Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από Odi »

ace79grpaok έγραψε:Roman του αλλου τον χαρακτηρισμό τον άφησες όμως, καθ δεν σε ενοιαξε η μερα ,τελικα βλέπω επιλεκτική ευαισθησία απο κάποιον νεόκοπο μοντ
ace μπορεί να του ξέφυγε αδερφέ,μην βγάζεις συμπεράσματα άμεσα..Δεν είναι ότι πιο εύκολο να παρακολουθείς τα πάντα.Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ace79grpaok έγραψε:Roman του αλλου τον χαρακτηρισμό τον άφησες όμως, καθ δεν σε ενοιαξε η μερα ,τελικα βλέπω επιλεκτική ευαισθησία απο κάποιον νεόκοπο μοντ
ace79grpaok έγραψε:Ti έγινε ρε παιδιά?ο αμντουν απο κλεισμένος εχει και αλλους μνηστήρες?βρε δεν μαμιεστε στην ΠΑΕ δεν μπορείτε να βρειτε ενα μπακ καθ ενα αριστερό εξτρέμ?δεν το κλείνουμε το μαγαζί ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Όντως επιλεκτική ευαισθησία.
Δεν στο έκοψα μόνο και μόνο επειδή έβαλες "μ" αντί για "γ", αλλά μάλλον όντως έκανα λάθος.
Νεόκοπος είμαι, θα φτιάξω. ;)

Και πες με για ποιον χαρακτηρισμό "του άλλου" μιλάς. Που σε είπε παρορμητικό ο paokovios (άλλος);;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Odi έγραψε:
ace μπορεί να του ξέφυγε αδερφέ,μην βγάζεις συμπεράσματα άμεσα..Δεν είναι ότι πιο εύκολο να παρακολουθείς τα πάντα.Φιλικά.
Οδι αν έχω άδικο πες μου απλα πιστεύω οτι με τα γραφόμενα μου τόσο καιρό έχω δώσει το στίγμα μου γιατο ποιος ειμαι απλα θελω ιδια μετρα και σταθμά απο το φορουμ
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

che4 έγραψε:Σηκώνει το γάντι - Φέρνει παιχταρά ο Ιβάν!
Σηκώνει το γάντι - Φέρνει παιχταρά ο Ιβάν!
15.08.2014 - 10:32 9
Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ μεγαλώνει, αλλά στα αυτιά του σκύλου έφτασε μία πληροφορία από Θεσσαλονίκη μεριά, που θα συζητηθεί...
Tags:
Superleague
Σαββίδης
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ
SPORTS
Ποδόσφαιρο

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, καθώς είναι γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν πήρε τους παίκτες που όλοι περίμεναν, για να κοντράρει στα ίσια τον Ολυμπιακό στη μάχη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, βέβαια, φέτος θα πάρουν την ευκαιρία πολλά νεαρά παιδιά στον ΠΑΟΚ, που δείχνουν ότι έχουν ταλέντο και ικανότητες για να διακριθούν και να βοηθήσουν την ομάδα.

Ο σκύλος, όμως, έμαθε από τη Θεσσαλονίκη, μία πληροφορία που έχει ενδιαφέρον για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Την ώρα, μάλιστα, που στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δεν έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι της μεταγραφής των Αμπιντάλ και Αφελάι και το όνομα του Κώστα Μήτρογλου "παίζει" για τα καλά για τους Πειραιώτες.

Με μία μικρή σημείωση, όμως: ο Ολυμπιακός δεν έχει αποκλειστικά το όνομα του Μήτρογλου για τη θέση του σέντερ φορ, αλλά κι ένα ακόμα που είναι έκπληξη και δεν έχει γραφτεί! Ε, με το ίδιο στιλ κινείται και ο Σαββίδης!

Έχει στο μυαλό του ένα καλό όνομα για τον ΠΑΟΚ, που αν τον φέρει στη Θεσσαλονίκη η κίνησή του θα συζητηθεί! Κι ακόμα αυτός ο παίκτης δεν εχει γραφτεί πουθενά, γιατί δεν ξέρει κανείς ποιος είναι! Ο Ιβάν, δηλαδή, δεν έχει αποκαλύψει ούτε στους συνεργάτες του το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, παρά μόνο την επιθυμία του να τον φέρει στον Δικέφαλο...

Αν θα το καταφέρει, με την οικονομική πολιτική που έχει χαράξει φέτος, είναι άλλο θέμα. Στο μυαλό του, πάντως, έχει μία επικοινωνιακή απάντηση προς την Αθήνα, σηκώνοντας το γάντι στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι...

για ποιο λογο ο σκυλος τετοιο ρεπορταζ αραγε....

η θα σκασει βομβα η θα παρουμε κανονικο ποδοσφαιριστη και μετα θα τον απαξιωνουμε γιατι περιμεναμε το μπαμ

παντως εγω βλεπω υγεια στην ομαδα που εχω να δω πολλα χρονια οποτε δε στεναχωριεμαι οτι και να γινει

@ρομαν αν και διαφωνω με την ενταση του εις για μεταγραφες εχει δικιο σαυτο το θεμα .... προσεχε λιγο να εισαι δικαιος γιατι αν σου βγει απ την αρχη το ονομα οτι και να κανεις μλκα θα σε ανεβαζουν μλκα θα σε κατεβαζουν ως μπλε .....φιλικα παντα

απο κει και περα μοιραζομαι την αισθηση σου αλλα οχι για σημερα εγω το βλεπω κυριακη

@ace ηρεμησε ρε αστον τον καβγα κανε πισω τσαμπα μανουρα θα γινει
Καλά ο παικταρας μονο ατην φαντασία του κοπρου υπάρχει όπως και οι 2727271882 ειδήσεις -παπάδες που έχει και καλά βγαλει ,τσε το σάιτ κατηγορώ όχι εσένα :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Odi το επεξεργάστηκε το post του thracian μόλις τώρα.. Εγώ επέλεξα να μην το κάνω γιατί είπε "αν" και "θα".. Εν πάσει περιπτώσει, πάμε να συζητήσουμε για τις (δεν) μεταγραφές, τέλος τα off-topic.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

ace79grpaok έγραψε:
Odi έγραψε:
Οδι αν έχω άδικο πες μου απλα πιστεύω οτι με τα γραφόμενα μου τόσο καιρό έχω δώσει το στίγμα μου γιατο ποιος ειμαι απλα θελω ιδια μετρα και σταθμά απο το φορουμ
ace δεν είχε κανένα δικαίωμα να γράψει για @@@ και το στίγμα σου το έχεις δώσει,αλλά και ο Roman σου άφησε το @@..Δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε καμιά περίπτωση..Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο δίκαιοι γίνεται.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

soflodoras έγραψε:Το κλουβι με τις τρελες το κανατε εδω. Ο καθεις νευρικος και αγενης, νιωθει πως δικαιωματικα μπορει να βριζει και να προσβαλει τους γυρω του (παε-συμφορουμιτες-συνοπαδους), μονο και μονο επειδη ειναι στο φορουμ 4 χρονια. Και οχι μονο καμια επιπληξη απο τους μοντς αλλα και αντιμετωπιση με το γαντι.

Οπως και να εχει ομως, προσωπικα λιγο με απασχολει πως ειναι ο καθενας στα μυαλα του. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι πως ψηνεται κατι καλο εκει στη Μ.Ασιας. Προσδεθειτε
αισθηση ή γνωση?

παντως ειναι κριμα και αδικο αυτη η ομαδα να μην στηριχθει με αλλες τρεις προσθηκες.
τρεμω στην ιδεα οτι θα ερθει η μερα που θα μπουν για να γυρισουν το ματς οι σαββιδης και κουλουρης και να λεει ο καθενας ΄΄μονο για κορδελες και μακρι μαλλι εισαι΄΄ ή ΄΄ που πας με τον κουλουρακο ρε? τετοιοι παικτες δεν ειναι ουτε για την ξανθη΄΄

υγ ρε συ ace79grpaok χαλαρωσε λιγο.
εχεις κνει ταναπου το φορουμ βασιζομενος σε αρδολογιες και οχι σε πραγματικα γεγονοτα.
δηλαδη ξυπνησες και ειδες ενα αρθρο οτι υπαρχουν και αλλοι μνηστηες για αμπτουν και αυτος ειναι λογος να μιλας ετσι για την παε?
οκ ολοι λιγο πολυ εχουμε τονισει τα πολλα στραβα της αλλα οχι και ετσι.
ειναι λογικο καποιοι να παρεξηγηθουν με τον τροπο που εκφραστηκες.
ελπιζω να σταματησει εδω η οποια αντιπαραθεση

Το τόνισα για να φανεί despe..Odi
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 15 Αύγ 2014, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κανένας δεν χρήζει ειδικής μεταχείρισης.Δεν μπανάρουμε και αρχίζουμε τα μπινελίκια σε όποιον μια φορά ξεφύγει πάνω στα νεύρα του,ούτε του την χαρίζουμε λόγω της χρόνιας παρουσίας στο forum.

Τέλος τα off topic.Στο επόμενο off topic θα διαγραφούν όλα τα Post που έχουν σχέση με το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

soflodoras έγραψε:Αυτο που με ενδιαφερει ειναι πως ψηνεται κατι καλο εκει στη Μ.Ασιας. Προσδεθειτε
Ξέρεις κάτι;Μίλα μας!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Off topic : το έχετε μαμησει με τς οφ τοπικ , μπαίνουμε βλέπουμε τόσες σελίδες λέμε κάτι θα έγινε πήραμε παίκτη. Έχει παραγινει το κακό. Υπάρχει τοπικ το καφενείο του ΠΑΟΚ μανία.

Ον τοπικ : απο την ομάδα βλέπω ζωντάνια και διάθεση κυρίως απο νεαρούς παίκτες. Αλλά κανει μπαμ πως χρειαζόμαστε 3 καλες προσθήκες. Άντε Ξυπνήστε !!!

Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Η αντιπαράθεση σβήστηκε,έμειναν μόνο οι παροτρύνσεις να σταματήσουν τα off topic,γιατί είχε παραγίνει.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

να φανταστω απλα επιθυμια
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Aκουστηκε σε αλλο φορουμ, ειμαι κ μονιμος κατικος Βελγιου πλεον θα κανω τα κουμαντα μου
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Εντάξει εγώ φταιω για όλα τα κακά του φορουμ και είμαι εγώ το μαυρο πρόβατο αυτομπαναρωμαι ,να είστε καλά όλοι σας και φεύγω να μην μολυνω το τέλειο φόρουμ ΣΑΣ

Αυτομπανάρεσαι, αλλά εδώ και 10 λεπτά είσαι συνδεδεμένος. Σε βοηθάω λοιπόν.
Αυτά τα "ΣΑΣ" και τα "ΜΑΣ" δεν τα καταλαβαίνω. Όλων είναι το forum για να γράφουμε και να ανταλλάζουμε απόψεις κόσμια. 1 μέρα για την μομφή και την ειρωνεία σου ("ΣΑΣ").

Roman
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”