Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλια.
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ
Γελάει ο κόσμος με το συγκεκριμένο εμετικό site και τις ανακρίβειες και ψεύδη που γράφει σε καθημερινή βάση.
Η διατροφή (τροφή) παιζει σημαντικό ρόλο στη διανοητική ανάπτυξη του ατόμου.
- Μπαρκαρούτσος
Έσκασα.fn1m έγραψε:Tροφή για σκέψη. Μη δινετε βασει στους χαρακτηρισμους, την ουσια των λεγομενων ας κοιταξουμε.
Από την τροφή.
Πάω να γράψω κανένα ποίημα με τόση σκέψη..ή να εισάγω νέες φιλοσοφικές μεθόδους σκέψης.
Ποια είναι η ουσία των λεγομένων; Ειλικρινά, δεν μπορώ να τη διακρίνω, εγώ στους χαρακτηρισμούς κόλλησα.
Αν η ουσία είναι ότι πρώτα έκαναν βάρη και μετά τρέξιμο, τότε θα σε ρωτήσω: Ο bal..ο ballad...(πονάω, δεν μπορώ να το πω όλο), πού το ξέρει..;;
ρε συ φν1 μ ριχνεις ωρες ωρες κατι βληματα ναααα με το συμπαθειο. λες και εισαι ραινμεταλ........
Ανεβαίνει σχόλιο που λέει τέτοια πράγματα για τον προπονητή της ομάδας ΜΑΣ; ΤΑΓΑΡΟΒΛΑΧΟΣ;
Ρομαν πασά μου, ρίξε το πρώτο σου μπαν και σου υπόσχομαι μαζορετες για τον επόμενο μήνα!
Εμετός... Και Δεν ήθελα καν τον άγγελο
Ρομαν πασά μου, ρίξε το πρώτο σου μπαν και σου υπόσχομαι μαζορετες για τον επόμενο μήνα!
Εμετός... Και Δεν ήθελα καν τον άγγελο
- Ekatnetworkltd
Ρέ fn γιατί τόσο μένος για τον ΑΓΓΕΛΟ;Καταρχήν είναι anfair να λές για την δουλεία του γιατί είσαι άσχετος (και εγώ είμαι) τόσο εμπάθεια ρε fn που βγάζει μάτι!και δίκιο να έχεις χάνεις το δίκιο σου και ξεφτιλίζεται και το site!το πως στήθηκε η ομάδα στα δυνατά ευρωπαικά το είδες;έστω και φιλικά να ήτανε οι αντιπαλοι προπονητές μόνο καλά λόγια είχαν να πούν για τον αγωνιστικό προσανατολισμό του ΠΑΟΚ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΔΩΡΟ;ΘΕΛΕΙΣ ΚΛΙΚ;ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ;ΦΙΛΙΚΑ
- Μπαρκαρούτσος
Τέτοια μαχητικότητα και τρέξιμο σε φιλικούς αγώνες με τόσο λάθος ασκήσεις και με χωριάτη προπονητή.. ομάδα θαύμα είμαστε!
Απλα, ξεκαθαρα,λιτα. ο Κλακαδορος.gr ειναι ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΚΑΙ οι υποστηρικτες του υποπτοι.
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε μαστορα για πες και σε μας τους χαζους που δεν καταλαβαινουμε και πολλα, ποια ειναι η ουσια των λεγομενων αυτων?fn1m έγραψε:Tροφή για σκέψη. Μη δινετε βασει στους χαρακτηρισμους, την ουσια των λεγομενων ας κοιταξουμε.
- aisiodoksos
αυτο οφειλετε στο flair που εχουν οι παικτες μας!RoMaN έγραψε:Τέτοια μαχητικότητα και τρέξιμο σε φιλικούς αγώνες με τόσο λάθος ασκήσεις και με χωριάτη προπονητή.. ομάδα θαύμα είμαστε!

- Josey Wales
Πάντως κανένας μυϊκός τραυματισμός δεν βγήκε μετά από τόσα και τόσα λάθη εκγύμνασης που αναφέρει το σάιτ. Φαντάσου δηλαδή να γινόταν σωστή δουλειά, ο Σπυρόπουλος θα είχε γίνει Μπολτ.
Kαλα ενταξει, το επομενο μου σχολιο για τον αγγελο θα ειναι μετα τα πρωτα επισημα ματς και ελπιζω να ειναι θετικο.
- Μπαρκαρούτσος
Καλά θα κάνεις.. Κι εγώ προσωπικά περιμένω τον Νοέμβρη (άντε καλά, Οκτώβρη...πρώτο 10ήμερο
) για να πω για τους ποδοσφαιριστές.. Πόσο μάλλον για τον προπονητή, που ακόμα δεν ξέρει αν θα έχει το ίδιο roster τον Σεπτέμβρη με αυτό που έχει τώρα. Εδώ φτάνει Απρίλιος και λέμε "Θα τον κρίνουμε μετά την 2η προετοιμασία του, που θα έχει και κάποιους δικούς του παίκτες και θα έχει περισσότερο χρόνο να περάσει τα δικά του στοιχεία στην ομάδα"!

- kataramenos5
Fn το μονο που "ακουω" ειναι μπλα, μπλα, μπλα.
Δύο και σήμερα ΛΑΙΜΑΙ.

Δύο και σήμερα ΛΑΙΜΑΙ.

Καλα σας χορευει ολους στο ρυθμο του αυτος ο τουριστας ο φν,εδω το μισο φορουμ τον λεει σκουλικι και ενα μπινελικι σε εναν δεν εριξε.
Βρειτε μου εσεις ΠΑΟΚτση που τον αποκαλουνε σκουλικι και δεν απανταει εναν μονο θελω.
Ξερω ξερω ο φν
Τοσο υπερανω ΠΑΟΚτση πρωτη φορα στη ζωη μου συνανταω.
Βρειτε μου εσεις ΠΑΟΚτση που τον αποκαλουνε σκουλικι και δεν απανταει εναν μονο θελω.
Ξερω ξερω ο φν

Τοσο υπερανω ΠΑΟΚτση πρωτη φορα στη ζωη μου συνανταω.