με ενα 100αρι νομιζω οτι τον εχεις κανει καινουριο αλλιως αν εισαι σαλονικα να σε στειλω εκει που μαζευουν τα pc απο τα νετ καφε που κλεινουν να παρεις καμμια μητρικη

Τις gigabyte τις μητρικες δεν τις ξερω αλλα φανταζομαι δεν ειναι και οτι πιο αξιοπιστο..rainmaker έγραψε:Φίλε sic ήταν απο τα πρώτα πράγματα που έκανα, το καθάρισμα. Έκτοτε έχει επαναληφθεί πολλές φορές...
Sourme ήταν κι αυτό μέσα στις σκέψεις μου σήμερα, γιατί έφτασα στο σημείο να ψάχνω για το τι ζητήματα μπορεί να προκαλέσει μια θύρα usb και είδα αναφορές στη μητρική.
Η μητρική μου είναι gigabyte! Οχι intel.
ΥΓ. Τσέκαρα και θερμοκρασίες, δεν ξέρω τι θεωρείται νορμάλ αλλά το ΜΑΞΙΜΟΥΜ που είδα στην κάρτα γραφικών την ώρα που την τέσταρα σε μεγάλες κλίμακες και ΠΡΙΝ μειώσω τα ρολόγια, ήταν ΝΟΜΙΖΩ 91 βαθμοί Κελσίου.
Έτσι όπως το βλέπω μαλλον είναι το τροφοδοτικό. Δεν μπορεί να δώσει ικανό ρεύμα στα μέρη του μηχανήματος για αυτό και εχεις αυξομειώσεις των στροφών στην κάρτα. Ποσά βατ είναι; Μπορείς να αναφερεις τα μέρη του μηχανήματος ώστε να δουμε αν αρκεί η δυναμη του;rainmaker έγραψε:Παίδες κατ αρχάς ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
Σχετικά με τη θερμοκρασία της κάρτας, ξαναλέω πως ΔΕΝ είμαι σίγουρος, γιατί έχει κάνα μήνα που το τέσταρα και δεν τα είχα σημειώσει. Θα το ξαναδοκιμάσω.
Ακόμα κι ετσι όμως αν είναι, πως εξηγείται το πρόβλημα με τα USB κι ακόμα περισσότερο πως εξηγείται να ΚΟΥΝΑΩ απλά ένα συνδεδεμένο καλώδιο και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ να αυξομειώνονται οι στροφές του ανεμιστήρα της κάρτας;
Γι αυτό κι εγώ κλίνω προς την περίπτωση της μητρικής. Τουτέστιν, πάρ τ αυγό και κούρευτο. Καινούρια μητρική, πόσο πιθανό είναι να θέλει και νέο επεξεργαστή; Γιατί παρότι είναι τετραπύρηνος του 2010, νομίζω οτι υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις τεχνολογίες έκτοτε (;;) και δεν είναι όλα συμβατά!
Για δωσε ινφο που βρισκουμε αυτο το μερος.mpouJr έγραψε:αν εισαι σαλονικα να σε στειλω εκει που μαζευουν τα pc απο τα νετ καφε που κλεινουν να παρεις καμμια μητρικη
http://www.almico.com/speedfan.phprainmaker έγραψε:Παίδες κατ αρχάς ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
Σχετικά με τη θερμοκρασία της κάρτας, ξαναλέω πως ΔΕΝ είμαι σίγουρος, γιατί έχει κάνα μήνα που το τέσταρα και δεν τα είχα σημειώσει. Θα το ξαναδοκιμάσω.
Ακόμα κι ετσι όμως αν είναι, πως εξηγείται το πρόβλημα με τα USB κι ακόμα περισσότερο πως εξηγείται να ΚΟΥΝΑΩ απλά ένα συνδεδεμένο καλώδιο και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ να αυξομειώνονται οι στροφές του ανεμιστήρα της κάρτας;
Γι αυτό κι εγώ κλίνω προς την περίπτωση της μητρικής. Τουτέστιν, πάρ τ αυγό και κούρευτο. Καινούρια μητρική, πόσο πιθανό είναι να θέλει και νέο επεξεργαστή; Γιατί παρότι είναι τετραπύρηνος του 2010, νομίζω οτι υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις τεχνολογίες έκτοτε (;;) και δεν είναι όλα συμβατά!
Συμφωνώ 100% με lamosas.lamosas έγραψε:Έτσι όπως το βλέπω μαλλον είναι το τροφοδοτικό. Δεν μπορεί να δώσει ικανό ρεύμα στα μέρη του μηχανήματος για αυτό και εχεις αυξομειώσεις των στροφών στην κάρτα. Ποσά βατ είναι; Μπορείς να αναφερεις τα μέρη του μηχανήματος ώστε να δουμε αν αρκεί η δυναμη του;rainmaker έγραψε:Παίδες κατ αρχάς ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
Υπάρχει περίπτωση να ναι και τροφοδοτικό ΑΛΛΑ απ τη στιγμη που δε δουλεύει καλά το ανεμιστηράκι και η κάρτα ανεβάζει 90 βαθμούς οπως λες τοτε αυτή η θερμότητα ΠΕΡΝΑΕΙ στη μητρική και μπορεί να επηρεάζει οποιοδήποτε κύκλωμα περναει απο κοντά (πχ το usb που αναφέρεις).Αν είχε μαζέψει σκόνες ακόμα κι αν το καθαρίσεις συνήθως δεν επανέρχεται.Συνήθως έχουν πανω ενα αυτοκόλλητο κι απο κάτω ειναι ο άξονας του ανεμιστήρα (αν ειναι ανάποδα θέλει ξήλωμα η ψήκτρα) .Το ψεκάζεις με ένα σπρει με λαδάκι (πχ philips κόκκινο) και βλέπεις.rainmaker έγραψε:Παίδες κατ αρχάς ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
ο προγραματιστης μας απο την δουλεια κανει αυτο το πραγμα (αγοραζει υπολογιστες/επισκευαζει/κανει κομματια/πουλαει) ειτε στειλε μειλ τι ακριβως θελεις ειτε ξαναστειλε μειλ να σου πω πως θα συνενοηθεις μαζι τουParolos έγραψε:Για δωσε ινφο που βρισκουμε αυτο το μερος.mpouJr έγραψε:αν εισαι σαλονικα να σε στειλω εκει που μαζευουν τα pc απο τα νετ καφε που κλεινουν να παρεις καμμια μητρικη
Αν είναι η μητρική θέλει απλά η καινούργια να έχει το ίδιο socket με τη παλιά για να κουμπώσει ο επεξεργαστής σου, το socket σου είναι πιθανότατα το 1156 αν την πήρες το '10, ή κάτι παρόμοιο, ένας 4ψήφιος αριθμός.rainmaker έγραψε:Παίδες κατ αρχάς ευχαριστώ για την ανταπόκριση!