14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Odi »

Το απόλυτα ΠΑΟΚτσηδικο Post του Realcon αξίζει να το διαβάσετε όλοι.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αυστραλε συγκίνηση... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Realcon έγραψε:Να πω και εγώ δυο λόγια...
Ήμουν στο γήπεδο είδα το παιχνίδι και ήρθα να δω τον ΠΑΟΚ ΜΟΥ και κανέναν Σάλπι κλπ. Η συγκίνηση μου ήταν είναι ακόμη μέσα μου μετά απο χρόνια να δω τον ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιρικό ΝΑΟ της Τούμπα μας. Ζέστη και υγρασία και κόσμο να γεμίζει σχεδόν το γήπεδο.
Η γυναίκα μου που πρώτη φορά πήρε γεύση Τούμπα... Με ρωτούσε ποιοι είναι οι παίκτες, τα ονόματα τους. Μαζί μας φίλος που μένει στην Ελλάδα.
Είδαμε έναν Σάλπι, μιας και ήμαστε στο τοπικ του, να μάχεται καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού που έπαιζε. Με τα μάτια μου είδα άλλα απ' αυτά που λέτε. Γιατί απλά συγχώρεσα το "ΛΑΘΟΣ" του και τον βλέπω ως ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Δεν θα καθίσω ούτε να αναλύσω ούτε να πείσω κανέναν. Είμαι ευτυχής που είδα τον ΠΑΟΚ μου, στην Τούμπα.
Ο Σάλπι, έπαιξε με πάθος και μου άρεσε.

ΥΣ. Θεώρησα βλακεία τα 10 ΟΥΟΥΟΥ που ακούστηκαν στην αλλαγή του,σε μια ¨γιορτή" που την έκανε ο κόσμος μέσα σε εκείνη την ζέστη. Παίξαμε με την ΙΝΤΕΡ με ένα ρόστερ, που δεν μας γεμίζει το μάτι θα έλεγα... και ζητάμε μεταγραφές, με έναν προπονητή που δείχνει να χτίζει 11 μαχητές μέσα στο γήπεδο.

ΥΣ2 Δόξα τον Θεό που με αξίωσε να δω την ομάδα από κοντά.
Τι να πω πραγματικα θα ηθελα να ειμαι δίπλα σου στο ματς συγχαρητήρια για το τροπο σκέψης σου
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Εγώ είδα το ματς από την τιβί. Χωρίς ήχο. Είχα λοιπόν το νου μου καθαρά στο αγωνιστικό/τακτικό κομμάτι.
Είδα όλους τους παίκτες να μάχονται. Και γούσταρα.
Ταυτόχρονα, είδα 2 μαύρες τρύπες στην αρχική 11άδα. Μία στην άμυνα και μία στην επίθεση. Με περιποιημένο μούσι και οι δύο.
Να ήταν στη θέση τους ο Ποζατζίδης και ο Κουλούρης θα έδειχνα ανοχή και κατανόηση. Όχι όμως για διεθνείς...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εσύ λες "διεθνείς", εγώ λέω καλύτερα να μην εκπλαγείς αν ο εν λόγω δεν πάει ξανά εθνική..
Ανάλογα βέβαια και από το τι θέλει ο Κλαύδιος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

είμαι από αυτους που πλεον δεν τον πιστευουν αλλα εως τωρα παει καλα στα φιλικα...ακομα και στη θεση αρ προς φορ......
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

MANIAKOS έγραψε:είμαι από αυτους που πλεον δεν τον πιστευουν αλλα εως τωρα παει καλα στα φιλικα...ακομα και στη θεση αρ προς φορ......
Είναι η τελευταία του ευκαιρία να παί3ει ποδοσφαιρο μόνο ο ΑΑ μπορεί να τον συναιτίσει και το 3ερει και ο ίδιος (14) ε3άλλου ο ΑΑ τον ανέδει3ε ......
βέβαια ο ερχομός στην ομάδα έχει δημιουργήσει τόσα πολλά προβλήματα .... διχασμός του κόσμου , οικονομικά , πολλά χρήματα σε σχέση με την προσφορά του και σε σχέση με τους υπόλοιπους , μη σωστη τροφοδοσία των υπολοιπων πλην Κλαους επι8ετικών ,κακή απόδοση, φάγωμα προπονητή ,γελάκια με αντιπάλους εν ώρα αγώνα και ενώ η ομάδα έχανε , παιχνιδια που τα κερδ'ιζαμε περυσι μεχρι 80 3φνηκά κάτι γινόταν .... ,ενώ φυλούσε το δοκάρι σε φάουλ άφηνε τη μπάλα να περάσει δίπλα του ... γκολ , ...........
που 8α είναι πολύ πολύ δύσκολα ολο όλα αυτά να 8αυτούν και να διαγραφούν από τη μνήμη μας ,......

μόνο αν βοηθήσεις και είσαι διακρι8έντας και παρουμε το πρωτάθλημα τότε μόνο θα τα ξεχάσουμε .

Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωταθλητή !!!!
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Καλύτερα να μη συνεχιστεί αυτή η συζήτηση...
Roman
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Δεν παιζόμαστε με τίποτε!
Γκρίνια γκρίνια γκρίνια πριν καλά καλα ξεκινήσουμε...
ΡΕ παιδιά έλεος κλείστε το τόπικ...

Ας ελπίσουμε ο (Αρχηγός η ο 2036-2022) να απαντήσει στο γήπεδο εαν και ειλικρινά με τόση γκρίνια δεν είναι καθόλου εύκολο...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ρε ρομαν το γ@μας ρε φιλε, εγω θελω να διαβαζω τι λεει ο κρανατος.
Δεν θελουν ολοι να διαβαζουν τα ιδια.

Ειμαστε στα ενεργα μελη μια 10ρια ατομα τα οποια τα γραφομενα τους συνεχεια τυγχανουν τροποποιησης και ολως τυχαιως εχουμε τις ιδιες αποψεις. Αν αυριο στο γηπεδο γινει το αναποδο θα αρεσει ?

Αν απο το επομενο ματς δηλαδη ριξει μια γιουχα η 4 να σπασουν τζαμια και καπακια το πατροπαραδωτο συνθημα για τον συγκεκριμενο θα ειναι καλυτερα?

Καθε δραση εχει και αντιδραση. Οπως και η φιμωση. Και η προφαση δεν ειρωνευομαστε παικτες του ΠΑΟΚ ειναι πολυ ρηχη οταν προπερσι για τον Παμπλο γραφονταν πραματα και θαυματα οταν ειχαν σπασει με Δωνη.

Το οτι περσι ο κοντος μολις εφαγε παγκο ολοι οι ΑΡΔ επαναστατησαν, (οι ιδιοι ΑΡΔ που ξερουμε πολυ καλα πως και με ποια κριτηρια αντιδρουν)ΛΑΔΙ, και περασε στα ανεξηγητα και τυχαια γεγονοτα στην έρια54, και μολις παμε να αφησουμε υπονοια ή να χαβαλεδιασουμε για να μην εκραγουμε με αυτα που βλεπουμε, εχουμε και τροποποιηση.

Δηλαδη τα πανια του ΠΑΟΚ που ανεβηκαν ανεκαθεν για τον συγκεκριμενο υπο ποια λογικη απαγορευεται να γραφονται ή να ανεβαινουν στο σαιτ. Υπο ποια λογικη ενα ΟΠΑΔΙΚΟ σαιτ του ΠΑΟΚ διαλεγει τι θα λεγεται απο τα συνθηματα που φωναζονται στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ την ΚΑΡΔΙΑ του ΠΑΟΚ?

Αν καποιους τους ενοχλει δεν μπορω να κανω κατι, ο ΠΑΟΚ ειναι ζωντανος οργανισμος, και πολυ δυναμικος, και για να επιβιωσει εχει μαθει να ζει με ενα τροπο, ο οποιος μεταξυ αλλων ειναι να μην συγχωρει ατομα που τον ΠΡΟ-ΔΩ-ΣΑΝ, κατι που τους καθηστα ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ. ΠΟυ δεν φτανει, συν τοις αλλοις ειναι οι πιο ακριβοπληρωμενοι οπως ΚΑΠΟΤΕ, που κανουν χειρονομιες οπως ΚΑΠΟΤΕ, που τα εχουν βρει ΜΙΑ ΧΑΡΑ με την διοικηση (που εφαγε εκατομυρια) οπως ΚΑΠΟΤΕ, και πλεον ουτε μπαλα μπορει να παιξει το εχουν πει οι παντες. Το οτι η γραμμη υπερασπησης περιγραφει για το ενα σουτ καθε ματς και οτι παιρνει δυο φαουλ με τον κολο ειναι ενδεικτικο της καταστασης του και κωμικοτραγικο για ολους μας.

Ο συγκεκριμενος καθεται στο συμβολαιο του οπως καποτε ο βερον και ο φιλομενο και επειδη γεννηθηκε στην β.μακεδονια προσπαθει να μας το παιξει ΠΑΟΚτσης ενω στα δυσκολα ηταν παντα κατωτερος των περιστασεων, τοσο εσω-αγωνηστικα οσο και εξωαγωνηστικα.

Μην ξεχνατε οτι στο σαιτ αυτο οταν δεν πανηγυρισε τογκολ εναντι στην ομαδα της καρδιας του,στο ΟΑΚΑ. μπηκε ενας εκ των αντμιν ο αλεκακιους και του τα ειπε ενα χερακι, πολυ καλο χερακι.

Για ΟΛΑ τα παραπανω το οτι δεν αφηνετε να λεγονται καποια πραγματα με ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ξανασκεφτειτε το.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Επειδή δεν υπάρχει καμιά γραμμή στη mod team από τους admins (ρώτα όποιον θέλεις να σε πει τι με είπε όταν ανέλαβα), θα σε μιλήσω σαν Roman και όχι σαν Roman:

Προσωπικά ούτε εγώ τον πάω τον συγκεκριμένο. Όταν έφυγε από τον Π.Α.Ο.Κ. ήμουν κοντά στα 10 μου, οπότε δεν έχω γνώμη για το τότε. Ο λόγος είναι ξεκάθαρα αγωνιστικός. Δεν προσφέρει τα αναμενόμενα και αυτό είναι κάτι στο οποίο ΟΛΟΙ συμφωνούμε. Το ποτήρι (για 'μένα πάντα) ξεχείλησε μετά τον τελικό με τον βάζελο. Έκτοτε δεν προφέρω το επίθετό του, αλλά

ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ!

Έχω ήδη επεξεργαστεί χαρακτηρισμούς εναντίον του 2-3 φορές και απλά τους έκανα "Δ.Σ." και τα μέλη που τους το έκανα δεν παραπονέθηκαν.

Τι θέλω να πω;

Άλλο να μην γουστάρω έναν παίκτη του Π.Α.Ο.Κ. και να λέω "Εσένα δεν σε θέλω στον Π.Α.Ο.Κ." και άλλο να λέω "Εσένα ρε ****** δεν σε θέλω στον Π.Α.Ο.Κ. και άντε ****".. Εκεί είναι η διαφορά.

Οι τροποποιήσεις που κάνω δεν αναιρούν το γενικό νόημα που θέλει να περάσει το εκάστοτε post. Αυτό προσπαθώ και προς το παρόν το καταφέρνω, δεν θα δεις ένα post που επεξεργάστηκα και θα πες "Κάτι λείπει εδώ ρε".

Το post του Κρανάτου που διέγραψα, θα ξεκινούσε τη κλασσική Σαλπιγγιδειάδα που βιώνουμε σχεδόν κάθε μήνα σε τούτο το topic. Το οποίο μάλιστα έχει κλείσει πολλές φορές γι'αυτόν τον λόγο. Οπότε, για να μείνει ανοιχτό το topic, προτίμησα να διαγράψω το post του Κρανάτου. Στο κάτω κάτω, Κρανάτος είναι, τι θα γράψει(χωρίς παρεξήγηση Κρανάτε!) ; Όλοι ξέρουμε πάνω-κάτω τι λέει το post! :mrgreen:
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Δεν κατάλαβα καλά ρε.
Για ποιο λόγο με έσβησες?
Τον άλλο που έγραψε για 10 άτομα όχι μόνο τον κρατάτε αλλά τον αβαντάρετε κιόλας.
Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο.
Ήρθε από μακριά, είδε το ματσάκι του, γούσταρε τη φάση του, όλα καλά.
Να είναι γερός να ξανάρθει.
Το ότι μας άκουσε 10 άτομα, γούστο και καπέλο του.
Κουμάντο στα αυτιά ή στην αντίληψη ως προς τον ήχο σε κανένα δε μπορώ να κάνω.
Το θέμα όμως είναι ότι τα πράγματα κατά γενική ομολογία έγιναν διαφορετικά.
Κι εσύ επιμένεις να κρατάς το λάθος και να σβήνεις εμένα που το καυτηριάζω.
Πάρ'το χαμπάρι όσο πιο νωρίς γίνεται.
Το να με σβήνεις εσύ εδώ μέσα ρομάν τόσο πιο πολύ με γκ@βλώνεις ότι κάνω το σωστό και τόσο πιο δυναμικά θα συνεχίζω εκεί έξω.
Εκεί έξω όμως είστε παναγίτσες ή απλά δεν υπάρχετε.
Τόσα χρόνια ένας δε βρέθηκε να με λογοκρίνει γι'αυτά που δικαίως αραδιάζω στον πρώην παίχτη του παθαναϊκού.
Το χαλάκι κάτω από το οποίο κρίβετε τόσο καιρό τα του 14 τον έχει ξεπεράσει σε μπόι από τη βρωμιά που έχει συσωρευθεί.
Αν θέλεις το φόρουμ να είναι οπαδικό, μια μικρή Τούμπα δηλαδή, και να αντικατοπτρίζει την κατάσταση στις κερκίδες απαγορεύεται να φιμώνεις κόσμο επειδή απλά δε συμφωνείς με την άποψή του.
Αν θες όλοι εδώ μέσα να έχουν τις δικές σου απόψεις κάντο ρομανομάνια και κάτσε αυτοπαραμυθιάσου ότι το φόρουμ είναι οπαδικό και ότι αυτά που γράφονται εδώ μέσα λίγο πολύ εκφράζουν τις απόψεις του κάθε ΠΑΟΚτσή.
Όσο το φόρουμ έχει τη λέξη ΠΑΟΚ σαν συνθετικό του ονόματός του επιβάλλεται να είναι ανοιχτό προς ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ χωρίς λογοκρισία εκτός αν ρίχνουν πουστλούκια ή αν προβαίνουν σε μηνύσιμες αναρτήσεις (για απατεώνες, λαμόγια και τα ρέστα).

Υ.Γ. Επειδή τώρα είδα τι έγραψες σαν απάντηση στον γκάρντιαν. Τι θα πει ρε μεγάλε ότι θα ξεκινούσε η κλασσική Σαλπιτζιδειάδα? Η αγγελειάδα δε σε πειράζει, η ιβανειάδα, η ζησειάδα, η μεταγραφοπαπαρολογειάδα?
Και με το δικό μου το ποστ θα ξεκινούσε? Δηλαδή όταν βλέπεις να γράφεται για 10 ΟΥΟΥΟΥΟΥ εκεί δεν περιμένεις να σαλτάρει όποιος ήταν εκεί και την έζησε τη φάση? Εκείνο γιατί δεν το έσβησες?
Υ.Γ.2 Πιο αντρίκειο θα θεωρούσα να έλεγες σαν δικαιολογία ότι "ναι ρε γούσταρα να σβήσω κι εγώ μια φορά Κρανάτο" ή "Τον έσβησα γιατί μας χαλάει την πιάτσα" ή "Τον έσβησα γιατί πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι στην Τούμπα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα", παρά αυτά τα μεταξύ σοβαρού κι αστείου που απάντησες στον γκάρντιαν.
Υ.Γ.14 Και δείξε μου σε παρακαλώ πολύ ΠΟΥ χαρακτήρισα και ποιον γιατί αυτό αφήνεις να εννοηθεί.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ε ρε ρομαν αμα ειναι ετσι, και τα δικα μου ξερουν τι θα εγραφα και τα δικα σου και παει λεγοντας.

ΚΑι δεν λεω για σενα συγκεκριμενα, και αυτη τη φορα συγκεκριμενα, αλλα γενικα.

Εμενα η βασικη ερωτηση μου που περικλειει ολα τα υπολοιπα ειναι αυτη που αναγραφεται με χοντρα γραμματα και γενικα ολο το ανωθεν ποστ , και ξερω οτι δεν μπορεις να απαντησεις εσυ, περιμενω καποιον ομως να απαντησει. Και οχι με διπλωματικο τροπο αλλα κανονικα και ξηγημενα οπως π.χ δεν γουσταρουμε και θα διαλεγουμε τι θα γραφεται απο το τι συμβαινει απο πανια συνθηματα κτλπ στην Τουμπα και στον συλλογο, ή π.χ. εχεις δικιο πρεπει να μπαινουν, ή τελοσπαντων κατι αλλο

Σαλπιγγειαδες θα εχουμε πολλες μεχρι να φυγει, , και αυτες του φορουμ ειναι η κορφη του παγοβουνου.

Αν θελουν καποιοι επειδη εχουν γνωριμιες να αμοιβονται με 800 000, να παιρνουν φανελα βασικου σπιτι τους στην 2η ομαδα του πρωταθληματος τα τελευταια 5 χρονια, βασικοι σε ευρωπαικα ματς ουεφα, και με ολα αυτα να παιζουν στην εθνικη ας βρουν αλλου τετοια ομαδα, γιατι ο ΠΑΟΚ των γνωριμιων ΑΣ ελπισουμε πως επιτελους τελειωνει.

Οταν στην εθνικη πετανε, και στον ΠΑΟΚ, τον πληγωμενο ΠΑΟΚ που ματωνει και δινει ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ,την ιδια αγωνηστικη περιοδο ειναι νοχελικοι και παραπατανε στα ματς και κανουν κοντρολ με τον σβερκο. Οταν σε καθε ματς περνει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ φανελλα εντεκαδας στερωντας απο την ομαδα να αναπτυχθει απο την μια πλευρα και να ειμαστε προβλεψιμοι ακομα και με την λεβαδεια. Οταν καθε μεταγραφικη περιοδο δεν περνουμε ενα σοβαρο παικτη στα δεξια εδω και ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΕΣΣΕΡΑ Γ@ΜΗΜΕΝΑ χρονια, επειδη εκει ειναι ο δημητρακης, και χανουμε προκρισεις και προκρισεις, τιτλους και κυπελα,στους 16 του ουεφα, πρωτιες σε πλει οφ κτλπ. Με αποκορυφωμα τα φετινα ρεζιλικια που γραφτηκε μια ΜΑΥΡΗ σελιδα στην ιστορια του συλλογου στον αγωνηστικο χωρο με την ανοχη μας.

Και ο ιδιος αυτος ανθρωπος παιρνει ακομα περιβραχιονιο και θελει να λεγεται αρχηγος στον ΠΑΟΚ.
Ε , μετα απορουν ορισμενοι που ασχολειτε κοσμος τοσο πολυ με αυτο το θεμα.

Υ.Γ.1 Οταν λεω για γραμμη υπερασπισης δεν εννοω του σάιτ αλλα γενικα.
Υ.Γ.2 Κρανατε δε ξερω τι εγραψες αλλα μην ξεσπαθωνεις στον ρομαν , αλλου ειναι το θεμα...ξερεις αφου..
Υ.Γ.14 Τα ουου δεν ηταν δυνατα αυτη την φορα εχετε δικιο ερχονται τα καλυτερα

Αυστραλε , γερός να εισαι να μας ξαναρχεσαι ξενιτεμενε παλικαρε, και αν σε χαλασαν τα σκορπια ουου, να ξερεις οτι υπαρχουν λογοι και δεν ειναι κολληματα. Αλλο το φαινεσθαι και αλλο το ειναι στον ανθρωπο.

Μιλουσα με ενα χανουμι και του ελεγα να τον παρουν και να του πληρωνουμε το συμβολαιο φτανει να μην τον βλεπουμε και να μην μας περνει θεση στην εντεκαδα και να παιζει σ αυτους και δεν δεχοτανε.

Του λεω, τσαμπα ρε, εγω τωρα ως ΠΑΟΚτσης σε υπογραφω να τον παρεις,
σοβαρη συζητηση τωρα
ΟΧΙ ΟΧΙ με ελεγε, ηταν ανενδοτος,
ε γελουσα τι να κανω..
ο αλλος δεν γελουσε παντως αγχωθηκε για λιγο.
Αληθινη ιστορια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Δευ 18 Αύγ 2014, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Αυτά που γράφω είναι σε αντιστοιχία με τη ροή του post σου, Κρανάτε. Για να μη μπερδευτείς.

"Ρε"; Χμμμ, οκ.

Ο "άλλος" δεν έχει και δεν είχε ποτέ κανένα υφάκι. Εντάξει, του φάνηκαν 10, τι να κάνουμε τώρα..μπορεί να ήταν 100. Αν ήταν 10.000 πάντως δεν θα έλεγε "10" πιστεύω...

Τονίζεται "Ρόμαν" και όχι "Ρομάν".

Χαίρομαι που σε γκαυλώνω. I get that a lot.

"ΕίσΤΕ" και "υπάρχεΤΕ" ποιοι ακριβώς; Λέω ξεκάθαρα παραπάνω πως δεν μ'αρέσει να τον βλέπω να αγωνίζεται.

Δεν φίμωσα στις λίγες μέρες που είμαι mod και δεν θα φιμώσω ΠΟΤΕ κάποιον επειδή η άποψή του δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Αν έμπαινε κάποιος και έγραφε "Καλά ρε, άρχισαν πάλι να λένε οι **** για τον Σαλπιγγίδη ρε, αν είναι δυνατόν... Είμαστε χιλιάδες και θα σας καπακώσουμε με τη φωνή μας στο γήπεδο!", πάλι θα έσβηνα το post, γιατί ξύνεται για αντιπαράθεση.

"Ρομανομάνια"... Χμμ...

Το forum είναι ανοιχτό και ελπίζουμε όλοι να παραμείνει ανοιχτό σε όλες τις απόψεις. Αρκεί αυτές να εκφράζονται κόσμια. Και αντιπαράθεση γουστάρουμε, αλλά με επιχειρήματα και όχι αφορισμούς και "εσείς αυτό" και "εμείς εκείνο". Όλοι Π.Α.Ο.Κ. είμαστε.

(Τώρα πάω στο Υ.Γ.)

Με πειράζουν όλες οι -άδες, γι'αυτό και όταν ξεκινούν προσπαθώ να τις μετρειάζω ή να τις παύω, όταν πάει να ξεχειλίσει το πράγμα.

Το post του Realcon δεν το είδα εκείνην την ώρα.

Αντρίκειο είναι να λέω την αλήθεια και την λέω. Δεν έχω καμιά όρεξη "να σβήνω Κρανάτο" ή κάτι τέτοιο. Επίσης, όσα είπα στον συνάδελφο-ποιητή guardian, ήταν μεταξύ σοβαρού και σοβαρού.

Δεν χαρακτήρισες άτομο, αλλά αν έμπαιναν οι "άλλοι" και άρχιζαν να λένε τα δικά τους, θα κλείδωνε το topic.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Guardian, όπως είδες πρόσφατα, ο Κλαύδιος δεν τον πήρε εθνική. Και καλά έπραξε..
Επίσης, τα 800.000 τα μείωσε και χάρισε τα προηγούμενα οφειλόμενα (για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αν και δεν μ'αρέσει για τον συγκεκριμένο).
guardian4 έγραψε:Οταν στην εθνικη πετανε, και στον ΠΑΟΚ, τον πληγωμενο ΠΑΟΚ που ματωνει και δινει ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ,την ιδια αγωνηστικη περιοδο ειναι νοχελικοι και παραπατανε στα ματς και κανουν κοντρολ με τον σβερκο. Οταν σε καθε ματς περνει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ φανελλα εντεκαδας στερωντας απο την ομαδα να αναπτυχθει απο την μια πλευρα και να ειμαστε προβλεψιμοι ακομα και με την λεβαδεια. Οταν καθε μεταγραφικη περιοδο δεν περνουμε ενα σοβαρο παικτη στα δεξια εδω και ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΕΣΣΕΡΑ Γ@ΜΗΜΕΝΑ χρονια, επειδη εκει ειναι ο δημητρακης, και χανουμε προκρισεις και προκρισεις, τιτλους και κυπελα,στους 16 του ουεφα, πρωτιες σε πλει οφ κτλπ. Με αποκορυφωμα τα φετινα ρεζιλικια που γραφτηκε μια ΜΑΥΡΗ σελιδα στην ιστορια του συλλογου στον αγωνηστικο χωρο με την ανοχη μας.
Συμφωνώ γενικά, εδώ δεν έχεις άδικο.
Αν λεγόταν Salpingidovic, θα 'χε φύγει ήδη απ'την ομάδα... ;)

Επίσης: γιατί στο μπάσκετ έχει τόσο λίγο κόσμο (για Π.Α.Ο.Κ.), αφού εκεί δεν αγωνίζεται ο DS14;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”