Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλια.
- Μπαρκαρούτσος
- thanos-xanthi
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ
το θεμα δεν ειναι στο χτεσινο φιλικο..σε 9 φιλικα βαλαμε 7 γκολ
δεν παιξαμε ΚΑΝΕΝΑ φιλικο με κατωτερη ομαδα, επιπεδου Ζιμπρου
να δουμε, μπορουμε να διασπασουμε αμυνα?
θα βαλουμε γκολ?
αν δηλαδη χτυπα ξυλο, κανει παλι καμια τσαφια μεσα στην Τουμπα στον επαναληπτικο με τη ζιμπρου ο Κατσικας
η ο Τζαβελλας, και σκοραρουν οι αλλοι, μπορουμε να γυρισουμε αποτελεσμα?
αφου σκοραρουμε με το σταγονομετρο..
μακαρι να ειναι η τυχη με το μερος μας παντως..εκει φτασαμε με το επιπεδο της ομαδας και πιασαμε 15αυγουστο
δεν παιξαμε ΚΑΝΕΝΑ φιλικο με κατωτερη ομαδα, επιπεδου Ζιμπρου
να δουμε, μπορουμε να διασπασουμε αμυνα?
θα βαλουμε γκολ?
αν δηλαδη χτυπα ξυλο, κανει παλι καμια τσαφια μεσα στην Τουμπα στον επαναληπτικο με τη ζιμπρου ο Κατσικας
η ο Τζαβελλας, και σκοραρουν οι αλλοι, μπορουμε να γυρισουμε αποτελεσμα?
αφου σκοραρουμε με το σταγονομετρο..
μακαρι να ειναι η τυχη με το μερος μας παντως..εκει φτασαμε με το επιπεδο της ομαδας και πιασαμε 15αυγουστο
- Μπαρκαρούτσος
Παίξαμε με Καμπούρ και έληξε 1-1..thanos-xanthi έγραψε:δεν παιξαμε ΚΑΝΕΝΑ φιλικο με κατωτερη ομαδα, επιπεδου Ζιμπρου
[youtube]L0_1Zfe_-2c[/youtube]
Εμένα με αρκεί το ότι η Inter για να φτάσει 20 μέτρα μακριά από τη περιοχή μου έπρεπε να κερδίσουν κόντρες με αναμπουμπούλα.
Η Inter ρε *αμώτο!!!
- thanos-xanthi
δε συγκρινονται Καμπουρ με Ζιμπρου..
απο την αλλη δε διαφωνω με την Ιντερ...
αλλα την Πεμπτη πρεπει και να δημιουργησεις κατι..
οχι απλα να καταστρεφεις
αν θεωρεις οτι εχουμε την περσινη ποιοτητα (ατομικη μονο) για να δημιουργουμε φασεις, παω πασο
ουτε Στοχ Λουκας εχω να δημιουργησουν κατι απο τα πλαγια
ουτε Νατχο εχω απο πισω
ουτε καν Βουκιτς εχω σαν αλλαγη να με ξελασπωσει...
απο την αλλη δε διαφωνω με την Ιντερ...
αλλα την Πεμπτη πρεπει και να δημιουργησεις κατι..
οχι απλα να καταστρεφεις
αν θεωρεις οτι εχουμε την περσινη ποιοτητα (ατομικη μονο) για να δημιουργουμε φασεις, παω πασο
ουτε Στοχ Λουκας εχω να δημιουργησουν κατι απο τα πλαγια
ουτε Νατχο εχω απο πισω
ουτε καν Βουκιτς εχω σαν αλλαγη να με ξελασπωσει...
Σιγά την Ζίμπρου που θέλουμε και ιδιαίτερη ποιότητα για να σκοράρουμε αδερφέ..Όχι πως δεν χρειάζεται γενικά,αλλά ας μην υπερβάλλουμε..
- desperando
- Επικοινωνία:
τα φιλικα με τα επισημα ειναι η μερα με την νυχτα , γι αυτο μν κρινετε βαση των φιλικων.
η ομαδα εχει θετικα και αρνητικα σστοιχεια και οποιος δεν βλεπει κατι απο τα δυο εθελοτυφλει .
υγ αληθεια υπαρχει ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ που δηλωσε οτι η προκριση με την ζιμπρου ειναι 50-50?
η ομαδα εχει θετικα και αρνητικα σστοιχεια και οποιος δεν βλεπει κατι απο τα δυο εθελοτυφλει .
υγ αληθεια υπαρχει ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ που δηλωσε οτι η προκριση με την ζιμπρου ειναι 50-50?
- thanos-xanthi
odi στα ως τωρα φιλικα ειδες ποσο σκοραραμε
και σκεψου οτι ηταν και φιλικα, και ηταν και χαλαρα
οταν θα παμε στα επισημα, και ο καθε Κατσικας θα βγαλει το αγχος και την ανασφαλεια του..
πες μου εσυ αδερφε οτι εισαι σιγουρος 100% οτι θα ειμαστε ανετοι..
δεν ειπα οτι δεν θα περασουμε, προσεχε, αλλα οτι μπορει να ζοριστουμε, απο τη στιγμη που μεσοεπιθετικα ειμαστε αορατοι
@despe το ειπε ο σαλπι, δε ξερω κατα ποσο το εννοουσε η απλα ηταν οι στανταρ δηλωσεις..
και σκεψου οτι ηταν και φιλικα, και ηταν και χαλαρα
οταν θα παμε στα επισημα, και ο καθε Κατσικας θα βγαλει το αγχος και την ανασφαλεια του..
πες μου εσυ αδερφε οτι εισαι σιγουρος 100% οτι θα ειμαστε ανετοι..
δεν ειπα οτι δεν θα περασουμε, προσεχε, αλλα οτι μπορει να ζοριστουμε, απο τη στιγμη που μεσοεπιθετικα ειμαστε αορατοι
@despe το ειπε ο σαλπι, δε ξερω κατα ποσο το εννοουσε η απλα ηταν οι στανταρ δηλωσεις..
Αδερφέ δεν είπα πως είμαι 100% σίγουρος γιατί δεν είμαι,δεν θεωρώ όμως πως το πρόβλημα μας είναι τόσο έντονο.Ναι χθες ήμαστε κακοί,αλλά με Νάπολι και QPR κάναμε αρκετές και πιστεύω πως με μια ομάδα επιπέδου Ζίμπρου δεν θα φανεί η όποια αδυναμία μας..
- thanos-xanthi
μακαρι...
παντως χρειαζομαστε 2 κινησεις μπροστα
εναν αριστερα κι ενα 8ρι
παντως χρειαζομαστε 2 κινησεις μπροστα
εναν αριστερα κι ενα 8ρι
Αυτο που ειπε ο Σαλπι ειναι οτι ναι μεν ειμαστε καλυτεροι, αλλα εδω μιλαμε για 2 ματς, οπου "ολα" μπορει να συμβουν. Ατυχια, αδικια, αλακια και σου το πηρε το αποτελεσμα ο αντιπαλος.
Στα του ματς τωρα, τα ειπε ολα ο Ταγμα. Πολυ ζεστη, υγρασια και καυτα τσιμεντα. Highlight της βραδιας οταν η 4 εδωσε συνθημα για τον Αρη (ουτανας γιοι σκουληκια αριανοι) και το υπολοιπο γηπεδο γιουχαρε αντι να ακολουθησει.
Υ.Γ. πολυ παιδακι στο γηπεδο, γενικα κοσμος εξω απο τα συνηθισμενα (μιλαω για την 5).
Στα του ματς τωρα, τα ειπε ολα ο Ταγμα. Πολυ ζεστη, υγρασια και καυτα τσιμεντα. Highlight της βραδιας οταν η 4 εδωσε συνθημα για τον Αρη (ουτανας γιοι σκουληκια αριανοι) και το υπολοιπο γηπεδο γιουχαρε αντι να ακολουθησει.
Υ.Γ. πολυ παιδακι στο γηπεδο, γενικα κοσμος εξω απο τα συνηθισμενα (μιλαω για την 5).
- desperando
- Επικοινωνία:
τελικα αυτο το παιδι (σαλπι) καθε φορα λες και προσπαθει να δημιουργησει προβλημα στον εαυτο του απο κει που δεν υπαρχει. και φανταστειτε αν στα 33 βαζει τετοια αυτογκολ ποσο πιο γκελαδορος μπορει να ηταν σε νεαρωτερη ηλικια.
δυστυχως δημητρακη(γιατι με τετοια νοοτροπια μια ζωη δημητρακης θα εισαι) οι νεοι παικτες του ΠΑΟΚ χρειαζονται να τους χαλουχισουν παικτες γενημενοι νικητες που θαλενε οτι το ματς ειναι 50-50 οταν θα παιζουν με την μπαρτσα και οχι με την οποια ζιμπρου.
αλλη μια φορα με απογοητευσες.μπορει να εισαι καλο παιδι και ο ιδανικος για γαμπρος αλλα η ομαδα απο εναν 33χρονο ελληνα διεθνη με δυο μουντιαλ στην πλατη του αλλα πραματα περιμενει
σορρυ για το οφ τοπικ αλλα καλυτερα εδω
δυστυχως δημητρακη(γιατι με τετοια νοοτροπια μια ζωη δημητρακης θα εισαι) οι νεοι παικτες του ΠΑΟΚ χρειαζονται να τους χαλουχισουν παικτες γενημενοι νικητες που θαλενε οτι το ματς ειναι 50-50 οταν θα παιζουν με την μπαρτσα και οχι με την οποια ζιμπρου.
αλλη μια φορα με απογοητευσες.μπορει να εισαι καλο παιδι και ο ιδανικος για γαμπρος αλλα η ομαδα απο εναν 33χρονο ελληνα διεθνη με δυο μουντιαλ στην πλατη του αλλα πραματα περιμενει
σορρυ για το οφ τοπικ αλλα καλυτερα εδω
Συγγνωμη, αλλα διαφωνω. Ειδικα για αυτο το ζευγαρι αγωνων δεν πρεπει να ακουστει απο παικτη οτι περναμε με τις φανελες. Πρεπει να ακουστει, το νου σας ρεμαλια.
- Μπαρκαρούτσος
Πιστεύετε ότι ο Άγγελος (και ο κάθε προπονητής) δεν λέει ξεκάθαρα στους ποδοσφαιριστές τι θα λένε για τέτοιες περιπτώσεις;
Είναι δυνατόν ο Άγγελος να 'ναι "χαμηλά τη μπάλα" και οι παίκτες να λένε "Πάμε με τη *ωλή μας σηκωμένη να τους δείξουμε πώς *αμάει ο Π.Α.Ο.Κ.";;;
Είναι δυνατόν ο Άγγελος να 'ναι "χαμηλά τη μπάλα" και οι παίκτες να λένε "Πάμε με τη *ωλή μας σηκωμένη να τους δείξουμε πώς *αμάει ο Π.Α.Ο.Κ.";;;
- kataramenos5
Μιας και πας στην 7 ήταν βαμμένη απο μέσα και πώς?Κάποιες τις έβαψαν .Athens έγραψε: η θυρα 7 που ημουνα ειχε γεμισει ασφυκτικα..την προτιμουν και λογο κοστους πολλα ατομα...
Να έφταιγε η ζέστη,η υγρασία αλλα αυτός με το στραγάλι μου θύμιζε εναν π@@@@@ς γιο που μας εκανε τα νευρα κορδόνια περσι.