Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
buffos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από buffos »

navigator11 έγραψε:Κουραστικός-ή-ό-οί-ές-ά.
πάμε να κάνουμε κάτι πιο ορθολογικό;
Αυτό είναι εκτίμηση. Η δική μου εκτίμηση είναι οτι αυτό που παει να γίνει όπως πάει να γίνει, έχει τεράστιες πιθανότητες να οδηγήσει σε καταστροφή. Και για μένα θα είναι καταστροφή στο τέλος της χρονιάς να έχουμε "φορτώσει" σε όλους τους νέους μας ποδοσφαιριστές ευθύνες που δεν τους αναλογούν. Έχει γίνει και στο παρελθόν το ίδιο , με τα πιτσιρίκια του Κωστίκου, που λόγω οικονομικής αδυναμίας εκεί, κλήθηκαν να στηρίξουν τον ΠΑΟΚ, αντι να στηριχθούν με αποτέλεσμα να απαξιωθούν και να καταπλακωθούν από το βάρος της φανέλας.

Πέρα λοιπόν από όποια αγωνιστική αποτυχία, αυτό θα είναι ακόμη μεγαλύτερη (όπως πχ μεγαλύτερη επιτυχία του ΟΣΦΠ στην Ριζούπολη με τον ΠΑΟ δεν ήταν οτι πήρε το πρωτάθλημα όπως το πήρε, αλλά οτι απαξίωσε την καλύτερη φουρνιά του ΠΑΟ)

Για μένα ορθολογικό, σε κάθε κατασκευή, είναι οτι υπάρχουν δυνατά και αδύνατα φέροντα στοιχεία. Αυτά που θα φέρουν το βάρος και αυτά που θα μεταφέρουν το βάρος. Αυτά που θα στηρίξουν την κατασκευή στον σεισμό και αυτά που θα λυγίσουν, αρκεί να είναι υπολογισμένα και προγραμματισμένα.

Αυτή την στιγμή η ομάδα δεν έχει δυνατά φέροντα στοιχεία και αυτό δεν είναι ορθολογικό. Αν δεν γίνει σεισμός, τον Μαιο θάμαστε καλά, αλλά είμαστε σεισμογενής περιοχή και η πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας....
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Μηπως να προετοιμαζομαστε για καμια ανακοινωση που θα λεει
μεταγραφες τελος -διορθωτικες κινησεις τον γεναρη....
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγώ έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα οτι δεν θα παρουμε κανεναν,αλλά όταν θα είναι με τον πλατάνια 0-0 στο 85 να δω ποιος θα πάρει την ομάδα στην πλάτη του για να σκοράρει. Και αυτούς που λένε "βάλε την κ20 μέσα" πως θα βρηζουν όταν θα έρθουν τα ανεπιτυχή αποτελεσματα.Την πεμπτη ήμουν τούμπα και μονο οι τυφλοί δεν εβλεπαν το κενό αριστερά ας σοβαρευτεί ο αα και να ζητήσει άμεσα μεταγραφές γιατί θα είναι ο πρώτος που θα τα ακούσει όταν θα γινουν οι στραβες
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

obanebane έγραψε:Τα φθηνοτερα ερχονται στο τελος. ;)
εχω την εντυπωση οτι η τελευταια επιτυχημενη μεταγραφη που εγινε μηνα αυγουστο ηταν του γκαρσια,με οτι μπορει να σημαινει αυτο
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Παράνοια.
Πάντα, μα πάντα έλεγαν όλοι, μα όλοι, από προπονητές μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο στην κερκίδα ότι πρέπει να καταλήγεις και να κλείνεις το ρόστερ γρήγορα για να έχει χρόνο να δέσει.
Εδώ, σε αυτήν την ομάδα, την ασπρόμαυρη, τα κάνουμε τα μαύρα άσπρα κι ανάποδα, λέγοντας ότι δεν πειράζει που δεν έχουμε παίχτες για κάποιες θέσεις, θα πάρουμε στις 31/8 μαζεμένους. Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά. Re-inventing football και τέτοια.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Μεγαλύτερη απογοήτευση είναι που δεν μπορούμε ούτε να πουλήσουμε ούτε να αποδεσμεύσουμε (αναίμακτα) παίκτη/ες που δεν χρειαζόμαστε.
Zisi go village
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

σημερα η γιουναιτεντ απεδειξε για αλλη μια φορα ποσο διαφορετικα ειναι τα φιλικα αποτα επισημα παιχνιδια.
μπορει στα φιλικα να εκανε περιπατο αλλα στο πρωτο τηςεπισημο μας το οποιο ηταν και εντος εδρας ηταν τραγικη.

αυτο για οσους πιστευουν οτι δυο - τρεις καλες εμφανισεις με QPR napoli and inter μας καναν ομαδαρα και υπερπληρης.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αλλα και η Σουονσι ομαδαρα με πολλους καλους ποδοσφαιριστες.
Δε γινεται να ερχετε απο τον παγκο της σουονσι ο Γκομις και απο τον παγκο της γιουναιτεντ ο σμολινγκ καποιοι μπερδεψαν τις φανελες.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

κι εμας για την ωρα απο τον παγκο ερχεται ο τσανδαρης :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:Πλοηγε πρεπει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα απο τις πρωτες 50-60 στη βαθμολογια της ουεφα που λεμε οτι περιμενουμε να πεσουν οι τιμες για να παρουμε ποδοσφαιριστες σε θεσεις που εχουμε τον κανενα.
Τουλαχιστον αυτη ειναι η καραμελα ολων οσων (μεσα σε αυτους ειμαι εν μερει και εγω) απο εμας δικαιολογουν την κατασταση.
Δε γινεται ρε φιλε να περιμενουμε να τελειωσει ο μηνας για να να δουμε αν μπορουμε να αποκτησουμε ποδοσφαιριστη εξω αριστερα,επρεπε να ειχε βρεθει και να ειχε αποκτηθει ολα τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες.
Τι νοημα θα εχει αν τελικα δεν βρεθει ο ποδοσφαιριστης-ες και μεινουμε με τον κανενα να <<γκρινιαξουμε>>;
Σιγουρα και αυτοι βλεπουν τα κενα δεν ειμαστε εμεις οι εξυπνοι και αυτοι χαζοι το θεμα ειναι οτι εχουν αργησει πολυ και αν οι παικτες που θα ερθουν ειναι απροετοιμαστοι τοτε κλαφτα.
Ενταξει ας δεχτουμε οτι δεν εχουμε μεγαλους στοχους φετος δε γινεται ομως στο ροστερ να υπαρχει αυτη τη στιγμη που μιλαμε μονο ενας καθαροαιμος εξτρεμ.
Εχουμε κουρασει-κουραστει το ξερω αλλα κατι πρεπει να αλλαξει.
Εγω προσωπικα θα περιμενω την συνεντευξη που προανηγγειλε ο Βρυζας στην οποια θα μας εξηγησει τι ακριβως προσπαθουν να κανουν φετος.

Είναι για εμένα ξεκάθαρο πως μεγαλεπήβολος στόχος δεν υπάρχει. Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε βάσεις για μια στιβαρή ομάδα. Λαμβάνοντας αυτό σαν ΔΕΔΟΜΕΝΟ, όπως και ότι η ομάδα ενίσχυση χρειάζεται, θα μου γυρίσει το μάτι, αν μείνουμε πάνγυμνοι στα αριστερά μπροστά, αλλά αν πάρουμε παίχτη, υπό τους όρους που εμείς θέλουμε, δε θα αρχίσω το μπιρμπίρισμα για την καθυστέρηση. Με αυτή τη λογική πορεύομαι.

Αναφορικά με το αν είμαστε ομαδάρα ή καφενές νο14 ψαλμός ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

desperando έγραψε:σημερα η γιουναιτεντ απεδειξε για αλλη μια φορα ποσο διαφορετικα ειναι τα φιλικα αποτα επισημα παιχνιδια.
μπορει στα φιλικα να εκανε περιπατο αλλα στο πρωτο τηςεπισημο μας το οποιο ηταν και εντος εδρας ηταν τραγικη.

αυτο για οσους πιστευουν οτι δυο - τρεις καλες εμφανισεις με QPR napoli and inter μας καναν ομαδαρα και υπερπληρης.
Απο την αλλη ομως δεν ειμασταν για παραμονη στην κατηγορια που ελεγαν καποιοι οταν χαναμε στα πρωτα 6 φιλικα
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Με βάση τη μέχρι τώρα καλοκαιρινή μας δραστηριότητα αν ερχόταν κάποιος άσχετος,
θα θεωρούσε ότι η ομάδα έμπαινε σε κάποιο είδος μνημονίου, με τεράστια μείωση του μπατζετ,
καμία ενίσχυση, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλους στόχους αντικειμενικά, σαν να πρόκειται για ομάδα που την ανέλαβε επιτροπή σωτηρίας, και όχι για ομάδα που έχει μεγαλομέτοχο..
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρουμε αριστερό εξτρεμ, 8αρι, 10αρι ή ότι άλλο χρειαζόμαστε.

Το μόνο δεδομένο είναι πως υπάρχει παγωμάρα και αβεβαιότητα. Όχι αρνητικό κλίμα ή γκρίνια αλλά αβεβαιότητα για το τι θέλει η ομάδα, που βαδίζει, που οριοθετεί τις δυνατότητές της.
Η μεγάλη ευκαιρία για να γινόταν κάτι τέτοιο, για να βγει η ΠΑΕ μέσω του προέδρου της και να μιλήσει για το τι ΠΑΟΚ θέλει να φτιάξει για (ή από) φέτος ήταν η ημέρα της παρουσίασης του Άγγελου. Τότε, αρχές της προετοιμασίας.
Η ΠΑΕ να γίνει οδηγός, να βάλει αυτή τους κανόνες του παιχνιδιού και όχι να φάνει τον κάθε αρδ να λέει το μακρύ του και το κόντο του, ούτε βέβαια τον ΠΑΟΚτση να μην ξέρει τι τον περιμένει και να βάζει με το πιο μυαλό του ότι μπορεί να φανταστεί.
Γκρίνιες θα υπήρχαν και διαφωνίες, είτε έλεγε πως θέλω να πάρω το ch.l., είτε να μείνω στην κατηγορία, είτε πως απλά θέλω να δουλέψω με την κ20. Όλα αυτά όμως θα ήταν επί πραγματικών δεδομένων και προθέσεων και όχι βάσει θεωριών, που σήμερα για να καταλάβουμε πως λειτουργεί η ΠΑΕ πρέπει να γίνουμε μάντες.
Μέχρι λοιπόν όλα αυτά να γίνουν γνωστά, δεν ξέρω αν πρέπει να στεναχωρηθώ ή όχι που χαλάει του Αμπτούν ( αλήθεια τι έγινε εκεί πέρα?) ή το ότι δεν έχουμε ένα CB σαν αυτά που έχουν περάσει απο τον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια.
Ελπίζω να γίνει τελικά αυτό που είπε ο ΖΒ και κάποια στιγμή να ειπωθούν πράγματα και αλήθειες ή αυτό που έχουν στο μυαλό τους να τους δικαιώσει.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

paokovios1974 έγραψε:
desperando έγραψε:σημερα η γιουναιτεντ απεδειξε για αλλη μια φορα ποσο διαφορετικα ειναι τα φιλικα αποτα επισημα παιχνιδια.

Απο την αλλη ομως δεν ειμασταν για παραμονη στην κατηγορια που ελεγαν καποιοι οταν χαναμε στα πρωτα 6 φιλικα
το προβλημα μας ειναι αυτο?
μηπως κινδυνευσουμε να πεσουμε ή μηπως δεν καταφερουμε να μπουμε πλει οφ?
οκ τοτε θα πρεπει να ειμαστε υπερευτυχισμενοι γιατι δεν προκειται να γινει κατι απο τα παραπανω.

περσι η ομαδα καταφερε να εχει μολις μια απωλεια 2 βαθμων μεσα στην Τουμπα και παρολα αυτα ολοι θυμουνται τι γκρινια υπηρχε.

εγω το μονο που φοβαμαι ειναι μην καταστρεψουν την πιο ταλαντουχα γενια που εχει βγαλει ποτε η ομαδα μας μονο και μονο γιατι καποιοι ειναι ανικανοι να στηριξουν αυτη την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Μήπως να παρακαλαμε να χάσουμε από τους Μολδαβούς μήπως θορηβηθουν στην ΠΑΕ και κλείσουν καμμία μεταγραφή?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”