Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Karelia μην ξύνεσαι πρωινιάτικα..Δεν σου είπανε και τίποτα.Να μην προδικάζεις καταστάσεις και διάφορα παρόμοια.Μπορεί να έρθει ο παίκτης και να έχει δίψα για μπάλα και να μην κάνει τίποτα.Ηρέμησε.Λίγο θέλει ο κόσμος για να βασιστεί σε τέτοια "ενδεχόμενα" και να αρχίσει πάλι τις συνομωσιολογίες κλπ.Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε..
del
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Karelias την Πέμ 14 Αύγ 2014, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και γιατι να σε πιστεψω καρελια εδω κατα καιρους εχουν ακουστει τερατα ....αυτο που λες δεν ξερουμε αν ειναι αληθεια και αυτου του τυπου οι φημες μονο καλο δεν κανουν στην ομαδα
Karelia δεν μπορείς να ξέρεις αν ο Άγγελος έχει πρόβλημα με τον παίκτη πόσο μάλλον οτι είναι και σίγουρο.Εκτός αν στο είπε ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ.Ο Ντίνος δεν είπε για ομηρικούς καυγάδες,είπε οτι προεξοφλούνται τέτοιες καταστάσεις βάσει δημοσιευμάτων και μην επιβεβαιωμένων "πληροφοριών".
Σε ξαναρωτάω:Σου έχει πει ο Άγγελος οτι δεν γουστάρει τον παίκτη;Αν ναι έχει καλώς.Αν όχι είναι ράδιο αρβύλα και η αναπαραγωγή τέτοιων απόψεων χαλάει το κλίμα.
Σε ξαναρωτάω:Σου έχει πει ο Άγγελος οτι δεν γουστάρει τον παίκτη;Αν ναι έχει καλώς.Αν όχι είναι ράδιο αρβύλα και η αναπαραγωγή τέτοιων απόψεων χαλάει το κλίμα.
del
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Karelias την Πέμ 14 Αύγ 2014, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε εναν καρελια η eorptol που γραφουν σε ενα φορουμ ειπε ο αγγελος οτι δεν γουσταρει τον αμπτουν καταλαβαινεις ποσο ακυρο και υποτιμητικο για τον ιδιο τον αγγελο ειναι αυτο επιτρεψε μου να μην το πιστευω
- Dinos_Liverpool
Τελευταίο ανακριβές και ευφάνταστο σχόλιο ότι ο Άγγελος δεν θέλει τον παίκτη, που γίνεται ανεκτό!
Γιατί, Karelia, εάν δεν τον ήθελε, θα το έλεγε τη στιγμή που είναι πολύ κοντά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή; Γιατί; Για να διαρρεύσει; Για να έχει θέμα με τον παίκτη πρωτού ακόμα τον δει να πατάει στο χορτάρι; Και άντε και στο είπε, εσύ κρίνεις ότι πρέπει να μας το πεις για ποιο λόγο; Για να διαδοθεί και να γίνει ευρέως γνωστό;
Μήπως το γεγονός ότι κάποτε προτίμησε να φύγει από την Καβάλα και να μην έρθει στον ΠΑΟΚ μας ωθεί σε ένα αρνητισμό και σε μία αντίδραση (όπως, παραδέχομαι, είχα εγώ με τον Κατσουράνη, αλλά όχι και σε βαθμό να διασπείρω αμφιβόλου πιστότητας πληροφορίες);
Γιατί, Karelia, εάν δεν τον ήθελε, θα το έλεγε τη στιγμή που είναι πολύ κοντά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή; Γιατί; Για να διαρρεύσει; Για να έχει θέμα με τον παίκτη πρωτού ακόμα τον δει να πατάει στο χορτάρι; Και άντε και στο είπε, εσύ κρίνεις ότι πρέπει να μας το πεις για ποιο λόγο; Για να διαδοθεί και να γίνει ευρέως γνωστό;
Μήπως το γεγονός ότι κάποτε προτίμησε να φύγει από την Καβάλα και να μην έρθει στον ΠΑΟΚ μας ωθεί σε ένα αρνητισμό και σε μία αντίδραση (όπως, παραδέχομαι, είχα εγώ με τον Κατσουράνη, αλλά όχι και σε βαθμό να διασπείρω αμφιβόλου πιστότητας πληροφορίες);
- Μπαρκαρούτσος
Εδώ ειναι forum δεν είναι δικτατορία.Τα σχόλια σου θα τα υπερασπίζεσαι.Ο Άγγελος αν δεν ήθελε τον παίκτη,ο παίκτης δεν θα ερχόταν.Που δεν έχει έρθει καν ακόμη.Τέλος με το ράδιο αρβύλα.Karelias έγραψε:Kι εγώ ξαναπαντάω. Ναι μου το είπε.
Και το ξαναλέω. Τη συνείδησή μου την έχω καθαρή.
Τέλος.
- sourmenetes
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Πρώτον είμαι mod εδώ και 2 μέρες,δεύτερον συνεχίζεις χωρίς λόγο,τρίτον είπαμε κούρασε το θέμα και τέταρτον το οτι είμαι mod δεν σημαίνει οτι με ενοχλούν Post και καταστάσεις που πάντα με ενοχλούσαν.Δεν νομίζω να σε έθιξε κανείς προσωπικά. OdiOdi έγραψε:Εδώ ειναι forum δεν είναι δικτατορία.Τα σχόλια σου θα τα υπερασπίζεσαι.Ο Άγγελος αν δεν ήθελε τον παίκτη,ο παίκτης δεν θα ερχόταν.Που δεν έχει έρθει καν ακόμη.Τέλος με το ράδιο αρβύλα.Karelias έγραψε:Kι εγώ ξαναπαντάω. Ναι μου το είπε.
Και το ξαναλέω. Τη συνείδησή μου την έχω καθαρή.
Τέλος.
- sourmenetes
- Moderator