Άγγελος Αναστασιάδης

fn1m

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από fn1m »

Χωρικός έγραψε:έχουμε εδώ και δέκα χρόνια μια καραμέλα , οτι τάχα αποκλειστήκαμε λόγω φαξ και τιμωρημένου παίχτη και κουραφέξαλα.. Μήπως θυμάται κανείς το σκορ στο παιχνίδι της Τούμπας; καθώς και αυτό του επαναληπτικού;
Σωστα, θυμαμαι και εναν αποκλεισμο μετεπειτα απο την Αλκμααρ στο ουεφα..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αντε ρε Φερνάντο, ετοίμασε βαλίτσες λεβέντη μου.
αρχιζει και χανει τον ελεγχο πριν την εναρξη των επισημων διοργανωσεων...
Πόσους θα φας ρε ΑΑ μέχρι τον πρώτο επίσημο αγώνα;

Και πριν ο φουκαριάρης αλέκτωρ προλάβει να λαλήσει έστω μία.... :(
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

eorptol έγραψε:Ο βιτορ και στα φιλικα δεν ηταν καλος ισως εδειχνε ψιλοαδιαφορια καμμια σχεση με τον περσινο βιτορ με τον τζαβελλα δεν θα εχουμε θεμα πιστευω ....τα αποδυτηρια πρεπει να ειναι μια γροθια ειναι πολυ σημαντικο αυτο
Και πέρσυ στην αρχή της χρονιάς είχε περίπου μία καλή γκάφα/τσαφ ανά ματς αλλά μετά βελτιώθηκε.
Το θέμα είναι ότι τώρα έτσι όπως είναι η ομάδα ξεκινάμε προσευχές μήπως και αποδώσει ο Κατσικάς(πού φτάσαμε...)
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Το οτι τρεις μηνες δεν εβγαλα αχνα δεν σημαίνει πως συμφωνώ με την παρουσία του στον πάγκο.

Φυσικά με τα σημερινά νέα δεν εχω να περιμένω κατι αλλο απο τον Άγγελο Αναστασιαδη, φταιει δεν φταίει.

Φυσικά δεν θα κραξω αλλο αλλα φανταζομαι πως ειναι δικαίωμα μου να μην τον θελω στο παγκο μας.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Odi έγραψε:Αν πιστεύεις ότι γράφουν οι ΑΡΔ,θα χαζέψεις σίγουρα..Εγγύηση.
Ναι ρε Odi αλλά πώς να μη χαζέψουμε?Την μια μέρα λέει η διοίκηση ''ολα καλά αυτά συμβαίνουν'' και την άλλη ο προπονητής τους αφήνει εκτός στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς...Πόσο ν΄αντέξουμε φέτος?Και κανείς δε λέει τι έγινε.Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαχαλάς άντε να πούμε παραξεκινάμε στραβά φέτος...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Asimos έγραψε:Το οτι τρεις μηνες δεν εβγαλα αχνα δεν σημαίνει πως συμφωνώ με την παρουσία του στον πάγκο.

Φυσικά με τα σημερινά νέα δεν εχω να περιμένω κατι αλλο απο τον Άγγελο Αναστασιαδη, φταιει δεν φταίει.

Φυσικά δεν θα κραξω αλλο αλλα φανταζομαι πως ειναι δικαίωμα μου να μην τον θελω στο παγκο μας.

Χωρίς καν να δεις πως θα πάει η ομάδα? Η αντιπάθεια μας πανω απ όλα δηλαδή?

Μετά μας φταίει η ΕΠΟ ,ο χοντρός,οι αρδ κλπ,κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 19 Αύγ 2014, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

agios έγραψε:
Ναι ρε Odi αλλά πώς να μη χαζέψουμε?Την μια μέρα λέει η διοίκηση ''ολα καλά αυτά συμβαίνουν'' και την άλλη ο προπονητής τους αφήνει εκτός στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς...Πόσο ν΄αντέξουμε φέτος?Και κανείς δε λέει τι έγινε.Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαχαλάς άντε να πούμε παραξεκινάμε στραβά φέτος...
Η διοίκηση έγραψε πως δεν υπάρχει θέμα με τον Αθανασιάδη,δεν είπε τίποτα για Τζαβέλα και Βίτορ..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Asimos έγραψε:Το οτι τρεις μηνες δεν εβγαλα αχνα δεν σημαίνει πως συμφωνώ με την παρουσία του στον πάγκο.

Δικαιωμα σου αλλα θα τον κρίνεις ολοκληρωμένα απο τι θα προσφερει και ειναι πολυ νωρίς για να γίνει αυτο ,αν και τα πρώτα δείγματα ειναι θετικά
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Odi έγραψε:
agios έγραψε:
Η διοίκηση έγραψε πως δεν υπάρχει θέμα με τον Αθανασιάδη,δεν είπε τίποτα για Τζαβέλα και Βίτορ..
Τί να πω ρε φίλε δεν ξέρω...Ελπίζω τελικά ο Τζακ να είναι σκληρός και τεχνοκράτης και να βγάλει άκρη,για όλους παίκτες διοίκηση προπονητή και νομίζω του δίνετε μια καλή πρώτη ευκαιρία απ΄αυτό.....
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Odi έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:ο Σαντος, παντως εφερε βολτα αποδυτηρια με Γκαρσια, Ιβιτς, Κονσεισαο, Μπιζερα κτλ
εδω ο αλλος θελει να μεινει με την Κ20 για να τους φερει βολτα
το σεβασμο δε τον απαιτεις, τον κερδιζεις
αν χασεις τ αποδυτηρια, το χασες και το παιχνιδι..
Ναι εκείνο το ωραίο απόγευμα που φάγαμε ντόρτι από το Γιάνεννο μια χαρά τα είχε τα αποδυτήρια..Επίσης ο Γκαρσία αν δεν χτυπούσε ο Βιτόλο μέσα στην Τρίπολη το 2009 μπορεί να ήταν από τότε παρελθόν καθώς "δεν ήθελε να παίξει μέσα αριστερά στην Χέρενφέιν".

Δεν έγινε έτσι.
Θμίζω ότι ο Σάντος έφυγε και στο τελευταίο του ματς στο Βικελίδης, όλοι οι παίχτες είχαν να πουν τα καλύτερα γι αυτόν. Δεν έχασε στιγμή τα αποδυτήρια γιατί είχε την ουσιαστική στήριξη της διοίκησης.
Το 4αμπλα στα Γιάννενα και στο ΟΑΚΑ με την κούλα, δεν είχαν να κάνουν με τα αποδυτήρια είχαν να κάνουμε με τις υποσχέσεις τις διοίκησης που δεν υλοποιήθηκαν, κάτι σαν λευκή απεργία. Για τον δε Γκαρσία, ο ίδιος ο Σάντος έχει πει, πως τον είχε για διώξιμο αλλά μέσα απ τη συμπεριφορά του και την προσπάθειά του τον έπεισε ότι έκανε λάθος.

Μην τα κάνουμε όλα μια σαλάτα αχταρμά για να δημιούργησουμε επιχειρήματα κι εντυπώσεις που δεν υπάρχουν
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Συγνώμη karelia,αλλά με το να κατέβουν οι παίκτες σε "λευκή απεργία" κρέμασαν και την ομάδα.Παίκτες όπως ο Βιτόλο,ο Κοντρέρας κλπ.Διαφωνείς;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μια σαντολαγνία υπαρχει στην ατμόσφαιρα καλος ο σαντος αλλα θυμάστε τι γινότανε στα φόρουμ και στο γήπεδο παρόλο που ειχε και την πλήρη στήριξη της διοίκησης ,στην ελλαδα είχαμε επιτυχίες στην ευρωπη οχι και μερικά μεγάλα στραπατσα με Γιάννενα και αεκ η χρονια του ΣΠΑΘΑ΅ η κορυφαία του σαντος
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Θα δειξει ο χρόνος. Για ολους μας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μακάρι να πετύχει για το καλο όλων μας :):) και πάνω απο ολα του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ο Σάντος πως έχασε τα αποδυτήρια και το ανέφερες ως αντιπαράδειγμα και τι σχέση έχει αυτό με το τωρινό συμβάν δεν βλέπω.
(για να μην παρεξηγηθώ εκ νέου και πάλι άδικα, δεν έχω ιδέα τι συνέβη κι ως εκ τούτου δεν έχω καμία γνώμη για το συμβάν αυτό με τον Άγγελο). Αλλά το θεωρώ άδικο να τρώει χρέωμα ο Σάντος ότι έχασε τα αποδυτήρια ενώ ήταν καθαρά θέμα ορισμένων παιχτών και διοίκησης οι 4αρες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”