Το ρεπορταζ είναι του 2012. Τότε τους θεωρούσαν άπειρους.Χωρικός έγραψε:o Γλύκος έπαιξε σε μουντιάλ , αλλά είναι ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;tzelas έγραψε:+4desperando έγραψε:το θεμα το δικο μου ειναι η οτι ακουγεται το ονομα του Σιφακη.
βαρεθηκα να κ@λοτριβομαι σε παικτες που με εχουν φτυσει στο παρελθον.αν ειναι δυνατον να δωσω σε αυτον τον τερματα που εχει μεση σαν του παππου μου συμβολαιο στην ομαδα μου.
θα τρελαθω
Για την ιστορία:
-----------------------------------------------------
01/08/2012,
Στο "περίμενε" έχει τον ΠΑΟΚ ο Σηφάκης
Ο Μιχάλης Σηφάκης κρατάει... στην αναμονή τη διοίκηση του ΠΑΟΚ...
Ο διεθνής τερματοφύλακας είπε στον Γιώργο Γεωργιάδη ότι η πρόταση της ομάδας του είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά παραμένει προβληματισμένος και διστακτικός λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα και θέλει για ένα διάστημα ακόμα να συνεχίσει την αναζήτησή του για ομάδα στο εξωτερικό.
Είναι λογικό ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα περιμένει επ' αόριστο τον Σηφάκη. Πλέον, οι παράλληλες διαπραγματεύσεις με άλλους στόχους για την θέση του γκολκίπερ εισέρχονται στο τελικό τους στάδιο και αφορούν κυρίως ξένους τερματοφύλακες.
Το ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο ατόνησε σταδιακά, διότι ο έμπειρος τερματοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και παρά την αρχική τοποθέτησή του δεν έμεινε ακόμα ελεύθερος.
Διοίκηση και τεχνικό τιμ εύλογα βιάζονται για την απόκτηση γκολκίπερ. Η ομάδα έχει ξεμείνει με τους άπειρους σε μεγάλα ματς Παναγιώτη Γλύκο και Στέργιο Γιακουμή. Εάν στο μεσοδιάστημα συναντηθούν οι δρόμοι Σηφάκη και ΠΑΟΚ έχει καλώς, διαφορετικά θα προχωρήσει η μεταγραφή ξένου γκολκίπερ.
-----------------------------------------------
και στις 3/8/2012
Ο Mιχάλης Σηφάκης είπε όχι στην πρόταση...
του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος θα πρέπει να ψάξει για άλλη λύση στην θέση “1″!
Σύμφωνα με το transfernews.gr ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη δεν έκανε δεκτή την προσφορά των ασπρόμαυρων.
Ο λόγος δεν είναι μόνο η οικονομική πρόταση που τελικά έφτασε μόλις στα 220.000 ευρώ (ετήσιο μισθό με διάρκεια συμβολαίου τα δύο χρόνια) αλλά και το γεγονός ότι ο διεθνής πορτιέρο αναζητά κάτι άλλο για την καριέρα του.
Nα σημειώσουμε ότι υπάρχουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό για προσφορά της Ίντερ Μπακού στον Σηφάκη, όμως ούτε εκεί φαίνεται να λέει το πολυπόθητο ναι ο Έλληνας γκολκίπερ, που από τον χειμώνα ως τώρα, έχει πει τρεις φορές “όχι” στον ΠΑΟΚ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
pisakaipoupoula έγραψε:Είναι Απίστευτο να ψάχνουμε αριστερό εξτρέμ κ πρώτος στη λίστα να ναι ο Αμπντούν με 500-700.000 συμβόλαιο, ακόμα πιο απίστευτο να ψάχνουμε τερματά έστω φιλολογικά κ οι στόχοι να'ναι οι Τζορβασηφάκηδες.
Ενώ ο Αστέρας παίρνει ΕΛΕΥΘΕΡΟ τη παικτούρα τον Τιε Μπι από Α Γαλλίας....ελεύθερο ρε πστη θα χαζέψουμε!!
και τεχνικός διευθυντής να μην είσαι μια απλή αναζήτηση θέλει λιγότερο από μισή ώρα να δεις ποια συμβόλαια λήγουν στα καλά πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Θέλουμε επειγόντως ΚΑΙ τεχνικό διευθυντή!Δεν ξέρω αν θα'ναι ο Κρόιφ, αν είναι καλός και δε με νοιάζει , αλλά όποιος τώρα κάνει αυτή τη δουλειά, μάλλον ο ΖΒ, είναι επιεικώς για τα πανηγύρια κ αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα δε νοείται να μείνει στη θέση του για πολύ ακόμα.
Μετα απο την περυσινη σπαταλη, βλεπω μυαλο δεν βαζουν η απλα δεν 'το 'χουν". Αμοιβεσαι με 7.000 το μηνα για να γνωριζεις την αγορα καλύτερα και να έχεις λιγο περισσοτερο φαντασια απο το να ανακυκλωνεις παικτες που εχουν περασει απο Σουπερ Λιγκ. Μεχρι εκει φτανουν οι ικανοτητες και οι γνωσεις τους? Να μας κουβαλησουν Αμπτουν (για Σηφακη δεν σχολιαζω καν, ο ανθρωπος πνευματικα εχει εγκαταλειψει το ποδοσφαιρο κι εχει αλλα ενδιαφεροντα και προτεραιοτητες)?
Ο αλγερινος ειχε 1-2 καλες σεζον σε γαυρο με αντιπαλους οτι ναναι αλλα δεν εχει τη στοφα του καλου παικτη. Εκτος αυτου δεν παιρνεις εξτρεμ που βαδιζει στα 29. Ειναι θεση που βασιζεται στην ταχυτητα και αυτη αρχιζει φθινει.
(Γι αυτο αλλωστε ο Σαλπιγγιδης ηταν ηδη τελειωμενος οταν επεστρεψε).
- NIKOS_PAOK04
- Δημοσιεύσεις: 1083
- Εγγραφή: Παρ 28 Μαρ 2014, 13:54
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Unpsofable78 έγραψε:ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!gsavvas έγραψε:Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι φίλαθλοι μας αποτελούνται κυρίως από προπονητές- μάνατζερ- οικονομικούς αναλυτές...Άνεργους και οικονομικά άνετους που το μόνο τους μέλημα είναι το καλό του ΠΑΟΚ μας το οποίο κάλο το θέλουν μόνο αυτοί και τους πολεμάνε κατά καιρούς η διοίκηση,το προπονητικό team, ο πρόεδρος (ο οποίος αν κ βάζει χρήματα δεν τον νοιάζει αν ο βρυζας - ζαγορακης - γεωργιαδης - κωνσταντιδης τα μασουλάνε και τους κρατάει γιατί θέλει να τον κάνουν παρέα στης βόλτες του στις σουίτες της τούμπας)
Συγκεντρωθείτε μερικοί και αφήστε τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει...Έχει τα στελέχη να κρίνουν ποιοι είναι και ποιοι όχι κατάλληλοι...!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1926
Τα είπες Ολα
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Σωστός. Φυσικά υπό την προϋπόθεση, ότι τώρα πλέον η προσφορά δεν θα είναι μόλις στα 220.000 ευρώ, αλλά μόλις στα 180.000 ευρώ max.Holypaok έγραψε:Εγω ελπιζω να ερθει ο Σηφακης.Καποτε τον θελαμε για βασικό κ δεν ερχοταν.Ας έρθει τωρα να παλεψει για τη 2η απτον υπερβελτιωμενο Γιακουμη.Σηφακη ετσι είναι. Με τις υγειες σου.
Sent from my campfire using smoke signals
Και αφού δεχτεί τη νέα μειωμένη προσφορά, εννοείται πως θα τον ευχαριστήσουμε για την προτίμησή του προς το σωματείο μας και θα του εξηγήσουμε ευγενικά, ότι βρίσκουμε πολύ ενδιαφέρουσα την αποδοχή της προσφοράς μας, αλλά παραμένουμε διστακτικοί επειδή αποφασίσαμε τελικά να επενδύσουμε στο υπάρχον δυναμικό μας (Γλύκο, Γιακουμή, Σοϊλεμεζόγλου).
Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του (=στα τσακίδια ψωροφαντασμένο κουτσάλογο και την επόμενη φορά φρόντισε να αξιολογήσεις πιο σωστά τόσο τον εαυτό σου όσο και αυτούς που σε τιμούν με την προτίμησή τους).
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Οι τιμές που βγαίνουν για τα συμβόλαια κάθε παίχτη από που είναι;
- Ekatnetworkltd
- Δημοσιεύσεις: 4515
- Εγγραφή: Τρί 03 Δεκ 2013, 22:21
- Τοποθεσία: Ιλίσια
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΛΦΕgsavvas έγραψε:Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι φίλαθλοι μας αποτελούνται κυρίως από προπονητές- μάνατζερ- οικονομικούς αναλυτές...Άνεργους και οικονομικά άνετους που το μόνο τους μέλημα είναι το καλό του ΠΑΟΚ μας το οποίο κάλο το θέλουν μόνο αυτοί και τους πολεμάνε κατά καιρούς η διοίκηση,το προπονητικό team, ο πρόεδρος (ο οποίος αν κ βάζει χρήματα δεν τον νοιάζει αν ο βρυζας - ζαγορακης - γεωργιαδης - κωνσταντιδης τα μασουλάνε και τους κρατάει γιατί θέλει να τον κάνουν παρέα στης βόλτες του στις σουίτες της τούμπας)
Συγκεντρωθείτε μερικοί και αφήστε τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει...Έχει τα στελέχη να κρίνουν ποιοι είναι και ποιοι όχι κατάλληλοι...!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ:είχαμε την μίρλα που δεν έχουμε εξτρέμ,τώρα που πάμε να αποκτήσουμε μιρλιάζουμε με το συμβόλαιο που θα κάνουμε(και ανάθεμα αμα ξέρεις κανένας τίποτα απο αυτό)
ΕΛΕΟΣ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Asimos έγραψε:Οι τιμές που βγαίνουν για τα συμβόλαια κάθε παίχτη από που είναι;
Κατά τα 2/6 προέρχονται από τις διαρροές του εκάστοτε ατζέντη,κατά 1/6 από την ΠΑΕ και κατά τα υπόλοιπα 3/6 από ότι κατεβάσει η κούτρα του κάθε ΑΡΔ.Γι αυτό εμφανίζεται ο Αμπτούν πότε να παίρνει 450.000,πότε 700.000 και πότε το κασέ του Γκάρεθ Μπέιλ...
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
εε, σόρρυ, ο ΠΑΟΚ θα έχει τα στελέχη μετά τις 14/08 που θα εκλεγεί επίσημα ο Αγγελίδης και με τις αλλαγές προσώπων που θα κάνει αυτός,gsavvas έγραψε:Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι φίλαθλοι μας αποτελούνται κυρίως από προπονητές- μάνατζερ- οικονομικούς αναλυτές...Άνεργους και οικονομικά άνετους που το μόνο τους μέλημα είναι το καλό του ΠΑΟΚ μας το οποίο κάλο το θέλουν μόνο αυτοί και τους πολεμάνε κατά καιρούς η διοίκηση,το προπονητικό team, ο πρόεδρος (ο οποίος αν κ βάζει χρήματα δεν τον νοιάζει αν ο βρυζας - ζαγορακης - γεωργιαδης - κωνσταντιδης τα μασουλάνε και τους κρατάει γιατί θέλει να τον κάνουν παρέα στης βόλτες του στις σουίτες της τούμπας)
Συγκεντρωθείτε μερικοί και αφήστε τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει...Έχει τα στελέχη να κρίνουν ποιοι είναι και ποιοι όχι κατάλληλοι...!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Ε λοιπόν να πω κι εγώ πως ο Τζαμέλ, Τζαμάλ πως λέγεται θα έρθει με βασικό του ΙΚΑ μπας και σταματήσουμε.odynet έγραψε:Asimos έγραψε:Οι τιμές που βγαίνουν για τα συμβόλαια κάθε παίχτη από που είναι;
Κατά τα 2/6 προέρχονται από τις διαρροές του εκάστοτε ατζέντη,κατά 1/6 από την ΠΑΕ και κατά τα υπόλοιπα 3/6 από ότι κατεβάσει η κούτρα του κάθε ΑΡΔ.Γι αυτό εμφανίζεται ο Αμπτούν πότε να παίρνει 450.000,πότε 700.000 και πότε το κασέ του Γκάρεθ Μπέιλ...
Πέρα από την πλάκα, το σύνδρομο της συνιδιοκτησίας δεν το έχουμε αποβάλει. Σκοπός είναι να κράζουμε τις όποιες επιλογές καθαρά με παιχτικά κριτήρια και όχι με το τι θα πληρώνει ο ΠΑΟΚ, δηλαδή ο Μεγαλομέτοχος.
Δεν με χαλάει να έρθει με συμβόλαιο ο συνομήλικος του Άντρε γιατί αν δεν έρθει λόγω ηλικίας κλείνει η πόρτα και για τον ίδιο τον Πορτογάλο, αργότερα.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Σιγά το πράμα ρε Κατ, τα μισά κι εγώ τα κάνω.kataramenos5 έγραψε: Παρτε και μια γευση απ τις ικανότητες του μικρου (Πόζογλου)
[youtube]n7dfmKfGTR8[/youtube]
Δηλαδή όλα από τη μέση και πάνω.
Τον Αμπντούν;kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Ταγμα ξερεις ποιον εχει ινδαλμα ο Ποζο ε?

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Στελέχη έχουμε και θα έχουμε...ικανά η οχι θα φανεί από την πορεία της ομάδας και τότε όπως και τώρα ο πρόεδρος που δεν είναι καθόλου αφελής θα καθαρίσει τα κακός κείμενα και θα κρατήσει τα υγιείς κομμάτια του συνόλου...Δεν είναι καλό πράγμα η απαξίωση...Όλοι κάποτε κρινόμαστε!!
Kourdos έγραψε:εε, σόρρυ, ο ΠΑΟΚ θα έχει τα στελέχη μετά τις 14/08 που θα εκλεγεί επίσημα ο Αγγελίδης και με τις αλλαγές προσώπων που θα κάνει αυτός,gsavvas έγραψε:Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι φίλαθλοι μας αποτελούνται κυρίως από προπονητές- μάνατζερ- οικονομικούς αναλυτές...Άνεργους και οικονομικά άνετους που το μόνο τους μέλημα είναι το καλό του ΠΑΟΚ μας το οποίο κάλο το θέλουν μόνο αυτοί και τους πολεμάνε κατά καιρούς η διοίκηση,το προπονητικό team, ο πρόεδρος (ο οποίος αν κ βάζει χρήματα δεν τον νοιάζει αν ο βρυζας - ζαγορακης - γεωργιαδης - κωνσταντιδης τα μασουλάνε και τους κρατάει γιατί θέλει να τον κάνουν παρέα στης βόλτες του στις σουίτες της τούμπας)
Συγκεντρωθείτε μερικοί και αφήστε τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει...Έχει τα στελέχη να κρίνουν ποιοι είναι και ποιοι όχι κατάλληλοι...!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Να ρωτήσω κι εγώ με το μυαλουδάκι μου.
Τερματοφύλακα γιατί ψάχνουμε;
Πουλήσαμε τον Ιτάνζ και δεν το κατάλαβα;
Ή μήπως προσπαθούμε να σπάσουμε το ρεκόρ των επτά τερματάδων σε ένα ρόστερ;
Τερματοφύλακα γιατί ψάχνουμε;
Πουλήσαμε τον Ιτάνζ και δεν το κατάλαβα;
Ή μήπως προσπαθούμε να σπάσουμε το ρεκόρ των επτά τερματάδων σε ένα ρόστερ;
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Προσωπικά κ εγώ θεωρώ πως είναι περιττή η απόκτηση τερματοφύλακα,ειδικά αν πρόκειται για..τον Σηφάκη που μας έκανε τον δύσκολο ή τον Τζόρβα.Σε περίπτωση που βρει ο Ιτάνζ ομάδα,ας ψάξουνε κάποιον φτηνό για τρίτο τερματοφύλακα..Αν και πιστεύω πως δεν θα βρει ομάδα ο Καμερουνέζος..
- Μπαρκαρούτσος
- Δημοσιεύσεις: 54496
- Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
- Τοποθεσία: Κάτω Χώρες
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Βασικά όλα αυτά είναι κατασκευάσματα των ΑΡΔ.
Αυτό που ξέρουμε εμείς ως οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. χωρίς inside info κτλ, είναι ότι "Ο Itandje ακόμα δεν ξέρει τι θα κάνει και περιμένουμε".
Αυτό που ξέρουμε εμείς ως οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. χωρίς inside info κτλ, είναι ότι "Ο Itandje ακόμα δεν ξέρει τι θα κάνει και περιμένουμε".
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Ε κατά 10/10 είμαστε μαλλάκ@ςodynet έγραψε:Asimos έγραψε:Οι τιμές που βγαίνουν για τα συμβόλαια κάθε παίχτη από που είναι;
Κατά τα 2/6 προέρχονται από τις διαρροές του εκάστοτε ατζέντη,κατά 1/6 από την ΠΑΕ και κατά τα υπόλοιπα 3/6 από ότι κατεβάσει η κούτρα του κάθε ΑΡΔ.Γι αυτό εμφανίζεται ο Αμπτούν πότε να παίρνει 450.000,πότε 700.000 και πότε το κασέ του Γκάρεθ Μπέιλ...