Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Καλημερα σε ολα τα αλανια ! Μεγαλη μερα σημερα! Πιστευω ελπιζουμε ολοι μας σε κατι σπουδαιο!! 

- Καπετάνιος
Καλημέρα ΠΑΟΚάρα.Ekatnetworkltd έγραψε:Σήμερα ας ελπίσουμε να αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ,καλημέρα σε όλα τα ΠΑΟΚΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
Να υποθέσω πως μιλάς για τον Τζάκ;
Συμφωνα με το σεντρα, ΠΑΟΚ - Αμπντουν- φορεστ συμφωνησαν σε ολα, αλλα η μεταγραφη χαλαει. Τα συμπερασματα δικα σας.
- Μπαρκαρούτσος
Τις καλημέρες μου κι εγώ με τη σειρά μου!
Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί... Θα τα λέμε στους άλλους, θα τα λέμε και σε 'σένα ρε Ντίνο πρωινιάτικα;
8.19 Προσβολή των μελών, των φιλάθλων, των θείων, της ομάδας μας, των παικτών της ή των μελών του forum με την χρήση ειρωνικών, υβριστικών ή μειωτικών χαρακτηρισμών. Η παράβαση από μέλος του κανόνα αυτού θα οδηγεί ακόμα και στην οριστική αποβολή του από το forum.
Για να βοηθήσω κι εγώ στο κλίμα αισιοδοξίας (ε ρε τι μας κάνει όλους λίγος Π.Α.Ο.Κ. μέσα στη μέρα!), θα πω αυτό που είπα και στο topic του Ζήση:
Σήμερα είναι η γενική συνέλευση, οπότε να περιμένουμε τις διοικητικές αλλαγές..
Αύριο που είναι δεκαπενταύγουστος (όλοι μακριά από τις πόλεις, στη καρδιά των διακοπών κτλ), ας περιμένουμε μεταγραφικές εξελίξεις, αφού η Π.Α.Ε. μας συνηθίζει σε κάτι τέτοια..
Dinos_Liverpool έγραψε:Έχει πολλές γνώσεις ο Μαθουσαλίξ... Άπαιχτος!
Επ' ευκαιρία, να σας τον γνωρίσω κιόλας! Ιδού κύριοι ο Mr. StaProthiraAlzheimerApostolisA:
ΥΓ. Γιατί κ Ρόμαν; Μόνο εγώ είμαι off-topic; Ο γεροφαφούτης, δηλαδή, που στις μεταγραφές για το 2014/15 μας ομιλεί περί Γιόχαν Κρόιφ, δεν είναι;
Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί... Θα τα λέμε στους άλλους, θα τα λέμε και σε 'σένα ρε Ντίνο πρωινιάτικα;
8.19 Προσβολή των μελών, των φιλάθλων, των θείων, της ομάδας μας, των παικτών της ή των μελών του forum με την χρήση ειρωνικών, υβριστικών ή μειωτικών χαρακτηρισμών. Η παράβαση από μέλος του κανόνα αυτού θα οδηγεί ακόμα και στην οριστική αποβολή του από το forum.

Για να βοηθήσω κι εγώ στο κλίμα αισιοδοξίας (ε ρε τι μας κάνει όλους λίγος Π.Α.Ο.Κ. μέσα στη μέρα!), θα πω αυτό που είπα και στο topic του Ζήση:
Σήμερα είναι η γενική συνέλευση, οπότε να περιμένουμε τις διοικητικές αλλαγές..
Αύριο που είναι δεκαπενταύγουστος (όλοι μακριά από τις πόλεις, στη καρδιά των διακοπών κτλ), ας περιμένουμε μεταγραφικές εξελίξεις, αφού η Π.Α.Ε. μας συνηθίζει σε κάτι τέτοια..

- efthimis_paok
nothu έγραψε:Συμφωνα με το σεντρα, ΠΑΟΚ - Αμπντουν- φορεστ συμφωνησαν σε ολα, αλλα η μεταγραφη χαλαει. Τα συμπερασματα δικα σας.

-
Οχι μονο αυτο με τον Αμπτουν αλλα δεν βγαλαμε ουτε ενα συμπερασμα απο το Δ.Σ. μεχρι τωρα εκτος του οτι ο Αγγελιδης ανελαβε ως προεδρος... και επισης περιμενουμε Συνεντευξη Τυπου καποτε...ισως... 

- Josey Wales
Ο σεντρα βέβαια είναι αγορασμένος εδώ και κανα δίμηνο από τον μαριδάκη. Πάντως δεν με χαλάει καθόλου να πάρουμε κάποιον άλλον στη θέση του, δεν τον πάω τον συγκεκριμένο με τίποτα, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Πως σου κάθεται καμιά φορά να βλέπεις κάποιον και να θέλεις να τον αρχίσεις στις κλωτσιές κι ας μη σου 'χει πει ούτε καλημέρα ο άνθρωπος 

-
- Ekatnetworkltd
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Ακριβώς,μια αναγγένηση αδελφέ καπετάνιε!Καπετάνιος έγραψε: Καλημέρα ΠΑΟΚάρα.
Να υποθέσω πως μιλάς για τον Τζάκ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Πέμ 14 Αύγ 2014, 10:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Josey Wales έγραψε:Ο σεντρα βέβαια είναι αγορασμένος εδώ και κανα δίμηνο από τον μαριδάκη. Πάντως δεν με χαλάει καθόλου να πάρουμε κάποιον άλλον στη θέση του, δεν τον πάω τον συγκεκριμένο με τίποτα, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Πως σου κάθεται καμιά φορά να βλέπεις κάποιον και να θέλεις να τον αρχίσεις στις κλωτσιές κι ας μη σου 'χει πει ούτε καλημέρα ο άνθρωπος
Εκεί πιστεύω τελειώνει η συζήτηση περί εγκυρότητας τέτοιων δημοσιευμάτων..
- Josey Wales
Αφού χτες σκεφτόμουν ότι θα παίζει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και εγώ θα ήθελα να μπω να του κάνω τάκλιν στο γόνατο και να κολλήσει στις διαφημιστικές πινακίδες

Πως λέμε Μανιάτης ένα πράγμα.....

Πως λέμε Μανιάτης ένα πράγμα.....
-
Του χρόνου το topic θα έχει περισσότερη πλάκα ,μπορεί και να μην υπάρχει, οι μεταγραφές θα γίνονται στο μουγγο....
Υπάρχει περιπτωση να μιλάμε και με 3-4 παικτες φέτος για τρεις θέσεις,οτι έχει βγει στα μέσα απλά δεν έρχεται γιατι πολύ απλά δεν θα αρχισε καν διαπραγματεύσεις. Όσο για τον Αμπτουν δεν νομιζω να έρθει αν δεν έρθει ως ελευθερος ,απο την στιγμη που Τζιμπουρ εφυγε ελευθερος για ΑΠΟΕΛ.
Υπάρχει περιπτωση να μιλάμε και με 3-4 παικτες φέτος για τρεις θέσεις,οτι έχει βγει στα μέσα απλά δεν έρχεται γιατι πολύ απλά δεν θα αρχισε καν διαπραγματεύσεις. Όσο για τον Αμπτουν δεν νομιζω να έρθει αν δεν έρθει ως ελευθερος ,απο την στιγμη που Τζιμπουρ εφυγε ελευθερος για ΑΠΟΕΛ.
Σωστά τα γράφει ο Μηχανικός στην κεντρική.
Μηπως καποιοι ηθελημενα ή αθελα γινονται οργανα εξυπηρέτησης αλότριων συμφερόντων?
Μηπως καποιοι ηθελημενα ή αθελα γινονται οργανα εξυπηρέτησης αλότριων συμφερόντων?