Αδερφέ DimisK σε καταλαβαινω πολυ καλα τι λες και ειμαι 1000% μαζί σου...ο καθένας δίνει τον δικό του αγώνα σαν πρεσβευτής των ιδεων και των αξιων του..η προηγουμενη αποδοχη μου στην εκφραση πρι επαναστασης-δρομου-πληκτολογιου μπορει ευκολα να παρερμηνευτει και να χρησιμοποιηθεί απο τον καθενα οπως θελει (ή τον βολευει).
ξερεις απο πρωτο χερι τι εστι ΠΑΟΚΤΣΗΣ εκτος θεσσαλονικης....οποτε δεν χρειαζεται να σου πω επιγραμματικα τι ζω ...ειμαι 30 χρονων και με εξαιρεσει την μη συνεχη μου παρουσια στην χαβουζα για 4,5 χρονια λογω σπουδων και 1,5 χρόνο λογω στρατου θα ελεγα οτι ειναι ΤΙΜΗ ΜΟΥ να ειμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ και ας μην γευομαι οτι και ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ.....διότι και εδώ όπως και σε όλη την ελλάδα αλλά και σε όλα την ευρώπη και σε καθε γωνια του κοσμου Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ.......
ολοι εχουμε δικαιωμα να λεμε την αποψη μας οποια και αν ειναι αυτη στα πλαισια της ελευθεριας και της δημοκρατιας....
από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν ούτε ζυγαριές που να ζυγιζει ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ουτε συγκρίσεις περι ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΑΤΩΝ ΜΑΣ...
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ....