15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
- Ekatnetworkltd
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Καλά μην βαζεις και το χέρι σου στη φωτιά RoMaN,κάτι τρέχει με δαύτον!
- Μπαρκαρούτσος
Θα φανεί.
1 Σεπτεμβρίου είτε σε εμάς θα είναι, είτε αλλού και θα ξέρουμε τι έγινε. 20 Αυγούστου έχουμε σήμερα, οπότε ήρεμα και υπομονή..
1 Σεπτεμβρίου είτε σε εμάς θα είναι, είτε αλλού και θα ξέρουμε τι έγινε. 20 Αυγούστου έχουμε σήμερα, οπότε ήρεμα και υπομονή..
Ναι οκ είναι τραβηγμένο αλλά και η κίνηση και το φέρσιμο του Βίτορ είναι τραβηγμένο. Απλά μου κίνησε την περιέργεια το "ενδιαφέρον" αυτό της αντερλεχτ η οποία συμμετέχει στους ομίλους. Περίεγο δεν είναι που εγινε 2 μέρες πριν τον αγώνα? (πιθανή συμμετοχή έστω και 1' με τον ΠΑΟΚ σημάινει σε περίπτωση μεταγραφής , αποκλεισμός απο την ευρώπη για τον Βίτορ) Και γενικά όλη η αδιαφορία του σε όλη την προετοιμασια???RoMaN έγραψε:Δεν το νομίζω..είναι πολύ τραβηγμένο.
Και συγγνώμη για τη βρισιά, δεν πήγαινε σε εσένα...γενικότερο ήταν
Θα'χε ενδιαφέρον η άποψη του Φύλακα στα τεκτενόμενα.RoMaN έγραψε:Καλά ρε αδερφέ, άρθρο από το σπορτόσκυλο και δίνεις και σημασία;;;![]()
![]()
![]()
![]()
*αμώ το στανιό μου μέσα βραδιάτικα...
Μιά καλή πράξη τη μέρα (που λέει και η παροιμία)
Οπότε αλλαγή πλάνων για τον Άγγελο. Στον επαναληπτικό λέει στον Πορτογάλο (ή Ολλανδό, ό,τι είναι τέλος πάντωνpaoki1985 έγραψε:πιθανή συμμετοχή έστω και 1' με τον ΠΑΟΚ σημάινει σε περίπτωση μεταγραφής , αποκλεισμός απο την ευρώπη για τον Βίτορ
Ο επαγγελματίας προπονητής διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις έτσι ώστε να μη φτάσουν σε αποκλεισμό από την αποστολή και την στέρηση από την ομάδα του μοναδικού κανονικού της σέντερ μπακ. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Όσο για αυτούς που λένε πως όποιος δε γουστάρει και δημιουργεί πρόβλημα με τον προπονητή να πάει σπίτι του, θα πω πως συμφωνώ μαζί τους για ένα και μόνο λόγο. Γιατί με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ η ομάδα θα είχε απαλλαχτεί από τον Γκαρσία δύο χρόνια τώρα και θα είχα δει τις δυνατότητες του πρωταθλητή με τον ΑΠΟΕΛ Δώνη και του κάτοχου του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Στέφενς, αντί να ανέχομαι τον κάθε τυχάρπαστο μη προπονητή στον πάγκο της ομάδας που αγαπάω.
Οι 12 τρόποι ανάπτυξης & ο ψευτοτραυματισμός του αδαμάντινου δίνουν την απάντηση σε αυτό που γυρεύεις...cellophan έγραψε:Ο επαγγελματίας προπονητής διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις έτσι ώστε να μη φτάσουν σε αποκλεισμό από την αποστολή και την στέρηση από την ομάδα του μοναδικού κανονικού της σέντερ μπακ. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Όσο για αυτούς που λένε πως όποιος δε γουστάρει και δημιουργεί πρόβλημα με τον προπονητή να πάει σπίτι του, θα πω πως συμφωνώ μαζί τους για ένα και μόνο λόγο. Γιατί με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ η ομάδα θα είχε απαλλαχτεί από τον Γκαρσία δύο χρόνια τώρα και θα είχα δει τις δυνατότητες του πρωταθλητή με τον ΑΠΟΕΛ Δώνη και του κάτοχου του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Στέφενς, αντί να ανέχομαι τον κάθε τυχάρπαστο μη προπονητή στον πάγκο της ομάδας που αγαπάω.
Ποιο φέρσιμο; Ξέρεις τι εκανε; Ξερει κάποιος τι εκανε; Με βάση αυτα που λενε εστω, ενα στόπερ δεν εκτελεί σωστά καποια τελείωματα. Ο κοουτς του την λεει γιατι δεν την εκανε σωστά. Ο παίκτης λεει μα δεν έκανα τιποτα. Ο κοουτς τον σουτάρει απο την προπόνηση. Την επόμενη μερα ο κοουτς του λεει να ζητήσει συγνώμη γι'αυτο που εκανε και ο παίκτης λεει μα δεν έκανα τίποτε. Ο κοουτς τον σουτάρει και απο την προπόνηση και απο το κρίσιμο ματς και καπου εδω η ιστοριούλα διακόπτεται (μαλλον διαφημιστικό διάλειμμα).paoki1985 έγραψε:Ρε ρόμαν απλά το έγραψα γιατί υπάρχει μια λογική εξήγηση για το συγκεκριμενο φέρσιμο 2 μέρες πριν τον αγώνα αν ισχύει το ενδιαφέρον.RoMaN έγραψε:Καλά ρε αδερφέ, άρθρο από το σπορτόσκυλο και δίνεις και σημασία;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτα έχουν ακουστεί και αποκλείεται κάποιος απο ολους εδω μεσα να ξερει κατι παραπάνω. Οποτε απο που και ως που ξεσαλωνετε εναντίον του Βιτορ χωρις καν να ξέρετε την πραγματικότητα, οποία και αν ειναι αυτη; Τι συμπεριφορά ειναι αυτη να φτύνουμε εκει που γλυφαμε; Δε μου θυμιζει και πολυ ΠΑΟΚ, συγνώμη...
Μόλις γύρισα από κάτι τσίπουρα (πολλά) και παίζει εσύ να τα λες καλά και εγώ να είμαι in trance.......αλλά μπέσα σου λέω δεν κατάλαβα τίποτα.......astronaut έγραψε:Οι 12 τρόποι ανάπτυξης & ο ψευτοτραυματισμός του αδαμάντινου δίνουν την απάντηση σε αυτό που γυρεύεις...cellophan έγραψε:Ο επαγγελματίας προπονητής διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις έτσι ώστε να μη φτάσουν σε αποκλεισμό από την αποστολή και την στέρηση από την ομάδα του μοναδικού κανονικού της σέντερ μπακ. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Όσο για αυτούς που λένε πως όποιος δε γουστάρει και δημιουργεί πρόβλημα με τον προπονητή να πάει σπίτι του, θα πω πως συμφωνώ μαζί τους για ένα και μόνο λόγο. Γιατί με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ η ομάδα θα είχε απαλλαχτεί από τον Γκαρσία δύο χρόνια τώρα και θα είχα δει τις δυνατότητες του πρωταθλητή με τον ΑΠΟΕΛ Δώνη και του κάτοχου του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Στέφενς, αντί να ανέχομαι τον κάθε τυχάρπαστο μη προπονητή στον πάγκο της ομάδας που αγαπάω.
Πολύ σωστά αποφάσισε ο Άγγελος να τους τιμωρήσει...όταν όμως η διοίκηση τον "κρεμάει" με τον να μην καλύπτει καίριες θέσεις στο ρόστερ τώρα καλούμαστε να παίξουμε χωρίς ακόμα δύο βασικούς και με μόνο τον Κατσικά για στόπερ, ποιος θα πάρει την ευθύνη αν γίνει το τσαφ στο Κισινάου που δεν είναι και απίθανο;
Δεν ξέρω τι γίνεται στον ΠΑΟΚ, από το περσινό αλλαλούμ με τους δανεικούς φτάσαμε στο αντίθετο άκρο φέτος με την πλήρη αδιαφορία...μια μέση λύση της κοινής λογικής δεν υπάρχει άραγε;
Δεν ξέρω τι γίνεται στον ΠΑΟΚ, από το περσινό αλλαλούμ με τους δανεικούς φτάσαμε στο αντίθετο άκρο φέτος με την πλήρη αδιαφορία...μια μέση λύση της κοινής λογικής δεν υπάρχει άραγε;
- navigator11
Ομάδα που παίζει τσ.λ είναι κι ο πρωκταθλητής Γκρις. Γιατί δηλαδή να μην παίζει αυτό το τραβηγμένο σενάριο και να'χουν ξαμοληθεί τα *ουτανάκια του δσ περαιώς για το μεροκάματο; Εν πάση περιπτώσει, μέσα σε πολλά, η διαχείριση και τέτοιων καταστάσεων και η θετική για την ομάδα, που εργάζεται, έκβαση είναι πολλή σημαντική παράμετρος, που κάνει ξεχωριστό έναν προπονητή. Βέβαια, μπορεί να πρόκειται για αλητεία των ρουφιάνων με τα πληκτρολόγια και το θέμα να μην έχει τέτοιες διαστάσεις. Αυτό δεν αναιρεί την αμέσως προηγούμενη αναφορά μου και την όχι και τυφλή μου εμπιστοσύνη στον Άγγελο στον εν λόγω τομέα. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει η πολυτέλεια παίχτες των δυνατοτήτων του Ολλανδοβλαχοπορτουγκάλου να ξενερώνουν στον ΠΑΟΚ.
- The_Stalker
Σε θέματα πειθαρχίας στην ομάδα, δεν υπάρχει δημοκρατία να ψηφίζει τι θέλει ο καθένας. Αφεντικό και υπεύθυνος είναι ο προπονητής, ΟΠΟΙΟΣ και να είναι αυτός, ΟΠΩΣ και να λέγεται. ΑΝ, λέω ΑΝ, δεν κάνει καλά τη δουλειά του, υπεύθυνος είναι αυτός που τον έφερε.
Είναι αλήθεια ότι για τον Βίτορ δεν είχε ακουστεί τπτ μέχρι σήμερα. Είναι επίσης αλήθεια ότι ο ΑΑ δεν είναι ο ευκολότερος άνθρωπος του κόσμου, αλλά είναι δίκαιος κι αυτό δεν αμφισβητείται ούτε από εμένα που δεν είδα με καλό μάτι τον ερχομό του. Αν υπάρχει καλή διάθεση, το θέμα θα λυθεί αναίμακτα.
ΑΝ τώρα, πάλι λέω ΑΝ, ο Βίτορ έκανε μανούρα γιατί θέλει να φύγει, ΚΑΠΟΥ το είδε και το έκανε. Κι εδώ φαίνεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη της διοίκησης στη διαχείριση των υποθέσεων Χακόμπο, Λούκας αλλά και Ιτάνζ. Χρέος της διοίκησης είναι να στηρίξει τον προπονητή και να κόψει το βήχα ΟΛΩΝΩΝ ΑΜΕΣΑ. Αλλιώς ομάδα δεν γίνεται.
ΥΓ1 Κανένα ΑΡΔοδημοσίευμα δεν μας λέει ποιό ήταν το δεύτερο παράπτωμα του Βίτορ..
ΥΓ2 Με τα διάφορα που έχει κάνει ο φαταούλ κ οι κάτω γενικότερα, είναι λογικό να είσαι ψυλλιασμένος.. Βρε μπας και;
Είναι αλήθεια ότι για τον Βίτορ δεν είχε ακουστεί τπτ μέχρι σήμερα. Είναι επίσης αλήθεια ότι ο ΑΑ δεν είναι ο ευκολότερος άνθρωπος του κόσμου, αλλά είναι δίκαιος κι αυτό δεν αμφισβητείται ούτε από εμένα που δεν είδα με καλό μάτι τον ερχομό του. Αν υπάρχει καλή διάθεση, το θέμα θα λυθεί αναίμακτα.
ΑΝ τώρα, πάλι λέω ΑΝ, ο Βίτορ έκανε μανούρα γιατί θέλει να φύγει, ΚΑΠΟΥ το είδε και το έκανε. Κι εδώ φαίνεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη της διοίκησης στη διαχείριση των υποθέσεων Χακόμπο, Λούκας αλλά και Ιτάνζ. Χρέος της διοίκησης είναι να στηρίξει τον προπονητή και να κόψει το βήχα ΟΛΩΝΩΝ ΑΜΕΣΑ. Αλλιώς ομάδα δεν γίνεται.
ΥΓ1 Κανένα ΑΡΔοδημοσίευμα δεν μας λέει ποιό ήταν το δεύτερο παράπτωμα του Βίτορ..
ΥΓ2 Με τα διάφορα που έχει κάνει ο φαταούλ κ οι κάτω γενικότερα, είναι λογικό να είσαι ψυλλιασμένος.. Βρε μπας και;
Έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράζεις την άποψη σου αλλά σε κάποια γεγονότα δεν υπάρχει μέση λύση. Διαχείριση κατάστασης δεν υπάρχει σε περίπτωση άρνησης των όσων λέει ο προπονητής. Εκεί πρέπει να υπάρχει πειθαρχία. Όταν πέρυσι σχολιάζαμε και λέγαμε πως ο καθένας κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο για πειθαρχεία μιλούσαμε. Και φυσικά αν ο κάθε Γκαρσία υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα καλά θα κάνανε να τον τιμωρούσαν. ΣΕ μια ΟΜΑΔΑ κανείς δεν είναι πάνω απο την ομάδα.cellophan έγραψε:Ο επαγγελματίας προπονητής διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις έτσι ώστε να μη φτάσουν σε αποκλεισμό από την αποστολή και την στέρηση από την ομάδα του μοναδικού κανονικού της σέντερ μπακ. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Όσο για αυτούς που λένε πως όποιος δε γουστάρει και δημιουργεί πρόβλημα με τον προπονητή να πάει σπίτι του, θα πω πως συμφωνώ μαζί τους για ένα και μόνο λόγο. Γιατί με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ η ομάδα θα είχε απαλλαχτεί από τον Γκαρσία δύο χρόνια τώρα και θα είχα δει τις δυνατότητες του πρωταθλητή με τον ΑΠΟΕΛ Δώνη και του κάτοχου του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Στέφενς, αντί να ανέχομαι τον κάθε τυχάρπαστο μη προπονητή στον πάγκο της ομάδας που αγαπάω.
arisk έγραψε:Ποιο φέρσιμο; Ξέρεις τι εκανε; Ξερει κάποιος τι εκανε; Με βάση αυτα που λενε εστω, ενα στόπερ δεν εκτελεί σωστά καποια τελείωματα. Ο κοουτς του την λεει γιατι δεν την εκανε σωστά. Ο παίκτης λεει μα δεν έκανα τιποτα. Ο κοουτς τον σουτάρει απο την προπόνηση. Την επόμενη μερα ο κοουτς του λεει να ζητήσει συγνώμη γι'αυτο που εκανε και ο παίκτης λεει μα δεν έκανα τίποτε. Ο κοουτς τον σουτάρει και απο την προπόνηση και απο το κρίσιμο ματς και καπου εδω η ιστοριούλα διακόπτεται (μαλλον διαφημιστικό διάλειμμα).paoki1985 έγραψε:Ρε ρόμαν απλά το έγραψα γιατί υπάρχει μια λογική εξήγηση για το συγκεκριμενο φέρσιμο 2 μέρες πριν τον αγώνα αν ισχύει το ενδιαφέρον.RoMaN έγραψε:Καλά ρε αδερφέ, άρθρο από το σπορτόσκυλο και δίνεις και σημασία;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτα έχουν ακουστεί και αποκλείεται κάποιος απο ολους εδω μεσα να ξερει κατι παραπάνω. Οποτε απο που και ως που ξεσαλωνετε εναντίον του Βιτορ χωρις καν να ξέρετε την πραγματικότητα, οποία και αν ειναι αυτη; Τι συμπεριφορά ειναι αυτη να φτύνουμε εκει που γλυφαμε; Δε μου θυμιζει και πολυ ΠΑΟΚ, συγνώμη...
Αν και κανένας δε ξέρει τι ακριβώς έγινε εγώ διάβασα ότι μετά το πρώτο διώξιμο (δικαίωμα του κάθε προπονητή είναι αυτό) ο βιτόρ εκνευρισμένος άρχισε να κλωτσάει και να βρίζει. Αν έγιναν έτσι τα πράγματα πραγματικά θα ήθελα όλους εδώ μέσα που θέλετε συμβιβαστικές λύσεις, να σας έβλεπα τι θα κάνατε αν ο υπάλληλός σας σε κάποια παρατήρηση χτυπούσε τις πόρτες πίσω του. Και δε νομίζω να είναι φτύσιμο το να παίρνεις το μέρος της πειθαρχίας και όχι του κάθε καλοπληρωμένου παίκτη της ομάδας σου ο οποίος πιθανά να έκανε όσα έκανε.
efthimis_paok έγραψε:Άρθρο που ξεκινάει με : Τι συνέβη μεταξύ του "Ολλανδού" αμυντικού....
Δεν αξίζει καν κλικ να το διαβάσεις, οχι να το ποσταρεις.
Όσο δέρμα κι αν πετάξεις, σκύλος εισαι, δεν θ'αλλαξεις...
χαχαχα
και λιγο παρακατω τον αποκαλει "πορτογαλο τεχνικο".