Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
Και εκείνους τους παίκτες που στήθηκαν για λίγα χρωστούμενα τους έχουμε ανάγει σε ήρωες.
@ Odi
Τϊποτα από τα έργα και ημέρες ΑΑ δεν βλέπω να θυμάσαι. Τεσπα. Ο συγκεκριμένος δεν υπάρχει περίπτωση να μην διχάσει με αυτά που κάνει.
Να σε ρωτήσω, αν ο δάσκαλος σου επέμενε οτι ο ήλιος ανατέλλει από την δύση και επειδή δεν συμφωνούσες σου έριχνε αποβολή και σου ζητούσε να ζητήσεις συγνώμη, θα το έκανες? Το ρωτώ γιατί είπες οτι δεν έχει σημασία τι έγινε.
Τϊποτα από τα έργα και ημέρες ΑΑ δεν βλέπω να θυμάσαι. Τεσπα. Ο συγκεκριμένος δεν υπάρχει περίπτωση να μην διχάσει με αυτά που κάνει.
Να σε ρωτήσω, αν ο δάσκαλος σου επέμενε οτι ο ήλιος ανατέλλει από την δύση και επειδή δεν συμφωνούσες σου έριχνε αποβολή και σου ζητούσε να ζητήσεις συγνώμη, θα το έκανες? Το ρωτώ γιατί είπες οτι δεν έχει σημασία τι έγινε.
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν λέω ότι δεν έκανε παραπτωμα δεν ξέρω (βέβαια αν ισχύει αυτό που γράφτηκε είναι γελοίος λόγος) αλλά δεν είναι λύση σε κάθε μικροπαρεξηγηση να μένουν παίκτες εκτός αποστολης,στο τέλος θα ξεμεινουμε και από παίκτες .
όσο για τον σάντος καλά το είπες είχε δύσκολους παίκτες μπορεί και πολλές προστριβές αλλά σπάνια επέλεγε την λύση των άκρων,γι αυτό και μπορούσε να συνυπαρξει με μεγάλους παίκτες και να πάρει απ αυτούς το καλύτερο.ενώ ο άλλος που νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι το τσιφλίκι του παππού του δεν μπόρεσε πότε να δουλέψει με μεγάλες προσωπικότητες
όσο για τον σάντος καλά το είπες είχε δύσκολους παίκτες μπορεί και πολλές προστριβές αλλά σπάνια επέλεγε την λύση των άκρων,γι αυτό και μπορούσε να συνυπαρξει με μεγάλους παίκτες και να πάρει απ αυτούς το καλύτερο.ενώ ο άλλος που νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι το τσιφλίκι του παππού του δεν μπόρεσε πότε να δουλέψει με μεγάλες προσωπικότητες
- loukas karadimos
Το μοναδικο κακο ειναι οτι παραμονες αγωνα συζηταμε για πραγματα που αφορουν τον εσωτερικο κανονισμο,πραγματα που δεν θα επρεπε καν να βλεπουν το φως της δημοσιοτητας.
Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα,ουτε τα μπινελικα του ΑΑ,ουτε τα τεστοστερονιλικια των παικτων.
Ασοβαρος συλλογος απο την αρχη ως το τελος,πραγματικα ντρεπομαι για αυτα που βλεπω τους τελευταιους 30 μηνες.
Ναι,τοσοι ειναι,μετρηστε τους
Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα,ουτε τα μπινελικα του ΑΑ,ουτε τα τεστοστερονιλικια των παικτων.
Ασοβαρος συλλογος απο την αρχη ως το τελος,πραγματικα ντρεπομαι για αυτα που βλεπω τους τελευταιους 30 μηνες.
Ναι,τοσοι ειναι,μετρηστε τους
Πρώτον μια χαρά θυμάμαι έργα και ημέρες.Και ένα κύπελλο θυμάμαι,δεν έχω άλλωστε πολλά.buffos έγραψε:@ Odi
Δεύτερον αν ήμουν μόνος μου θα άρχιζα τον δάσκαλο στα καντήλια.Αν ήμουν μέλος ενός τμήματος ή μιας ομάδας που ήταν 2 μέρες μακρυά από έναν επίσημο διαγωνισμό που θα έκρινε πολλά για όλους,θα την έκανα λίγο γαργάρα την υπόθεση και θα το έλυνα εσωτερικά.
-
+1926Josey Wales έγραψε:Ότι κι αν έγινε, τα κολπάκια και οι μακακιούλες από παίκτες πρέπει να κοπούν από τώρα που είναι αρχή. Δεν λέω ότι ξέρω τι έκανε ο καθένας στην περίπτωση αυτή, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται όπως τα ζητάει ο προπονητής, που είναι στο κάτω κάτω αυτός που δίνει λογαριασμό στη διοίκηση και τέλος μ' αυτή την ιστορία.
Την Πέμπτη η ομάδα παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει και πάμε για την έναρξη του πρωταθλήματος με όλους σαν μια οικογένεια γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε.
Άλλωστε ποιοτητα δεν έχουμε, μονο σαν ομάδα μπορούμε να κάνουμε τι διαφορα.

- thanos-xanthi
+++++++++++++++desperando έγραψε:δεν λέω ότι δεν έκανε παραπτωμα δεν ξέρω (βέβαια αν ισχύει αυτό που γράφτηκε είναι γελοίος λόγος) αλλά δεν είναι λύση σε κάθε μικροπαρεξηγηση να μένουν παίκτες εκτός αποστολης,στο τέλος θα ξεμεινουμε και από παίκτες .
μακαρι την Πεμπτη, οι υπολοιποι να λειτουργησουν σαν οικογενεια και να παρουμε αποτελεσμα
οχι να χαθει απο τωρα η εμπιστοσυνη στον προπονητη, και να παιζουν για την παρτη τους
η παναγια μαζι μας
Διαφωνώ κάθετα για το κομμάτι με το τσιφλίκι.Αν κάποιος θέλει να πετύχει στον ΠΑΟΚ,είναι ο Άγγελος.Όσο για τον Σάντος,δεν έχει και καμιά επιτυχία για να μείνει στην ιστορία..Έναν αποκλεισμό από τον Θρασύβουλα με ντόρτι,ένα από το Γιάνεννο με ντόρτι,μια χρονιά χωρίς νικη σε ντέρμπυ μέσα-έξω,μια δεύτερη θέση και καθόλου Ευρώπη με αποκλεισμό από κάτι καρδούλες.Και από μπάλα ούτε λόγος.Ένα 6μηνο το 2009-10 ήταν το μοναδικό χωρίς κολλύρια.desperando έγραψε:δεν λέω ότι δεν έκανε παραπτωμα δεν ξέρω (βέβαια αν ισχύει αυτό που γράφτηκε είναι γελοίος λόγος) αλλά δεν είναι λύση σε κάθε μικροπαρεξηγηση να μένουν παίκτες εκτός αποστολης,στο τέλος θα ξεμεινουμε και από παίκτες .
-
Ξεφτιλικια ξαναλέω.... πάει να μας περάσει βασικό τον κατσικα.... έχουν να κλάψουν μανούλες φέτος..... αλλά εντάξει μωρέ ας του δώσουμε άλλη μια ευκαιρία,μπορεί να βγει νεστα φέτος..... ΠΑΟΚ είσαι άλλωστε
-
οφειλει ο ΑΑ μια εξηγηση στον κοσμο για τα πειθαρχικα παραπτωματα..και μην ακουσουμε κανενα ετσι αποφασισε η παναγια...δυο πραγματα εχω να σημειωσω... οκ την προκριση θα την παρουμε αλλα δεν θα σκεπασει την αρρωστια που διακατεχει την ομαδα και την διοικηση ολο αυτο το διαστημα θα συνεχισει να νοσει...κυριε ΑΑ η πειθαρχια πηγαζει απο τον σεβασμο,,και αυτος κερδιζεται,,,δεν επιβαλλεται....
Ναι θα έχει καμιά σχέση συγγενική με τον Κατσικά γ αυτό..Είπε από μέσα του: "Ποιος είναι ο χειρότερος αμυντικός μου;Ωραία!Αυτόν θα βάλω βασικό,για να χάσω και να με βρίζουν όλοι,γιατί θέλω να φύγω ως αποτυχημένος".
Αν συνεχίσει ο βιτορ να ειναι αλλου ,παμε για δυο Σέντερ μπακ
- desperando
- Επικοινωνία:
ασε μας ρε παλικαρε εσυ μάλλον θες να μας τρελανεις.
πάρε και κάτι για καληνύχτα
ο βίτορ( ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά σου στοιχεία )ζήτησε να φύγει.
καλή χωνεψη
καλή χωνεψη
Αδερφέ έχεις δει εσύ σε άλλη ομάδα παγκοσμίως να βγαίνει ο προπονητής και να ενημερώνει τον κόσμο για πειθαρχικά παραπτώματα παικτών;;paokpantou έγραψε:οφειλει ο ΑΑ μια εξηγηση στον κοσμο για τα πειθαρχικα παραπτωματα..και μην ακουσουμε κανενα ετσι αποφασισε η παναγια...δυο πραγματα εχω να σημειωσω... οκ την προκριση θα την παρουμε αλλα δεν θα σκεπασει την αρρωστια που διακατεχει την ομαδα και την διοικηση ολο αυτο το διαστημα θα συνεχισει να νοσει...κυριε ΑΑ η πειθαρχια πηγαζει απο τον σεβασμο,,και αυτος κερδιζεται,,,δεν επιβαλλεται....
Φοβερή επαγγελματική συμπεριφορά ο Βίτορ.Με άφησε εκτός αποστολής και θέλω να φύγω.Despe δεν απαντάς σε τίποτα από όσα γράφω και όλα είναι γεγονότα και το ξέρεις καλά.Βρες μου κάτι σε αυτά που έγραψα που δεν ισχύει.Είδες μπάλα με τον Σάντος;Οχι.Πήρες τίτλο;Όχι.Βίωσες ευρωπαική πορεία;Όχι.Βίωσες εξευτελιστικούς αποκλεισμούς;Ναι.desperando έγραψε:ασε μας ρε παλικαρε εσυ μάλλον θες να μας τρελανεις.
καλή χωνεψη