Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV

Δημοσίευση από Athens »

Odi έγραψε:
sal έγραψε:Δηλαδη τα site ηξεραν οτι θα πλακωθει με τον Τζαβελλα και τον Βιτορ και αποφασισαν να "εφευρουν" το επεισοδιο με τον Κλαους... οκ

Εγω δε λεω να πιστευεις τα site, αλλα καλυτερα ειναι να τα διαβαζεις ολα και να χρησιμοποιεις κριτικη σκεψη για το ποια θα κρατησεις και οχι να χωνεις το κεφαλι στην αμμο και να νομιζεις οτι όλα ειναι καλα
Το επεισόδιο με Κλάους υποτίθεται πως έγινε πριν από αυτό των Τζαβέλα-Βίτορ.Δεν εγραψα πουθενά πως όλα είναι καλά.Ο Τζαβέλας γιατί απολογήθηκε θα μου πει κάποιος;;Αν είχε τόσο δίκιο,γιατί δεν έκανε ότι και ο Βίτορ;Απο εκεί που η ομάδα ήταν ενωμένη οικογένεια ξαφνικά προέκυψαν καυγάδες;Εδώ χρειάζεται κριτική σκέψη.
ο Τζαβελας απολογηθηκε γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας του, το βλεπεις και μεσα στο παιχνιδι που μπορει να εχει ριξει μια κλωτσια και μια αγκωνια σε αντιπαλο και μετα τον αγκαλιαζει και τον γλυκομιλαει σαν να ειναι μπροστα του μια θεογκομενα.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σωστο και αυτό ξέκάθαρα.. :lol: :lol: Αλλά προτιμώ να πιστέψω πως έδρασε σαν μέλος της ομαδας..
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Odi έγραψε: Γιατί παίζω με τα νεύρα σας;Επειδή υπερασπίζομαι τον προπονητή του ΠΑΟΚ και δεν αφήνω αβέρτα βρισιές και προσβολές;
Κοίτα αν υπήρχε στοίχημα αν θα καταφέρει να διχάσει , και πάλι, τον κόσμο ο ΑΑ , δεν θα παίζονταν στο στοίχημα.

Στην ερώτηση σου μάλιστα γιατί απολογήθηκε ο Τζαβέλλας αν δεν έφταιγε φαντάζομαι οτι δεν θες απάντηση. Μπορούσε να μην απολογηθεί? Εστω και τυπικά? Εγώ σου λέω 10000% δίκιο να είχε, υπήρχε ποτέ περίπτωση να το βρει?
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Καλά τούς έκανε, και προφανώς με πλήρη συνείδηση των συνθηκών στα στόπερ. Άν κάνουμε γκέλα στα μάτια μου θα φταίνε οι παίκτες που έκαναν μαγκιές παραμονή ευρωπαϊκού αγώνα και όχι ο προπονητής που κάνει τη δουλειά του.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

τεσπα, ας κανουμε υπομονη μεχρι την πεμπτη μην το μιζεριαζουμε, μακαρι η ομαδα να παιξει καλα και να κερδισει χωρις στοπερ, και με γκολ του Σαλπι και ας βγει παντοδυναμος ο ΑΑ απο τα αποδυτηρια...
αντε γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ μπορεις και χωρις στοπερ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

buffos έγραψε:
Odi έγραψε: Γιατί παίζω με τα νεύρα σας;Επειδή υπερασπίζομαι τον προπονητή του ΠΑΟΚ και δεν αφήνω αβέρτα βρισιές και προσβολές;
Κοίτα αν υπήρχε στοίχημα αν θα καταφέρει να διχάσει , και πάλι, τον κόσμο ο ΑΑ , δεν θα παίζονταν στο στοίχημα.

Στην ερώτηση σου μάλιστα γιατί απολογήθηκε ο Τζαβέλλας αν δεν έφταιγε φαντάζομαι οτι δεν θες απάντηση. Μπορούσε να μην απολογηθεί? Εστω και τυπικά? Εγώ σου λέω 10000% δίκιο να είχε, υπήρχε ποτέ περίπτωση να το βρει?
Ο Βίτορ γιατί δεν έκανε το ίδιο;Και ξαναλέω:Δεν πα να είναι το περιστατικό με το κουντουπιέ;Σου λέει να κάνεις μια άσκηση ο προπονητής και δεν την κάνεις;Είσαι λάθος και κάνεις πειθαρχικό παράπτωμα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Athens έγραψε:τεσπα, ας κανουμε υπομονη μεχρι την πεμπτη μην το μιζεριαζουμε, μακαρι η ομαδα να παιξει καλα και να κερδισει χωρις στοπερ, και με γκολ του Σαλπι και ας βγει παντοδυναμος ο ΑΑ απο τα αποδυτηρια...
αντε γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ μπορεις και χωρις στοπερ
+Όσο θέλεις..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV

Δημοσίευση από eorptol »

aoratos έγραψε:Δεν προκειται να ηρεμήσουμε ποτέ...
Μα ποτε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Odi έγραψε:
desperando έγραψε:μέχρι τι μεσημέρι έφταιγαν οι αρδ,τώρα φταίει ο βίτορ και ο τζαβέλλας που είναι κωλόπαιδα και δεν ακούν τον προπονητή τους.
η διοίκηση και ο τεχνικός της ομάδας θα παραδεχθείτε ποτε ότι φταίνε σε κάτι?

ρε συ odi πραγματικά μας έχουν μαμησει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μην παίζεις και εσυ με τα νεύρα μας
Δεν σε καταλαβαίνω despe.Υπερασπίστηκα ποτέ την διοίκηση;Ποτέ.Ο προπονητής γιατί να πω οτι φταίει;;Ξέρω τί έγινε;;Σε όλο τον τον κόσμο στα επεισόδια παικτών-προπονητή στο 99,9% φταίει ο παίκτης.Ψέμα είναι;;Σε εμάς γιατί να είναι δηλαδή διαφορετικά;Θα δεις σε κανα 5ημερο κανένα άρθρο "μετανιωμένος ο Βίτορ" και να δούμε τότε τί θα γίνει.

Γιατί παίζω με τα νεύρα σας;Επειδή υπερασπίζομαι τον προπονητή του ΠΑΟΚ και δεν αφήνω αβέρτα βρισιές και προσβολές;
αυτό το 99% μπορείς να μου πεις από που προκύπτει ?δηλαδή ο βίτορ είναι το μεγάλο τσογλανι που απλά ένα χρόνο δεν το πήραμε χαμπάρι .και φυσικά θα δηλώσει μετανιωμενος γιατί θέλει να παίξει σε διαφορετική περίπτωση θα τον φάει το μαύρο το σκοτάδι.

υγ και μετά εμείς θέλουμε και μεγάλους παίκτες,αυτός δεν μπορεί να βγάλει άκρη με γατια τύπου βίτορ και τζαβέλλα, τον φανταζεσται να είχε το ρόστερ που είχε ο σάντος; θαειχαμε μεγάλα πανηγύρια
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

Odi έγραψε:
sal έγραψε:Δηλαδη τα site ηξεραν οτι θα πλακωθει με τον Τζαβελλα και τον Βιτορ και αποφασισαν να "εφευρουν" το επεισοδιο με τον Κλαους... οκ

Εγω δε λεω να πιστευεις τα site, αλλα καλυτερα ειναι να τα διαβαζεις ολα και να χρησιμοποιεις κριτικη σκεψη για το ποια θα κρατησεις και οχι να χωνεις το κεφαλι στην αμμο και να νομιζεις οτι όλα ειναι καλα
Το επεισόδιο με Κλάους υποτίθεται πως έγινε πριν από αυτό των Τζαβέλα-Βίτορ.Δεν εγραψα πουθενά πως όλα είναι καλά.Ο Τζαβέλας γιατί απολογήθηκε θα μου πει κάποιος;;Αν είχε τόσο δίκιο,γιατί δεν έκανε ότι και ο Βίτορ;Απο εκεί που η ομάδα ήταν ενωμένη οικογένεια ξαφνικά προέκυψαν καυγάδες;Εδώ χρειάζεται κριτική σκέψη.
Αυτο λεω, επειδη ηταν πριν τους Τζαβελα-Βιτορ, δεν μπορει να ειπαν τα σκουπιδο-site "ε αφου πλακωθηκε με τους 2, ας εφευρω οτι πλακωθηκε και με τον Κλαους"

Τελος παντων, βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Κατι λέχθηκε οτι το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα του Βιτορ ουσιαστικά ηταν οτι δεν παραδέχτηκε το πρωτο και δεν απολογήθηκε γι'αυτο... Ελπίζω να ειναι ράδιο αρβυλα... Πραγματικα... Μακάρι να ειναι παπατζα αυτο...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Λολ σαν τη τροχαια που μου εριξε κληση και επειδη δεν κουνησα το αμαξι μου έριξε και δεύτερη μεσα σε εξι ωρες.

ΠΑΟΚ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ

αλλα αν δεν ειναι εικόνα μπ@υρδελου αυτή πρέπει να αναθεωρησουμε το ορισμό της λέξης.

Παω για ποτά. Αρκετά με το χτικιο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

desperando έγραψε:
Odi έγραψε:
desperando έγραψε:μέχρι τι μεσημέρι έφταιγαν οι αρδ,τώρα φταίει ο βίτορ και ο τζαβέλλας που είναι κωλόπαιδα και δεν ακούν τον προπονητή τους.
η διοίκηση και ο τεχνικός της ομάδας θα παραδεχθείτε ποτε ότι φταίνε σε κάτι?

ρε συ odi πραγματικά μας έχουν μαμησει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μην παίζεις και εσυ με τα νεύρα μας
Δεν σε καταλαβαίνω despe.Υπερασπίστηκα ποτέ την διοίκηση;Ποτέ.Ο προπονητής γιατί να πω οτι φταίει;;Ξέρω τί έγινε;;Σε όλο τον τον κόσμο στα επεισόδια παικτών-προπονητή στο 99,9% φταίει ο παίκτης.Ψέμα είναι;;Σε εμάς γιατί να είναι δηλαδή διαφορετικά;Θα δεις σε κανα 5ημερο κανένα άρθρο "μετανιωμένος ο Βίτορ" και να δούμε τότε τί θα γίνει.

Γιατί παίζω με τα νεύρα σας;Επειδή υπερασπίζομαι τον προπονητή του ΠΑΟΚ και δεν αφήνω αβέρτα βρισιές και προσβολές;
αυτό το 99% μπορείς να μου πεις από που προκύπτει ?δηλαδή ο βίτορ είναι το μεγάλο τσογλανι που απλά ένα χρόνο δεν το πήραμε χαμπάρι .και φυσικά θα δηλώσει μετανιωμενος γιατί θέλει να παίξει σε διαφορετική περίπτωση θα τον φάει το μαύρο το σκοτάδι.

υγ και μετά εμείς θέλουμε και μεγάλους παίκτες,αυτός δεν μπορεί να βγάλει άκρη με γατια τύπου βίτορ και τζαβέλλα, τον φανταζεσται να είχε το ρόστερ που είχε ο σάντος; θαειχαμε μεγάλα πανηγύρια
Προκύπτει από την εμπειρία μου όσο έχω παρακολουθήσει ποδόσφαιρο.Αν θες μπορείς να ισχυριστείς το αντίθετο.Το γεγονός πως ο Βίτορ έκανε παράπτωμα δεν σημαίνει πως είναι τσογλάνι.Δεν με ενδιαφέρει γιατί θα το δηλώσει,με ενδιαφέρει πως έκανε παράπτωμα.Ενώ ο Σάντος είχε τρελά αποδυτήρια..Θυμάμαι εκεί μια ωραία περίοδο που αποκλειστήκαμε από τις καρδούλες και ο Γκαρσία δεν ήθελα να παίξει μέσα αριστερά..Θυμάμαι ένα ματς στην Τρίπολη που αν ο Βιτόλο δεν τραυματιζόταν ο Γκαρσία θα τελείωνε από τον ΠΑΟΚ..Θυμάμαι κ ένα ωραίο απόγευμα στα Γιάνεννα που φάγαμε ένα τετράμπαλο όλο δικό μας..Μια χαρά αποδυτήρια.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Ότι κι αν έγινε, τα κολπάκια και οι μακακιούλες από παίκτες πρέπει να κοπούν από τώρα που είναι αρχή. Δεν λέω ότι ξέρω τι έκανε ο καθένας στην περίπτωση αυτή, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται όπως τα ζητάει ο προπονητής, που είναι στο κάτω κάτω αυτός που δίνει λογαριασμό στη διοίκηση και τέλος μ' αυτή την ιστορία.
Την Πέμπτη η ομάδα παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει και πάμε για την έναρξη του πρωταθλήματος με όλους σαν μια οικογένεια γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Η απεργία/λευκή πετσέτα/ξεφτίλα από τα Γιάννενα δεν νομίζω να ήταν επειδή ο Σάντος δεν κρατούσε τα αποδυτήρια, μάλλον για τα χρωστούμενα ήταν. :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”