Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από K_geo »

νομιζω οτι ο αισιοδοξος τα θετει αρκετα σωστα.

και δεν ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να απαιτούμε απο τη στιγμή που οχι απλα δεν εχουμε αγκαλιάσει αυτη τη προσπάθεια που ξεκίνησε προ διετιας, αλλα απεναντίας θεωρούμε ότι τώρα "βρήκαμε" το "κοροϊδο" που θα πλερω για να κανουμε εμεις το χαβα μας με καζούρα σε γαυρούς κτλ. ΑΜ ΔΕ.

προσωπικα, φετος χαιρομαι την προσπαθεια που γινεται (παρολες τα οποια αρνητικα παρατηρω και εγω) απλά γιατί φαίνεται ότι ειναι μια προσπάθεια αγνά.... ΠΑΟΚτσήδικη, δλδ χωρις πολλα πολλα γκαφρα, αλλα με όρεξη, οικογενειακό κλίμα, προσεχτικές κινήσεις και προώθηση νεων ταλέντων.

το θεμα ειναι ότι θα μπορούμε και εμείς να συμπεριφερθούμε αγνά ΠΑΟΚτσήδικα; δλδ με πίστη, υπομονή, πείσμα και θέληση σε μια ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ γεμάτη Τούμπα;;;;

δυσκολάκι το κοβω.

ον τοπικ, 1 κινηση θα γίνει ΣΙΓΟΥΡΑ, 2 ίσως, δύσκολα για 3 λογικα θα εξαρτηθει απο πωλησεις/αποδεσμέυσεις που ισως γίνουν τις επόμενες ημέρες.

υγ: Τσε, 0 στα 1 αδελφε. κυπελλάκι σήκωσε ο δικός σου και έπρεπε να μας το πει ο Stephanos. :mrgreen: :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 11 Αύγ 2014, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από eorptol »

Συμφωνω εχουμε τους χειρότερους ΑΡΔ ίσως και του γαβρου ειναι τέτοιοι αλλα εκει πιπτει ράβδος εν ψυχρώ στο γήπεδο αλλα και έξω απο αυτο οπότε Μουγκα στην στρούγκα,υπαρχει κλίμα τρομοκρατίας εκει
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οσο σημασια δινουμε στα λογια τους, τοσο αξια αποκτουν και αυτοι. ;)
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΜΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Δυο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ένας είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, το συμβόλαιο του οποίου έληξε στις 30/6 υπέγραψε νέο διετές και θα ανήκει στον Δικέφαλο ως τις 30/6/2016. Ο δεύτερος είναι ο Γιάννης Μυστακίδης, που δοκιμάστηκε στις πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας και άφησε καλές εντυπώσεις. Ο γεννημένος στις 7/12/1994 Μυστακίδης, με θητεία σε Χόφενχαϊμ, Μανχάιμ και Φράιμπουργκ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ενώ παράλληλα συμφώνησε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για φέτος στον Πιερικό.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ζητω η βασιλεια του πολ
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ώδινεν όρος...
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

"Αισιόδοξος" λέει το παλικαράκι και βλέπει τον ΠΑΟΚ 7ο και 8ο τα επόμενα χρόνια. :lol: :lol: :lol:

Όσο για το σεντόνι που έγραψε και συμφώνησαν πολλοί νεοπαοκτσήδες ή νεαροί ΠΑΟΚτσήδες καλύτερα , περιγράφει γλαφυρα την επικίνδυνη -για τον ΠΑΟΚ- οπτική με την οποία βλέπουν την ομάδα. Πως δηλαδή πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον Ιβάν κι ας γίνουμε αστέρας Τρίπολης.
Φίλε μου, ο ΠΑΟΚ κάνει την τιμή στον κ.Ιβάν να είναι μεγαλομέτοχος. Δε μας έκανε χάρη. Ο ΠΑΟΚ αποτελεί όχημα για να προωθήσει τα συμφέροντά του. Μας είχε ανάγκη.
Αυτός λοιπόν κάνει τη δουλειά του μέσω του ΠΑΟΚ. Άρα και ο ΠΑΟΚτσής οφείλει να έχει απαιτήσεις. Αυτή η δουλοπρέπεια ,η οσφυοκαμψία και το προσκύνημα στον αποικιοκράτη από τους ιθαγενείς δεν ταιριαζει στον αγέρωχο ,ασυμβίβαστο και περήφανο οπαδό του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Έχετε διαβάςει τις δηλώσεις του προπονητή της Νάπολι και της ΚΠΡ για τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

aisiodoksos έγραψε: υγ3. νεοπλουτισμος νεα ασθενεια μετα την εσωστρεφεια και την αυτοκαταστροφη! μια χαρα.. μια ερωτηση αρχισει και γεννιεται στο μυαλο μου.. ο κοσμος τελικα μπορει να αλλαξει επιπεδο η οχι? προς το δευτερο κλεινω.
αν ειναι νεοπλουτισμος το να θες τρεις κανονικους ποοδσφαιριστες για τρεις συγκεκριμενες θεσεις στις οποιες εχεις τον κανενα, τοτε ναι ειμαι νεοπλουτος
buffos

Δημοσίευση από buffos »

rainmaker έγραψε:
che4 έγραψε: το περιβαλλον του Ιβαν απο το Σεπτεμβριο του 2013 βγαζει προς τα εξω οτι Θελει να οργανωσει με τετοιο τροπο τις εν Ελλαδι επιζειρησεις του ωστε ο ΠΑΟΚ να παιρνει λεφτα απο εκει και ΟΧΙ απ τη Ρωσια γιατι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Το λογο ΔΕΝ τον ξερω. Αλλα αυτο λεγοταν ΠΟΛΥ πιο πριν απ την αγωνιστικη αποτυχια και πολυ πριν το φετινο καλοκαιρι.
Η μετακίνηση κεφαλαίων εκτός Ε.Ε έχει μια σχετική διαδικασία. Δεν ξέρω τι (αν) άλλαξε στο τραπεζικό σύστημα της Κύπρου , που ήταν η κατεξοχήν πύλη εισόδου των Ρωσικών κεφαλαίων στην Ε.Ε (από την στιγμή που μπει ενα κεφάλαιο στην Ε.Ε θεωρείτε οτι έχει ελεγχθεί και δεν αποτελεί προιον παράνομων πράξεων).

Θεωρώ οτι είναι σχεδόν αδύνατο να είναι το πρόβλημα αυτό. Εξάλλου δεν μιλάμε για τεράστια ποσά που θα ήταν δύσκολο να δικαιολογηθούν. Μια χαρά εξακολουθούν να κινούνται τα ρώσικα κεφάλαια στην Ε.Ε
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

οταν ο ιδιος ο προεδρος βγαινει και λεει πολλες φορες μεγαλα λογια
δε μπορει μετα να μη μπορουν να γινουν τα απλα, για να παρεις 3 νορμαλ ποδοσφαιριστες, να σ αλλαξουν επιπεδο
πιθανον να αναμενουν τον νεο προεδρο, αλλα αμφιβαλλω αν υπαρχει η παραμικρη οργανωση
με το παρον ροστερ το ελλιπες, θα ερθουν αρκετες σφαλιαρες μεσα στη χρονια, δε βγαινει με τους μικρους η σεζον
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

χωρις ποιοτικες μεταγραφες ο ΠΑΟΚ θα ειναι μια μαχητικη ομαδα που δυσκολα θα χανει αλλα και δυσκολα θα κερδιζει....
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τρείς καλές μεταγραφές αλλά ας περιμένουμε μέχρι το τέλος των μεταγραφών!
ΥΓ:Πέρσι με ΝΑΤΧΟ ,ΣΤΟΧ,INSA,LINO,Βουκιτς πήραμε το τρίτο το μεγαλύτερο!Και προσωπικότητες τόπ,αλλά μάλλον πρώτα φτιάχνεις ομάδα και μετά μονάδες!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

rainmaker έγραψε:
che4 έγραψε:
βαλε τη μια ειδηση σε μια ζυγαρια με το φορτουνη και κρινε αντε γιατι πολυ μεγαλος την εχεις δει στα του ΠΑΟΚ επειδη διαχειριζεσαι ενα καφενειο διαδικτυακο και μη προσπαθεις να μιμηθεις το μοικανο

θυμησου λοιπον το μειλ μου και ξαναγραψε οτι βαζω την υπογραφη μου σε πραγματα που κατεβαζει το μυαλο μου απλα

'Ανθρωπε μου κάτι έχεις μπερδέψει. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ. Αν έγινε λάθος στην αποστολή ή στη διεύθυνση ξαναστείλε να το διαβάσω. Προφανώς και θα με ενδιέφερε.

Απο εκεί και πέρα, αυτό με τη μίμηση του moican μόνο ως αστείο μπορώ να το εκλάβω και εγώ αλλά και όσοι είναι υπεύθυνοι για το site.

Τι εννοείς πολύ μεγάλος την έχω δει είσαι καλά; Έχει δυο ώρες που με κράζεις χωρίς να έχω πει τίποτα, ενώ έχετε κάνει πουτάνα το φόρουμ επειδή έχετε νεύρα με τον ΠΑΟΚ, κι επειδή είπα αυτό που ΞΕΡΩ (το αν είναι σωστό ή λάθος δεν νομίζω οτι θα αποδειχθεί ποτέ) δέχομαι επίθεση απο εσένα και πρέπει να αποδείξω ΤΙ; Οτι δεν είμαι ελέφαντας ή ρουφιάνος του Σαββίδη;

Ήπιες τίποτα;

ΥΓ. Κι όσο κι αν χτυπιέσαι, το γεγονός οτι ανέφερα την ιδιότητα μου στο site για να αποδείξω οτι πρέπει να προσέχω και όντως προσέχω ΔΙΠΛΑ τι γράφω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΠΕΙΛΗ προς εσένα.
ναι ηπια :lol: :lol: :lol: αστο ρειν γιατι το μειλ το πηρες και το απαντησες αλλα δεν αφορα το φορουμ εδω ειμαστε ο τσε και ο ρειν

αλλα ειναι γελιο να λες οτι δεν ερχονται καφαλαια του ιβαν λογω εμπαργκο απειρα τα παραδειγματα χρηματων που εισρεουν καθημερινα στην εε απο ρωσσια μερια και μαλιστα στην ελλαδα

ειμαι κρητη και πιο πολυ μιλαν ρωσσικα απο ελληνικα

για την επιθεση σε μενα λογω φορτουνη δεν εχεις να πεις τιποτα ε

σου ειπα εγω αφησα το χαβαλε για να μη γινουμε πουτανα λογω αδυναμιας απεναντι στο γαυρο

απο κει και περα θα σου στειλω αντιγραφω στο μειλ σου με ημερομηνια και την απαντηση σου απο τοτε για να "θυμηθεις"

οσον αφορα την ιδιοτητα δες λιγο τις εισροες καφαλαιων απο ρωσσια και μετα μιλα για εμπαργκο γιατι για παλιουρια και σεκαπια εχει λεφτα ο ιβαν για τον ΠΑΟΚ δεν τον αφηνει οχι η ρωσσια αλλα ισως καποιος καναλαρχης που του δινει δουλειες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Δευ 11 Αύγ 2014, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Στις 17 Φεβρουαρίου 2014 - 9:11 μ.μ., ο χρήστης Che4

ημερομηνια του μειλ με απαντηση απο σενα κοιτα το

rain εχεις μειλ κοιτα το και θα δω τι θα γραψεις μετα απ αυτο για μενα υποτιμητικο εδω μεσα

καλο βραδυ μαγκες

μυστακιδης λεμεεεεεεεε

το αφεντικο τρελαθηκε και χωνει ρουβλιααααααααααααααααααα

μονη μας ελπιδα πλεον για αλλη μια φορα ο αα ας μην τα κανει σκατα με φαξ κτλ οπως την αλλη φορα που στηριχτηκαμε πανω του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Δευ 11 Αύγ 2014, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”