Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Re: Απ: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..
Όσο βανδαλος κι αν είσαι δεν φέρεσαι το ίδιο σε ένα καινούργιο στολίδι όπως σε μια παλιατζουρα..
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Αυτες οι "μουτζουρες" σας πειραξανε? ελεος....

Εγώ βρήκα τα graffiti έξω από την θύρα 4 εξαιρετικά.
Ετσι ειναι Odi καλυτερα στην τελικη αυτα τα γκραφιτυ που ειναι για ΠΑΟΚ παρα αυτα που ειχε πριν βαφτει το γηπεδο 

Παιδιά υπάρχει απλή λύση που κάνουν αρκετοί σύλλογοι και στο εξωτερικό
ΠΛΗΡΏΝΕΙΣ αντί για μπογιατζήδες, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ γκραφιταδες και βάφουν γύρω γύρω όλο το γήπεδο σχετικά με την ομαδάρα
Ο άλλος δε θα το βάψει από πάνω, και θα ξέρεις και τι είναι ζωγραφισμένο, και θα είναι κάτι πολύ όμορφο
ΠΛΗΡΏΝΕΙΣ αντί για μπογιατζήδες, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ γκραφιταδες και βάφουν γύρω γύρω όλο το γήπεδο σχετικά με την ομαδάρα

- john4serres
γαματα ειναι τα γκραφιτι της παραπανω εικονας , αφου εγιναν απο καλα χερια
Μόνο εμένα με βιάζουν τα μάτια αυτά τα τερατώδη τουρνικέ; Τα βαψίματα στους τοίχους και τα συνθήματα είναι πανέμορφα μπροστά σε αυτές τις ατσάλινες αηδίες που καλύπτουν την Τούμπα μας τόσα χρόνια. Έχω επιθυμήσει να δω την 4 πανέμορφη όπως ήταν χωρίς τα τουρνικέ.
Πανέμορφη?Ale έγραψε: Έχω επιθυμήσει να δω την 4 πανέμορφηόπως ήταν χωρίς τα τουρνικέ.
Φίλε τη Τούμπα ό,τι και να τη κάνεις είναι ένα μέτριο-άσχημο γήπεδο. Δηλαδή αν βγάλουν τα τουρνικέ η 4 και το υπόλοιπο γήπεδο απ' έξω είναι όμορφα?
Για μένα είναι το ομορφότερο γήπεδο του κόσμου. Ίσως είναι αυτά που νιώθω (αναμνήσεις, ανυπομονησία, όνειρα κλπ), όταν περνάω από έξω.
Άλλο τι νιώθει ο καθένας
Αν είναι αυτό όμορφο όμως, η Alianz Arena τι είναι ;
Αν είναι αυτό όμορφο όμως, η Alianz Arena τι είναι ;

-
Είναι το καλύτερο και ομορφότερο γήπεδο του κόσμου ειδικά όταν κοβόταν 42.050 εισητήρια τέλεια ακουστική τα ου λίγηζαν σίδερα στο γκολ τους κοβόταν τα πόδια έτσι τους έριχνες 4αρες και 5αρες με Παλάσκες και Λιθοξόπουλους .fossa έγραψε:Πανέμορφη?Ale έγραψε: Έχω επιθυμήσει να δω την 4 πανέμορφηόπως ήταν χωρίς τα τουρνικέ.
Φίλε τη Τούμπα ό,τι και να τη κάνεις είναι ένα μέτριο-άσχημο γήπεδο. Δηλαδή αν βγάλουν τα τουρνικέ η 4 και το υπόλοιπο γήπεδο απ' έξω είναι όμορφα?
Το μεγαλύτερο ιδιόκτητο γήπεδο στην ελλάδα .......
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή !!!!!!
το δικο μας μονο γηπεδο δεν το λες. ας λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. οταν πηγα στην veltins arena σε ενα ματς με την φραγκφουρτη στην πενταημερη του σχολειου μου ειχα παθει πλακα.
φανταζομαι να παω σε μια τετοια τουμπα οπου θα παω να πιο τον καφε μεσα στο γηπεδο θα φαω μεσα στο γηπεδο γυονι θα παω στο μουσειο του ΠΑΟΚ θα παω στν καφετερια του ΠΑΟΚ θα μπω μετα στην 4α θα αφησω το σωμα και την ψυχη μου θα πεθανω απο ασφιξια οταν θα αναβουν οι πυρσοι στην κλειστη οροφη και τα μαλλια μου θα ειναι λες και μπηκα στην μπριζα απο την ανατριχιλα των ντεσιμπελ που θα πιανει ενα ακρως ακουστηκο γηπεδο. που στο ημιχρονο θα παω τουαλετα και δεν θα κατουρισω εξω
φανταζομαι να παω σε μια τετοια τουμπα οπου θα παω να πιο τον καφε μεσα στο γηπεδο θα φαω μεσα στο γηπεδο γυονι θα παω στο μουσειο του ΠΑΟΚ θα παω στν καφετερια του ΠΑΟΚ θα μπω μετα στην 4α θα αφησω το σωμα και την ψυχη μου θα πεθανω απο ασφιξια οταν θα αναβουν οι πυρσοι στην κλειστη οροφη και τα μαλλια μου θα ειναι λες και μπηκα στην μπριζα απο την ανατριχιλα των ντεσιμπελ που θα πιανει ενα ακρως ακουστηκο γηπεδο. που στο ημιχρονο θα παω τουαλετα και δεν θα κατουρισω εξω
Ωραία.chris.paok.mytilene έγραψε:Είναι το καλύτερο και ομορφότερο γήπεδο του κόσμου ειδικά όταν κοβόταν 42.050 εισητήρια τέλεια ακουστική τα ου λίγηζαν σίδερα στο γκολ τους κοβόταν τα πόδια έτσι τους έριχνες 4αρες και 5αρες με Παλάσκες και Λιθοξόπουλους .fossa έγραψε:Πανέμορφη?Ale έγραψε: Έχω επιθυμήσει να δω την 4 πανέμορφη όπως ήταν χωρίς τα τουρνικέ.
Το μεγαλύτερο ιδιόκτητο γήπεδο στην ελλάδα .......
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή !!!!!!
Τώρα φαντάσου αυτά που έγραψες σε ένα γήπεδο σκεπαστό παντού, με τη κερκίδα να απέχει 5 μέτρα απ' το χορτάρι...
- john4serres
http://vimeo.com/106750217
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος
εστω και αν κλεψουμε εντελως την ιδεα
θελω να δω τετοιες εικονες απο Τουμπα
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος
εστω και αν κλεψουμε εντελως την ιδεα
θελω να δω τετοιες εικονες απο Τουμπα