desperando έγραψε:το θεμα το δικο μου ειναι η οτι ακουγεται το ονομα του Σιφακη.
βαρεθηκα να κ@λοτριβομαι σε παικτες που με εχουν φτυσει στο παρελθον.αν ειναι δυνατον να δωσω σε αυτον τον τερματα που εχει μεση σαν του παππου μου συμβολαιο στην ομαδα μου.
θα τρελαθω
+4
Για την ιστορία:
-----------------------------------------------------
01/08/2012,
Στο "περίμενε" έχει τον ΠΑΟΚ ο Σηφάκης
Ο Μιχάλης Σηφάκης κρατάει... στην αναμονή τη διοίκηση του ΠΑΟΚ...
Ο διεθνής τερματοφύλακας είπε στον Γιώργο Γεωργιάδη ότι η πρόταση της ομάδας του είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά παραμένει προβληματισμένος και διστακτικός λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα και θέλει για ένα διάστημα ακόμα να συνεχίσει την αναζήτησή του για ομάδα στο εξωτερικό.
Είναι λογικό ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα περιμένει επ' αόριστο τον Σηφάκη. Πλέον, οι παράλληλες διαπραγματεύσεις με άλλους στόχους για την θέση του γκολκίπερ εισέρχονται στο τελικό τους στάδιο και αφορούν κυρίως ξένους τερματοφύλακες.
Το ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο ατόνησε σταδιακά, διότι ο έμπειρος τερματοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και παρά την αρχική τοποθέτησή του δεν έμεινε ακόμα ελεύθερος.
Διοίκηση και τεχνικό τιμ εύλογα βιάζονται για την απόκτηση γκολκίπερ.
Η ομάδα έχει ξεμείνει με τους άπειρους σε μεγάλα ματς Παναγιώτη Γλύκο και Στέργιο Γιακουμή. Εάν στο μεσοδιάστημα συναντηθούν οι δρόμοι Σηφάκη και ΠΑΟΚ έχει καλώς, διαφορετικά θα προχωρήσει η μεταγραφή ξένου γκολκίπερ.
-----------------------------------------------
και στις 3/8/2012
Ο Mιχάλης Σηφάκης είπε όχι στην πρόταση...
του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος θα πρέπει να ψάξει για άλλη λύση στην θέση “1″!
Σύμφωνα με το transfernews.gr ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη δεν έκανε δεκτή την προσφορά των ασπρόμαυρων.
Ο λόγος δεν είναι μόνο η οικονομική πρόταση που τελικά έφτασε
μόλις στα 220.000 ευρώ (ετήσιο μισθό με διάρκεια συμβολαίου τα δύο χρόνια) αλλά και το γεγονός ότι ο διεθνής πορτιέρο αναζητά κάτι άλλο για την καριέρα του.
Nα σημειώσουμε ότι υπάρχουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό για προσφορά της Ίντερ Μπακού στον Σηφάκη, όμως ούτε εκεί φαίνεται να λέει το πολυπόθητο ναι ο Έλληνας γκολκίπερ, που από τον χειμώνα ως τώρα,
έχει πει τρεις φορές “όχι” στον ΠΑΟΚ.