Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Απ: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

paokmaniak έγραψε: Ποιον χαρακτηρισα? Επειδη ειπα σεντερ μπακ τον Κατσικα? Συγγνωμη
εχω δακρυσει...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
να σαι καλα paokmaniak , πανω στο ξενερωμα, ηταν πολυ καλο! :D
fn1m

Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV

Δημοσίευση από fn1m »

Eκτος αποστολης οι Βιτορ και Τζαβελλας;; Τελικα οπου υπαρχει καπνος..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

paokmaniak έγραψε:

1ον οτι και να κανε πριν το ευρωπαικο ματς δεν αποκλειεις τους δυο μοναδικους σου παικτες στα μετωπισθεν
2ον αν θες να το παιζεις νταης κ μαγκας ως συνηθως απαιτεις παικτεις, αλλα που εξαλου αυτος ηταν και ο μονος λογος που ηρθε
3ον παικτη με θητεια σε Μπεφνικα για τοσα χρονια θα τον μαθει ο Αναστασιαδης για το κουτουμπιε κ θατον αποκλησει κ για αυτο
4ον πρωτη φορα απο εποχη Φριγκερ εχω αγανακτησει τοσο με την κατασταση που επικρατει δεν ειναι δυνατον να γινονται αυτα τα πραγματα στον ΠΑΟΚ εν ετη 2014
Το πρώτο δεν το σχολιάζω καν.Ακόμη και στο τοπικό δεν μπαίνεις στην αποστολή αν έκανες πειθαρχικό.Ομάδα είμαστε.
Δεν ξέρεις τους λόγους που ήρθε ο προπονητής που σου έδωσε τον τελευταίο τίτλο σου.
Και τί μου λέει εμένα οτι ήταν στην Μπενφίκα;Οτι σου λέει ο προπονητής σου πρέπει να το κάνεις.Τέλος.

Τέλος δεν είναι λόγος αυτός για επίθεση στον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

Κανενα μενος, απλως τρελαθηκαμε που παμε να παιξουμε Ευρωπαικο παιχνιδι χωρις CB.

Ο Αγγελος εχει προλάβει, χωρις να εχει δωσει η ομαδα επισημο αγωνα, να πλακωθει με 2 (η με 4 αν πιστευσουμε αυτά που ακουστηκαν για Κλαους και Γκαρσια), ε κατι δεν παει καλα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Για Γκαρσία δεν άκουσα ποτέ για διαφωνία με Άγγελο.
Για Κλάους είναι στην αποστολή,όλα οκ,το διέψευσε η ΠΑΕ.
Για Τζαβέλα,ζήτησε συγνώμη,προπονήθηκε κανονικά.
Μόνο ο Βίτορ έμεινε.

Μην διαβάζετε site-σκουπίδια και κλείστε τα ρημάδια τα ραδιόφωνα με τους ΑΡΔ που σας περνάνε ότι τους συμφέρει.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Μη μασάτε ρε. Ντρίπλα του Άγγελου είναι για να του φέρουν στόπερ.
Και θα δείτε ότι θα'ναι και αριστεροπόδαρος...

** όβερ & 0-3 από ημίχρονο είναι μεθαύριο... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

Δηλαδη τα site ηξεραν οτι θα πλακωθει με τον Τζαβελλα και τον Βιτορ και αποφασισαν να "εφευρουν" το επεισοδιο με τον Κλαους... οκ

Εγω δε λεω να πιστευεις τα site, αλλα καλυτερα ειναι να τα διαβαζεις ολα και να χρησιμοποιεις κριτικη σκεψη για το ποια θα κρατησεις και οχι να χωνεις το κεφαλι στην αμμο και να νομιζεις οτι όλα ειναι καλα
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Odi έγραψε: Για Κλάους είναι στην αποστολή,όλα οκ,το διέψευσε η ΠΑΕ.
Μήπως , λέω μήπως και τρίτο ""περιστατικό" ήταν πολύ βαρύ να χωνευτεί ακόμη για τον ΑΑΑ και το ένα έγινε γαργάρα? Λέω μήπως υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν μπορώ να ξέρω αδερφέ,δεν μπορώ να μιλάω με εικασίες,γ αυτό και παραθέτω μόνο τα γεγονότα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μέχρι τι μεσημέρι έφταιγαν οι αρδ,τώρα φταίει ο βίτορ και ο τζαβέλλας που είναι κωλόπαιδα και δεν ακούν τον προπονητή τους.
η διοίκηση και ο τεχνικός της ομάδας θα παραδεχθείτε ποτε ότι φταίνε σε κάτι?

ρε συ odi πραγματικά μας έχουν μαμησει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μην παίζεις και εσυ με τα νεύρα μας
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

sal έγραψε:Δηλαδη τα site ηξεραν οτι θα πλακωθει με τον Τζαβελλα και τον Βιτορ και αποφασισαν να "εφευρουν" το επεισοδιο με τον Κλαους... οκ

Εγω δε λεω να πιστευεις τα site, αλλα καλυτερα ειναι να τα διαβαζεις ολα και να χρησιμοποιεις κριτικη σκεψη για το ποια θα κρατησεις και οχι να χωνεις το κεφαλι στην αμμο και να νομιζεις οτι όλα ειναι καλα
Το επεισόδιο με Κλάους υποτίθεται πως έγινε πριν από αυτό των Τζαβέλα-Βίτορ.Δεν εγραψα πουθενά πως όλα είναι καλά.Ο Τζαβέλας γιατί απολογήθηκε θα μου πει κάποιος;;Αν είχε τόσο δίκιο,γιατί δεν έκανε ότι και ο Βίτορ;Απο εκεί που η ομάδα ήταν ενωμένη οικογένεια ξαφνικά προέκυψαν καυγάδες;Εδώ χρειάζεται κριτική σκέψη.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Odi, γενικά να απαντάς με παράθεση και όχι στα μηνύματα αν δεν υπάρχει λόγος ;) Συχνά χάνονται και οι απαντήσεις
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

chrichat έγραψε:Aντε να δουμε αν θα το ξανασβησεις η θα με ξαναμπαναρεις. Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι με μπαναρες για μια εβδομαδα επειδη ανεφερα τον Αναστασιαδη με το παρατσουκλι που τον λεει ολη η Ελλαδα?????
Πας καλά; Βρίζεις τον προπονητή της αγαπημένης μας ομάδας σαν γνήσιος γαύρος και ζητάς και τα ρέστα;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

desperando έγραψε:μέχρι τι μεσημέρι έφταιγαν οι αρδ,τώρα φταίει ο βίτορ και ο τζαβέλλας που είναι κωλόπαιδα και δεν ακούν τον προπονητή τους.
η διοίκηση και ο τεχνικός της ομάδας θα παραδεχθείτε ποτε ότι φταίνε σε κάτι?

ρε συ odi πραγματικά μας έχουν μαμησει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μην παίζεις και εσυ με τα νεύρα μας
Δεν σε καταλαβαίνω despe.Υπερασπίστηκα ποτέ την διοίκηση;Ποτέ.Ο προπονητής γιατί να πω οτι φταίει;;Ξέρω τί έγινε;;Σε όλο τον τον κόσμο στα επεισόδια παικτών-προπονητή στο 99,9% φταίει ο παίκτης.Ψέμα είναι;;Σε εμάς γιατί να είναι δηλαδή διαφορετικά;Θα δεις σε κανα 5ημερο κανένα άρθρο "μετανιωμένος ο Βίτορ" και να δούμε τότε τί θα γίνει.

Γιατί παίζω με τα νεύρα σας;Επειδή υπερασπίζομαι τον προπονητή του ΠΑΟΚ και δεν αφήνω αβέρτα βρισιές και προσβολές;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

pgetsos έγραψε:Odi, γενικά να απαντάς με παράθεση και όχι στα μηνύματα αν δεν υπάρχει λόγος ;) Συχνά χάνονται και οι απαντήσεις
Σωστός..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”