Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
- aisiodoksos
Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
ναι και το πιστευω οσο δεν παει.. οποιος πιστευει οτι ο ΠΑΟΚ κινδυνευει απο την ζιμπρου πολυ απλα μικραινει τον ιδιο τον ΠΑΟΚ. δεν λεω κατι τραγικο .. εσυ θα μου πεις για τους διοικουντες και τον ιβαν και δεν ξερω για ποιον αλλο..οι προηγουμενοι μπορει να θελουν να μικρυνουν τον ΠΑΟΚ (δεν το ασπαζομαι) , αλλα εμεις ως κοσμος συνεχιζουμε να αποτελουμε τη μεγαλη δυναμη της ομαδας μας..αν εμεις γυρισουμε την πλατη στην ομαδα μας και την απαξιωνουμε και φοβομαστε οτι θα αποκλειστουμε ρε φιλε απο την ζιμπρου του κισιναου ε τοτε μια χαρα διοικηση εχουμε. Εμεις οτι ομαδα και να εχουμε πρεπει να εχουμε υψηλους στοχους και να δινουμε δυναμη στην ομαδα..και να ξερεις (που το ξερεις πραγματικα δεν αμφιβαλλω) αν η ομαδα ειναι για 5 αμα εχει θετικη αυρα γυρω της και νιωσει οτι την πιστευουν θα αποδωσει για 7 μπορει και παραπανω.
- thanos-xanthi
αδερφε αισιοδοξε..οση θετικη αυρα κι αν εχεις
ο Σκονδρας δε θα μετατραπει σε σεντερ μπακ με την αυρα
ο Σαλπι δε θα γινει αριστερο εξτρεμ
ο Τζιολης δε θα γινει πιο γρηγορος
πρωτο ματς σεζον παιζεις, με ροστερ διαλυμενο απο περισυ, σε ομαδα πιτσαρια μεν, που εχει παιχνιδια στα ποδια της δε
δεν ειπαμε ν αποκλειστουμε, γιατι εκει μιλαμε μετα για χαμενη χρονια
αλλα μη κινδυνευσεις κιολας οπως με το αυστριακο καφενειο, γιατι κι εκει ο Γιωργακης πετουσε στα φιλικα,
και μετα αρχισε τις ζεμπεκιες..
ο Σκονδρας δε θα μετατραπει σε σεντερ μπακ με την αυρα
ο Σαλπι δε θα γινει αριστερο εξτρεμ
ο Τζιολης δε θα γινει πιο γρηγορος
πρωτο ματς σεζον παιζεις, με ροστερ διαλυμενο απο περισυ, σε ομαδα πιτσαρια μεν, που εχει παιχνιδια στα ποδια της δε
δεν ειπαμε ν αποκλειστουμε, γιατι εκει μιλαμε μετα για χαμενη χρονια
αλλα μη κινδυνευσεις κιολας οπως με το αυστριακο καφενειο, γιατι κι εκει ο Γιωργακης πετουσε στα φιλικα,
και μετα αρχισε τις ζεμπεκιες..
- aisiodoksos
η ραπιντ ειναι αυστριακο καφενειο? το προσπερναω αυτο. Παρολαυτα και με βαση αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα.
α) ο σκονδρας μου αρεσει πιο πολυ ως στοπερ παρα ως μπακ. δεν με χαλαει δηλαδη για αλλαγη η για λυση αναγκης.
β)ο σαλπι ειναι ο σαλπι οπου και να παιξει θα δωσει το 100% και εκει που δεν τον περιμενεις μπορει να βαλει και κανα γκολ
γ) ο τζιολης δεν ειναι γρηγορος αλλα εχει αλλα χαρακτηριστικα που ειναι καλα. Μην κοιταμε μεμονωμενα οτι επειδη ειναι αργος ειναι και αμπαλος. Μια χαρα παικτης ειναι ο τζιολης και τιμιος . Αν ηταν γρηγορος εγω θεωρω οτι δεν θα επαιζε στον ΠΑΟΚ.
Εγω ξερω οτι οταν ειχες θετικη αυρα εσυ σαν κοσμος του ΠΑΟΚ και πηγαινες στο γηπεδο με σκοπο οτι ακομα και στην ηττα να χειροκροτησεις την ομαδα..τοτε που ησουν μια γροθια .. παικτες - κοσμος - παε θυμασαι τι γινοταν? η μπαλα εφευγε για αουτ και ξαφνικα αλλαζε πορεια και εμπαινε μεσα .. θεωρω πολυ σημαντικο για μια ομαδα να ξερει οτι την πιστευουν και οχι οτι την εχουν στημενη για να την κραξουν..προσωπικη γνωμη φυσικα εκφραζω..ειναι ο τροπος που βλεπω τα πραγματα. εσυ εχεις την δικη σου και ειναι σεβαστη. Εγω πιστευω πολυ στην θετικη ενεργεια και στην αυρα γυρω απο μια ομαδα.
α) ο σκονδρας μου αρεσει πιο πολυ ως στοπερ παρα ως μπακ. δεν με χαλαει δηλαδη για αλλαγη η για λυση αναγκης.
β)ο σαλπι ειναι ο σαλπι οπου και να παιξει θα δωσει το 100% και εκει που δεν τον περιμενεις μπορει να βαλει και κανα γκολ
γ) ο τζιολης δεν ειναι γρηγορος αλλα εχει αλλα χαρακτηριστικα που ειναι καλα. Μην κοιταμε μεμονωμενα οτι επειδη ειναι αργος ειναι και αμπαλος. Μια χαρα παικτης ειναι ο τζιολης και τιμιος . Αν ηταν γρηγορος εγω θεωρω οτι δεν θα επαιζε στον ΠΑΟΚ.
Εγω ξερω οτι οταν ειχες θετικη αυρα εσυ σαν κοσμος του ΠΑΟΚ και πηγαινες στο γηπεδο με σκοπο οτι ακομα και στην ηττα να χειροκροτησεις την ομαδα..τοτε που ησουν μια γροθια .. παικτες - κοσμος - παε θυμασαι τι γινοταν? η μπαλα εφευγε για αουτ και ξαφνικα αλλαζε πορεια και εμπαινε μεσα .. θεωρω πολυ σημαντικο για μια ομαδα να ξερει οτι την πιστευουν και οχι οτι την εχουν στημενη για να την κραξουν..προσωπικη γνωμη φυσικα εκφραζω..ειναι ο τροπος που βλεπω τα πραγματα. εσυ εχεις την δικη σου και ειναι σεβαστη. Εγω πιστευω πολυ στην θετικη ενεργεια και στην αυρα γυρω απο μια ομαδα.
----------------------------- Γλύκος -----------------------------
-----------Σκόνδρας ----- Κατσικάς ----- Ποζατζίδης -------
--- Κίτσιου ---------------------------------------------- Rat ---
-------------------- Maduro ------- Kace -----------------------
--- Mak -------------------------------------------- Martens ---
-------------------------- Αθανασιάδης ------------------------
και είμαστε κομπλέ...
-----------Σκόνδρας ----- Κατσικάς ----- Ποζατζίδης -------
--- Κίτσιου ---------------------------------------------- Rat ---
-------------------- Maduro ------- Kace -----------------------
--- Mak -------------------------------------------- Martens ---
-------------------------- Αθανασιάδης ------------------------
και είμαστε κομπλέ...
- Μπαρκαρούτσος
- desperando
- Επικοινωνία:
σιγά ρε φίλε μη σε δώσω και το αφμ μου.Black_White_Heart έγραψε:Αν αποδειχθεί ότι το είναι έτσι όπως τα λες,ναι, αλλά μόνο αν μας πεις και την πηγή σου (σε παρακαλώ Θεέ μου κανε να μην πει Πετρωτος σε παρακαλώ)
ή θα γίνω ρόμπα ή θα επιβεβαιωθεί αυτό που έγραψα.τώρα ποιες είναι οι πήγες μου εσένα σίγουρα δεν σε αφορά.
υγ βέβαια τώρα ο περσινός καλύτερος σου αμυντικός που όλοι έσταζαν μέλι τώρα έγινε σαπακι επειδή δεν έκανε καλά φιλικα. γέρασε το παιδί και δεν κάνει.
τώρα το να καθήσω να εξηγήσω ότι ανάλογα με τον αθλητή η περίοδος επανόδου από την προετοιμασία διαφέρει, όπως επίσης και το πόσο επηρεάζει η ίδια η προετοιμασία τον κάθε αθλητή. αυτα δεν θα έπρεπε να ήταν καθόλου ψιλά γράμματα για τους περισσότερους γιατί σε διαφορετική περίπτωση το αστέρι της ομάδας σήμερα θα ήταν ο ρομπέρ .
Με αυτούς που δεν υπάρχουν εκεί, θα ήταν.desperando έγραψε: το αστέρι της ομάδας σήμερα θα ήταν ο ρομπέρ .
Γιατί ρε φίλε, μια χαρά αποτέλεσμα είναι το 0-1.Dimg4 έγραψε: ενα θα πω... μη γινει κανα 0-1... ιβαν, ζηση, αγγελε και δεν ξερω ποιος αλλος, θα ακουσετε οτι καντηλι δεν εχετε ακουσει στη ζωη σας

Και άντε ας πούμε ότι παίζουμε με τον τρίτο στόπερ που έπρεπε να είναι τέταρτος και τον άλλον που δεν είναι στόπερ και που έπρεπε να είναι τρίτο δεξί μπακ. Για να χάσουμε, πάει να πει ότι το πρόβλημά μας δεν ήταν ότι ξερωγώ φάγαμε ένα ή δύο χαζά γκολ αλλά ότι ΔΕΝ βάλαμε άλλα 2-3.
Οποιος και αν παιξει πισω δεν νομιζω οτι θα διαμορφωσει το αποτελεσμα.Ασε που οι περισσοτεροι πιστευαν απο την αρχη οτι θα παιξει ο Κατσικας.Ο Σκονδρας επισης μια χαρα τα εχει παει σε αυτη την θεση!
Συγνώμη ρε φιλε αλλα μου δινεις την αίσθηση οτι τα λες απλα για να τα πεις... Δεν παραθετεις κανενα επιχείρημα που να αντέχει σε κριτική και οτι και να γινει καλό ή κακο ψάχνεις να βρεις την καλή πλευρα, ακομα και αν προφανέστατα δεν υπάρχει... Καλο πράγμα η αισιοδοξία αλλα πρεπει να συνοδεύεται και απο σύνεση, συνέπεια και σοβαρότητα γιατι στο τέλος θα καταντήσουμε γραφικοί σαν οπαδοί αν τα βλέπουμε ολα άσπρα ή ολα μαύρα...aisiodoksos έγραψε:η ραπιντ ειναι αυστριακο καφενειο? το προσπερναω αυτο. Παρολαυτα και με βαση αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα.
Και μπαίνω στο ψητό...
Ναι η Ραπιντ ηταν καφενείο, ηταν η χειρότερη ομάδα σε ολους τους ομίλους χωρις καμια απολύτως νίκη...
Ο Σκόνδρας δεν ειναι σέντερ μπακ και δεν θα γινει ποτε γιατι δεν εχει τα στοιχεία αυτα. Ως λύση ανάγκης θα παίξει και σέντερ φορ, αλλα δεν ειναι. Εσυ που τον ειδες και λες οτι σου αρεσει περισσότερο, σε κατι ημίχρονα σε φιλικά προετοιμασίας (εκ των οποίων τα δυο ηταν σοβαρά)...; Μπορείς να κρίνεις κατι τέτοιο αυτη την περίοδο (μεσα Αυγούστου) χωρις κανενα στοιχείο ή ουσιαστικό δείγμα...;
Με τον ιδιο τροπο ειναι γελοίο να χαρακτηρίζουν κάποιοι το Βιτορ οτι φέτος λεει δεν ειναι καλός και εχει αλλου το μυαλό του και ας φύγει και κατι τέτοια ασοβαρα, για να τον βγάλουν μαλακα, νομίζοντας οτι ετσι θα στηρίξουν τον Αναστασιαδη... Η τελευταία φορα που είδατε το Βιτορ αγωνιζόμενο ηταν για 20' λεπτα στις 14 Αυγούστου... Συνολικά τον εχετε δει σε κατι σκόρπια 45λεπτα με άλλους συμπαίκτες καθε φορα... Σας λεει κατι αυτο...; Φορμαρισμα, ρυθμός, προετοιμασία, σας λενε κατι σαν έννοιες...;
"Ο Σαλπι ειναι Σαλπι όπου και αν παίζει"... Ε με τη λογική αυτη ας τον βάλουμε και στόπερ τωρα που εχουμε ελλείψεις... Σαλπι και αριστερό εξτρεμ ειναι δυο έννοιες ασύμβατες... Αν μου έλεγες δεξί μπακ θα το καταλάβαινα... Ακομα και ο Ποζατζιδης περιςςοτερα θα προσφέρει το παλικάρι αριστερα απο τον Σαλπι...
Τωρα για κατι μπάλες που πήγαιναν άουτ και ξαφνικά έστριβαν και έμπαιναν μεσα, ομολογω οτι με τα μεταφυσικά δεν τα παω καλα, ίσως να καθόταν η Παναγία (γνωστή οπαδός του ΠΑΟΚ) δίπλα στο δοκάρι και να την έσπρωχνε μεσα...

Πάντα φιλικά, μου αρεσει η αισιοδοξία και οι ανθρωποι που βλέπουν τη θετική πλευρα των πραγμάτων, τους χαίρομαι πραγματικα και το θεωρώ προτερημα και μπράβο που μπορείς και το κανεις. Ομως δεν πρεπει να το παρακάνουμε γιατι πηγαίνουμε στο άλλο άκρο και τα λεγόμενα μας χάνουν τη βαρύτητα τους αν το παρακανουμε.
Εν κατακλείδι, μας φύλαξε η Παναγία που μας έστειλε τη Ζιμπρου, γιατι με την επιπολαιότητα που κινείται ολο το "συστημα" του ΠΑΟΚ αυτο το καλοκαίρι, μια λιγο πιο σοβαρή ομάδα θα μας έβαζε σε μεγάλους μπελάδες... Ελπίζω μονο η Ζιμπρου να μας επιβεβαιώσει για το επίπεδο της και να εχουμε λιγη τύχη στα παιχνίδια ώστε να μην στραβώσει κατι γιατι μετα άντε να το ισιωσεις...
@arisk. Έτσι ακριβώς
Αν στραβώσει με τόσο χαμηλού επιπέδου αντίπαλο, δεν ισιώνει με τίποτα. δεν μπορώ με τίποτα να φανταστώ οτι μπορεί να στραβώσει. μιλάμε για την 4η ομάδα της Μολδαβίας. Ποιο χαμηλά δεν γίνετε.Ελπίζω μονο η Ζιμπρου να μας επιβεβαιώσει για το επίπεδο της και να εχουμε λιγη τύχη στα παιχνίδια ώστε να μην στραβώσει κατι γιατι μετα άντε να το ισιωσεις...
Και τη φετινη κ20 να βαλεις, αυτους τους περναει με 2 νικες.
Καλά
Πηγαίνετε μια βόλτα στο θέμα με την Ραπιντ... Το καφενείο, που το περνάει η Κ20, που θα ρίξουμε 5κτλ
Πηγαίνετε μια βόλτα στο θέμα με την Ραπιντ... Το καφενείο, που το περνάει η Κ20, που θα ρίξουμε 5κτλ
Καμια σχεση ραπιντ και ζιμπρου. Αυτοι πιστευω ειναι κανονικο χωριο.