρή επαγγελματική ομάδα, δινεις ενα μπατζετ στον τεχνικό διευθυντή και αυτος (και σε συνεργασία με τον προπονητη) αναλαμβάνει να διαθέσει το μπατζετ και να σου φτιάξει ομάδα. Αν κανει καλή ομάδα μένει, αν κανει κακή ομάδα φεύγει. Σε μας για να αποκτηθεί ενας παίκτης πρεπει να συμφωνήσει η λογίστρια και ο δικηγόρος! Μιλαμε για παγκόσμια πρωτοτυπία. Αν το κόστος μιας μεταγραφής ειναι εντός μπατζετ, η μεταγραφή ολοκληρώνεται, αν υπερβαίνει τις καθορισμένες αμοιβές και κόστη δεν ολοκληρώνεται, ετσι γινεται παντου. Σε εμας με κάποιον περιεργο τροπο, κρίνει η λογίστρια και ο δικηγόρος αν το κόστος της μεταγραφής ειναι σωστό, τωρα με ποια κριτήρια το κανουν αυτο ειναι απορίας άξιον, μαλλον με το φλυτζάνι ή με τράπουλα. Γιατι σιγουρα δεν μπορουν να ξέρουν την αξία ενός ποδοσφαιριστή, τη χρησιμότητα του σε ενα ποδοσφαιρικό σύνολο, την πιθανή υπεραξία του, τις μελλοντικές του προοπτικές, τη σημαντικότητα της θέσης του στο γηπεδο, την ευκολία ή τη δυσκολία εύρεσης συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών χαρακτηριστικών και τόσα αλλα. Και βέβαια σιγουρα δεν μπορείς να παίρνεις τηλεφωνο τον φίλο σου τον Πολ και να του λες "Πολ ο Βρύζας μου έφερε τον Χ-Αμπντουν με 1,5 εκ. τι λες;" και να σου λεει ο Χ-Πολ "ενταξει παρτον και οι δικοί μου τόσο κανουν ή μη τον παίρνεις εγω θα στον έφερνα φθηνότερα". Γιατι ετσι το δουλεύουμε εμείς το θεμα δυστυχώς.

Αυτα προς το παρόν φιλε Teod... :D
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

ο λαζαρ μαλλον παει ατρομητο ,αρα την γλητωνουμε και με αυτον :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

danirifle έγραψε:εγώ δεν ξέρω τι να πιστέψω, ειλικρινά

μια ομάδα που έχει λεφτά (εμείς), ακολουθεί το μοντέλο μιας ομάδας που δεν έχει λεφτά (βάζελος) και που κατέληξε σε χαμηλότερη θέση της βαθμολογίας

απίστευτο κι όμως αληθινό
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ αφου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ace79grpaok έγραψε:ο λαζαρ μαλλον παει ατρομητο ,αρα την γλητωνουμε και με αυτον :lol: :lol: :lol: :lol:
παντως για να παει εκει ο Λαζαρ μενει ελευθερος ο Φωτακης... :shock: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”