Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Απ'τη στιγμή που υπάρχει προς διάθεση μια 500άρα για τον εξτρέμ, πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε κάποιον καλύτερο του Αμπντούν. Καί παίκτη καί χαρακτήρα καί βιογραφικό. Αν κολάει το θέμα στον Άγγελο, πολύ καλά κάνει και κολάει.
Η στέρηση, μπορεί και προσχεδιασμένη καθώς είναι απίστευτο μετά από 3 μήνες να μην έχουμε 2ο στόπερ & αριστερό εξτρέμ, μάς κάνει να βλέπουμε τον μέτριο για παικταρά και να λέμε απ'τον Νταρμπό 1000 φορές ο Αμπντούν...
~500 παίρνει ο Ρατ, ο Αρχηγός των Ρουμάνων και κάτοχος του ουέφα..
~500 παίρνει ο Σάλπι, ο οσονούπω 3ος καλύτερος παίκτης του ουέφα..
~500 παίρνει ο Μαντούρο, με συμμετοχές στην εθνική Ολλανδίας και στην Πριμέρα..
~500 παίρνει ο Μάρτενς, με συμμετοχές στην εθνική Βελγίου και πρωταθλητής με την 4ο5η της Ολλανδίας..
~500 παίρνει ο Κλάους, ο ~20 γκολ ανά σεζόν..
Για να ξεκουράζει τον Μακ & τον Μάρτενς είναι ο Αμπντούν, δηλ. για συμβόλαιο στα 200-250 χιλιάρικα.
** Πως το πιπιλούσαν οι αρδ? "Υπερτιμημένος ο Νάτχο.. για 700 χιλιάρικα είναι..."
Η στέρηση, μπορεί και προσχεδιασμένη καθώς είναι απίστευτο μετά από 3 μήνες να μην έχουμε 2ο στόπερ & αριστερό εξτρέμ, μάς κάνει να βλέπουμε τον μέτριο για παικταρά και να λέμε απ'τον Νταρμπό 1000 φορές ο Αμπντούν...
~500 παίρνει ο Μάρτενς, με συμμετοχές στην εθνική Βελγίου και πρωταθλητής με την 4ο5η της Ολλανδίας..
Για να ξεκουράζει τον Μακ & τον Μάρτενς είναι ο Αμπντούν, δηλ. για συμβόλαιο στα 200-250 χιλιάρικα.
** Πως το πιπιλούσαν οι αρδ? "Υπερτιμημένος ο Νάτχο.. για 700 χιλιάρικα είναι..."
- kataramenos5
Πες τα Αποστόλη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπράβο η "Γάτα"!
Αντι να βρίζουμε αυτήν μαλλώνουμε μεταξύ μας!
Υγ Κλά ρε μη βράτε .Πέρσε εξω απ το σπίτι μου ο Μανιακός.

ΝΑΙ ΡΕ! ΚΑΝΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΕΜΑΣ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 14 Αύγ 2014, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
- ΑποστόληςΑ
Ντίνο επιστρέψαμε από διακοπές;
Ευκαιρία να φύγω εγώ.
Να μην μου στενοχωρείτε τον Άγγελο, παρακαλώ!
Στον Άγγελο και στον Αγγελίδη ελπίζω για ένα καλύτερο αύριο...
Ευκαιρία να φύγω εγώ.
Να μην μου στενοχωρείτε τον Άγγελο, παρακαλώ!
Στον Άγγελο και στον Αγγελίδη ελπίζω για ένα καλύτερο αύριο...
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπράβο η "Γάτα"!
Αντι να βρίζουμε αυτήν μαλλώνουμε μεταξύ μας!
και να φανταστεις οτι μολις προσφατα υπηρξαν οι αποκαλυψεις που ο φαταουλ τα χωνει σε μεσα της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για δημιουργια κλιματος κατα του ΠΑΟΚ... σε μεσα της πολης μας.. φιλοΠΑΟΚτσηδικα δηθεν... ποια γατα και σκυλος τωρα...
- angelheart
- Επικοινωνία:
Πολλά del βλέπω.
Χωρίς λόγο αρπάζεστε. Πολλές φορές (σας) τα έχουμε πει.
Μη ξεχνάτε κάτι που έγινε γνωστό πρόσφατα. "Για Σαββίδη γράψε ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ".
Μη ξεχνάτε και το υπέροχο "εγώ είμαι ο άνθρωπός σου κτλ κτλ".
Μετά κάντε και τις προσθέσεις (1+1 κτλ). Follow the money που λένε και οι αγγλομαθείς.
@karelias : ΔΕΝ σου την είπα, μιας και δεν ξέρω καν τι ειπώθηκε.
ΥΓ : δεν χρειάζεται να ξαναπούμε ότι έχουμε ΑΝΟΙΧΤΑ θέματα με το πως διοικείται η ΠΑΕ, και ότι όλα αυτά τα θέματα έχουν ΜΙΑ κοινή συνισταμένη δλδ τον Κο Σαββίδη. Από αυτό όμως, μέχρι το να σιγοντάρουμε τις ΑΡΔιες που γράφονται (αν είναι απλά και μόνο ΑΡΔιες και δεν είναι απ΄το paybook) έχει μεγάλη διαφορά.
Χωρίς λόγο αρπάζεστε. Πολλές φορές (σας) τα έχουμε πει.
Μη ξεχνάτε κάτι που έγινε γνωστό πρόσφατα. "Για Σαββίδη γράψε ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ".
Μη ξεχνάτε και το υπέροχο "εγώ είμαι ο άνθρωπός σου κτλ κτλ".
Μετά κάντε και τις προσθέσεις (1+1 κτλ). Follow the money που λένε και οι αγγλομαθείς.
@karelias : ΔΕΝ σου την είπα, μιας και δεν ξέρω καν τι ειπώθηκε.
ΥΓ : δεν χρειάζεται να ξαναπούμε ότι έχουμε ΑΝΟΙΧΤΑ θέματα με το πως διοικείται η ΠΑΕ, και ότι όλα αυτά τα θέματα έχουν ΜΙΑ κοινή συνισταμένη δλδ τον Κο Σαββίδη. Από αυτό όμως, μέχρι το να σιγοντάρουμε τις ΑΡΔιες που γράφονται (αν είναι απλά και μόνο ΑΡΔιες και δεν είναι απ΄το paybook) έχει μεγάλη διαφορά.
- hasio_john
Ο ΠΑΟΚ επιτέλους άρχισε ν΄αποκτά ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και αυτό οφείλετε αποκλειστικά στον Άγγελο!!!
ΜΑΚΑΡΙ να τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του!

ΜΑΚΑΡΙ να τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του!

Ο μεγαλυτερος εχθρος του Αγγελου ανεκαθεν ηταν ο εαυτος του,κανενας αλλος.Η ομαδα παταει καλα και της λειπει το κατι παραπανω και περιμενω απο αυτον ως προπονητη να το διεκδικησει,διαφορετικα, αν παλυ μεινουμε στα ΑΝ θα φταιει ΚΑΙ αυτος.
Μόλις διάβασα πως αφήνει την ομάδα στα χέρια της Παναγιάς. Προσπαθώ πολύ ρε συ Άγγελε και μόκο κάνω και εμπιστοσύνη θα σου δείξω μέχρι να βγει η ψυχή μου, αλλά αυτά με την Παναγιά ρε καρντάσι μου δε γίνεται να τα κόψεις......
Υ.Σ. Πέρα από τα του τραυματισμού του Κλάους, εγώ από τα λίγα της κάμερας, διέγνωσα μια ψιλομανούρα με τον ΑΑ, κατά τη διάρκεια του timeout, και επίσης είδα αδυναμία συνεργασίας -και το εννοώ σε επίπεδο αν δεν είμασταν συμπαίκτες δε θα σου έλεγα ούτε καλημέρα, ανάμεσα σε Τζαβέλα και Ρατς......βέβαια και τα δύο παραπάνω είναι ένστικτο και μετάφραση της εικόνας, οπότε ανοικτά σε κάθε αμφισβήτηση......έλα άστε με και μένα να κουτσομπολέψω λίγο........μη με αρχίσετε στα βρισίδια.....
Υ.Σ. Πέρα από τα του τραυματισμού του Κλάους, εγώ από τα λίγα της κάμερας, διέγνωσα μια ψιλομανούρα με τον ΑΑ, κατά τη διάρκεια του timeout, και επίσης είδα αδυναμία συνεργασίας -και το εννοώ σε επίπεδο αν δεν είμασταν συμπαίκτες δε θα σου έλεγα ούτε καλημέρα, ανάμεσα σε Τζαβέλα και Ρατς......βέβαια και τα δύο παραπάνω είναι ένστικτο και μετάφραση της εικόνας, οπότε ανοικτά σε κάθε αμφισβήτηση......έλα άστε με και μένα να κουτσομπολέψω λίγο........μη με αρχίσετε στα βρισίδια.....

Άμα είναι για να ξεκουράζει τον Μακ & τον Μάρτενς ο Αμπτούν με 200-250 χιλιαρικα γιατί τότε καθαρίζει 1,3εκ τον χρόνο στο νησί ρε διαστημάνθρωπε;;;astronaut έγραψε:Απ'τη στιγμή που υπάρχει προς διάθεση μια 500άρα για τον εξτρέμ, πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε κάποιον καλύτερο του Αμπντούν. Καί παίκτη καί χαρακτήρα καί βιογραφικό. Αν κολάει το θέμα στον Άγγελο, πολύ καλά κάνει και κολάει.
κανει εργο.......φετος σε μια περιεργη χρονια που οι στοχοι και οι απαιτησεις πεφτουν απότομα.....αν χαλαρώσουμε ολοι....θα δουμε θετικα πραγματα πιστευω