Φέτος για την ακρίβεια δεν έχει τίποτα. Κάπου στην μέση δεν μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση.sourmenetes έγραψε:φετος όμως που δεν έχει παχιά λόγια πάλι γκρινια..gogos25 έγραψε:Τους Ροναλντινιο και τους Μπερμπατοφ πάντως, δεν τους γραφαμε ούτε εμείς, ούτε τα παπαγαλάκια των μμε...
Παχιά λόγια.
Πουθενά δεν πιανομαστε...
Το πρόβλημα δεν είναι το οικονομικόbuffos έγραψε:Φέτος για την ακρίβεια δεν έχει τίποτα. Κάπου στην μέση δεν μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση.sourmenetes έγραψε:φετος όμως που δεν έχει παχιά λόγια πάλι γκρινια..gogos25 έγραψε:Τους Ροναλντινιο και τους Μπερμπατοφ πάντως, δεν τους γραφαμε ούτε εμείς, ούτε τα παπαγαλάκια των μμε...
Παχιά λόγια.
Πουθενά δεν πιανομαστε...
Είναι δεδομένο, οτι από την κατάσταση αυτή η ΠΑΕ βγαίνει οικονομικά ζημιωμένη. Δεν θα το εξηγήσω πάλι γιατί, δεν έχει και σημασία εξάλλου.
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι με 4 παίκτες των 500Κ η ομάδα θα άλλαζε επίπεδο - ψυχολογία - στόχους. Το κόστος είναι περίπου 10Κ διαρκείας (και μην πούμε στην διαδικασία να εξηγούμε οτι πρώτα βλέπει ο πελάτης εμπόρευμα και μετά αγοράζει, όχι ανάποδα), χώρια τα έσοδα από άλλες δραστηριότητες, χώρια το επενδυτικό κλίμα για χορηγίες κλπ κλπ.
Τουλάχιστον στο Μπάσκετ θα έχουμε καλή χρονιά.
και αν αυτος που πει οτι θα φερει θαλασσα τον πιστεψουν και τον ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ με ολα τους τα μεσα τοτε πιστεψε με ουτε πλαστικη πισινα δεν θα φερει , ουτε τιποτε αλλο .. θαλασσα θα σου φερει , με υπομονη και επιμονη και πανω απο ολα στηριξη.Black&White έγραψε:Roman, αν κάποιος πάει σε ένα ορεινό χωριό και πει ότι θα φέρει θάλασσα και τελικά εννοεί πλαστική πισίνα γιατί δεν μπορεί ούτε κανονική πισίνα να φτιάξει, μάλλον θα τον πάρουν με τις ντομάτες. Θα υπάρχουν βέβαια πολλοί που θα πιστέψουν για τη θάλασσα και πολλοί που θα τον ευχαριστούν για την πλαστική πισίνα.
Και εγώ που δεν έχω ούτε πλαστική πισίνα και η μπανιέρα μου είναι μικρη να αλλάξω θέμα και να ρωτήσω, μέχρι πότε μπορούμε να προσθέσουμε μεταγραφή στο αριστερό για το Ευρωπαϊκό ματς;aisiodoksos έγραψε:και αν αυτος που πει οτι θα φερει θαλασσα τον πιστεψουν και τον ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ με ολα τους τα μεσα τοτε πιστεψε με ουτε πλαστικη πισινα δεν θα φερει , ουτε τιποτε αλλο .. θαλασσα θα σου φερει , με υπομονη και επιμονη και πανω απο ολα στηριξη.Black&White έγραψε:Roman, αν κάποιος πάει σε ένα ορεινό χωριό και πει ότι θα φέρει θάλασσα και τελικά εννοεί πλαστική πισίνα γιατί δεν μπορεί ούτε κανονική πισίνα να φτιάξει, μάλλον θα τον πάρουν με τις ντομάτες. Θα υπάρχουν βέβαια πολλοί που θα πιστέψουν για τη θάλασσα και πολλοί που θα τον ευχαριστούν για την πλαστική πισίνα.αν δεν τον στηριξεις θα σου φερει πλαστικη πισινα .. και οταν θα τον παρεις με τις ντοματες μετα βλεπω να πνιγεσαι κιολας μεσα στην πισινα...
Black_White_Heart έγραψε:Πολύ σωστός ο Ρομαν, στα @@ μας τι λένε οι από κάτω! Αυτοί θέλουνε να είμαστε μπουρδελο και να φωνάζουμε για τον σαββιδη ... Εε όχι φίλοι μου δεν θα μπω στο τρυπάκι τους... Φτάνει πια βαρέθηκα πως το λέμε! Θελουμε μεταγραφές; Ναι σίγουρα θελουμε, όπως είπε και ο Άγγελος όλοι μας θελουμε( ακόμα και η μπαρτσα). Εγώ θα περιμένω να δώ την ομάδα στο γήπεδο και στο τέλος θα κάνω λογαριασμό όπως πρέπει! Άντε γιατί φτάνει με την καλοθέλητη ´´κριτική´´ λες και διαβάζω τον Κολακα( που ευτυχώς δεν κάνω)
Ετσι ειναι χαλαρώστε κριτικη σε γεγονότα τι ψάχνει η δεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ κανεις δεν το ξέρω και κυρίως οι ΑΡΔnavigator11 έγραψε:Κουραστικός-ή-ό-οί-ές-ά.
Πωωωωωωω ρε φίλε. Φτάνει ρε παίδες. Μας έχετε γανιάσει δηλαδή. Είναι τόσο δυσνόητο πως, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες χρονιές, πάμε να κάνουμε κάτι πιο ορθολογικό; Επιχειρούμε να χτίσουμε κάτι λιγότερο ... εύθραστο και φανφαρόνικο. Ας περιμένουμε δυό ακόμα εβδομάδες για να διακριβώσουμε εαν όντως όλος ο μηχανισμός έπαιρνε τον του δικαίου υπνάκο ή μήπως περίμενε τον ορθό χρόνο για να πετύχει κάποια πράγματα όπως τα'χε σχεδιάσει. Χίλιες φορές να έρθει καθυστερημένα κάποιος στόχος ψηλά στη λίστα ευρισκόμενος (όχι κατ'ανάγκη "βαρύ" όνομα) παρά να μου'ρθει μια μετριότητα αρχές Ιουλίου! Εαν δεν έρθει κανένας, δεν πρόκειται ούτε εγώ να κάνω το παγώνι. Θα πρόκειται για τυχοδιωκτισμό. Μέχρις ότου όμως φανερωθούν τα ... ζάρια δεν αντέχεται αυτός ο γυναικουλίστικου τύπου ψυχ(ρ)ολογικός πόλεμος!!!!!!!