4.Γιώργος Κατσικάς
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
Χθες ήταν πολύ καλός αλλά το περνάμε στο ντούκου για να τον κράξουμε όταν - και αν - θα κάνει την επόμενη γκέλα.
-
Μπαρκαρούτσος
Αυτά που έπρεπε να τα κάνει, τα έκανε.
Όσο δεν κάνει γκάφα, είναι σταθερά καλός. Αν κάνει τη γκάφα, μετά τα χάνει.
Εγώ τον πιστεύω ακόμη. Αν δεν παίξει με Άγγελο, δεν θα παίξει πουθενά με συνθήκες Π.Α.Ο.Κ. (πολύ κόσμο, πίεση κτλ.).
Όσο δεν κάνει γκάφα, είναι σταθερά καλός. Αν κάνει τη γκάφα, μετά τα χάνει.
Εγώ τον πιστεύω ακόμη. Αν δεν παίξει με Άγγελο, δεν θα παίξει πουθενά με συνθήκες Π.Α.Ο.Κ. (πολύ κόσμο, πίεση κτλ.).
Στον ΠΑΟΚ παιζει, εννοειται οτι πρεπει παντα να ειναι καλος. Δε θα δινουμε συγχαρητηρια και για τα αυτονοητα.
Ο συνηγορος του διαβολου.
Ο συνηγορος του διαβολου.
- desperando
- Επικοινωνία:
στα ματια του αγγελου μου φαινεται οτιειναι μπροστα απο τον βιτορ. μεχρι να καταλαβει βεβαια τι εστει κατσικας των επισημων αγωνων
-
john4serres
Εε ρε και να κανει καλή σεζόν. Όλοι μαζί κωλοτουμπες !!! 
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
- aisiodoksos
Εγω παλι τον βλεπω να παιζει με περισσοτερη αυτοπεποιθηση και να ειναι οντως πολυ καλυτερος εστω και σε παιχνιδια προετοιμασιας απο τις προηγουμενες χρονιες. Νομιζω οτι ο Αγγελος τον πιστευει και του το εχει περασει αυτο το πραγμα. Σε ολα τα φιλικα παντως ηταν ανωτερος του Βιτορ και φυσικα τζαβ , σκονδρας που δεν ειναι σεντερ μπακ αν και ο 2ος κατι δειχνει.. για τον 1ο δεν ξερω τι θεση μπορει να παιξει. Για εμενα με βαση τις εμφανισεις του ξεκιναει αυτος με βιτορ.
- desperando
- Επικοινωνία:
μη ξεχνας οτι και περσι και προπερσι ο κατσικας στα φιλικα ηταν απο τους καλυτερους.το παιδι δεν εχει προβλημα ποιοτητας εχει ψυχολογικο
- aisiodoksos
@despe συμφωνω αλλα σε αυτο το κομματι μου φαινεται διαφορετικος ρε μ@μωτο! τοσο πολυ μου φαινεται? πιστεψε με δεν χανω ματς του ΠΑΟΚ και φετος ειναι η πρωτη φορα που τον βλεπω οχι απλα κανονικο στοπερ αλλα και ηγετικο(?
) .. μακαρι να μη μου φαινεται και οντως να εχει γινει ετσι και να μη δουμε τον γνωστο Κατσικα που βλεπαμε τις προηγουμενες χρονιες..παντως κινητρο πολυ μεγαλο υπαρχει και πρεπει να αποδειξει πρωτα απο ολα στον ευατο του οτι μπορει να παιξει σε τετοιο επιπεδο..οπως ειπες και εσυ την ποιοτητα την εχει..αλλα του λειπουν..ελπιζω με καποιο μαγικο τροπο να τα απεκτησε! για το καλο το δικο του και του ΠΑΟΚ φυσικα!
-
Μπαρκαρούτσος
Αν τα πήγε καλά με Inter σε φιλικό με 15.000 κόσμο, δεν τον φοβάμαι με τη Zimbru που θα 'χει το πολύ 8.000 στη Μολδαβία.
άλλη ασφαλειαεχει με 3 σεντερ μπακ 2 αμ χαφ μπροστα κλπ κλπ ..στα επισημά θα φανει γιατι δυστυχως εκει δειχνει ότι δεν το χει
Μια χαρα ηταν με την ιντερ,καμια φορα ο ανθρωπος οριμαζει μεσα σε μια νυχτα.
Ας του δωσουμε μια ακομα ευκαιρια, δε λεω οτι την αξιζει λεω οτι ισως την εκμεταλευτει.
Ας του δωσουμε μια ακομα ευκαιρια, δε λεω οτι την αξιζει λεω οτι ισως την εκμεταλευτει.
Αν οι ευκαιρίες στον Κατσικά ήταν τούβλα θα είχαμε στήσει το Σινικό τείχος τόσα χρόνια..Τέλος πάντων,όντως χθες ήταν πολύ καλός και είναι παίκτης του ΠΑΟΚ,οπότε τον στηρίζουμε και μακάρι να μας βουλώσει το στόμα..
Ο Κατσικάς φαίνεται ότι παίζει καλά διότι -πολύ απλά- το μέτρο σύγκρισης είναι ο Τζαβέλλας & ο Σκόνδρας οι οποίοι δεν είναι στόπερ. Ο Κατσικάς όμως ΔΕΝ παίζει καλά και αυτό φαίνεται στα τρεκλίσματα του Βιτόρ.
* Νομίζω συμφωνούμε ότι ο Βιτόρ είναι ένας αρκετά καλός στόπερ (έως εξαιρετικός) για το επίπεδο της λίγδας.
* Νομίζω συμφωνούμε ότι ο Βιτόρ είναι ένας αρκετά καλός στόπερ (έως εξαιρετικός) για το επίπεδο της λίγδας.