Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από danirifle »

ε δε νομίζω να έκοψε ο άγγελος τον αμπντούν για λόγους εξωαγωνηστικούς
μην είμαστε ευκολόπιστοι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν μπορούμε να ξέρουμε για ποιον λόγο κόπηκε ο Αμπντούν. Πάντως τα ποσά που ακούγονταν για τον Αλγερινό ήταν υπερβολικά,σε αντίθεση με τον Τυνήσιο που τα αξίζει.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

danirifle έγραψε:ε δε νομίζω να έκοψε ο άγγελος τον αμπντούν για λόγους εξωαγωνηστικούς
μην είμαστε ευκολόπιστοι
o αγγελος τον εκοψε γιατί πολύ απλα ειναι ενας υπερτιμημενος πρωην χαπακωμένος γαυρος και καλα εκανε!
ουτε με 300 δεν θα βρει ομαδα
τι ηταν δηλ? στην καβαλα επαιζε μεχρι τα 26 του και πηγε στην ομάδα που πηγε ο βαλντεζ για να κανει χατ τρίκ στα 32 του
ευκολόπιστοι δεν θα επρεπε να ειμαστε στις αβαντες των παιχτων του γαυρου και στην έλλειψη ενημερωσης των αρδ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ο Dani γράφει πως δεν κόπηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους,αλλά για αγωνιστικούς..Το ίδιο γράφεις Thracian.. ;)
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

ουπς!!!! ;) ναι αλλα τώρα το καταλαβα :D δυστυχως μπαινουμε "με το μαχαιρι στα δόντια" τελευταία λογω του οτι διαβαζεις περισσότερο για γκρίνια παρα για κατι αγωνιστικό
Άβαταρ μέλους
jackson

Δημοσίευση από jackson »

ace79grpaok έγραψε:
joshua έγραψε:Ο Αγγελος θα δεχτει Μπεν Χατιρα; Χαχαχαχα καλο ε; Κοψανε τον Αμπντουν για εξωαγωνιστικους λογους που ειναι γατακι μπροστα στον τυνησιο και θα παρουν αυτον;
Ο άγγελος να αφήσει αυτά με τους εξωαγωνιστικούς λόγους ,αν ισχυει αυτό,παικταρας απο το κατηχητικό δεν υπάρχει ,πείτε με εναν παικταρα ισυχο .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙιΙ.Αγγελε παικτες ψαχνουμε οχι γαμπρους για τις κόρες μας ελεος
Αδερφε καπου στη μεση βρισκεται η πραγματικοτητα κατα η γνωμη μου..Συμφωνω οτι μια παιχταρα που θα κανει το κατι παραπανω και θα μας ξεσηκωσει και στην κερκιδα πρεπει να ειναι λιγο αλητρα πως να το κανουμε.Απλα μπορει να ειναι ποδοσφαιρικα και οχι σε να τα κανει ολα ρδελομπου σε αποδυτηρια κτλ.Ουτε να τα πινει μεχρι το πρωι.Εναν Αντελινο ρε παιδι μου!! Μεσα να φαινεται αληταμπουρας και εξω το καλυτερο παιδι!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

RoMaN έγραψε:Μας πήρατε τον Natkho, δώστε μας τον Μάρκο! :mrgreen:
Μας πήρατε, μας πήρατε φλουρί κωνσταντιΝάτχο
μας δώσατε, μας δώσατε βαρέλι δίχως Μάρκο!
(από παλιό παιδικό παιχνίδι, παιχνίδι του δρόμου εννοώ, όχι rpg).
ace79grpaok έγραψε: παικταρας απο το κατηχητικό δεν υπάρχει ,πείτε με εναν παικταρα ισυχο .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙιΙ.
Μέσι. Εικόνα

Άλλες 320 ώρες...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

stephanos έγραψε:
RoMaN έγραψε:Μας πήρατε τον Natkho, δώστε μας τον Μάρκο! :mrgreen:
Μας πήρατε, μας πήρατε φλουρί κωνσταντιΝάτχο
μας δώσατε, μας δώσατε βαρέλι δίχως Μάρκο!
(από παλιό παιδικό παιχνίδι, παιχνίδι του δρόμου εννοώ, όχι rpg).
ace79grpaok έγραψε: παικταρας απο το κατηχητικό δεν υπάρχει ,πείτε με εναν παικταρα ισυχο .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙιΙ.
Μέσι. Εικόνα

Άλλες 320 ώρες...
και αυτος ειναι ετοιμος να παει μεσα για φοροδιαφυγη, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: αστο δεν υπαρχει οταν εισαι φιρμα εχεις τις λοξες σου
Patron

Δημοσίευση από Patron »

"When you don't have space and time because a lot of football is based around tactics and systems: in a very simple way, everything depends on space and time. And when you don't have space and time to play, you need more quality."
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

ποιος μεσι??? αυτος που ελεγε στον τεγιο 'θα δινεις πασα σε μενα , και εσυ εισαι ενα σκ@το , εγω ειμαι ο καλυτερος στον κοσμο , εσυ εισαι ο κανενας' και κατι τετοιες βεντετες?????

Κανεις δεν γλιτωνει απο το ψωνισμα και το καλαμι εγω αυτο ξερω...
Άβαταρ μέλους
jackson

Δημοσίευση από jackson »

rou έγραψε:ποιος μεσι??? αυτος που ελεγε στον τεγιο 'θα δινεις πασα σε μενα , και εσυ εισαι ενα σκ@το , εγω ειμαι ο καλυτερος στον κοσμο , εσυ εισαι ο κανενας' και κατι τετοιες βεντετες?????

Κανεις δεν γλιτωνει απο το ψωνισμα και το καλαμι εγω αυτο ξερω...

Ελεγε τετοια πραγματα ο λιο?? Ε ακυρο και σ αυτον Ιβαν !! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ο Τυνήσιος πάντως εκτός από ζογκλέρ είναι και "ταυρί"...
Μακάρι να τον πάρουμε ή αγορά ή δανεικό με normal οψιόν... θα είναι super κίνηση!
Όσο για χαρακτήρα... έχω ΑΑ... δεν φοβάμαι...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Διαβασα καμιά 10ρια σελίδες πίσω και διαπίστωσα οτι πράγματι 7/10 Ελληνες δεν πήγαν φέτος διακοπές.
Εγώ μετά το ετησιο προσκύνημα στη Σαμοθράκη, το μόνο που εχω να σας πώ είναι οτι το Μάϊο θα είμαστε καλά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Παντως επειδη εγω το θεμα αμπντουν δεν το θεωρω τελειωμενο γιατι το ολο θεμα ειναι τα φραγκα και οχι κατι αλλο και μεχρι τελος αυγουστου πολλα αλλαζουν συν το θεμα μπεν χατιρα εχω να πω το εξης

Τετοιο τρολαρισμα ο παναγια βοηθα δεν εχει ξαναφαει να θελει εναν παιχτη και να του παν δυο μουσουλμανους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και τριτο να ψαξουν θα βρουν κανα μαροκινο μετα απο αλγερια τυνησια α ξεχασα και τον κοσοβαρο και εκεινος μουσουλμανος πως τον λενε ραμα καπως ετσι

Α ρε ζβ θα μας τρελανεις τον αα :lol:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ben hatira παικταραααααα!!!! μακαρι να γινει με μονιμη μεταγραφη ..παντως η χερτα τον ειχε παρει φθηνα..κοντα στα 400.000 αρα δεν πιστευω να ζηταει μεγαλο ποσο.... επιπλεον πηρε φετος 2 εξτρεμ κ ειχε ηδη 2 ακομα...πηρε τον berrens απο αλκμαρ και τον stoker απο βασιλεια.... κανε το μπαμ ρε ιβαν να ζεσταθουμε λιγο....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”