Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
- thanos-xanthi
Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ Πέμπτη 21/08, 21:05, ΟΤΕ TV
παντως εδω μιλαμε για γερο κολλημα στα μυαλα...
ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα αγγελε??? η ο εγωισμος?
δηλαδη δε μπορουσαν να τα βρουνε απο Παρασκευη?
αν γινει καμια στραβη ποιος θα φταιει
ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα αγγελε??? η ο εγωισμος?
δηλαδη δε μπορουσαν να τα βρουνε απο Παρασκευη?
αν γινει καμια στραβη ποιος θα φταιει
Δεν τα μάθατε καλά... οταν εχεις εναν στοπερ και μενει εκτός αποστολής για πειθαρχικό λογο 48 ωρες πριν το παιχνίδι στην ουσια αφήνεις εκτός αποστολής και την Παναγιά τη Μεγαλόχαρη.
οκ. λάθος θυμάμαι. βέβαια το γεγονός οτι κανείς δεν μας λυπάται εμάς που είμαστε σε ηλικία για έμφραγμα δεν θα μου το λύσεις φαντάζομαι.Odi έγραψε:H ΠΑΕ είπε πως δεν υπήρξε θέμα Άγγελου-Κλάους.Δεν είπε τίποτα για Βίτορ-Τζαβέλα.
Ας τους αφήσουμε τότε όλους να κάνουν ότι θέλουν μωρέ. Τί τον έχουμε τον εσωτερικό κανονισμό;Έγραψε ένας οτι ο Άγγελος την είπε στον Βίτορ για το κουντουπιέ και το δέσατε όλοι σκοινί κορδόνι οτι φταίει ο υπερβολικός ο Άγγελος και η Παναγιά και δεν ξέρω γω τί άλλο,χωρίς να έχετε ιδέα τί συνέβη στην πραγματικότητα.Έτοιμοι να πέσετε να φάτε τον προπονητή.
Αστα να πάνε..buffos έγραψε:οκ. λάθος θυμάμαι. βέβαια το γεγονός οτι κανείς δεν μας λυπάται εμάς που είμαστε σε ηλικία για έμφραγμα δεν θα μου το λύσεις φαντάζομαι.Odi έγραψε:H ΠΑΕ είπε πως δεν υπήρξε θέμα Άγγελου-Κλάους.Δεν είπε τίποτα για Βίτορ-Τζαβέλα.
ο Vitor μια χρονια ολοκληρη δεν ακουστηκε παραπονο για το παιδι και ξαφνικα εκανε 2 μανουρες σε μια μερα στον Αγγελο...
μεχρι χτες ειμασταν οικογενεια και ειχαμε τα καλυτερα αποδυτηρια του κοσμου ε???
γιατι ρε μας τυραννατε ε?? γιατι??
μεχρι χτες ειμασταν οικογενεια και ειχαμε τα καλυτερα αποδυτηρια του κοσμου ε???
γιατι ρε μας τυραννατε ε?? γιατι??
- thanos-xanthi
odi περισυ ο συγκεκριμενος περισυ δε προκαλεσε απολυτως τιποτα...
το ιστορικο προηγουμενο το εχει ο προπονητης με τα κολληματα του
παει να παιξει σοβαρο ματς χωρις στοπερ!!!!!!!
Odi έγραψε:Ας τους αφήσουμε τότε όλους να κάνουν ότι θέλουν μωρέ. Τί τον έχουμε τον εσωτερικό κανονισμό;Έγραψε ένας οτι ο Άγγελος την είπε στον Βίτορ για το κουντουπιέ και το δέσατε όλοι σκοινί κορδόνι οτι φταίει ο υπερβολικός ο Άγγελος και η Παναγιά και δεν ξέρω γω τί άλλο,χωρίς να έχετε ιδέα τί συνέβη στην πραγματικότητα.Έτοιμοι να πέσετε να φάτε τον προπονητή.
Ενα χρόνο τώρα ακούστηκε τίποτα για τον Βίτορ? Ξαφνικά έγινε απείθαρχος και 2 παραπτώματα. Όλοι οι άλλοι είναι στραβοί και ο μόνος τέλειος στον κόσμο αυτό είναι ο ΑΑ?
και ο Βιτορ υπεπεσε σε διπλο παραπτωμα? αντε ο τζαβελινιο ζητησε συγνωμη..ο βιτορ τι στο διαολο ηθελε?
Δυσκολεύομαι να μην φάω μπαν.....
Συνοπτικά: Ο ΧΡΙΣΤΌΣ! ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΡΕ; ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ;
Συνοπτικά: Ο ΧΡΙΣΤΌΣ! ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΡΕ; ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ;
Και πού να ξέρω εγώ ρε αδερφέ τί έκανε πέρυσι ο Βίτορ και τί φέτος;Αυτό γράφω;Τί πάει να πει δηλαδή οτι δεν έκανε τίποτα πέρυσι;Το αλάθητο έχει;
Εδώ η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και αντί να την λέτε στον παίκτη (ο οποίος ακόμη και αυτή η ιστορία με το κουντουπιέ να ισχύει έκανε πατάτα) την λέτε στον προπονητή!!Δηλαδή γιατί ο Βίτορ και ο κάθε Βίτορ να εκτελεί λάθος την άσκηση και αν του κάνει παρατήρηση ο Αναστασιάδης να φταίει κιόλας;Είστε σοβαροί;
Εδώ η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και αντί να την λέτε στον παίκτη (ο οποίος ακόμη και αυτή η ιστορία με το κουντουπιέ να ισχύει έκανε πατάτα) την λέτε στον προπονητή!!Δηλαδή γιατί ο Βίτορ και ο κάθε Βίτορ να εκτελεί λάθος την άσκηση και αν του κάνει παρατήρηση ο Αναστασιάδης να φταίει κιόλας;Είστε σοβαροί;
Δεν με ενδιαφέρει τί έκανε πέρυσι ο παίκτης.Πέρυσι η ομάδα με τον Στέφενς καφενείο ήταν.Αμφιβάλλει κανείς για αυτό;thanos-xanthi έγραψε:odi περισυ ο συγκεκριμενος περισυ δε προκαλεσε απολυτως τιποτα...
Κ εγώ μπορεί όλο το 2013 να μην μαλώσω με το αφεντικό στην δουλειά και να μαλώσω το 2014,αλλά δεν θα κατηγορήσω το νέο έτος!!
Ωραια, να ξεκαθαρίζει το πράγμα. Τουλάχιστον εχουν κανει τακτική οι παίκτες.
Παιζει το κεφαλι του ο Αγγελος, απο το πρωτο παιχνιδι κιολας...