εχω δακρυσει...paokmaniak έγραψε: Ποιον χαρακτηρισα? Επειδη ειπα σεντερ μπακ τον Κατσικα? Συγγνωμη

να σαι καλα paokmaniak , πανω στο ξενερωμα, ηταν πολυ καλο!

εχω δακρυσει...paokmaniak έγραψε: Ποιον χαρακτηρισα? Επειδη ειπα σεντερ μπακ τον Κατσικα? Συγγνωμη
Το πρώτο δεν το σχολιάζω καν.Ακόμη και στο τοπικό δεν μπαίνεις στην αποστολή αν έκανες πειθαρχικό.Ομάδα είμαστε.paokmaniak έγραψε:
1ον οτι και να κανε πριν το ευρωπαικο ματς δεν αποκλειεις τους δυο μοναδικους σου παικτες στα μετωπισθεν
2ον αν θες να το παιζεις νταης κ μαγκας ως συνηθως απαιτεις παικτεις, αλλα που εξαλου αυτος ηταν και ο μονος λογος που ηρθε
3ον παικτη με θητεια σε Μπεφνικα για τοσα χρονια θα τον μαθει ο Αναστασιαδης για το κουτουμπιε κ θατον αποκλησει κ για αυτο
4ον πρωτη φορα απο εποχη Φριγκερ εχω αγανακτησει τοσο με την κατασταση που επικρατει δεν ειναι δυνατον να γινονται αυτα τα πραγματα στον ΠΑΟΚ εν ετη 2014
Μήπως , λέω μήπως και τρίτο ""περιστατικό" ήταν πολύ βαρύ να χωνευτεί ακόμη για τον ΑΑΑ και το ένα έγινε γαργάρα? Λέω μήπως υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.Odi έγραψε: Για Κλάους είναι στην αποστολή,όλα οκ,το διέψευσε η ΠΑΕ.
Το επεισόδιο με Κλάους υποτίθεται πως έγινε πριν από αυτό των Τζαβέλα-Βίτορ.Δεν εγραψα πουθενά πως όλα είναι καλά.Ο Τζαβέλας γιατί απολογήθηκε θα μου πει κάποιος;;Αν είχε τόσο δίκιο,γιατί δεν έκανε ότι και ο Βίτορ;Απο εκεί που η ομάδα ήταν ενωμένη οικογένεια ξαφνικά προέκυψαν καυγάδες;Εδώ χρειάζεται κριτική σκέψη.sal έγραψε:Δηλαδη τα site ηξεραν οτι θα πλακωθει με τον Τζαβελλα και τον Βιτορ και αποφασισαν να "εφευρουν" το επεισοδιο με τον Κλαους... οκ
Εγω δε λεω να πιστευεις τα site, αλλα καλυτερα ειναι να τα διαβαζεις ολα και να χρησιμοποιεις κριτικη σκεψη για το ποια θα κρατησεις και οχι να χωνεις το κεφαλι στην αμμο και να νομιζεις οτι όλα ειναι καλα
Πας καλά; Βρίζεις τον προπονητή της αγαπημένης μας ομάδας σαν γνήσιος γαύρος και ζητάς και τα ρέστα;chrichat έγραψε:Aντε να δουμε αν θα το ξανασβησεις η θα με ξαναμπαναρεις. Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι με μπαναρες για μια εβδομαδα επειδη ανεφερα τον Αναστασιαδη με το παρατσουκλι που τον λεει ολη η Ελλαδα?????
Δεν σε καταλαβαίνω despe.Υπερασπίστηκα ποτέ την διοίκηση;Ποτέ.Ο προπονητής γιατί να πω οτι φταίει;;Ξέρω τί έγινε;;Σε όλο τον τον κόσμο στα επεισόδια παικτών-προπονητή στο 99,9% φταίει ο παίκτης.Ψέμα είναι;;Σε εμάς γιατί να είναι δηλαδή διαφορετικά;Θα δεις σε κανα 5ημερο κανένα άρθρο "μετανιωμένος ο Βίτορ" και να δούμε τότε τί θα γίνει.desperando έγραψε:μέχρι τι μεσημέρι έφταιγαν οι αρδ,τώρα φταίει ο βίτορ και ο τζαβέλλας που είναι κωλόπαιδα και δεν ακούν τον προπονητή τους.
η διοίκηση και ο τεχνικός της ομάδας θα παραδεχθείτε ποτε ότι φταίνε σε κάτι?
ρε συ odi πραγματικά μας έχουν μαμησει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μην παίζεις και εσυ με τα νεύρα μας
Σωστός..pgetsos έγραψε:Odi, γενικά να απαντάς με παράθεση και όχι στα μηνύματα αν δεν υπάρχει λόγοςΣυχνά χάνονται και οι απαντήσεις