μαλλον μπερδευεις τις χρονιες. Στεφενς με Βιβιαν ποτε δεν συνηπηρξαν.
agios έγραψε:Ακριβώς μα ακριβώς λειτούργησε στην Ροστόφ με τον ίδιο τρόπο.Ξεχρέωσε αλλά παίκτες δεν πήρε ποτέ της προκοπής.Η ιδεολογία του για τις μεταγραφές φάνηκε από συνέντευξη που έλεγε είναι δυνατόν ένας ποδοσφαιριστής να κοστίζει 50000 τον μήνα?Αυτά τα χρήματα δεν γίνονται απόσβεση ή μ αυτά ζει μια εταιρία.Κοινωνικά έχει δίκιο.Έλα μου όμως που στο ποδοσφαιρικό εμπόριο τα πράγματα δεν είναι έτσι!Προσπάθησε πέρσι μέσα του να ξεπεράσει τα πιστεύω του,έδωσε εντολή για μεταγραφές υψηλών συμβολαίων και οι καταπληκτικοί συνεργάτες του φέραν αυτούς που είδαμε η ομάδα απέτυχε η βίδα του γύρισε (ένιωσε ότι επιβεβαιώθηκε χάνοντας παράλληλα χρήματα) και φέτος αλλά και για το μέλλον νομίζω θα λειτουργούμε έτσι στις μεταγραφές.Πρέπει όμως κάποιος να εξηγήσει στον Πρόεδρο ότι ο ΠΑΟΚ είναι άλλη εταιρία και θέλει άλλη διαχείριση και ρίσκα,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσει τα χρήματα του γιατί απ τον ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τα δεκαπλάσια απ την Ροστόφ....
ας μου εφερνε και εδω Πλετικοσα, Οκορονκβο και κανα δυο ακομα που πηγαν στο Ροστοφ τα χρονια του ΣΑββίδη και να δω αν θα γραφαμε ολα οσα αυτο το καλοκαίρι γράφουμε.....
Για να μπαινουμε σε ενα α' καλουπι... απο οτι εχετε καταλαβει, ξεκιναμε αυτο που ξεκινησε επι Ζαγορακη, απλα εχουμε μεγαλυτερη οικονομική ασφαλεια, σταθερότητα και δυνατότητα για δημιουργία υποδομών..... δεν υπαρχει πιστευω πιο ξεκαθαρη απάντηση για το πως κινείται η ΠΑΕ
απο φέτος.....