Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
Εμένα μου φαίνεται οτι έχουν κάνει τακτική πάντως.Και αρκετή κιόλας.
Εμπιστεύεσαι Σκονδρα και Κατσικα στο πρώτο παιχνίδι; Όση τακτική και να έκαναν....
- thanos-xanthi
το θεμα θα μπορουσε να λυθει μετα το ματς
να πληρωσει ενα προστιμο (ειδικα αν εβρισε τα θεια )
και να παιξουν κανονικα
δε μπορει να ρισκαρεις ετσι...
σε ποια αλλη ελληνικη ομαδα εχει γινει αυτο σε ευρωπαικο ματς?
αν γινει κανα κουφο δηλαδη ποιος θα φταιει?
να πληρωσει ενα προστιμο (ειδικα αν εβρισε τα θεια )
και να παιξουν κανονικα
δε μπορει να ρισκαρεις ετσι...
σε ποια αλλη ελληνικη ομαδα εχει γινει αυτο σε ευρωπαικο ματς?
αν γινει κανα κουφο δηλαδη ποιος θα φταιει?
Ρε odi κρινουμε απο την προιστορια του καθενος, οκ τον Vitor τον ξερουμε ενα χρονο μονο - οποτε ας τον κρεμασουμε, τον Αγγελο που τον ξερουμε καμια 30αρια χρονια, ειναι δυνατον να τον βγάλουμε παναγία? (no pun intended - που λενε και τα αμερικανακια)Odi έγραψε:Δεν με ενδιαφέρει τί έκανε πέρυσι ο παίκτης.Πέρυσι η ομάδα με τον Στέφενς καφενείο ήταν.Αμφιβάλλει κανείς για αυτό;thanos-xanthi έγραψε:odi περισυ ο συγκεκριμενος περισυ δε προκαλεσε απολυτως τιποτα...
το ιστορικο προηγουμενο το εχει ο προπονητης με τα κολληματα του
παει να παιξει σοβαρο ματς χωρις στοπερ!!!!!!!
Κ εγώ μπορεί όλο το 2013 να μην μαλώσω με το αφεντικό στην δουλειά και να μαλώσω το 2014,αλλά δεν θα κατηγορήσω το νέο έτος!!
- paokmaniak
Πας σε ευρωπαικο ματς με μονο σεντερ μπακ (που λεει ο λογος) τον Κατσικα... συγχαρητηρια σε οσους φεραν τον τσοπάνη και στους αγαπητικους του που τον υπερασπιζονται, ασπιδα ακομα μια φορα για τη μια ενισχυση της ομαδας και συνεχιζει και τα στραβα του με τους πικτες. ΑΞΙΟΣ.
Μια εβδομάδα για τον υποτιμητικό χαρακτηρισμό στον προπονητή του ΠΑΟΚ και για τις ειρωνείες. Ήμαρτον με τις καφρίλες,φτάνει πια.Αν το επαναλάβεις,οριστικό αντίο.Odi.
Μια εβδομάδα για τον υποτιμητικό χαρακτηρισμό στον προπονητή του ΠΑΟΚ και για τις ειρωνείες. Ήμαρτον με τις καφρίλες,φτάνει πια.Αν το επαναλάβεις,οριστικό αντίο.Odi.
Ξεκάθαρα όχι,αλλά δεν πρόκειται να δώσω δίκαιο στον Βίτορ και στον κάθε Βίτορ,ούτε πρόκειται να κράξω τον προπονητή,επειδή έχουμε κενό ρόστερ..
Re: Απ: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
Δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοίpaokmaniak έγραψε:Πας σε ευρωπαικο ματς με μονο σεντερ μπακ (που λεει ο λογος) τον Κατσικα... συγχαρητηρια σε οσους φεραν τον Αναστασιάδη και στους αγαπητικους του που τον υπερασπιζονται, ασπιδα ακομα μια φορα για τη μια ενισχυση της ομαδας και συνεχιζει και τα στραβα του με τους πικτες. ΑΞΙΟΣ
Εσύ δεν θυμάσαι περιστατικά ανάλογα στο παρελθόν με τον ΑΑ?Odi έγραψε:Δεν με ενδιαφέρει τί έκανε πέρυσι ο παίκτης.Πέρυσι η ομάδα με τον Στέφενς καφενείο ήταν.Αμφιβάλλει κανείς για αυτό;thanos-xanthi έγραψε:odi περισυ ο συγκεκριμενος περισυ δε προκαλεσε απολυτως τιποτα...
Κ εγώ μπορεί όλο το 2013 να μην μαλώσω με το αφεντικό στην δουλειά και να μαλώσω το 2014,αλλά δεν θα κατηγορήσω το νέο έτος!!
Δεν τον βγάζω Παναγία,δεν μπορώ να ξέρω ποιος έχει δίκιο.Το λογικό είναι να έκανε ο παίκτης λάθος πάντως.Ο Τζαβέλας δηλαδή γιατί απολογήθηκε;sal έγραψε:Ρε odi κρινουμε απο την προιστορια του καθενος, οκ τον Vitor τον ξερουμε ενα χρονο μονο - οποτε ας τον κρεμασουμε, τον Αγγελο που τον ξερουμε καμια 30αρια χρονια, ειναι δυνατον να τον βγάλουμε παναγία? (no pun intended - που λενε και τα αμερικανακια)Odi έγραψε:Δεν με ενδιαφέρει τί έκανε πέρυσι ο παίκτης.Πέρυσι η ομάδα με τον Στέφενς καφενείο ήταν.Αμφιβάλλει κανείς για αυτό;thanos-xanthi έγραψε:odi περισυ ο συγκεκριμενος περισυ δε προκαλεσε απολυτως τιποτα...
- paokmaniak
Re: Απ: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
Ξαναλέμε:Ειρωνείες και χαρακτηρισμοί δεν είναι αποδεκτοί.Ξέρεις πολύ καλά τον χαρακτηρισμό.Odi.
Αν είναι να πιάσουμε το παρελθόν του ΑΑ ας θυμηθούμε και τον τελευταίο τίτλο μας.Δεν είπα πως είναι Παναγία,δεν είναι λογικό αυτό το μένος προς τον προπονητή του ΠΑΟΚ.buffos έγραψε:Εσύ δεν θυμάσαι περιστατικά ανάλογα στο παρελθόν με τον ΑΑ?Odi έγραψε:Δεν με ενδιαφέρει τί έκανε πέρυσι ο παίκτης.Πέρυσι η ομάδα με τον Στέφενς καφενείο ήταν.Αμφιβάλλει κανείς για αυτό;thanos-xanthi έγραψε:odi περισυ ο συγκεκριμενος περισυ δε προκαλεσε απολυτως τιποτα...
- paokmaniak
1ον οτι και να κανε πριν το ευρωπαικο ματς δεν αποκλειεις τους δυο μοναδικους σου παικτες στα μετωπισθενOdi έγραψε:Δεν τον βγάζω Παναγία,δεν μπορώ να ξέρω ποιος έχει δίκιο.Το λογικό είναι να έκανε ο παίκτης λάθος πάντως.Ο Τζαβέλας δηλαδή γιατί απολογήθηκε;sal έγραψε:Ρε odi κρινουμε απο την προιστορια του καθενος, οκ τον Vitor τον ξερουμε ενα χρονο μονο - οποτε ας τον κρεμασουμε, τον Αγγελο που τον ξερουμε καμια 30αρια χρονια, ειναι δυνατον να τον βγάλουμε παναγία? (no pun intended - που λενε και τα αμερικανακια)Odi έγραψε:
Δεν με ενδιαφέρει τί έκανε πέρυσι ο παίκτης.Πέρυσι η ομάδα με τον Στέφενς καφενείο ήταν.Αμφιβάλλει κανείς για αυτό;
2ον αν θες να το παιζεις νταης κ μαγκας ως συνηθως απαιτεις παικτεις, αλλα που εξαλου αυτος ηταν και ο μονος λογος που ηρθε
3ον παικτη με θητεια σε Μπεφνικα για τοσα χρονια θα τον μαθει ο Αναστασιαδης για το κουτουμπιε κ θατον αποκλησει κ για αυτο
4ον πρωτη φορα απο εποχη Φριγκερ εχω αγανακτησει τοσο με την κατασταση που επικρατει δεν ειναι δυνατον να γινονται αυτα τα πραγματα στον ΠΑΟΚ εν ετη 2014