Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Και τι ακριβώς ήθελες να γίνει δηλαδή;
Να μαζευτούν καμιά 100οι χρήστες να ''αυτορυθμίσουν'' τον Δώνη;
Επειδή δεν θυμάμαι, έκανε κάλεσμα το ΠΑΟΚμάνια κι ανταποκρίθηκαν 4-5 άτομα;
Τι σχέση έχει αυτό που αναφέρεις με αυτό που είπε ο εκδικητης;
Μήπως ότι δεν πρέπει να γράφουμε ειρωνείες και ύβρεις διότι για τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, είτε δεν τους δούμε, είτε αφήσουμε να περάσουν, είμαστε υπόλογοι σαν site; Μήπως ότι γινότανε μια χαρά χαβαλές με τον Δώνη και ξεσπάγατε όλοι ωραία και καλά, αλλά τα "ραντάρ" του εν λόγω κυρίου δούλευαν και μας την πέσανε κανονικά; Καλά να γράφεις εσύ ελαφρά τη καρδία ότι αρλούμπα σου κατέβει στο κεφάλι, αλλά γιατί να την πληρώσει κάποιος άλλος;
Πες μου ειλικρινά, εάν σήμερα και χθες δεν καταλαβαίνεις κάποια πράγματα ή εάν κάνεις πως δεν τα καταλαβαίνεις! Και κοίτα μην απαντήσεις το (β)...
Ντίνος
Μήπως ότι δεν πρέπει να γράφουμε ειρωνείες και ύβρεις διότι για τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, είτε δεν τους δούμε, είτε αφήσουμε να περάσουν, είμαστε υπόλογοι σαν site; Μήπως ότι γινότανε μια χαρά χαβαλές με τον Δώνη και ξεσπάγατε όλοι ωραία και καλά, αλλά τα "ραντάρ" του εν λόγω κυρίου δούλευαν και μας την πέσανε κανονικά; Καλά να γράφεις εσύ ελαφρά τη καρδία ότι αρλούμπα σου κατέβει στο κεφάλι, αλλά γιατί να την πληρώσει κάποιος άλλος;
Πες μου ειλικρινά, εάν σήμερα και χθες δεν καταλαβαίνεις κάποια πράγματα ή εάν κάνεις πως δεν τα καταλαβαίνεις! Και κοίτα μην απαντήσεις το (β)...
Ντίνος
- angelheart
- Επικοινωνία:
Kranatos το PC μου ήταν απλά ανοιχτό όλο το απόγευμα. Είχα δουλειά (ακόμα εδώ είμαι) και δεν είδα τίποτα απ' όσα ακολούθησαν. Ευχαριστώ για το (μακροσκελές) ποστ (δεν κάνω πλάκα) απλά δεν έχω καθόλου χρόνο να σου δώσω μια απάντηση αυτή τη στιγμή, μιας και πνίγομαι στη δουλειά.
Avenger παιδί μου, να διαβάζεις λίγο πιο προσεκτικά κάποια πράγματα.
Avenger παιδί μου, να διαβάζεις λίγο πιο προσεκτικά κάποια πράγματα.
Karelias έγραψε:Και τι ακριβώς ήθελες να γίνει δηλαδή;
οντως δεν το γραψα καθαρα. εννοω πως απο τη στιγμη π εμπλεκονται ξεκαθαρα καποια συγκεκριμενα ατομα, δεν ειναι δυνατον ουτε να παριστανουμε πως ολα ειναι ανεμελα κ χωρις συγκεκριμενες ευθυνες διατηρησης των ισορροπιων, ουτε μπορει να γελαμε κ ν απορριπτουμε την πιθανοτητα να προκυπτουν σοβαρα προβληματα απ οσα πιθανωε γραφονται εδω μεσα
- Μπαρκαρούτσος
Πώς πουλάει η ίντριγκα όμως, ε;
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 39#p857239
Το τμήμα εμπνέει περισσότερη υγεία και από το αθάνατο νερό.
Παρ'όλα αυτά, ασχολούμαστε με τα παραπτώματα, ποιος φταίει, ποιος δεν φταίει, με τον χθεσινό εορτάζοντα, με το αν ο Odi και ο Roman είναι καλοί mod (μας κρίνατε από 5 μέρες εσείς...αν ήμασταν τόσο σκατάνθρωποι, να το λέγατε στον teacher να μην μας έβαζε mods, αφού μας ξέρετε τόσο καλά!) με ό,τι σκατά άλλο να 'ναι, εκτός από τα καλά του Π.Α.Ο.Κ.!
Και μη με πει κανείς "Αφού δεν έχει αγώνες στο μπάσκετ!", γιατί θα δω και τον Νοέμβρη τι θα γίνεται...
Π.Α.Ο.Κ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Και για όσους με πουν "Καλά, εσύ τώρα είσαι..μπασκετάρχης δηλαδή;", απαντώ από τώρα:
Τελευταία φορά πήγα Παλατάκι το 2010 νομίζω, έχω πάει περίπου 5 φορές στη ζωή μου.. Πριν 3 χρόνια με το ζόρι ήξερα να πω 5άδα του Π.Α.Ο.Κ.! Είδα όμως προσπάθεια, είδα επιτυχίες, έβλεπα και κάποιους αγώνες από την τηλεόραση, αν βόλευε. Πέρσι άρχισα να το παίρνω πιο ζεστά το θέμα (είδα περισσότερους αγώνες από TV, όταν με βόλευε).
Φέτος, εξ αιτίας της καλής καρδιάς ενός συνοπαδού (αλλιώς δεν παίζει σάλιο), έχω εξασφαλίσει ένα ζευγάρι διαρκείας στη Κ.Α.Ε. και το είδα σαν μια εξαιρετική ευκαιρία να ακολουθήσω ένα ακόμη τμήμα της ομάδας που αγαπάω! Φέτος θα ασχολούμαι κανονικά, όσο ασχολούμαι και με το ποδόσφαιρο.
Και δεν ξέρω γρι μπάσκετ.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 39#p857239
Το τμήμα εμπνέει περισσότερη υγεία και από το αθάνατο νερό.
Παρ'όλα αυτά, ασχολούμαστε με τα παραπτώματα, ποιος φταίει, ποιος δεν φταίει, με τον χθεσινό εορτάζοντα, με το αν ο Odi και ο Roman είναι καλοί mod (μας κρίνατε από 5 μέρες εσείς...αν ήμασταν τόσο σκατάνθρωποι, να το λέγατε στον teacher να μην μας έβαζε mods, αφού μας ξέρετε τόσο καλά!) με ό,τι σκατά άλλο να 'ναι, εκτός από τα καλά του Π.Α.Ο.Κ.!
Και μη με πει κανείς "Αφού δεν έχει αγώνες στο μπάσκετ!", γιατί θα δω και τον Νοέμβρη τι θα γίνεται...
Π.Α.Ο.Κ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Και για όσους με πουν "Καλά, εσύ τώρα είσαι..μπασκετάρχης δηλαδή;", απαντώ από τώρα:
Τελευταία φορά πήγα Παλατάκι το 2010 νομίζω, έχω πάει περίπου 5 φορές στη ζωή μου.. Πριν 3 χρόνια με το ζόρι ήξερα να πω 5άδα του Π.Α.Ο.Κ.! Είδα όμως προσπάθεια, είδα επιτυχίες, έβλεπα και κάποιους αγώνες από την τηλεόραση, αν βόλευε. Πέρσι άρχισα να το παίρνω πιο ζεστά το θέμα (είδα περισσότερους αγώνες από TV, όταν με βόλευε).
Φέτος, εξ αιτίας της καλής καρδιάς ενός συνοπαδού (αλλιώς δεν παίζει σάλιο), έχω εξασφαλίσει ένα ζευγάρι διαρκείας στη Κ.Α.Ε. και το είδα σαν μια εξαιρετική ευκαιρία να ακολουθήσω ένα ακόμη τμήμα της ομάδας που αγαπάω! Φέτος θα ασχολούμαι κανονικά, όσο ασχολούμαι και με το ποδόσφαιρο.
Και δεν ξέρω γρι μπάσκετ.
Μα δεν το έμαθες;;Πουλήσαμε 500 διαρκείας!!Ολόκληρα,όχι φοιτητικά
. Που να μην ήταν και η σημαία ο Μπάνε πρόεδρος,πού να μην είχαμε και επιτυχίες.

Ντίνο αν και διαφωνώ στον φετινό σχεδιασμό της ομάδας στηρίζω και θα στηρίξω με παρουσία στο γήπεδο γιατί πολύ απλά δε γίνεται αλλιώς.
Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως αν κάτι με χαλάει σε υπέρτατο βαθμό (πιθανή μάπα πορεία της ομάδας με συνεχόμενες ήττες και κακές εμφανίσεις) θα το ράψω και θα πω ότι η ομάδα είναι νέα και αν δε φάει τα μούτρα της δε θα μάθει.
Αυτά στον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υπάρχουν.
Επίσης συμφωνώ μέσες άκρες με την αξιολόγηση του ρόστερ που έκανες. Και λέω μέσες άκρες γιατί αν είναι τα μοναδικά λαχεία που θα περιμένουμε φέτος να μας βγουν, ο Σαββιδάκος και ο Ποζατζίδης (άντε και 1-2 το πολύ όμως ακόμα) οκ μαζί σου. Αν όμως η ομάδα στηριχτεί σε 10-15 λαχεία (μέσα και οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι που εδώ και χρόνια δεν αποδίδουν καθαρά αγωνιστικά) ε συγνώμη ρε αδερφέ αλλά αυτό το πράμα δεν είναι ΠΑΟΚ.
Δεν διαφωνώ στο να παίζουν στον ΠΑΟΚ πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες. Ίσα ίσα θα είναι ευλογία να έχει κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ κορμό από δικά του παιδιά τα οποία όμως μπολιάστηκαν με σωστό τρόπο στην ομάδα, μπαίνοντας σιγά σιγά σε κορμό με αξιόλογους παίχτες (προχθές μνημόνευσα την τρομακτική βελτίωση του Μαλεζά ο οποίος θήτευσε δίπλα στον μεγάλο Πάμπλο Κοντρέρας). Και όχι να πετάξεις στο βασικό ρόστερ παιδάκια με μηδέν παραστάσεις από Α εθνική και να περιμένεις μπας και σου βγουν.
Τέλος και αυτό θέλω να ξέρεις ότι όσο τυπικό ή γραφικό ή πες το όπως θέλεις ακούγεται, παρακαλάω όλα αυτά τα στραβά και άσχημα που βλέπω στον ΠΑΟΚ, με έναν μαγικό τρόπο να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος μου. Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά. Και μετά ας με βρίζετε, ας με κράζετε, ας με διώξετε που κινδυνολογούσα και αφόριζα. Εγώ πάλι ευτυχισμένος θα είμαι με τον ΠΑΟΚ καλά.
angelheart κανένα πρόβλημα ρε φίλε. Πρώτα είμαστε ΠΑΟΚτσήδες, μετά άνθρωποι και μετά φορουμήτες, οπότε η δουλειά προέχει
Roman το κάνεις δεύτερη φορά.
Αντί να πάρεις θέση (αν θέλεις τόσο πολύ να συμμετέχεις σε μια ανοιχτή κουβέντα), πετάς τη μπάλα στην εξέδρα ρίχνοντας μάλιστα μπροστά το θέμα μπάσκετ που προσωπικά με πονάει.
Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως αν κάτι με χαλάει σε υπέρτατο βαθμό (πιθανή μάπα πορεία της ομάδας με συνεχόμενες ήττες και κακές εμφανίσεις) θα το ράψω και θα πω ότι η ομάδα είναι νέα και αν δε φάει τα μούτρα της δε θα μάθει.
Αυτά στον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υπάρχουν.
Επίσης συμφωνώ μέσες άκρες με την αξιολόγηση του ρόστερ που έκανες. Και λέω μέσες άκρες γιατί αν είναι τα μοναδικά λαχεία που θα περιμένουμε φέτος να μας βγουν, ο Σαββιδάκος και ο Ποζατζίδης (άντε και 1-2 το πολύ όμως ακόμα) οκ μαζί σου. Αν όμως η ομάδα στηριχτεί σε 10-15 λαχεία (μέσα και οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι που εδώ και χρόνια δεν αποδίδουν καθαρά αγωνιστικά) ε συγνώμη ρε αδερφέ αλλά αυτό το πράμα δεν είναι ΠΑΟΚ.
Δεν διαφωνώ στο να παίζουν στον ΠΑΟΚ πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες. Ίσα ίσα θα είναι ευλογία να έχει κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ κορμό από δικά του παιδιά τα οποία όμως μπολιάστηκαν με σωστό τρόπο στην ομάδα, μπαίνοντας σιγά σιγά σε κορμό με αξιόλογους παίχτες (προχθές μνημόνευσα την τρομακτική βελτίωση του Μαλεζά ο οποίος θήτευσε δίπλα στον μεγάλο Πάμπλο Κοντρέρας). Και όχι να πετάξεις στο βασικό ρόστερ παιδάκια με μηδέν παραστάσεις από Α εθνική και να περιμένεις μπας και σου βγουν.
Τέλος και αυτό θέλω να ξέρεις ότι όσο τυπικό ή γραφικό ή πες το όπως θέλεις ακούγεται, παρακαλάω όλα αυτά τα στραβά και άσχημα που βλέπω στον ΠΑΟΚ, με έναν μαγικό τρόπο να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος μου. Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά. Και μετά ας με βρίζετε, ας με κράζετε, ας με διώξετε που κινδυνολογούσα και αφόριζα. Εγώ πάλι ευτυχισμένος θα είμαι με τον ΠΑΟΚ καλά.
angelheart κανένα πρόβλημα ρε φίλε. Πρώτα είμαστε ΠΑΟΚτσήδες, μετά άνθρωποι και μετά φορουμήτες, οπότε η δουλειά προέχει

Roman το κάνεις δεύτερη φορά.
Αντί να πάρεις θέση (αν θέλεις τόσο πολύ να συμμετέχεις σε μια ανοιχτή κουβέντα), πετάς τη μπάλα στην εξέδρα ρίχνοντας μάλιστα μπροστά το θέμα μπάσκετ που προσωπικά με πονάει.
Ξανά, τι σχέση έχουν τα διαρκείας στο μπάσκετ, το αν ξέρει από μπάσκετ κάποιος, πόσες φορές έχει πάει κάπου με αυτό που προσπαθούμε να εκθέσουμε εδώ, δεν μπορώ να καταλάβω.
Έχουν σχέση,γιατί από το ποδόσφαιρο απαιτούμε όλοι υγεία και ξεκαθάρισμα και στο μπάσκετ που όλα αυτά υπάρχουν,δεν πατάμε το πόδι μας.
Μα εδω μιλάμε για τελείως άλλο πράγμα, όπως λέει και το τίτλος του τόπικ.
Αν είναι να μιλήσουμε για το μυστήριο του μπάσκετ οκ.
Δεν βλέπεις δηλαδή ότι η κουβέντα ξεφεύγει τελείως;
Αν είναι να μιλήσουμε για το μυστήριο του μπάσκετ οκ.
Δεν βλέπεις δηλαδή ότι η κουβέντα ξεφεύγει τελείως;
Ναι ρε Odi, μόνο που αν εξαιρέσεις το διάλογό μου με τον Ντίνο οι υπόλοιποι για άλλο θέμα μιλούσαν.
Και το κατάλαβε μια χαρά ο Ρομάν καθώς στην πρώτη παράγραφό του λίγο πολύ σκιαγραφεί κάποια σημεία της κουβέντας.
Και το κατάλαβε μια χαρά ο Ρομάν καθώς στην πρώτη παράγραφό του λίγο πολύ σκιαγραφεί κάποια σημεία της κουβέντας.
Δεν θέλω να μιλήσουμε για Basket διάβασα τα προηγούμενα post και ξέρω πως μιλάνε για άλλο θέμα..
Υ.Γ:Εδώ σας πείραξαν τα off topic..

Επειδή εγώ μίλησα για νιρβάνα, ας εξηγήσω τι εννοώ.Dinos_Liverpool έγραψε:
Άκου και μένα τώρα για το φέτος. Σίγουρα έχουμε άλλες 10 μέρες συν άλλες τόσες για τους ελεύθερους, αλλά ας πούμε για το τι βλέπω. Μπορεί να μην βλέπω το πρώτο βιολί, αλλά βλέπω μια ομάδα. Και ένα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ! Και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Βλέπω ότι όλοι οι νέοι ξένοι με πρώτο και καλύτερο τον Μακ είναι καλοί, ρε γμτ! Πολύ καλοί! Ξέρουν ΜΠΑΛΑ! Ο Μακ - εδώ είμαστε και θα δεις - θα βγει καλύτερος από τον Στοχ. Ο Ρατ είναι βράχος και εγγύηση. Ο Γκολάσα τρεχαντήρι μεγάλο. Ο Αργεντίνος θέλει λίγο το χρόνο του, ίσως, αλλά δείχνει θετικότατα στοιχεία. Βλέπω ότι ο μικρός ο Σαββίδης, ο Κούλης, θα αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και θα μας εντυπωσιάσει. Ίσως και ο Στελλάκης ο Ποζατζίδης. Βλέπω να δένουν καλά με τους παλιούς και την αμυντική μας λειτουργία πάρα πολύ καλή. Έχουμε ακόμα δουλειά επιθετικά αλλά η ομάδα δουλεύει και σε αυτό το κομμάτι και θα βρεθούν λύσεις.
Υπάρχει, βέβαια, ταβάνι για τους γνωστούς λόγους για τους οποίους η φάρα τους εκεί κάτω τον λαμβάνει κανονικά και πατοκόρφως και το ξέρεις και το ξέρω. ΑΛΛΑ! Αλλά αυτήν την ομάδα που τώρα ΞΑΝΑ-χτίζεται έχω κάθε διάθεση να τη στηρίξω όσο μπορώ και φέτος, όπως και πέρσι και πρόπερσι και παραπρόπεσι. Δεν μιζεριάζω, δεν τα βλέπω όλα μαύρα και άραχνα και ας λέει ο άλλος ο φίλος ότι είμαι σε νιρβάνα! Βλέπω προσπάθεια και κάνω υπομονή για τα αποτελέσματα.
Όταν έχεις μια διοίκηση (απ τον Σαββίδη ως τον Φούφουτο) που γνωρίζει από 1 χρόνο πριν, ότι τελειώνουν 14
συμβόλαια από την ομάδα, ότι η ομάδα χρειάζεται σεντερ-μπακ εδώ και 2 χρόνια και πάμε σε ευρωπαϊκό αγώνα
σχεδόν γυμνοί αμυντικά και μιλάμε ακόμα για τον Στελάκη τον Ποζατζίδη και τι καλός παίχτης είναι ο Γκολάσα που έχει να παίξει έξι μήνες, για μένα είναι κατάσταση νιρβάνας.
Δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά δεν βοηθάει και σε τίποτα. Ακριβώς όπως η μιζέρια με ή χωρίς εισαγωγικά που το φόρουμ κάνει συνειδητή επιλογή να πατάξει. Αυτό αυτόματα σε πόστ και συμπεριφορές που αυτά γεννούν, αμέσως φέρνουν τα 2 μέτρα και τα 2 σταθμά.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν πάω τη κουβέντα στο basket. Σας δείχνω το δάσος του Αμαζονίου και κοιτάτε την πινακίδα που λέει "WELCOME AND DON'T CUT TREES", ούτε καν το δέντρο.
Επίσης, στην παράγραφο που εξηγώ την (δεν) σχέση μου με το basket, δίνω να καταλάβετε ότι δεν χρειάζεται να είσαι μπασκετόφιλος για να πας Παλατάκι, αλλά Π.Α.Ο.Κ.! Και είναι αδικαιολόγητο να δίνει συνέντευξη ο Γαλατσόπουλος και να μην υπάρχει ούτε ένα σχόλιο, ενώ σε μια *αλακία στη προπόνηση (που συμβαίνει από το τοπικό μέχρι τη Real) να φέρνετε την καταστροφή.
Επίσης, κανείς δεν απάντησε σε αυτό...
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 45#p857269
Ένα είναι αυτό.Odi έγραψε:Έχουν σχέση,γιατί από το ποδόσφαιρο απαιτούμε όλοι υγεία και ξεκαθάρισμα και στο μπάσκετ που όλα αυτά υπάρχουν,δεν πατάμε το πόδι μας.
Επίσης, στην παράγραφο που εξηγώ την (δεν) σχέση μου με το basket, δίνω να καταλάβετε ότι δεν χρειάζεται να είσαι μπασκετόφιλος για να πας Παλατάκι, αλλά Π.Α.Ο.Κ.! Και είναι αδικαιολόγητο να δίνει συνέντευξη ο Γαλατσόπουλος και να μην υπάρχει ούτε ένα σχόλιο, ενώ σε μια *αλακία στη προπόνηση (που συμβαίνει από το τοπικό μέχρι τη Real) να φέρνετε την καταστροφή.
Επίσης, κανείς δεν απάντησε σε αυτό...
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 45#p857269
Έχει δίκιο.Odi έγραψε:
τι να απαντήσουμε στην παραπομπή για τον Σάντος και την εθνική;
Τι σχέση έχει η εθνική και οι ισοροπίες τις και ο ΠΑΟΚ με τις δικές του;
Ο καθέ προπονητής ζγίζει μια κατάσταση και κρίνεται αναλόγως με τις επιλογές του και τα αποτελέσματά του.
Αντίθετα, να σου θυμίσω τι γινόταν από κόσμο επί Δρόσου στο μπάσκετ (από άποψη κόσμου) ή είναι πάρα πολύ πονεμένη ιστορία;
Στο χάντμπολ που έφερε το πιο πρόσφατο πρωτάθλημα πάμε;
Παλιά στη κολύμβηση που υπήρχε μεγάλη κόντρα με τον γαύρο, ήταν κανείς να πετάξει γαύρους και πυρσούς σην κερκίδα;
Μα τι λέμε τώρα ρε παιδιά;
Τι σχέση έχει η εθνική και οι ισοροπίες τις και ο ΠΑΟΚ με τις δικές του;
Ο καθέ προπονητής ζγίζει μια κατάσταση και κρίνεται αναλόγως με τις επιλογές του και τα αποτελέσματά του.
Αντίθετα, να σου θυμίσω τι γινόταν από κόσμο επί Δρόσου στο μπάσκετ (από άποψη κόσμου) ή είναι πάρα πολύ πονεμένη ιστορία;
Στο χάντμπολ που έφερε το πιο πρόσφατο πρωτάθλημα πάμε;
Παλιά στη κολύμβηση που υπήρχε μεγάλη κόντρα με τον γαύρο, ήταν κανείς να πετάξει γαύρους και πυρσούς σην κερκίδα;
Μα τι λέμε τώρα ρε παιδιά;
μου επιτρεπετε νσ κανω μια πσρατηρηση?
οι μανουρες φουντωσαν απο τοτε που εγιναν μοντ τα παιδια. δηλαδη τι εγιναν? ουτε να χανε προσληφθει στο δημοσιο τετοια καουρα. τωρα αν υπηρχαν ζηλιες και φαντασματα του παρελθοντος με αυτους που γινονταν μοντ δεν ξερω. ενα χρονο διαβαζω το παοκμανια δεν γνωριζω την ιστορια. μακαρι να ηρεμησουν τα πραγματα γιατι ερχονται θυελλες!!!!
οι μανουρες φουντωσαν απο τοτε που εγιναν μοντ τα παιδια. δηλαδη τι εγιναν? ουτε να χανε προσληφθει στο δημοσιο τετοια καουρα. τωρα αν υπηρχαν ζηλιες και φαντασματα του παρελθοντος με αυτους που γινονταν μοντ δεν ξερω. ενα χρονο διαβαζω το παοκμανια δεν γνωριζω την ιστορια. μακαρι να ηρεμησουν τα πραγματα γιατι ερχονται θυελλες!!!!