Άγγελος Αναστασιάδης

buffos

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από buffos »

desperando έγραψε: ρε συ buffos στο δευτερο το ακαουντ που εκανες γιατι εβαλες 71 και οχι 75?
αν πραγματικα δεν εισαι ο κολκας τοτε εισαι η αδερφη ψυχη του :lol:
Lol. 26 Μάρτη του 71. Σου λέει τίποτα το 26 Μάρτη;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από jibbie »

[youtube]Qkuu0Lwb5EM[/youtube]
buffos

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από buffos »

Odi έγραψε:Συγνώμη karelia,αλλά με το να κατέβουν οι παίκτες σε "λευκή απεργία" κρέμασαν και την ομάδα.Παίκτες όπως ο Βιτόλο,ο Κοντρέρας κλπ.Διαφωνείς;
Ελπίζω τότε να συμφωνείς ότι ο ΑΑ ευθύνεται για το μεγαλύτερο κάζο του ΠΑΟΚ στην ιστορία του στην Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σε μεγάλο ποσοστό,ναι.Δεν το αρνήθηκα ποτέ,έγραψα και πιο πάνω όμως πως δεν μπορώ να ξέρω τί ακριβώς έγινε.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

καπου διαβασα και για τον Γιακουμη που εχει προβλημα με τον ΑΑ γι αυτο δεν δεχτηκε να μπει σαν αλλαγη με την ιντερ...
προσωπικη μου αποψη το δημοσιευμα το θεωρω γελοιοτηταμ βρηκαμε παπα τωρα θα θαψουμε καμποσους
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ετσι...ετσι...
100...και ολογραφως...εκατο...κιλα Αρχιδι@....εχεις ρε λεβεντι Αγγελε..
οποιος δεν πειθαρχει,στο καλο...και στην ευχη της Παναγιας....

οχι κυριοι...δεν θα το κανουμε μπουρδελο οπως περσυ
που εβγαινε ο καθε ''μπερδεμενος'' και ελεγε ''fuck off'' στον προπονητη του...για τετοιο χαλι μιλαμε...
,,,αυτα τελειωσαν...came over...
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Εγώ θα περιμένω την στάση της διοίκησης για να δούμε πόσο θα στηρίξει την επιλογή να φέρει στον πάγκο τον Άγγελο, γιατι περισυ "κρέμασε" αρκετές φορες την πιο ακριβή αγωνιστική επένδυση της.

Αλήθεια, ο άγγελος τι συμβόλαιο εχει;
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Μας επιτρέπεται ελπίζω να μην γουστάρουμε καθόλου τον ΑΑ. Και το λέω όσο πιο κομψά γίνετε
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Gimnistis έγραψε:Εγώ θα περιμένω την στάση της διοίκησης για να δούμε πόσο θα στηρίξει την επιλογή να φέρει στον πάγκο τον Άγγελο, γιατι περισυ "κρέμασε" αρκετές φορες την πιο ακριβή αγωνιστική επένδυση της.

Αλήθεια, ο άγγελος τι συμβόλαιο εχει;
Μονοετές ...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

80 χιλιάρικα
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

;) thanks παιδιά. Ας τα έχουμε αυτα στο μυαλό μας και κυρίως τη διάρκεια...
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Απερίγραπτο το show που παρακολουθήσαμε από τους ΠΑΟΚάρχες! Κάποιοι τον τελειώσαν ήδη :roll:

Παρακάτω δηλώσεις παικτών μας για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα:

Γλύκος: Πιο ομάδα ο φετινός ΠΑΟΚ, ελπίζω να έρθουν και οι τίτλοι
Δημοσιεύθηκε στις 17 Αυγούστου, 2014 11:23 στην Κατηγορία: Αθλητικά
Ο ΠΑΟΚ είναι φέτος μια νέα ομάδα. Εσύ ως παλαιότερος πλέον τι διαφορές και αλλαγές εντοπίζεις;

«Καταρχάς υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Επίσης υπάρχει κι η αλλαγή προπονητή που γίνεται κάθε χρόνο… Φέτος ήρθε ένας Έλληνας προπονητής, ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος είναι γνωστός για το έργο του. Προσωπικά δεν τον είχα γνωρίσει από κοντά, τον γνώρισα όταν επέστρεψα από την Εθνική. Βλέπω ότι φέτος γίνεται μία πολύ καλή δουλειά και μια καινούργια αρχή με νεαρά παιδιά. Το αποτέλεσμα που βλέπω στο γήπεδο με χαροποιεί πολύ, διότι η ομάδα δείχνει καλά δείγματα ποδοσφαίρου κι έχει καλά πατήματα. Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι πιο ομάδα και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο».

Μαντούρο: "Φέτος είμαστε ομάδα..."
Ποδόσφαιρο 14 Αυγ. 2014

Τέλος όταν του ζητήθηκε να αναφέρει τις διαφορές του περσινού ΠΑΟΚ με τον φετινό, είπε: «Είμαστε μία πραγματική ομάδα. Προσπαθούμε να καλύψουμε ο ένας τον άλλον και είμαστε πιο δεμένοι»

Σκόνδρας: "Από εμάς εξαρτάται..."

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Σίγουρα είμαστε πιο ομάδα. Υπάρχουν παιδιά που θα ματώσουν για την φανέλα".

Τζαβέλλας: "Φέτος είμαστε ομάδα με όλη την έννοια της λέξης"

Η διαφορά στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι;

"Αν και πέρσι δεν ήμουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή βλέπω μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Αυτή είναι η βάση από εκεί και πέρα με δουλειά μπορείς να πετύχεις..." .
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Το ακουσμα της ειδησης οτι θα μεινουν εξω τα 2 ατομα που λογικα θα ηταν βασικοι στον αγωνα της Πεμπτης μου φανηκε καπως περιεργο στην αρχη.Μετα απο λιγο και με πιο ηρεμη σκεψη,το αυτονοητο ειναι οτι κανενας δεν κανεις παιχνιδακια σε βαρος της ομαδας.Το παν ειναι η πειθαρχεια.Ειδαμε που μας οδηγησε αυτη η ελλειψη τα προηγουμενα χρονια.Ο Αγγελος κανει κουμαντο και καλο θα κανουν ολοι να το σεβαστουν.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

aoratos έγραψε: "Αν και πέρσι δεν ήμουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή βλέπω μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Αυτή είναι η βάση από εκεί και πέρα με δουλειά μπορείς να πετύχεις..." .
Έχεις δει εσυ δηλώσεις ποτέ διαφορετικού ύφους από παίκτες? Έχεις δει ποτέ κανένα να λέει, πέρσι ήταν καλύτερα? Ο περσινός προπονητής ήταν πολύ καλύτερος? Ο προπονητής είναι άσχετος? Ο προπονητής είναι αγενής? κλπ κλπ κλπ

Εγώ βλέπω οτι παντού και πάντα σε όλες τις ομάδες τα ίδια λέγονται και γράφονται (και όχι μόνο στις ομάδες)
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Gimnistis έγραψε:Εγώ θα περιμένω την στάση της διοίκησης για να δούμε πόσο θα στηρίξει την επιλογή να φέρει στον πάγκο τον Άγγελο, γιατί πέρισυ "κρέμασε" αρκετές φορές την πιο ακριβή αγωνιστική επένδυση της.
Αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”