Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από che4 »

δε λεω τιποτα για αμπντουν περιμενω την οριστικη εξελιξη το ξαναλεω μη θεωρηθω γκαντεμης....βεβαια με το ζορι κρατιεμαι με καποιους εδω μεσα γιατι αν δεν το πρωτο μπαν του ρομαν θα ηταν στο φιλο του τον τσε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μωρέ τι μας λες; Έτσι θα γλιτώσεις το LPM10report νομίζεις;;;!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Black&White έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:
astronaut έγραψε:Εν τω μεταξύ, αυτοί που θα χαλαστούν περισσότερο αν χαλάσει του Αμπντούν είναι αυτοί που αβαντάρουν τη μεταγραφή του.
Δεν απευθύνομαι σε συμφορουμήτες αλλά στα βορειοαρδ που ψοφάνε για μια επικοινωνιακή νίκη/ρεβάνς της ΠΑΕ.
Γιατί κακά τα ψέματα, πέρα από την (όποια) ενίσχυση του ρόστερ η συγκεκριμένη μεταγραφή έχει σαφέστατο επικοινωνιακό χαρακτήρα. Είναι δεδομένο ότι θα διαβάσουμε για "τη δέσμευση Ιβάν να πάρει παίκτη από τον γάβρο".
Είναι τόσο μεγάλη η πρεμούρα τους που παρουσιάζουν τον Αμπντούν ως το "μπαμ" του καλοκαιριού...
Είναι τέτοια η κάψα τους που και δανεικός να έρθει -και μάλιστα υπό τις συνθήκες που διαρρέει ο μάνατζέρ του- δεν τρέχει κάστανο...

** Ερείπιο η Μπάγερν ή δεν ξεκουρδίζεται ποτέ η Ντόρτμουντ?
Μπαμ δεν ειναι με τιποτα,οχι αυτη την στιγμη τουλαχιστον,αν ξεκινησει το πρωταθλημα και κανει σαιζον σαν του λετο που εκανε σε καθε παιχνιδι 2 γκολ 2 ασσιστ τοτε θα θεωρηθει βομβα μεγατοννων.Μεχρι τοτε ειναι (Αν γινει)Μια ποιοτικη προσθηκη
Πολύ σωστή επισήμανση. Να προσθέσω πως αν δεν πάει καλά θα θεωρηθεί παλτό και αν κάνει μέτρια χρονιά θα θεωρηθεί αδιάφορη μεταγραφή. Επίσης αν τη μία παίζει και την άλλη όχι ,θα θεωρηθεί ασταθής. Και αν δημιουργήσει αναστάτωση στα αποδυτήρια , θα θεωρηθεί προβληματικός.

Να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά. 8-) :lol:
Ευθυμησαμε ρε φιλε!Πςςςς να γραφεις πιο συχνα τετοιες..."εξυπναδες".
Μερικοι το χω πει και θα το λεω.Ειστε για βρεγμενη σανιδα :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

lpm7 ειπαμε μη μου το χαλας σημερα εγραψα....παλι τραυματισμος.....παντως η γνωμη μου για αμπντουν εχει σχεση με την τιτικα αλλα κανω υπομονη μαθαμε πλεον ;) ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Che φτάνει ρε .Βγάλε επιτέλους τις καρφίτσες.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καλα θα τον αφησω να παιξει κανα 2 3 ματς καλα να παρει η παε τα φραγκα και μετα παγκο εξεδρα σπιτι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μακαρι να παιξει τιποτ εκει να τον ξεφορτωθουμε
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Unpsofable78 έγραψε:
Black&White έγραψε:
paokovios1974 έγραψε: Μπαμ δεν ειναι με τιποτα,οχι αυτη την στιγμη τουλαχιστον,αν ξεκινησει το πρωταθλημα και κανει σαιζον σαν του λετο που εκανε σε καθε παιχνιδι 2 γκολ 2 ασσιστ τοτε θα θεωρηθει βομβα μεγατοννων.Μεχρι τοτε ειναι (Αν γινει)Μια ποιοτικη προσθηκη
Πολύ σωστή επισήμανση. Να προσθέσω πως αν δεν πάει καλά θα θεωρηθεί παλτό και αν κάνει μέτρια χρονιά θα θεωρηθεί αδιάφορη μεταγραφή. Επίσης αν τη μία παίζει και την άλλη όχι ,θα θεωρηθεί ασταθής. Και αν δημιουργήσει αναστάτωση στα αποδυτήρια , θα θεωρηθεί προβληματικός.

Να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά. 8-) :lol:
Ευθυμησαμε ρε φιλε!Πςςςς να γραφεις πιο συχνα τετοιες..."εξυπναδες".
Μερικοι το χω πει και θα το λεω.Ειστε για βρεγμενη σανιδα :lol:
Έχεις χιούμορ.

Θέλω να γράφω πιο συχνά ,σαν το φίλο πιο πάνω με 5000 ποστ σε δυο μήνες αλλά δουλεύω στο Μακεδονία Παλλάς 15 ώρες τη μέρα για 300 ευρώ.Καταλαβαίνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black&White την Τετ 13 Αύγ 2014, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

black, μολογα...ληγμενα ε. 8-) 8-) 8-) :mrgreen: :geek: :ugeek: :lol: .Τσε προσεξε γιατι νομιζω εδω θα εκτεθεις,οπως με τον Περειρα ενα πραγμα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Καποιος εδω μεσα εχει θεμα μαζι μου και δεν καταλαβαινω ποιο ειναι,γνωριζομαστε κι απο χθες φιλαρακι?100000000 ποστ εχω εσενα τι σε ενοχλει,το οτι εχουμε διαφορετικες αποψεις το καταλαβαινω ,αλλα αν συνεχισεις να μου χωνεσαι πισω απο καθε μου ποστ ,τσουπ και συ, ουτε ο ιδιοκτητης του μακεδονια παλλας δεν σε σωζει,συγνωμη για το οφτοπικ αλλα επειδη ο συγκεκριμενος ηταν ο λογος που ειχα αποσυρθει ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβαει μαζι μου.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Το post του black & white εγκρίθηκε για να μην υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά..Σταματήστε όμως την αντιπαράθεση,ο καθένας εχει την άποψη του..Δεν υπάρχει λόγος για προσωπικές επιθέσεις.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Black&White, το post εγώ το επεξεργάστηκα και το πέρασα έτσι.. Το σημείο που έκοψα είναι ειρωνεία προς τη διοίκηση, μη προσπαθείς να το ξαναβάλεις.

Paokovie, το post του (το "ευθυμήσαμε") πέρασε αρχικά γιατί θεωρήθηκε ότι κάνει χιούμορ ο Unpsofable.

Λήξτε το εδώ γιατί και off-topic είστε και αντιπαράθεση ξεκινάτε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και γιατι να μην ειρωνευτει καποιος τη διοικηση.
(βαπτισμα του πυρος)
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Είσαι μορφή παοκοβιε. Με τρομοκράτησες ρε μπαγασάκο.

ROMAN, αν είναι να μου πετσοκόβεις τα ποστ ,μην τα δημοσιεύεις καθόλου. Απαγορεύεται η πλακίτσα στο μεγαλομέτοχο; Δεν το ήξερα.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

paokovios1974 έγραψε:Καποιος εδω μεσα εχει θεμα μαζι μου και δεν καταλαβαινω ποιο ειναι,γνωριζομαστε κι απο χθες φιλαρακι?100000000 ποστ εχω εσενα τι σε ενοχλει,το οτι εχουμε διαφορετικες αποψεις το καταλαβαινω ,αλλα αν συνεχισεις να μου χωνεσαι πισω απο καθε μου ποστ ,τσουπ και συ, ουτε ο ιδιοκτητης του μακεδονια παλλας δεν σε σωζει,συγνωμη για το οφτοπικ αλλα επειδη ο συγκεκριμενος ηταν ο λογος που ειχα αποσυρθει ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβαει μαζι μου.
Αν και δε νομιζω οτι εννοεις εμενα...να διευκρινησω οτι εγω την ειπα στον μπλακ πριν.Επι τη ευκαιρια να πω οτι εσυ και ο Odi ειστε οι πιο σωστες φωνες εδω μεσα.παντα κατα την προσωπικη μου αποψη.
Edit:Ρε συ Ρομαν τι παει να πει το ποστ μου περασε γιατι νομιζες οτι ηταν χιουμορ?Δηλαδη ποστ αλλων να περνανε ως χιουμορ κι ας ειρωνευονται συνποαδους και αλλα ποστ να μην περνανε λογω "ελειψης" χιουμορ?
Το ποστ του μπλακ ασχετα αν εχει και καλα "χιουμοριστικη" διαθεση...ειναι καθαρα προκλητικο,ειρωνικο και υποτιμητικο ως προς τον ΠΑΟΚοβιο.Και για να μην προλαβουν καποιοι και βγαλουν συμπερασματα τον ΠΑΟΚοβιο δεν τον ξερω δεν με ξερει.Εγω προσωπικα κρινω τους παντες εδω μεσα απο τα γραπτα τους.Και σε οσους την εχω πει ειναι γιατι εχω βγαλει καποια συμπερασματα για το τι ρολο βαρανε εδω μεσα.Τι σκοπο εχουν τα γραπτα τους.Εσεις βγαζετε κανα συμπερασμα?Καλοι οι κανονες αλλα εδω μεσα καποιοι μας δουλευουν και τους ανεχομαστε λογω κανονων!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 13 Αύγ 2014, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

RoMaN έγραψε:Black&White, το post εγώ το επεξεργάστηκα και το πέρασα έτσι.. Το σημείο που έκοψα είναι ειρωνεία προς τη διοίκηση, μη προσπαθείς να το ξαναβάλεις.

Paokovie, το post του (το "ευθυμήσαμε") πέρασε αρχικά γιατί θεωρήθηκε ότι κάνει χιούμορ ο Unpsofable.

Λήξτε το εδώ γιατί και off-topic είστε και αντιπαράθεση ξεκινάτε.
Δεν υπαρχει κανενα θεμα με τον unpsofable ο black οποτε ποσταρω κατι εμφανιζεται και με σχολιαζει προφανως για να με εκνευρισει,δεν ξερω που αποσκοπει αλλα σιγουρα δεν αποσκοπει στην δημιουργικη αντιπαραθεση,ουτε καν στον εντονο αντιλογο,το μονο που ψαχνει ειναι φασαρια.Το ληγω εδω και καλο θα ειναι να μην ξαναασχοληθει και αυτος μαζι μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”