14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από nothu »

Νομιζω ο Ρανιερι καλεσε μονο αυτους που παιζουν εξωτερικο. Οι κλησεις του εσωτερικου δεν εγιναν ακομα. Εκτος αν εχασα κανενα επεισοδειο.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

RoMaN έγραψε:Γιατί στο μπάσκετ έχει τόσο λίγο κόσμο (για Π.Α.Ο.Κ.), αφού εκεί δεν αγωνίζεται ο DS14;
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Όλα θέμα οπτικής είναι.
Εφόσον ο Σαλπιγγίδης λογίζεται ως συμπληρωματικός ρολιστας,παικτης εργαλείο με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια τον θέλω και τον παραθελω στην ομάδα.
Εφόσον ο προπονητής τον βάζει όταν το αξίζει και δε στερεί από κάποιον καλύτερο τη θέση τον θέλω και τον παραθελω.
Αν όμως με το ζόρι τον παράγουμε ως ηγετη, παιχτη που θα τραβήξει το κουπι βασικο και αναντικατάστατο, τότε με συγχωρειτε δε θα παρω.
Ούτε αβαντα από φιλια ΜΜΕ ούτε κορώνες για την αξια το ήθος το μεγαλείο του ούτε κάτι τέτοιο.Η ιστορία έδειξε ποια είναι τα λάθη του, κάποιοι δεν ξεχνάμε, κάποιοι δε μπορούν να καταπιούν κάποιες συμπεριφορές του, κάποιοι τις καταπινουμε για το καλό της ομάδας.
Επειδή σε ενα οργανισμο που λέγεται ΠΑΟΚ δεν υπάρχει μονο το ποσο καλά παίζεις και δεν κρίνεται μόνο ο ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης της τωρινής σεζόν, είναι δύσκολο να είναι αντικειμενικός στις κρίσεις του ο οπαδός του ΠΑΟΚ.

Sent from my T100TA using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Καλά, ρε συ Κρανάτε, τώρα μιλάς σοβαρά ότι παρεξηγήθηκες από τα 10 ου που έγραψε ο Realcon και είπες να το διορθώσεις και έπρεπε να το είχαμε σβήσει επειδή σε «προκάλεσε» η ανακρίβεια αυτή;

Άκου, λοιπόν, δυο λόγια. Τον Κώστα τον Realcon τον γνωρίζω όσο και συ από δω μέσα τόσα χρόνια που είναι μέλος. Προσωπικά τον εκτιμώ αφάνταστα όχι μόνο για την καψούρα και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ που την δείχνει συνεχώς αν και τόσο μακριά μας εκεί στην Αυστραλία, αλλά κυρίως για το ήθος που επιδεικνύει. Σου έχω ξανακάνει και παλιότερα παρατήρηση για το γεγονός ότι μεγενθύνεις κάποια από τα λεγόμενά του και υπερβάλεις.

Το παιδί ήρθε στη Θεσσαλονίκη, γούσταρε την ομαδάρα του προχθές και ευχαριστήθηκε τα πάντα, εκτός από ένα πράγμα: τα ουουου! Και αυτό είπε! Βέβαια, για να υποτιμήσει ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ το συμβάν (που, βέβαια, επαναλαμβάνεται σε κάθε παιχνίδι) είπε ότι ήταν 10! Όλοι ξέρουμε ότι δεν ήταν 10! Ούτε 100 δεν ήταν! Πολύ πιο πολλά ήταν! Και ο Κώστας το ξέρει! Όμως, για να μειώσει τη σημασία του γεγονότος που τον στεναχώρεσε και να μετριάσει την πίκρα που δέχτηκε είπε να πείσει τον εαυτό του κυρίως ότι δεν ήταν πολλοί αυτοί που αποδοκίμαζαν και θέλησε να πιστέψει ότι ήταν 10. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Ούτε 10! 2-3 ήτανε, Κωστή!

Δεν είναι μόνο ο Κώστας ο Realon. Είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που δεν μας αρέσει αυτή η αρρωστημένη κατάσταση. Όχι, δεν πιστεύουμε ότι δεν έχει κάνει λάθη. Έκανε και μάλιστα ΠΟΛΛΑ! Όχι, δεν πιστεύουμε ότι έχει προσφέρει τα αναμενόμενα από την επιστροφή του και μετά. Όμως, πιστεύουμε ότι το να διαιωνίζεται αυτή η ιστορία τότε γίνεται κακό στον ΠΑΟΚ. Ούτε ο ίδιος μπορεί να προσφέρει κάτω από αυτές τις συνθήκες και μεις φτάνουμε στο σημείο να μαλώνουμε μεταξύ μας.

Ρε συ guardian, πάλι τα ίδια και τα ίδια. Προδοσίες και ομάδες της καρδιάς του. Την ομάδα της καρδιάς του τη διαλαλούσε και κάτω που ήτανε. Το να λέμε τώρα «ομάδα της καρδιάς του» και να εννοούμε την άλλη, ε, κι αυτό αυθυποβολή είναι! Το λέτε για να πικάρετε ποιον; Τον ίδιο; Όχι! Για να πικάρετε όλους εμάς που λέμε να «ξεχάσουμε» ότι έγινε και που δεχτήκαμε πίσω ένα δικό μας παιδί και που στο κάτω-κάτω ίσως και να έχουμε συγχωρέσει συμπεριφορές που και ΦΥΣΙΚΑ μας στεναχώρεσαν πολύ! ΟΚ, δεν πανηγυρίζει τα γκολ που πετυχαίνει σε βάρος τους. Πέρασε καλά κάτω, προσέφερε και αγαπήθηκε και σαφώς δείχνει ότι είναι μια ομάδα που συμπαθεί. Όχι, όμως, η ομάδα της καρδιάς του! Και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό.

Επειδή μυαλά δεν αλλάζει κανείς μας, αυτό που μπορούμε αν κάνουμε είναι να μην φιτιλιάζουμε το τόπικ κάθε τρεις και λίγο. Την άποψή σας την γνωρίζουμε και εσείς τη δική μας.

Πήγε ο Ρόμαν να κάνει την πυρόσβεση πριν καν γίνει θέμα και του την πέσατε κανονικά. Από δω και πέρα «προδοσίες», «14άρια» κτλ θα σβήνονται χωρίς δεύτερη σκέψη. Ούτε επεξεργασίες ούτε τίποτε. Έχετε να γράψετε κάποια κριτική; Γράψτε την είτε με το όνομα του Δημήτρη είτε χωρίς αυτό, σε τρίτο πρόσωπο και μεις θα καταλαβαίνουμε σε ποιον αναφέρεστε. Αλλά «14άρια» και αναφορές στα παλιά, παρακαλώ πολύ, όχι άλλες.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

έτσι μπράβο!
φτάνουν πια οι λαϊκοί δικαστές
βαρέθηκα να στήνουμε κόσμο στον τοίχο και να μοιρλιάζουμε σαν γιαγιάδες που κουτσομπολεύουν

οι άλλοι τον αγάπησαν γι' αυτό και τους συμπαθεί, εμείς μόνο χολή έχουμε ...
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Διαγράφηκαν οι χαρακτηρισμοί για τους οπαδούς και τον ποδοσφαιριστή.Marley ο dinos ήταν ξεκάθαρος και μάλιστα και εγώ και ο Roman έχουμε γράψει πολλάκις αρνητικά σχόλια για την αγωνιστική εικόνα και την απόδοση του παίκτη.Γράψτε ότι θέλετε ποδοσφαιρικά,κόψτε τα περί προδοσίας,τα 14 κλπ.Αυτό λέμε.Odi.
marley 4

σορρυ ρε φιλε αλλα αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο

αλλοιωνεις την σκεψη μου και με την παρατηρησ σου οσοι διαβασουν θα βγαλουν αποψη οτι εκραξα καπιους

ενω διαβασες οτι δεν εκανα αυτο

οι χαρακτηρισμοι που λες ειναι τα στερεοτυπα των 2 πλευρων

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ και να βγαινει ετσι οπως βγαινει δηλαδη ο κακος γνωστος μαρλευ
ΣΒΗΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ

το ποστ απευθυνεται στον ΝΤΙΝΟ καλο θα ηταν να κρινει ΑΥΤΟΣ πριν επεμβεις στον ονομα του εσυ

α)Το post διαγράφηκε όπως ζήτησες.
β)Τα "πρεζάκια" ,τα "14",κλπ είναι στερεότυπα και δεν παύουν να αποτελούν χαρακτηρισμούς που μπορεί να προσβάλλουν τον καθένα.
γ)Δεν νομίζω στο topic του Martens που ανέφερες να γράφονται περί προδοσίας κλπ.
δ)Ο dinos θα το δει,μην αγχώνεσαι.

Τελευταία προειδοποίηση:Ξεκολλάτε με τα off topic και τις κουραστικές επαναλήψεις.Φτάνει.
marley 4

λυπαμαι πραγματικα
εγραψα ενα ηπιο ποστ που εξηγω χωρις να προσβαλω κανενα
γιατι και εμεις και εσεις εχουμε δικαιο και αδικο

εβαλες και περι προδοσιας ενω δεν εκανα αναφορα
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Ο ΜΑΡΤΕΝΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΣΙΚΑΣ Η ΧΟΥΣΕΝ ΔΗΛΑΔΗ?

αλλα οσοι διαβασουν θα νομιζουν οτι εκανα

αν εγραφα οτι ο ντινος εχει δικαιο να σταματησουν τα 14

θα εγραφες το ποιημα και θα αφηνες " ο ντινος εχει δικαιο να σταματησουν τα"
λυπαμαι γιατι δεν καταλαβαινεις την ουσια πισω απο την λεξη

@DINO
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ODI γιατι σε εσενα απευθυνοταν το ποστ
και αν θελεις απαντησε μου ειτε με βρισκεις λαθος η σωστο η λιγο απο ολα

υγ το ψευτικο διπολο πρεζακια-φυτα και το ποσο λαθος ειναι και οτιΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ θεωρηθηκε χαρακτηρισμοι που επρεπε να διαγραφουν

για οσους σχηματισουν λαθασμενη αντιληψη απο την σβηστρα
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Σβήστηκε.Από κάτω ο λόγος.Odi.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

To post του marley μένει και θα το κρίνει ο Dinos, παρότι έχουμε γράψει ένα εκατομμύριο φορές τα ίδια και τα ίδια κάτι το οποίο προφανώς marley δεν καταλαβαίνεις και θέλεις να επαναλαμβάνονται χωρίς προφανή λόγο και με ασήμαντη αφορμή τα ίδια τετριμμένα/κουραστικά/διχαστικά πράγματα,παρότι είναι προφανέστατα Off topic και άκαιρα.

Όποιος συνεχίσει τα off topic,θα διαγράφεται η δημοσίευση άμεσα.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Άντε να ξεκινήσουν τα παιχνίδια, να βάλει κανα γκολ και ο διεθνής, γιατί θα τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν τα σκυλιά
marley 4

Ρε marley έλεος.Την εξήγηση σου την άφησα,θα την δει ο dinos.Δεν εξετάζω τις προθέσεις σου,δεν είμαι κανένας κριτής,ο καθένας έχει την άποψη του.Συνέχισες τα off-topic που ξεκίνησαν χθες το βράδυ,εκεί αναφέρονταν τα περί προδοσίας και το έγραψα,γιατί συνέχιζε το ίδιο ζήτημα και το post διαγράφηκε και για αυτόν τον λόγο.Δεν χρειάζεσαι ούτε δικηγόρο,ούτε τίποτα.Όλα αυτά είναι χιλιοειπωμένα και πάνω απ όλα ανούσια και άκαιρα.Προκαλούν μόνο αναστάτωση και μάλιστα με ανούσια αφορμή και το Post ήταν ενωτικό,συνέχιζε όμως τα off topic και θα προκαλούσε αντιδράσεις άνευ λόγου και αιτίας.

Δεν έγραφες τζάμπα τόση ώρα,το post το διάβασα,σε καταλαβαίνω,προσπάθησε να καταλάβεις κ εσύ εμένα.Καλημέρα και σε εσένα.Odi.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ρε συ, Marley, εάν ένα πράγμα προσπαθώ να κάνω, αυτό είναι να είμαι δίκαιος. Οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή μου και σε οποιοδήποτε τόπικ. Επιλεκτική ευαισθησία δεν υπάρχει... ξέχασέ το!

Ποτέ δεν είπα ότι έχετε άδικο σε όλα όσα λέτε. Δεν έχετε, όμως, και δίκιο σε αρκετά από αυτά. Δεν θα το αναλύσουμε τώρα, όμως είμαι 100% σίγουρος ότι ξέρετε και σεις οι ίδιοι πάρα πολύ καλά που έχετε άδικο.

Γνώμες και απόψεις ακραίες, ναι, δεν μου αρέσουν καθόλου. Δεν μ’ αρέσει η συγκεκριμένη εικόνα με τις αποδοκιμασίες. Καθόλου! Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν σε εκτιμώ εσένα ή τον guardian ή τον Κρανάτο ή κάποιο άλλο παιδί. Έχω διαβάσει γραπτά του φρούραρχου που σε πιάνει ρίγος και τρέμουλο από την Παοκτσήδικη ψυχή που βγάζουν. Γραπτά που προσεγγίζουν το σημείο βρασμού! Ακόμα και πολλών άλλων παιδιών και χαίρομαι αφάνταστα για τη μεγάλη αγάπη που δείχνουν ο καθένας με τον τρόπο του για την ομάδα μας.

Όμως, κάποια πράγματα δεν βοηθούν καθόλου τον ΠΑΟΚ. Καθόλου!

Ο εχθρός του ΠΑΟΚ, δεν είναι ο Σαλπιγγίδης! Άλλοι είναι! Εδώ και χρόνια! Τότε που ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, αλλά μας κλέβανε απροκάλυπτα και αδίστακτα τα πρωταθλήματα και τους τίτλους με τους γνωστούς τρόπους στους οποίους αυτοί εντρυφούσαν από τότε! Όταν μιλάμε για κοπρόσκυλα και πάλι... θίγουμε τα κοπρόσκυλα!

Παρακαλώ πολύ και πάλι, να σταματήσουν τα off-topic και τα σχόλια που είναι πιθανόν να προκαλέσουν έντονες αντιπαραθέσεις. Άκρη ΔΕΝ βγαίνει, οπότε μπορούμε να μιλάμε μόνο αγωνιστικά. Και αγωνιστικά, προχθές εμένα μ’ άρεσε πολύ ο Σαλπιγγίδης.
marley 4

ειπα εγω ντινο οτι δεν εχουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΟΣ?
αυτο δεν εγραψα στο λογοκριμενο ποστ?

ειπα εγω οτι το προβλημα ειναι ο σαλπι?

ΔΙΕΚΡΙΝΕΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ Η ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ?

οταν αγαπητε ντινο κανω προπσαθεια συμβιβασμων και ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ
και η αντιμετωπιση ειναι σβηστρα και χρεωμα περι προδοσιων που ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ενισχυει η μειωνει την λαθασμενη αισθηση περι 2 μετρων?

ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ απο το ποστ αν ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ η προσπαθησα να ενωσω?

σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ 1 ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ

@odi
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ για εσενα ειναι μικρης σημασιας για εμενα μεγαλης

\
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ο guardian έγραψε:

Αν καποιους τους ενοχλει δεν μπορω να κανω κατι, ο ΠΑΟΚ ειναι ζωντανος οργανισμος, και πολυ δυναμικος, και για να επιβιωσει εχει μαθει να ζει με ενα τροπο, ο οποιος μεταξυ αλλων ειναι να μην συγχωρει ατομα που τον ΠΡΟ-ΔΩ-ΣΑΝ, κατι που τους καθηστα ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ.

κ εσύ έγραψες

σε αυτο που λεει ο γκαρντιαν
ωρες ωρες νομιζω πως και ανεκδοτο να γραψω θα υπαρχει παρατηρηση αυτη η αισθηση υπαρχει
λαθασμενα? ισως αλλα δυστυχως υπαρχει .

Οπότε αναφέρθηκες στα περί προδοσίας του guardian.Εντάξει τώρα;Για να μην έχεις και την αίσθηση της αδικίας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”